✔ I'm Right Here

Kapitel 36 - Trust Me I Love You

 

Justin´s Perspektiv/26 September

 

 Jag sträckte på kroppen och satte mig upp i sängen. Cass låg över mig och sov lugnt. Jag såg mig omkring i rummet efter min mobil som konstigt nog inte låg på samma ställe som jag lagt den på innan jag gick och la mig med Cass. Min blick stannade på golvet nedanför byrån, spegeln som vanligtvis brukade hänga ovanför trä byrån. Det låg glassplitter över hela golvet men det konstiga var att spegel sidan var riktad uppåt. Om en spegel föll ner skulle väll den hamna med spegel sidan neråt? Hade det varit någon här inne medan vi sov? Jag såg mig omkring i rummet igen och märkte nu också att dörren stod öppen, det hade varit någon här. Jag var tvär säker på att jag stängt dörren i grå kväll. Jag vände mig om mot Cassidy för att väcka henne men hejdade mig, hon var redan jätte rädd och detta skulle väll inte göra henne mindre rädd. Sakta sträckte jag mig efter min mobil för att skriva in ett meddelande till Beau. Då Cass låg typ halvt på mig och jag inte ville väcka henne

 

Till: Beau

- Kom till mitt rum nu.

 

Skrev jag in och skickade iväg. Några minuter senare kom en nyvaken Beau in genom den öppna dörren.

” Vad har hänt här ” frågade han och såg sig omkring i rummet

” Ja de var därför jag sa att du skulle komma, de måste varit någon här ” han nickade

” Hur fan kan spegeln ligga åt de hållet ” sa han och kliade sig i huvudet.

” Någon har haft ner den, den kan inte ha ramlat av sig själv ” sa jag och Beau nickade. 

Jag lyfte försiktigt upp Cass och la hennes huvud på kudden bredvid min och ställde mig upp. Beau och jag hjälptes åt att städ upp så tyst som möjligt för att inte väcka Cass. När vi var klara drog jag på mig ett par mjukis byxor och följde med Beau ner. 

” Vi berättar inget ” sa jag och Beau nickade. 

Alla satt redan vid köksbordet och pratade och åt, vi slog oss ner bredvid varandra och jag sträckte mig efter en macka som jag sedan bredde. Jai och Bonnie verkade ha frisknat till och satt också vid bordet. 

Det skrämde livet ur mig att det hade varit någon i vårt rum, eller vem vet vårt hus? 

Steg hördes och en yr vaken Cass kom in i köket, efter varje steg hon tog blev de rött på golvet

” Cass varför är de blod efter dig ” frågade Bonnie och Cass tittade förvånat upp på henne” Va? ” svarade hon 

” Vänd dig om och titta ” sa Adam sakta vände hon sig om och fick ut sig ett tyst

” Wtf ” innan hon lyfte på foten för att kolla vad de kom ifrån, samtidigt som hon lyfte den fick jag en lite syn av hennes fot, den var helt blodig. Hennes ögon spärrades upp och hon lyfte blicken mot oss andra, jag tittade snabbt på Beau med en skrämd min, vi båda visste att vi kanske hade glömt att soppa bort några glasbitar. Jag reste mig snabbt upp och gick fram till Cass och lyfte upp henne och började gå upp för trappan och mot badrummet. Jag hoppades att såret inte var så djupt, det skulle bli jobbigt. 

Jag satte ner henne på bänken i badrummet och öppnade skåpet som var bakom Cass och tog fram rengörings sprit och en tuss med bomull. 

” Det här kanske kommer göra ont ” mumlade jag medan jag hällde på lite av vätskan på bomullen. Jag kände mig skyldig för att ha skadat Cass, egentligen var det ju inte mitt fel men om jag och Beau städat upp lite bättre hade nog inte detta hänt. 

” Justin varför var spegeln borta? ” sa hon och mötte min blick. 

” Ehm, den gick sönder ” sa jag och ställde tillbaka vätskan på hyllan i skåpet. 

” Justin, jag vet att du ljuger ” sa hon och la huvudet på sned.

” Den var bara sönder när jag vaknade ” suckade jag och lyfte upp hennes fot så jag kunde rengöra såret och se till så det inte satt några glasbitar kvar. Cass svarade inte på det jag sagt utan bara satt där med en tom blick mot väggen. När jag var klar städade jag upp och ställde mig mellan hennes ben. Hennes blick låg fortfarande på väggen så jag tog tag i hennes haka och vred hennes huvud så hon mötte min blick. 

” Du behöver inte vara rädd, jag finns alltid här för dig ” sa jag och hon nickade och gav mig ett svagt leende. Jag kramade mjukt om henne medan jag tryckte mina läppar mot hennes kind och gav henne en blöt puss.

 " Babe hur kunde du inte känna att du hade en glasbit i foten " frågade jag henne och kysste hennes panna, hon fnittrade lite och svara sedan

" Var väll antigen för trött " Jag skrattade och lyfte sedan ner henne från bänken. Tillsammans gick vi ner och in i vardagsrummet där alla nu satt. Min blick söktes runt i rummet, vad jag letade efter visste jag inte jag kände bara på mig att de var något. Fundersamt gick jag bort till Cassidy där hon slagit sig ner på den sista platsen och lyfte upp henne så jag kunde sätta mig under henne. Hennes blick var fast på hennes mobil precis som alla andras i rummet. Nördar just nu ville jag bara bränna upp allas mobiler så dem kunde vara lite sociala.

" Så vad ska vi hitta på idag " frågade jag för att skapa ett ämne att prata om. Inget svar

" Hallå? " sa jag för att få deras uppmärksamhet. Beau tittade upp på mig

" Vi kan väll dra på någon fest eller något " svarade han och alla nickade. Ett högt plingade hördes ur Cass mobil och hon tryckte upp sms:et, hon tittade med rädda ögon på mig och jag rynkade ögonbrynen och sträckte mig för att se sms:et. 

 

: Från okänd 

- Ha så kul i kväll, se till att Justin inte gör något dumt  

 

Hon tryckte sig närmare mig. Vi hade bestämt att vi skulle på fest för 3 minuter sen och direkt får hon ett sms. Antagligen har de satt mikrofoner typ över allt på oss och i huset, stod utanför eller var på övervåningen och typ lyssna genom golvet för på vinden kan de ju inte vara för då skulle de inte hört oss. 

Dem andra verkade inte ha hört Cassidy mobil, jag la mina armar runt Cass och kramade mjukt om henne. 

Bonnies mobil började ringa högt och allas blickar drog till henne medan hon tryckte på grönlur och la telefonen mot örat. 

” Ja? ” svarade hon medan hon drog i en tråd som satt fast på hennes byxor. 

Jag satt tyst och lyssnade medan Bonnie pratade. 

” Okej, så när kommer ni?, Varför? Okej ” sa hon och la sedan på. 

” Vem var det? ” sa jag och la armarna runt Cassidys mage. 

Bonnies ögon fylldes sakta med tårar och hon skakade på huvudet, medan hon torkade med handen under sina ögon för att få bort tårarna. Jai som satt bredvid Bonnie kramade om henne och pussade sedan henne på kinden. 

” Det var Mikayla ” snyftade Bonnie. 

” Och hon sa att dem skulle flytta till Los Angeles eftersom att de tycker de känns som någon kollar på de och saker försvinner och går sönder hela tiden och när de är ute känns de som att de är förföljda ”  sa hon och Adam gav mig en du vet vad som händer blick. 

” När kommer dem? ” sa Jai. 

” I morgon på morgonen ” sa hon och lyfte blicken från hennes och Jais sammanflätade händer. 

 

 Cassidys Perspektiv/26 September 

 

” Vilken ska jag ha den här eller denna? ” sa jag och höll upp en klänning och en svart genomskinlig skjorta. 

” Skjortan ” sa Bonnie medan hon drog ett tunt streck eyeliner längst ögonlocket. 

Sms:en kändes skrämmande hur kunde dem veta att precis vad vi gör och säger?

Jag drog på mig skjortan och en kjol full med paljetter på, till det matchade jag ett rosa armband 

och sminkade mig lite lätt, drog plattången genom håret och drog på mig mina Jeffrey Campbell och la ner min mobil i bh:n och gick sedan ner med Bonnie till killarna som redan stod ute och väntade på taxin som kom samtidigt som vi kom ner till de. Vi alla hoppade in och de började köra mot festen. Vi hoppade ut ur bilen och började med snabba steg gå mot festen, vi gick in och musiken började direkt dunka mina öron jag drog väg med Bonnie till baren och beställde en varsin shot, jag hade bestämt att inte dricka så mycket för vem vet vad jag skulle göra. Jag och Bonnie började hoppa till musiken och jag slängde en blick på killarna som stod och hängde vid baren. Sedan riktade jag uppmärksamheten åt Bonnie och log stor mot henne denna kvällen skulle bli perfekt. Ett par armar slingrade sig runt min kropp och jag vände mitt huvud för att kolla vem de var, jag mötte de perfekta hassel bruna ögonen och han viskade tyst i mitt öra. 

” Jag lovar att inte göra något, jag älskar dig ” han placerade en kyss i min nacke och och försvann sedan iväg mot baren där killarna stod. Bonnie och jag fortsatte att dansa och sjunga med till låtarna som spelades ur högtalarna.

 

Timmarna gick och jag hade knappt druckit en droppe till, jag vill inte bli full. Jag ville ha läget under kontroll med Justin, sms:et kanske inte betydde något men det gjorde mig ändå rädd. Jag kom att tänka på att jag inte sett Justin på några timmar. Jag gick bort från dansgolvet och såg mig omkring, vid baren stod han inte och han var inte på dansgolvet. Jag fortsatte bort mot hörnen där alla soffor stod, det var fullt med folk som satt och pratade och skrattade med glas i händerna. 

Jag såg mig omkring och mitt hjärta stannade för några sekunder, jag satte handen för munnen och mina ögon blev tårfyllda. Jag skakade på huvudet och vände mig om för att springa bort, bort från allt och alla. 

Jag möttes av Beaus varma kropp, hans armar omfamnade mig och jag lutade huvudet mot hans bröstkorg och grät. Jag struntade i vad Justin gjorde, allt vi hade betydde inget för honom och att han sagt att han älskade mig och lovade att inte göra något fel. Jag märkte det knappast men Beau släppte mig och gick bort mot Justin och tjejen som hade sina läppar tryckta mot varandra. Musiken var hög så det var svårt att höra vad Beau sa, men han hade ett argt ansiktsuttryck och pekade med hela handen mot mig och drog sedan upp Justin på fötter och släpade med honom till mig. Justin försökte hålla sig på fötter så gott det gick bakom Beau. 

” Nu går vi hem ” sa han bestämt och drog med Justin ut från klubben. 

Luften var varm ute och vi började gå längst en bilväg för att komma hemåt. 

Mina tårar slutade aldrig rinna och jag hade svårt att inse vad Justin precis gjort. Jag drog av mig mina skor medan jag torkade med händerna under ögonen för att få bort alla tårar. Jag förstod inte, kunde inte fatta att Justin gjorde såhär, var jag inte tillräcklig?

 

Det var inte så långt hem så snart stod vi framför dörren, Beau låste upp och jag skyndade mig in. Det kändes som om någon stuckit en kniv i mitt hjärta. Beau hade fortfarande ett argt ansiktsuttryck, jag kramade om Beau och skyndade mig sedan upp på mitt och Justins rum, Justin skulle antagligen sova i soffan. Mina tårar hade fortfarande inte slutat och jag kände mig helt förkrossad. Jag gled ner längst väggen och begravde ansiktet i händerna, fler och fler tårar. Hur kunde han? Jag hörde hur dörren flög upp och jag ställde mig snabbt upp och möttes av en vinglande Justin. 

” Hey Baby ” sa han och gick mot mig. Jag tryckte mig skrämt mot väggen, vad kunde han göra?

” Justin gå och lägg dig ” sa jag med darrig röst. Han lyssnade inte utan bara tryckte sina läppar mot mina, jag vred äcklat på huvudet, känslan av att hans läppar hade varit mot en annans gjorde mig äcklad. Jag försökte trycka bort honom men hans styrka tryckte tillbaka mig medan jag grät våldsamt. 

” Sluta Justin ” snyftade jag och försökte ännu en gång trycka bort honom. Hans händer sökte sig till mina bh och han försökte knäppa upp den men misslyckades. Jag hade ingen chans i detta läge den ända som kunde hjälpa mig var Beau. 

” Beau! ” ropade jag men ingen kom. Dörren flög upp och Beau kom in hans ögon vidgades när han såg Justin upptryckt mot mig. Han skyndade sig fram och drog snabbt bort Justin.

” Justin, nu går du och lägger dig! ” röt han och 

” Cass din hora ”  mumlade Justin innan han gick mot sängen. 

” Cassidy.. ” mumlade Beau och lyfte upp mig i sin famn. Han gick ut från Justins rum och mot hans och Antonios. Han satte sig mjukt i hans säng och mötte sedan min blick, han sa inget utan kramade bara om mig Beau var den ända som förstod, han var den ända som hade sett. Efter några minuter släppte han mig och pussade mig mjukt på kinden, jag brydde mig inte om vad Justin skulle säga vi var inte längre ett par och han brydde sig ändå inte. 

” Godnatt ” sa Beau, han tog en filt och en kudde och la sig på golvet. 

Jag la mig ner och drog täcket om min kropp, det borde vara jobbigt för Beau att få ligga på golvet och lyssna på mina snyftningar, men jag kunde inte hjälpa det. 

” Beau? Du kan sova här uppe ” sa jag tyst. Beau skakade på huvudet.

” Det är ensamt ” snyftade jag och torkade mig under ögonen. Han svarade inte utan bara låg kvar, jag la mig ner igen och stängde ögonen. Sängen sjönk ner och jag kände två varma armar runt min kropp. Jag log ett svagt leende mellan alla tårar. Beau och jag hade inget, jag behövde bara tröst och han var den ända som brydde sig. 

 


DRAMA DRAMA DRAMA ;) Många har velat haft de, men ja vi har velat vänta lite innan de kom men nu är det här ;) 

Fråga: Vad tror ni kommer hända längra fram i novellen ? :)

Kom ihåg att fråga på frågestunden, två inlägg ner ! :D

 

Länkbyte

Länkbyte

 
 
Charlie Hudson party tjejen. Hon är ute nästan varje kväll, hon får skäll av föreldrarna varje dag men de är inget hon bryr sig om. Charlie har en kille varje kväll men är de värkligen hon? Eller är de någon hon döljer och allt festande får henne att tänka på det? Det är bara han som vet sanningen killen som var hennes allt.
 
Värkar den intresant isåfall tycker jag ni ska trycka in på bilden :)

Vi håller på med kapitellet och kanske kommer de ikväll ? :)
Kom ihåg att fråga på frågestunden sweethearts <3
 

Svar På Tal

Frågestund

 
Så fråga nu, de blir pinsamt om vi inte får några frågor men båda tyckte de skulle vara kul om ni fick reda på lite vilka vi är osv. SÅ FRÅGA NU! 
 

✔ I'm Right Here

Kapitel 35 - Text

 

 

” Titta här ” sa Justin, hans stod bredvid en byrå. Den såg precis ut som den jag och Bonnie hade mellan våra sängar i hennes rum. På byrån stod en spegel det var ett hjärta ritat i dammet och det låg några gamla tidningar på byrån. 

” Det ser ut som det här har varit någons rum ” sa jag och såg mig omkring efter fler saker som kunde tyda på att det bott någon här innan. Jag trippade fram till en liten fåtölj och blickade ner mot golvet där jag kunde skymta ett par fotspår i dammet, hade varit någon här uppe innan oss. Om dem förra ägarna hade varit här uppe hade väll det försvunnit eftersom det var flera månader sedan vi flyttade in. Och som jag visste hade ingen av oss andra varit här. Jag kollade med skräckslagen blick bak mot killarna som också märkt fotspåren. 


 

 

Justins Perspektiv:

Chockat tittade jag på fotspåren på golvet, och sedan upp mot Cass som kollade skräckslaget på mig. ” Har ni varit här uppe? ” frågade hon och både jag och Beau skakade på huvudet. Tänk så hade det varit någon här, eller de måste varit någon här. Den kanske hade bott någon här? Det fanns möbler och saker som tydde på att det kanske hade det.

” Aja vi skiter i detta nu ” hörde jag Beau säga som gått bort till ett hörn där de fanns ett fotbollspel som han granskade. Det var svårt att släppa att det kanske varit någon här medan vi bott där nere. Vem vet vad den kunde ha gjort, spionerat på oss? 

” Denna ska vi ha ” sa Cass och pekade på fåtöljen. Jag nickade och tillsammans med Beau bar vi ner den till Bonnies rum. Eftersom vi inte visste vad den skulle stå ställde vi den i mitten av rummet.

 

Vi hade nu fått ner massor med saker och Cass kom ner klättrande för den branta stegen. Vi stängde luckan och jag var nog med att låsa den eftersom tanken av att det hade varit någon där var skrämmande.  

” Jag fixar rummet, ni kan göra vad ni vill ” sa hon och jag och Beau gick ner till nedervåningen och kastade oss ner i soffan. Jag sappade mellan kanalerna och vi båda fastnade för en fotbolls match mellan PSG och Arsenal, de stod en så länge 0-0. 

 

” Ska vi gå och kolla hur de går för Cass? ” frågade jag och pekade med kontrollen mot övervåning. Han nickade och vi började springa upp för trappan där de nu stod lite möbler som varit därinne förut, bland annat Cass säng. Jag öppnade upp dörren och kollade mig omkring, Det var annorlunda. Cass stod vid byrån och vände blicken mot oss när vi kom in. Sängen stod mot väggen på vänster sida och Cass hade flyttat ena garderoben så de stod bredvid varandra bakom sängen, byrån stod bredvid sängen och sedan fanns det ett runt högt bord där Bonnies dator stod och sedan en fåtölj där ena garderoben funnits förut och på golvet låg en stor fluffig matta och på ena väggen hade Cass satt upp bilder så de formades som ett hjärta. I ett hörn var det en stor spegel och massor med skor nedanför. 

” Vart de bra ” Frågade hon och båda nickade storögt. Herregud vad hon hade hunnit med mycket. Det var fint. Röster hördes på nedervåningen och en dörr smälldes igen. Både jag och Beau kastade oss ner för trappan och killarna stod i dörröppningen. Jag visste ganska säkert att dem hade varit ute på ett uppdrag. 

” Vi har letat efter Seven och fått reda på att dem är här någonstans omkring ” sa Luke och suckade. Antonio hade något i handen, en bunt papper. Han gick mot köket och alla slog sig ner runt bordet och han la ner bunten med papper mitt på bordet. Även fast inte jag var med på uppdragen var jag med på möten. 

” Dem är konstigt nog bara tre stycken, men dem kallar sig Seven för att lura fiender ” sa Luke och drog fram tre stycken bilder från bunten med papper. Ena bilden var på en ganska så ung kille, jag skulle kunna gissa på att han var runt 15 år gammal. Den andra bilden var på en ganska mycket äldre kille, säkert över 20 år. Hans käkben var tydliga och skapade skuggor under kindbenen. Hans mörkbruna hår låg rufsigt på hans huvud och hans blick var hård och kall. Den tredje och sista var en bild på en tjej, hon hade brunt hår hängande ner för hennes axlar och ett leende på läpparna. Hennes leende visade något helt annat än lycka och glädje, mer skadeglädje i sådana fall. Jag lyfte blicken och mötte fundersamt Adams blick. 

” Det här är Jaden Smith ” sa Adam och pekade på den mörkhyade killen. 

” Detta är Paul Wesley ” sa han och pekade på den andra killen 

” Och sist Miranda Kerr, hon är känd för att vara väldigt smidig ” sa han med fingret på hennes näsa. 

Adam flyttade sitt finger från hennes näsa till en karta som han lagt ut bredvid. Hans finger hade bildat ett liten fett fläck på hennes näsa, vilket resulterade i att hon såg ut att ha en katt nos. Jag flinade lite för mig själv men vände sedan snabbt min uppmärksamhet mot kartan. Det var ett litet svart kryss bredvid skogen vi bodde vid. Så deras hus låg alltså på andra sidan skogen.

” Dem bor tillräckligt nära för att kunna anfalla oss när dem vill ” sa Antonio flyttade sin hand till nacken där han kliade sig fundersamt. Alla satt tysta och tittade på kartan.

” När jag, Justin och Cassidy var uppe på vinden hittade vi fotspår i dammet, dem var ganska nya ” sa Beau och jag nickade för att bekräfta det han sagt. 

” Har någon av er varit där uppe? ” sa jag och tittade runt på alla runt bordet. 

Ingen svarade alla skakade bara på huvudet och jag och Beau tittade skrämt på varandra. 

” Då måste det varit någon där ” sa jag till Beau. Han svalde hårt och nickade osäkert. Snabba steg hördes i trappan och Cass kom in, hon kollade med rädda ögon på oss hela hon skakade. 

” Vad har hänt Cass ” frågade jag och gick fram till henne hon räckte fram sin mobil till mig jag spände upp ögonen, de var ett smset hon hade fått av ett okänt nummer, de var en bild på Bonnies rum, medan Cass fixade de hon var med på bilden och under stod texten, ” Nice jobb Cassidy ” snabbt slog jag armarna om henne,

” Vad har hänt ” frågade Stoph och jag kastade mobilen till de. 

” Hur fan ” hörde jag Beau säga i bakgrunden, för just nu fokuserade jag bara på Cass och hur de kunde ta n bild på henne när vi var hemma och utan att hon märkte de. 

 

Cassidys perspektiv

 

Jag skakade av rädsla, hur fan har de fått tag på bilden, för de kan väll inte ha varit någon hos oss, eller. För hur skulle de kommit in hit och utan att jag märkte de. Detta gjorde mig rädd, riktigt rädd. En panik spred sig i min kropp, tänk så hade de gjort något med Bonnie, hon och Jai hade väll sovit hela dagen i Jais säng. Snabbt kravlade jag mig ur Justins omfamning och kastade mig upp för trappan jag kunde känna killarnas förvånade blickar när jag försvann ut genom köket. Snabbt slängde jag upp dörren och fann Bonnie ligga i sängen orört med Jais armar om henne, sakta andades jag ut av lättnad. Jag vände mig om och gick tilbaka ner till de andra som nu satt framför en dator

” Vad gör ni ” frågade jag försiktigt och allas blickar vändes mot mig

” Försöker spåra vem de är som skrev meddelandet men de är omöjligt ” svarade Adam mig, Adam var den som var bäst på datorer hade jag lärt mig. Sakta kände jag hur hungern spred sig i min kropp, jag hade knappt ätit något idag. Med snabba steg gick jag fram till skafferiet och till min lycka fann jag ett paket nudlar, jag tog de och la de i en kastrull med vatten och kollade sedan vad killarna gjorde. Adam klickade in en kod och en ruta kom upp,han skrev in något och de kom upp ett laddnings tecken och han skrev in ännu något

” Jag kan inte komma igenom brandväggen ” sa han och suckade. Jag vände mig om och såg att mina nudlar var klara jag hällde upp de i en skål och stödde innehållet i den lilla smakpåsen över och satte mig sedan vid den ena barstolen med mina nudlar och började kolla på mobilen som jag tagit tillbaka av killarna och jag kollade instagram. Mitt finger dubbelklickade på några bilder och bilderna likades.

 

” Jag går och lägger mig ” sa jag tyst innan jag gick iväg till övervåningen, jag gick raka vägen in i badrummet och alla mina kläder åkte av och jag mulade ner de i den överfulla tvättkorgen. Det iskalla vattnet strilade ner över min kropp innan varmvattnet började komma.  

Egentligen fattar jag inte varför mitt liv är som de är, jag är lycklig men ändå olycklig. Jag har världens bästa vänner och världens underbaraste pojkvän, jag har f i de flesta ämnen i skolan, just nu går jag inte ens i skolan kommer inte få någon bra jobb. Bor utan min familj, dock är de mitt val, men mina föräldrar brydde sig inte och jag är lyckligare nu. Alla tror jag är jätte tuff och kan kaxa i mot alla men egentligen är jag trasig inombords. jag har ärr av skärsår över stora delar av min kropp. Jag hade dåligt självförtroende dock syndes de inte utåt, jag hade massor med killar som suktar efter mig. Varför kunde inte allt vara perfekt.  

Min hand söktes till kranen och jag vred av vattnet, jag virade den stora vita handduken om kroppen och gick fram till spegeln, skulle jag le eller skulle jag gråta. En fråga jag inte visste svar på. Jag tog bort allt mitt smink och smög sedan in i Justins rum, eller de var mitt också nu. Jag sökte med handen efter ett par trosor som jag satte på mig och sedan en av Justins tröjor. Med täcket hårt runt min kropp kände jag än obehaglig känsla inom mig, typ som om någon tittade på mig. Snabbt drog jag upp min mobil och knappade in ett sms till Justin.

:Till Juju<3

-kan du komma

jag tryckte med fingret på skicka och snart hördes fotsteg i trappan och dörren gled upp. 

” Jag är rädd ” viskade jag ut. Tror de nog var första gången i mitt liv som jag sa de tre orden. sängen gled ner på andra sidan hans armar runt min kropp och hans andetag i min nacke gjorde att jag kände mig tryggare

” Jag skyddar dig babygirl ” viskade han innan mina ögon slogs igen.


Så hoppas ni gilalde kapitlet, lite av Cass känslor där ^

Fråga: Skulle ni vilja att vi har en frågestund, så ni får reda på lite om oss?

 


✔ I'm Right Here

Kapitel 34 - Happy Birthday Bonnie!

 

Cassidy’s Perspektiv: 

 

" Happy Birthday  " sjöng vi alla högt medan vi gick in i vårt rum där hon låg och sov, vi tände lampan och hon satte sig sakta upp och gnuggade sig i ögonen. Jag kastade mig på henne och gav Bonnie en stor kram.

" Grattis! " sa jag och pussade henne i pannan. Hennes leende var lika stort som ett fyra-årigt barn på Julafton morgonen. Justin la ner brickan med kaffe och tårta på byrån och han skar upp bitar som han la på små tallrikar som han delade ut till alla som satt sig lite överallt i rummet. Alla gav henne sina paket och hon började med ett litet fyrkantigt av Jai, hon slet upp pappret och fann då en liten ask som hon öppnade och såg då ett litet silvrigt halsband med ett litet hjärta på,  

” Åh, Vad fint ” sa hon och slog handen för munnen. Hon gav mig halsbandet och vände sig om så jag skulle kunna hänga det runt hennes hals.

Paketen från Stoph, Luke, Antonio och Adam var små kuvert med presentkort på 300 på varje, 

Victoria’s Secret, American Eagle, Hollister och Sephora. Hon log glatt mot dem och tackade dem minst 5 gånger var. 

" De var inte de lättaste att komma på något " sa Adam och alla skrattade och höll med. 

Sedan öppnade sedan de från Beau som var en rektangulär box som innehöll en kit med sex stycken 60 ml produkter från Victoria’s Secret, tre mistar och tre lotions. 

" Tack Beau " sa hon och han log som svar. Hon öppnade sedan upp Justins och tog upp body misten

” Hur visste du att jag ville ha denna? ” sa hon och öppnade den och sprutade ett sprut på halsen. 

” Cass hjälpte mig ” sa Justin och skrattade. Bonnie tog sedan upp blusen och höll den framför sig

” Tack så hemskt mycket ” sa hon och Justin log glatt över att hon gillade presenten. 

Sist öppnade hon mitt paket. Hennes leende blev enormt, hon. Tog först upp de fem trosorna och sedan den rosa BH:n sedan kollade hon på t-shirten och jeansen. 

” Tack Cass ” sa hon och kramade om mig, hon började hosta och jag räckte henne snabbt vatten glaset som också stod på brickan. 

” Tack ” fick hon fram mellan alla hostningar. 

När hon slutat hosta fick hon sin bit tårta och lutade sig mot vägen medan hon tog tugga efter tugga. 

” Vad ska vi göra idag? ” sa hon och tittade upp från tårtbiten. 

” Jo, vi tänkte att vi skulle göra det du ville göra idag. Du är ju sjuk så det passar inte så bra med en fest ” 

svarade jag henne och hon nickade gillandes. Jai la sig ner på sängkanten till Bonnies säng. 

” Jag mår inget bra, har ont i huvudet ” sa Jai och skruvade sig fram och tillbaka.
” Skyll dig själv ” skrattade jag och han log svagt. 

” Då har vi två sjuka i huset ” sa Justin och jag nickade. 

 

Justin’s Perspektiv:

 

Jag skyfflade sakta in sked efter sked med mjölk och flingor. Dem färgglada flingorna på min sked liknade en sorts flingor jag fått när jag varit liten. Jag hade älskat dem och tjatat om dem varje dag, tyvärr fick jag dem bara på helgerna. 

” Bonnie du har fått ett paket ” sa Cass medan hon sparkade av sig sina skor och skyndade sig mot Bonnie som satt mitt emot mig vid köksön. Hon ställde ner paket framför Bonnie och satte sig sedan bredvid henne. 

Bonnie läste tyst på avsändaren och ett leende skapades på hennes läppar. 

” Det är från Mikayla ” sa hon. Jag sträckte mig bakåt och tog fram en kniv och en sax så det skulle bli lite lättare att öppna. Hon tog emot dem båda och började öppna paketet, Först tog hon upp ett par rosa Jeffrey Campbell skor som hon ställde ner på bordet,

” Rätt storlek och allt ” sa hon log nöjt, hon lyfte sedan upp massa ringar. En dubbelring med en fjäder, en med en blå kula i mitten, en uggla och sist två med roser på. 

” Åh, vad fina ” sa hon och satte på sig några och satte sedan handen framför sig själv för att se hur det såg ut på. Hon la tillbaka allt i lådan och bar upp den i sin famn. 

” Jag tror jag går upp och lägger mig ” sa hon och började gå upp mot övervåningen med lådan i sin famn. 

Cass vände sig tillbaka mot mig. 

” Ska vi kanske fixa med mina saker in till ditt rum? ” sa hon och jag nickade glatt. 

Jag tog min skål och ställde in den i diskmaskinen. 

” Jag slår vad om att Bonnie la sig i Jai och Lukes rum ” sa jag och Cass skrattade och svängde ut från köket och mot trappan till övervåningen. 

 

Cassidy’s Perspektiv:

 

Jag skyndade mig in på mitt rum och öppnade direkt min garderob, den var ganska så överfull, så dem flesta av mina kläder låg på golvet och i min säng. Jag hämtade en korg som vi använde till tvätten från rummet längst bort i våran korridor där vi hade en tvättstuga. Den fyllde jag med kläder och bar sedan in den i Justins rum och skyfflade av allt i hans säng. Jag upprepade det tills alla kläder var i Justins rum. Då började jag plocka ihop allt smink i en neccesär med leopard mönster på. Sedan plockade jag ihop alla min andra saker och gick över med dem till Justin.  

Justin låg bland alla min kläder och nynnade på någon låt. 

” Justin, mina kläder blir skrynkliga ” suckade jag medan jag öppnade Justins garderob. Justin ignorerade mig helt och låg kvar där. Jag vände mig uppmärksamhet mot garderoben. 

Det var två spegeldörrar bakom den ena var Justins kläder prydligt upphängda och bakom den andra var det tomt. Jag började vika och hänga upp alla kläder inuti garderoben. Dem sista plaggen fick jag trycka in så gott det gick eftersom jag hade för mycket kläder för själva garderoben. På garderobens kortsida ställde jag mina skor jag använde mest vilket var mina vita Converse, ett par svarta Jeffrey Campbell och ett par rosa klackar. Dem andra skorna ställde jag längst ner i garderoben där dem fick plast perfekt. Eftersom jag lämnat Bonnie själv, så ville jag göra något extra för henne. Jag stängde igen garderoben och tittade mot Justin som nu satt upp i sängen. Hans blick mötte min och det speglades bara glädje i hans bruna ögon. 

” Jag vill göra något speciellt för Bonnie ” sa jag och Justin ställde sig upp och gick mot mig. 

Han ställde sig bakom mig och la sina starka armar runt min midja och tog sedan mina händer i hans. Hans huvud låg lutat mot min axel och jag kände hans andetag i nacken. 

” Så vad då? ” viskade han lågt i mitt öra. 

En rysning for genom min kropp av hans beröring och hans röst i mitt öra. Jag vände mig om i hans grepp och mötte hans blick. Han lutade sin panna mot min och hans bruna ögon tittade intensivt in i mina. 

Hans ansikte kom närmare och närmare för varje sekund som gick. Mina läppar mötte hans och han kysste mig mjukt. Jag försökte svara Justins fråga han ställt mig alldeles innan kyssen, men allt var borta jag öppnade munnen men stängde den snabbt igen. 

Justin log retligt mot mig eftersom han just fått mig att glömma omvärlden och vad jag skulle säga. 

” Vad var det du skulle säga Babe? ” sa han med ett leende på läpparna. 

” Jag vet inte ” sa jag och slog ner blicken på våra fötter som stod nära sig. 

Justin skrattade mjukt och kramade om mig. 

” Du ville göra något speciellt för Bonnie ” påminde han mig och jag kom genast ihåg vad jag skulle säga. 

” Vi skulle kunna fixa hennes rum, det kanske finns något på vinden ” sa jag och släppte Justin och fixade till min tröja som skrynklat sig lite. 

” Det kan vi göra, vi kan fråga killarna om dem kan hjälpa till ” sa Justin och jag nickade glatt och följde med honom ut och sedan ner för trappan. Justin stannade och tittade in vardagsrummet. 

Jag gick tätt bakom honom och kikade in i rummet. Det var nästintill tomt förutom Beau som låg och sov i ena soffan. Justin gick fram och började vilt ruska honom. Beau öppnade snabbt ögonen och tittade sig skrämt omkring, han fick syn på Justin och hans skrämda blick blev genast lugn och han slängde sig tillbaka till positionen han låg i. 

” Var är dem andra killarna? ” sa jag och han gäspade sakta innan han svarade. 

” Dem skulle ut och göra något, tror jag ” sa han och Justin nickade och gav honom en frågande blick som Beau snabbt besvarade med en liten nick. 

” Vi ska upp på vinden och kolla, och vi behöver hjälp ” sa Justin och tittade bak på mig för att få en bekräftade, jag nickade och Beau sträckte sig samtidigt som han gav ifrån sig ett litet ljud. 

 

” Shit vad mycket saker det var ” sa jag samtidigt som jag klev upp från stegen och mina fötter nuddade det dammiga golvet som var täckt av mattor i olika färger. Rummet var mörkt och det var ganska självklart eftersom det saknade fönster. I taket hängde en liten glödlampa med en snöre bredvid. Beau drog i snöret och den lilla lampan tändes och rummet lystes svagt upp. Det var som en sådan där vind som fanns på tv och precis som man föreställde sig att en typisk vind skulle se ut. Rummet var dammigt och det hängde lite spindelnät i varje hörn av rummet. Det stod möbler här och var med ett tjockt lager damm på och en unken lukt hängde i luften. 

” Titta här ” sa Justin, hans stod bredvid en byrå. Den såg precis ut som den jag och Bonnie hade mellan våra sängar i hennes rum. På byrån stod en spegel det var ett hjärta ritat i dammet och det låg några gamla tidningar på byrån. 

” Det ser ut som det här har varit någons rum ” sa jag och såg mig omkring efter fler saker som kunde tyda på att det bott någon här innan. Jag trippade fram till en liten fåtölj och blickade ner mot golvet där jag kunde skymta ett par fotspår i dammet, hade varit någon här uppe innan oss. Om dem förra ägarna hade varit här uppe hade väll det försvunnit eftersom det var flera månader sedan vi flyttade in. Och som jag visste hade ingen av oss andra varit här. Jag kollade med skräckslagen blick bak mot killarna som också märkt fotspåren. 


Så här kommer kapitel 34, uptaderingen kommer bli sådär nu när skolan börjar, men ja vi försöker så gott vi kan  :)

Tildes första bild, Agnes tycker den ser ut som ett fia med knuff, haha. 

Fråga: Favorit ämne i skolan?

Svar: Tilde: Idrott och bild. Agnes: Matte (?)

 


✔ I'm Right Here

Kapitel 33 - Birthday Present Check!

 

” Så nu är den klar ” Jag reste mig sakta upp och vinglade till innan jag fick upp balansen, Justin skrattade till bakom och jag gick bort till en spegel för att titta hur den blev. 

” Åh vad fin den blev ” Brast jag ut och Justin och killen log mot mig, 

” Den är perfekt ” sa jag sedan. Han försvann och kom tillbaka med en kamera för att fota tatueringen, Bonnie kom fram till mig och vi kramade snabbt om varandra, hon snurrade mig runt så hon kunde se min, 

” Vad fin ” Sa hon och drog ut på i:et kanske lite för mycket. 

” Vart gjorde du din ” frågade jag och granskade henne, hon drog upp sin tröja och hade två svarta stjärnor som började lite under byxkanten och gick snett uppåt

” Gud vad söt ” vi gick bort till kassan och betalade och de gav oss någon slags kräm man skulle ha på den. Vi gick ut på gatan och Justin tog min hand

” Ni skrek inte ” sa han imponerat och jag och Bonnie log stort, 

” De gjorde inte så ont som jag trodde ” sa Bonnie och jag nickade instämmande. Vi började gå den korta biten till hotellet.


 

Cassidy’s Perspektiv:

 

Direkt när vi var inne slängde vi oss i soffan, 

” Jag kommer ” sa Bonnie och försvann in till badrummet

” Jag måste köpa något till Bonnie hon fyller år i övermorgon ” viskade jag till Justin som nickade

”  Vi kan väll gå ner på stan och leta efter något ” jag nickade. Bonnie kom snart ut igen och drog på sig sina myskläder. 

” Vad ska du göra? ” frågade jag och hon svarade snabbt

” Sova, har sjukt ont i huvudet ” Jag nickade, hon hade inte sagt något innan. Aja. 

” Jag och Justin går ut en stund ” Hon nickade, snabbt trädde jag på mig mina Converse. Han i hand gick vi ut på gatan och började gå mot en gata med massor med butiker. Jag drog med Justin in på American Eagle som var Bonnies favorit butik, hon var galen i deras kläder. Jag drog mig direkt bort till Jeggingsen för att leta upp ett par som jag visste hon ville ha, ett par mellan blå tighta sjukt fina, jag tog ett par i hennes storlek och gick sedan för att titta efter något. 

” Om du vet något jag kan köpa till henne säg till då ” Sa Justin och jag nickade och gick bort till deras blusar och hittade en jätte söt vit med v-ringad hals, jag visade upp den för Justin som nickade och jag gav den till han, de sista jag köpte till henne där var en grå t-shirt med vit tryck,och sedan en lika dan fast i blått tyg och vin rött tryck till mig, vi gick snabbt till kassorna och betalde, andra och sista butiken vi var inne på blev Victoria´s Secret, jag gick bort till underkläderna och tog fem par trosor jag tyckte var söta och sedan en mörk rosa BH, de fick räcka, hon skulle bli jätte glad, jag sökte med blicken i butiken och fann Justin vid Body mistarna jag började gå mot han

” Vet du någon hon vill ha? ” Han kollade på mig och jag nickade och plockade fram Aqua kiss, han tog i mot den och vi betalade innan vi gick tillbaka till hotellet där Bonnie låg och sov. Jag knölade ner påsarna längst ner i väskan, jag slängde av mig skorna och la mig sedan i sängen med mobilen, jag kollade Instagram och sedan Twitter och skrev en liten snabb Tweet

- Birthday present check, pain in my foots check - Jag klickade in på Mega run och spelade, jag var fast, de var sjukt kul med en den lilla figuren som man skulle styra genom hela banan. Konstigt nog..

” Ska vi äta här i kväll? ” frågade Justin och jag pausade spelet

” Aa visst ” sa jag och gav honom ett leende, innan jag började spela igen. Han la sig bredvid mig och placerade sina läppar på min hals och kysste mig mjukt.

” Justin jag spelar ” stönade jag högt vilket gjorde att han började skratta, han kysste mig på min svaga punkt, jag stönade till och missade att hoppa och min lilla sköldpadde gubbe flög ner från banan.

” Fan nu dog jag ” Stönade jag och han skrattade igen och jag kollade mordhotande på honom.

 

Justins Perspektiv:

 

Cass var verkligen inne i spelet, vilket gav de perfekta tillfället att retas med henne, hon blev altid lika tjurig. Jag gav mig till slut och satte mig upp i sängen och drog upp min mobil istället, jag hade fått ett meddelande från Stoph

- Från Stoph

: Vi är klara, så om ni känner för de kan ni komma hem i kväll istället!

Jag visade meddelandet för Cass som nickade och smög iväg till Bonnie, hon kom snart tillbaka

” Bonnie åker nog helst hem idag ” Jag nickade och skrev in ett svar till Stoph.

- Till Stoph

: Bonnie mår inget bra, så vi åker om någon timme :)

Jag vände mig om mot Cass som lagt ner mobilen på bordet bredvid sängen och låg och stirrade rakt upp i taket med en tom blick. 

” Vad tänker du på ” sa jag och tittade oroligt på henne. 

” Bonnies födelsedag, vi skulle kunna ordna en fest ” viskade hon i mitt öra. 

” Mhm, det blir bra ” sa jag tyst. Jag kände plötsligt hur trött jag var så jag stängde sakta ögonen.

 

" Hallå? " hörde jag någon ropa mina ögon for upp och mötte Cass som stod i dörröppningen 

" Äntligen någon av er som vaknade, klockan är halv 9 och vi skulle ju hem " shit hur länge hade jag sovit. Sakta reste jag mig och skulle packa ner mina saker och såg att allt redan var packat

" Ja jag hade tråkigt " sa Cass och jag skrattade och lyfte upp väskan på axeln. Bonnie låg fortfarande och sov, jag antog att hon mådde dåligt.

" Hon vägrar vakna " sa förklarade Cass och jag böjde mig och tog ett grepp om henne och lyfte upp henne i min famn, Cass tog Bonnies väska och vi började sedan gå mot parkeringen, Cass lämnade in nyckeln och checkade ut oss. 

 

Jag parkerade bilen och hoppade ut desamma gjorde Cass. Jag lyfte upp Bonnie igen och gick med henne i och la henne i hennes säng. Jag hoppade ner för trappan och gick ut till de andra som satt i vardags rummet med en varsin öl burk i handen och några slängda på marken, jag gick till köket och tog två burkar och gick tillbaka igen, 

" Cass " sa jag och hon mötte min blick och jag slängde en burk till henne och hon tog tacksamt emot den. 

" Så hade ni roligt " frågade Adam och jag nickade

" Så vad gjorde ni " frågade Beau och kollade intresserat på mig

" Köpte födelsedags present till Bonnie, Cass och Bonnie tatuerade sig " allas förvånade blickar fördes mot Cass och hon ryckte på axlarna

" Vad? " frågade hon och kollade konstigt på dem 

" Vi vill se den fattar du väll "  sa Jai och himlade med ögonen.

" Aha ni får göra de i morgon den är inplastad nu " alla nickade. 

" Aja jag går och lägger mig " sa Cass och Luke kollade på henne

" Har du flyttat in till Justin eller " Hon skakade på huvudet

" Hon kan gärna göra de " sa jag och höjde på ögonbrynen.

" Aa då kan Jai flytta in hos Bonnie " sa Luke alla skrattade och Jai kollade surt på Luke, 

" Vänta här " sa Cass och kollade på Jai

" Så du har ett crush på Bonnie " fortsatte hon, och alla nickade hon log retligt. 

Hon började gå mot trappan och jag hängde snabbt efter

" Stöna inte för högt bara " hörde jag killarna ropa och Cass himlade med ögonen

" Då får ni hålla för öronen " skrek Cass tillbaka för att retas med de. Tillsammans gick vi in i mitt rum och hon bytte om, Hon var grymt sexig i mina kläder, okej hon var sexig i allt. Vi kröp ner under de stora täcket och på några få sekunder kunde jag höra henne snarka tyst. 

 

Jag kollade mig omkring och såg att Cass låg vaken bredvid mig. Jag kysste hennes kind för att få hennes uppmärksamhet. Hon vände sin blick till mig och log mot honom 

" Jag ska duscha " sa jag och hon nickade sakta smög jag ut och in i badrummet min kalsonger åkte snabbt av och jag hoppade in i duschen.

 

Cassidys Perspektiv: 

 

Justin försvann ut genom dörren  och jag reste mig snabbt efter för att gå och byta om, jag öppnade dörren till mitt rum och fann Jai liggande med armarna runt Bonnie snabbt stängde jag dörren för att inte väcka dem och bestämde mig för att sminka mig jag tog min neccesär från väskan i Justins rum , jag kollade och såg att Justin inte låst så jag öppnade dörren och smög in. Jai och Bonnie var söta ihop.. Dem passade.  

 

I'll be your crying shoulder 

I'll be love suicide 

I'll be better when I'm older 

I'll be the greatest fan of your life 

 

Hörde jag Justins stäms sjunga, han sjöng I'll be your crying shoulder med Chris McCain. 

Herregud han kunde ju sjunga. Han har en röst alla tjejer skulle bli fast i.  

" Justin? " sa jag och han blev tyst

" Aa babe, vill du joina? " skrattade han och jag skakade på huvudet.

" Haha nej, Bonnie och Jai ligger och myser i mitt rum så jag sminkar mig här istället " 

" Okej " jag började sminka mig och såg snart Justin komma ut med en vit handduk runt midjan, jag log samtidigt som jag applicerade eyeliner på mitt ögonlock och sedan mascara, innan jag borstade igenom håret och satte de i en tofs på huvudet. Justin gick tätt bakom mig ut och jag gick raka vägen till mitt rum.

Jag tittade chockat på Jai och Bonnie som låg med läpparna mot varandras, dem kysstes. 

” Bonnie är sjuk, Jai du kommer också bli sjuk ” sa jag och drog fram en svart jumpsuit med leopard mönster som jag snabbt bytte om till. Jai mötte min blick och flinade stort

” Det gör inget ” sa han och jag skrattade innan jag gick ner till resten för att se vad dem gjorde. 

” Jai och Bonnie äter upp varandra där uppe ” Allas blickar vändes mot mig och efter de jag sagt och jag skrattade. Jag satte mig vid bordet och hällde ner mjölk i en tallrik och sedan flingor över. 

” Är de någon som vill hänga med och handla sen ” Ingen svarade, Justin kom ner och gav mig en glad blick.
” Justin hänger du med och handlar sen då, ska köpa mat och sådant till Bonnies födelsedag ” Han nickade och jag gav honom ett leende

” När fyller hon ” Frågade Luke och jag svarade snabbt

” I morgon ” De kollade chockat på mig

” Vi har inte köpt något ” Sa han sedan och jag ryckte på axlarna

” Synd ” sa jag och tog en sked av min mjölk

” Okej vi drar till köpcentret nu ” jag nickade och killarna tog på sig sina skor och försvann ut.

” Justin hänger du på eller ” han skakade på huvudet

” Jag har redan köpt ” De kollade förvånat på honom och han log nöjt. Jag skyfflade i de sista av mjölken och flingorna och plockade i de i diskmaskinen. 

” Ska vi dra direkt ” sa jag och han nickade, jag satte på mig ett par ballerinor och steg sedan ut genom dörren. Vi hoppade in i bilen och Justin började köra mot närmsta mataffär. 

 

Han parkerade bilen och jag tog med min väska och gick ur bilen. Vi tog en vagn och började sedan gå in i affären. När man kom in var det först grönsaker och frukt där plockade vi ihop ananas, jordgubbar, hallon och blåbär som vi tänkt ha på tårtan vi skulle göra. Vi gick sedan vidare och plockade ihop kakor, läsk, grädde, sylt och saker till Tacos eftersom det var Bonnies favoriträtt. 

” Hon fyller väll 17? ” sa Justin samtidigt som hans blick gick mellan två olika taco bröd han höll i sina händer.

” Ja det gör hon ” sa jag och la ner en påse chips och en påse godis jag precis plockat ihop. 

” Vi slår in paketen när vi kommer hem ” sa Justin och jag nickade. 

” Tråkig födelsedag Bonnie får ” sa jag och Justin gav mig en fundersam blick.

” Hon är ju sjuk ” sa jag och nu nickade han. 

Vi betalade varorna och började sedan bära ut kassorna till bilen. 

 

Justin och jag stod nu och gjorde tårtan tills i morgon då vi inte skulle orka gå upp och göra den på morgonen. Jag la den ena lagret av tårtan på ett fat och Justin brede på med sylt över hela, jag la sedan på mittersta, och började sedan vispa grädden till tårtan medan Justin fixade bottnarna. Vi hjälptes åt att få på grädden runt hela tårtan. Jag kände något blött på min näsa och kollade på Justin som hade placerat grädde där på mig. Jag kollade surt på honom och han skrattade jag tog en sked ur den översta lådan där besticken  fanns och fyllde den med grädde innan jag kastade mig på honom och la grädde i hans ansikte när båda var fulla med grädde och de var jämt fortsatte vi med tårtan och vi skar upp bären och la de på tårtan, den var äntligen klar och vi ställde in den i kylen och drog sedan fram papper för att slå in våra paket.


Ledsen för ett sent kapitel! Det blev lite fel med bilder och text och det publicerades inte när det skulle. Hoppas ni fortfarande är kvar? 

Fråga: Vilket är erat favoritland?

Svar: Agnes: USA och Kanada, Jag vet inte Tildes svar men antar att det är samma.

 

✔ I'm Right Here

Kapitel 32 - Thunderstorm

 

” Är de gott? ” frågade Beau och kollade på mig

” Ja ” Sa jag högt och han brast ut i skratt.

” Du ser ut som du inte ätit på flera år ” Sa Antonio sedan

” Precis så känns de också ” svarade jag med munnen full med glass.

Jag log glassen gjorde i alla fall så jag fick bättre humör.

 


 

 

Cassidy’s Perspektiv:

 

” Bonnie ” Skrek jag när Justin parkerat på flygplatsen och jag kunde skymta Bonnie en bit bort, hon började springa mot mig och jag mot henne och vi möttes på mitten i en stor kram. 

” Jag har saknat dig ” viskade hon 

” Det har varit jobbigt att bo med 7 killar ” sa jag och hon nickade förstående och lutade sig tillbaka så hon kunde se mig i ögonen. 

” Hur mår du? ” sa hon allvarligt och jag brast ut i skratta på direkten. 

” Jag mår bra Bonnie ” försäkrade jag henne och hon log nöjt. 

Vi började gå mot Justin som stod vid bilen och väntade med mobilen i handen. 

” Hej Justin ” sa Bonnie och kramade om honom med ena armen. Han log snällt mot henne och kramade försiktigt tillbaka för att se att det var okej för mig. 

” Så ska vi åka? ” sa Bonnie och kollade på både Justin och mig. 

” Ja ” sa Justin och lyfte sedan in Bonnies väska i bakluckan och fortsatte fram mot förarsätet. 

När vi hoppat in i bilen babblade jag och Bonnie på om hur hon och jag haft det.

” Ska du hämta något hemma eller ska vi åka direkt? ” sa Justin medan han mötte Bonnies blick i backspegeln. 

” Justin vad tänker du med, klart hon måste hämta saker? ” sa jag och Justin himlade trött med ögonen medan han körde ut från flygplatsen och hem igen. 

 

” Så har du allt nu? ” stönade Justin uttråkat medan han lutade sig mot dörrkarmen. 

” Har vi bråttom? ” sa Bonnie medan hon höll upp ett svart linne framför sig, hon inspekterade det noga innan hon la ner det i väskan. 

" Inte direkt men jag orkar inte vara kvar här " Stönade Justin och hon nickade och stängde väskan. 

Vi kunde ute säga hej då till killarna då de var iväg så vi gick raka vägen mot bilen och hoppade in, Justin började direkt köra mot hotellet där vi skulle bo dem två dagarna framöver. Det skulle vara ungefär en timmes bilresa dit.

 

Justin parkerade bilen på parkeringen och Bonnie och jag klev ur. Mina ben var trötta av att jag suttit i samma ställning hela vägen så jag vinglade till men åter fick snart balansen. 

Justin öppnade backluckan och vi tog ut våra väskor och gick med snabba steg in i hotellet. Vi gick bort till receptionen och Justin fick en nyckel av den unga killen som stod där. Vi tog hissen upp till andra våningen och gick genom en lång korridor med dörrar tills vi kom fram till en dörr nästan längst bort där Justin tvär stannade. När vi kom in i rummet mötes vi direkt av ett stort vitt luftigt rum, åt höger fanns en dörr till ett badrum och åt vänster ett rum med en stor dubbelsäng. Rakt fram från hallen var det en soffa, en vit enkelsäng, en stor svart tv och en glasdörr som ledde ut mot en balkong.

" Jag sover här, Ni får sova där inne " sa Bonnie som slängt sig i enkelsängen och pekade mot de andra rummet. Jag nickade gillandes och ställde ner min resväska på golvet som var täckt med en heltäcknings matta i beige färg.

" Fast de ska vara tyst i natt " sa Bonnie och blinkade med ögat. Justin flinade sexigt och blinkade sedan med ena ögat. Jag slängde mig på sängen och himlade med ögonen till honom.

" Jag måste ha kaffe vill ni ha något? " Frågade Bonnie och Justin skakade på huvudet medan jag nickade

" Det vanliga? " Frågade hon och jag nickade igen, hon visste precis vad jag ville ha. Förmodligen för jag tog precis samma varje gång vi var ute någonstans. Hon försvann ut ur dörren och Justin tittade hungrigt på mig. Han slog sig ner bredvid mig på sängen lutade sig en aning närmare mig, precis så nära att våra läppar snuddade vid varandras. Det kittlade till i hela kroppen av den lilla beröringen. Någon sekund efter tryckte Justin hungrigt sina läppar mot mina. Han la sig över mig och vred huvudet lite för att kunna göra kyssen djupare. Min mun masserade hans medan hans tunga gled in i min mun, hans händer som varit placerade om mitt huvud var nu på väg ner mot min rumpa. Han avbröt kyssen och kysste istället min hals och ner mot nyckelbenet och fortsatte sedan neråt. Han tog om mina byxor för att dra ner de men jag stoppade honom genom att ta tag i hans händer.

" Justin, Bonnie kommer tillbaka snart vi kan inte göra de nu " Han kollade sorgset på mig och jag drog upp hans huvud mot mitt så jag möte hans blick. 

Jag hörde hur dörren öppnades och Bonnie kom in, Justin satte sig sakta upp och lutade sig mot väggen. Bonnie gav mig min Frappucino.

" Cass de fanns en tatuering studio max en minut härifrån kan inte vi tatuera oss? " Sa hon och la huvudet på sned. Jag nickade fundersamt och hon lyste upp i ett leende. Jag hade sedan Sarah dog velat göra svarta fåglar som flög på axeln och under skulle de stå - Keep Fly -

" Ni kommer skrika båda två " sa Justin och Bonnie och jag skakade på huvudet. 

" Men vi gör de i morgon " sa jag, jag drog upp min mobil för att kolla klockan, halv 6. 

 

Efter vi ätit hade vi bestämt oss för att bada då hotellet hade ett eget spa med en liten bassäng och bubbelpool som vi nu spenderat kvällen i. Vi satt nu uppe på rummet igen i soffan och kollade på någon film som var på tv och proppade i oss ostbågar och chips som vi köpt i en affär nere i lobyn. Jag låg i Justins famn och Bonnie satt i andra delen av soffan, jag kravlade ur Justin famn och gick in för att byta om till en rosa munkjacka från Victoria’s Secret och ett par mjukisshorts. till det.

" Jag lägger mig nu " sa jag, när jag insätt att jag var alldeles för trött för att vara vaken, jag kröp ner i den mjuka sängen och la de tjocka täcket över min kropp. Snart kände jag andetag i nacken och Justins armar runt min kropp, leendet som uppstod på min läppar gjorde det svårt för mig att försöka somna. 

Ett högt buller hördes utan för och hela rummet lystes upp, regnet började smattra mot fönstret.

 Några sekunder gick och de bullrade till igen, fan åska, snabbt vände jag mig om och kurade in mig i Justin för att söka skydd. 

 

 

 

" Är du rädd för åskan och blixten? " frågade han mjukt med ett litet skratt i rösten 

" Mhm " mumlade jag i hans bröst och jag kunde höra steg utan för vårt rum. 

" Du är trygg hos mig babe " viskade han och dörren öppnades sakta och Bonnie tittade in. Hon var också rädd, det visste jag efter alla gånger det åskat hemma i Canada. Dem gånger det åskat hade hon fått panik och sprungit och lagt sig under en säng eller krupit ihop i ett hörn. Nu på dem senaste åren hade hon tvingat ut alla i bilen för att ha skydd.

" Får jag sova med er " frågade hon med en rädd och ynklig röst. Justin nickade och jag kände hur sängen sjönk ner en aning när hon la sig ner. Jag sneglade på Bonnie hon hade tårar i ögonen och tittade sig omkring. Hon var väldigt rädd för åska och blixt eftersom en gång när hon var liten hade en blixt slagit ner i hennes hus, det hade börjat brinna men familjen klarat sig. Jag krånglade mig ur Justins grepp om min midja och klättrade över honom så jag låg i mitten. Jag tittade med oro i ögonen mot Bonnie, jag la mina armar om hennes lilla kropp. Jag kände hur Justin vände sig om och la armarna om mig igen. 

” Bonnie vi skyddar dig ” viskade Justin och man såg hur Bonnie slappnade av lite. Hon la sig mot mig och lät sina ögonlock falla ner. Hon sov antagligen nu.

 

" Babe " viskade Justins mjuka röst och mina ögon öppnades lite och jag tittade halvt på honom. 

" Frukosten buffén stänger om en timme och jag tror inte jag är den ända som älskar hotellfrukost " sa han och kysste min hjässa. Jag log mot honom och jag sträckte ut handen för att han skulle dra upp mig vilket han gjorde, jag tittade mig omkring efter Bonnie och såg henne ligga på golvet nedanför sängen, jag måste sparkat ner henne. Jag skrattade för mig själv och satte mig på knä nedanför henne.

” Bonnie? ” sa jag och skakade henne. Hon vaknade till och satte sig sömnigt upp. 

” Aj, min rumpa ” sa hon och jag och Justin brast båda ut i skratt. Hon hade antagligen ont efter att få sovit på golvet hela natten. 

” Upp och hoppa ” sa jag och log retligt mot henne. Justin kastade min väska till mig och jag fångade den och han kollade imponerat på mig. Snabbt öppnade jag den och slängde ut ett par trosor ett par svarta högmidjade jeans och ett vitt pösigt linne och en vit bandå att ha under och min neccersär innan jag började klä av och på mig dem nya kläderna, sminkade mig lätt och borstade igenom håret. Bonnie smet in på toaletten för att byta om. Jag satte mig i soffan och knöt mina Converse medan jag tittade när Justin bytte om. Bonnie kom ut och Justin var klar och vi tog hissen ner till frukosten. 

 

Jag plockade på bröd två små Nutella packet, våfflor grädde och sylt på min talrik och satte mig sedan vid ett bord för tre, och snart kom Bonnie och Justin. Jag började skära i min våffla och skyfflade sedan in den i munnen och tuggade tills det inte fanns något kvar.

” Ska vi gå till tatueringstudion när vi är klara och boka tid? ” frågade jag med munnen full med mat vilket gjorde att de brast ut i skratt. Jag tog sedan min sista tugga på min nutella macka. Vi reste oss upp och började gå mot studion, det var en stor ganska mörk studio med bilder över väggarna och direkt åt vänster fanns en kassa där en vältränad ganska ung kille stod. Bonnie drog med mig mot honom.

” Har ni några tider idag? ” Frågade jag och han nickade

” Vi har inget bokat fram till vid 5 i kväll ” sa han och bländade ett perfekt vitt leende.

” Ja vad bra ”

” Så om jag hjälper dig här så får du hjälp av han där ” Han tittade på Bonnie och pekade på en lite äldre kille som satt vid ett bord. Hon nickade och försvann bort dit, Justins armar virades runt min kropp

” Så vet du vad du vill ha ” frågade han och jag nickade ivrigt.

 

” Jag vill ha svarta siluetter av fåglar med texten keep fly under på axeln ” Han nickade och drog fram ett papper och några olika pennor.

” Ni kan vänta där så ska jag skissa upp något ” Han pekade på sofforna och jag och Justin satte oss i de, jag tittade på Bonnie som satt mitt i mot gubben och pratade.

Ungefär 20 minuter senare kom killen fram med en bild 

” Är detta bra ” och visade upp en bild som var finare en vad jag trott och jag nickade stort. Han log och försvann bort. Bonnie kom joggande mot mig med ett stort flin 

” Detta kommer bli så bra ” skrek hon tyst. Jag log. Jag hade fortfarande ingen aning om vad hon skulle göra för tatuering.

” Så vad ska du ha? ” frågade jag och hon log retligt 

” De får du se sen ” Jag suckade och killen kom tillbaka igen.

Så om du är redo börjar vi på en gång, jag nickade och kände hur nervositeten steg. 

” Lova att hålla min hand ” sa jag mot Justin och han nickade. 

” Så om du tar av dig tröjan bara ” sa Killen och jag gjorde som han sa, som tur var tog jag en bandå så jag slapp ligga där i bara bh, han satte bilden på min axel och ett blått tryck fastnade på min hud. Jag tittade mig i spegeln och sa sedan. 

” Perfekt ” Han log igen jag la mig ner på den lilla båren och flätade in mina fingrar i Justins,

Jag kunde skymta Bonnie lägga sig på en bit bort och såg helt cool lugn ut. 

” Är du beredd ” frågade han och jag nickade. Snart kunde jag känna en hemsk smärta i axeln och jag tog ett hårdare grepp om Justins arm för att inte skrika rakt ut, han log lugnt mot mig och och masserade min hand med sin tumme, jag knep ihop ögonen och kände hur smärtan lugnade ner sig lite och jag försökt tänka på annat, jag tänkte tillbaka på första gången jag träffade Justin när jag Sarah och Bonnie var och åt, då Justin frågade om vi ville hänga med till honom i kväll då jag ignorerade honom totalt medan Bonnie och Sarah tyckte han var hel snygg. 

Mina tankar avbröts när killen frågade 

” Vad betyder tatueringen? ” frågade killen och jag svarade

” Före tag sen dog min ena bästa vän, så de är väll som en litet minne eller vad man ska säga, att liksom fortsätta flyga och tänka att man en dag kommer träffas igen ” Jag hade lärt mig att hantera de, annars skulle jag nog grinat nu.  

” Oj jag beklagar ”

” Inget problem ”  Svarade jag snabbt jag kollade på Justin som satt och log mot mig han böjde sig och kysste min hjässa, jag riktade sedan blicken där jag såg Bonnie ligga förut.

” Vart är Bonnie ” frågade jag

” Hon blev nyss klar ” Svarade Justin och jag nickade utmattat. 

 

” Så nu är den klar ” Jag reste mig sakta upp och vinglade till innan jag fick upp balansen, Justin skrattade till bakom och jag gick bort till en spegel för att titta hur den blev. 

” Åh vad fin den blev ” Brast jag ut och Justin och killen log mot mig, 

” Den är perfekt ” sa jag sedan. Han försvann och kom tillbaka med en kamera för att fota tatueringen, Bonnie kom fram till mig och vi kramade snabbt om varandra, hon snurrade mig runt så hon kunde se min, 

” Vad fin ” Sa hon och drog ut på i:et kanske lite för mycket. 

” Vart gjorde du din ” frågade jag och granskade henne, hon drog upp sin tröja och hade två svarta stjärnor som började lite under byxkanten och gick snett uppåt

” Gud vad söt ” vi gick bort till kassan och betalade och de gav oss någon slags kräm man skulle ha på den. Vi gick ut på gatan och Justin tog min hand

” Ni skrek inte ” sa han imponerat och jag och Bonnie log stort, 

” De gjorde inte så ont som jag trodde ” sa Bonnie och jag nickade instämmande. Vi började gå den korta biten till hotellet.


* Tidsinställt * Looooveee is in the aiiirr! Hahaha :)
 
Fråga: Vad har ni för ögonfärg?
Svar: Agnes: Grön och bruna Tilde: Blåa

 


✔ I'm Right Here

Länkbyte - Ourbieberstorys

 
 
 

✔ I'm Right Here

Kapitel 31 - Good Work Cass

 

Justin´s Perspektiv:

 

Jag krånglade mig upp från sängen och täcket som jag hade lindat mig runt i sömnen. Det kändes skönt på något sätt att jag berättat för Cass hur jag verkligen kände, nu väntade bara killarna. Jag drog på mig ett par gråa mjukisbyxor och en vit t-shirt och vände mig sedan mot dörren. Klockan var runt 11 så dem var antagligen redan vakna, jag öppnade dörren och gick ut och sedan ner och ut till köket där jag hörde röster.

Killarnas blickar brände mot mig när jag kom in. 

” Hur gick de igår? ” frågade Beau. 

” Det gick bra ” sa jag kort och satte mig vid bordet och hällde upp ett glas jucie. Jag kände plötsligt hur hungern som tidigare hade funnits där försvann. Killarna vände bort blickarna från mig och började prata med varandra igen. 

” Ehm killar jag har en sak att berätta ” sa jag och tittade upp. 

” Vad då? ” sa Antonio och tittade frågande på mig.

” Igår ändrades allt, jag orkar inte vara kriminell, jag vill fortfarande bo med er och så men jag orkar inte hänga med ut med på massor med uppdrag ” de kollade förvånat på mig

” Du skojar? ” jag skakade på huvudet, 

” Nope ”

de blev tyst en stund

” Du de är lugnt, jag fattar din situation ” sa Adam och de andra nickade jag pustade ut.

” Men vi ska på uppdrag i morgon och ja de är nog bäst att Bonnie och Cass inte är här så du kan ju typ vara med de ” Sa Beau jag nickade och gjorde en killkram med alla.

" Om de någon gång behövs hjälp kan ni räkna med mig " sa jag innan jag drog upp till Cass som fortfarande sov. Jag placerade blöta kyssar i hela hennes ansikte vilket gjorde att hon stönade högt av frustration men öppnade inte ögonen utan vände sig om mot väggen för att sova vidare jag skrattade för mig själv hon var omöjlig, jag bestämde mig för att byta om innan jag väckte henne igen, eller försökte. Jag drog upp garderobsdörren och drog ut ett par jeans och en enkel t-shirt som jag drog på mig och satte sedan en keps på mitt huvud och gick tillbaka till Cass, jag placerade kyssar på hennes hals, hon morrade till lite innan hon sedan började andas tungt igen. Sakta började jag kittla henne vilket fick henne att vakna och brista ut i skratt, 

" Justin ” stammade hon fram medan hon skrattade 

" Om du lovar att gå upp " hon nickade tydlig och jag kysste henne mjukt och hon satte sig sakta upp och vandrade i väg till sitt rum och kom en stund senare tillbaka i hennes Juicy couture dress. Hon satte sig i min säng med ena handen på mitt ben.

" Har du pratat med killarna " frågade hon

" Japp, de förstår mig osv " sa jag och hon log

" Vad bra " 

" I morgon när Bonnie kommer ska vi åka till ett hotell en bit bort, killarna ska göra en grej och de är bäst om vi inte är där " hon nickade och kramade om mig. 

" Ska vi göra något idag ?" Frågade hon och jag ryckte på axlarna 

" Tror inte de " sa jag och kollade på henne

" Kan vi inte typ titta på film hela dagen allihopa " sa hon och jag nickade, jag bytte tillbaka till mina mjukisar och hängde med henne ner för trappan och in i vardagsrummet där killarna satt 

" Film time " sa Cass och killarna vände blicken mot Cass och log.

Hon plockade fram olika filmer som hon hittade hon la de på golvet och tog den tomma Cola flaskan som låg på bordet och snurrade den i mitten av filmerna och den hamnade på någon skräck film och Cass suckade högt medan killarna jublade högt. Hon satte i filmen och drog igen alla gardiner och släckte alla lampor så de blev kolsvart i rummet. Hon kröp ner i min famn och hon lindade in sina händer i mina under den stora filten som låg över oss. Mina tummar masserade hennes lår, och hon drog upp mins händer och la de för sitt ansikte så hon inte skulle se något. Jag kysste henne mjukt i nacken och jag kunde känna hur hon log. En mobil plingade till och jag såg hur Cass tog upp sin och jag såg att hon fått ett sms från Bonnie

- Från Bonnie

: Hoppar på planet om tre timmar, ses i morgon. puss. 

Hon skrev in ett svar

- Till Bonnie

: Vad bra, längtar. Love u puss!

Innan hon la ner mobilen under filten. Filmen tog slut och Cass bytte film till en annan skräck film

Klockan var nu 6 och vi hade tittat på 5 filmer, Cass hade somnat vid fjärde filmen och låg och sov i min famn. Jag skakade henne men hon som förut vägrade att vakna.

" Stoph, det är din syster hur får man henne att vakna " sa jag han skrattade 

" Typ slå henne, hälla vatten eller kittla henne " sa han och jag nickade, när jag kittlade henne vaknade hon förut. Jag satte händerna i hennes midja och kittlade henne vilket gjorde att hennes ögon öppnades och ett ljust skratt lämnade hennes läppar. 

" Stoph och Luke ska och köpa mat på Mc Donalds vad vill du ha? ”

" Happy Meal " svarade hon och killarna alla brast ut i skratt

" Vad? " muttrade hon irriterat.

" Nej nej inget " sa Beau och försökte dölja sitt skratt. Hon reste sig sakta upp och sträckte på sig, innan hon plockade upp sin mobil och suckade tungt 

" Skit kul " sa hon, hon var inte direkt på bästa humör just nu. Hon försvann ut från rummet och en smäll hördes, en sådan smäll som uppstod när man tappade sin mobil i marken.

" Fan " hörde man Cass säga, hon sprang ner till lägsta trappsteget igen

" Helvetets fucking skit fan " brast hon ut och alla brast ut i skratt, hon måste tydligen hört de då hon klampade in i rummet, 

" Vad är de som är så sjukt kul nu " sa hon och vi kollade oskyldigt på henne 

 Hon slängde iväg sin mobil till mig och oförberett fick jag tag på den

" Skit kul " brast hon ut och jag tittade på hennes svarta iPhone 5 som hade sprickor över hela fram och baksidan killarna som såg mobilen såg jag försökte så gott de gick hålla in sitt skratt. Förbannat stampade hon upp för trappan och en dörr smälldes igen. Beau tog tag i mobilen och fotade fram och baksidan på den och jag kunde skymta att han la upp något på Instagram så jag knappade in på min mobil och tryckte in på Instagram, de var ett collage på hennes mobil och under stod texten 

" Bra jobbat Cass " och en skrattade smiley. 

 

Cassidy’s Perspektiv:  

 

Varför skulle allt gå så himlars dåligt helt plötsligt efter Justin väckt mig hade jag varit på skit dåligt humör. Och att min mobil sprack gjorde ju inte de hela så mycket bättre. fuck my life. När jag sedan insåg att jag glömt mobilen nere stönade jag högt. Jag kunde höra hur ytterdörren öppnades och Stophs röst hördes 

" Cass de är mat " jag suckade innan jag reste mig upp och gick ner för trappan killarnas blickar brände på mig, snabbt satte jag mig och öppnade mitt Happy meal, de perfekt med mat för mig, inte för mycket och inte för lite. Sakta började jag tugga på min hamburgare och svalde den tillsammans med min Fanta. 

Killarnas blickar var fortfarande fast klistrade på mig, jag suckade och vände bort blicken mot fönstret. Det hade blivit ganska mörkt ute nu och det började närma sig September. 

” Varför är du så sur, har du PMS eller? ” sa Luke och alla killarna började skratta åt det han just sagt. 

” Ja det kanske jag har ” sa jag drygt och fortsatte upp på mitt rum med Fantan i ena handen och maten i andra. Jag gick in på Bonnies och mitt rum och smällde hårt igen dörren. Jag slängde mig på sängen och började äta det som var kvar av min mat medan jag kollade runt på Youtube på mobilen. Jag kände mig sårad av det Luke sagt, efter en stund av tystnad knackade det på dörren och den öppnades av Luke. Jag vände snabbt bort blicken mot mobilen och försökte att ignorera honom. 

” Cass förlåt för förut, jag vet inte varför jag sa så ” sa han och jag vände upp blicken mot honom. 

Han såg ut att verkligen mena det så jag la ifrån mig mobilen. 

” Det är okej, jag överreagerade ” sa jag och slog ner blicken i mitt knä där mina händer låg. 

” Nej, det gjorde du inte om jag var tjej skulle jag inte heller vela att någon sa så till mig ” svarade han

Jag vände upp blicken mot honom och log mjukt. Jag hoppade upp från sängen och gick fram och kramade om honom. Han lyfte upp mig i sin famn och kramade varmt tillbaka. 

” Förlåt ” viskade han och kysste mig på kinden Jag log och han släppte sedan ner mig på marken igen. 

Jag hade känt Luke i knappt en vecka men han kändes som min bror. 

” Följer du med ner? ” sa han och öppnade dörren 

” Nej jag tror jag går och lägger mig ” sa jag och log utmattat. Han nickade och försvann ut genom dörren. 

Jag stängde dörren efter honom och drog fram min resväska som låg under sängen. Som jag förstått Justin skulle i åka iväg till ett hotell en bit bort för att killarna skulle göra ett uppdrag. 

Jag slängde ner en blommig kjol, en rosa skjorta, en vit väska och lite myskläder, vanliga kläder och underkläder. Jag visste inte hur länge vi skulle vara där så det fick bli ganska mycket kläder. 

När jag var klar ställde jag väskan vid dörren och tog av mig mina kläder så jag bara hade underkläder på mig. Jag öppnade dörren och smög ut och till badrummet, Justin stod vid handfatet och borstade tänderna. Han log mot mig när han såg mig. Hans blick for över min kropp och jag log smått, jag fiskade upp min tandborste från den lilla muggen som stod på bänken, jag la på tandkräm och började borsta mina tänder noga. När jag borstat klar spottade jag ut löddret som skapats av tandkrämen och sköljde sedan av den. Jag skrubbade mitt ansikte och la sedan en nattkräm. Jag kysste Justin som nu skulle hoppa in i,  duschen och sa godnatt. Jag drog av min Bh och satte på mig en t-shirt och kröp ner i sängen.

 

” Cassidy! ” frustrerat satt jag min ena kudde över örat. Vem var de som ville väcka mig nu. Snabbt försökte jag somna om vilket jag lyckades med i några få minuter. 

” Cass kom igen nu? ” Jag kände igen rösten. Stoph, trött öppnade jag mina ögon och kisade mot honom då lampan var tänd. 

” Klockan är tolv och du och Justin ska hämta upp Bonnie om en timme och sedan ska ni till hotellet. ”

 Jag nickade och reste mig sakta ur sängen och kollade mig yr vaket i spegeln som visade en för trött Cass. Snabbt sminkade jag mig med concealer, mascara, eyeliner och ett ljusrosa läppstift. Mitt hår plattade jag och satte på mig ett par knall rosa spets shorts med en vit croptop. Jag greppade min mobil och hade fem nya meddelanden från Justin

  • Från Juju

: Kom <3

: Saknar dig <3 

: Vill krama dig !

: Är du arg? :(

: Svara babe 

 Jag log för mig själv de visade i alla fall att han brydde sig om mig. Sakta sprang jag ner för trappan och släpade med min väska eller jag knuffade ner den då jag inte orkade bära den. Jag vek in till köket där killarna satt. Jag orkade bry mig utan gick direkt till frysen där jag visste att ett burk Ben och Jerry fanns, godaste frukosten. Snabbt drog jag upp lådan och drog ut den, och tog sedan en skred och satte mig på en av de lediga stolarna och hög snabbt in på den. 

Real Love mellan mig och Ben & Jerry

” Är de gott? ” frågade Beau och kollade på mig

” Ja ” Sa jag högt och han brast ut i skratt.

” Du ser ut som du inte ätit på flera år ” Sa Antonio sedan

” Precis så känns de också ” svarade jag med munnen full med glass.

Jag log glassen gjorde i alla fall så jag fick bättre humör.


* Tidsinställt * 

 Fråga: Hur långa är ni?

Svar: Tilde: 1.78 Agnes: 1.56


✔ I'm Right Here

Kapitel 30 - I Don´t Want To Do This Anymore

 

Cassidy’s Perspektiv 

 

Justin trummade nervöst med fingrarna på ratten medan han parkerade bilen utanför. 

” Är du nervös? ” sa jag och Justin nickade oroligt med huvudet samtidigt som han bet sig i läppen. 

” Det kommer bli bra ” sa jag och log mot honom, han saktade ner bilen och vi hoppade ur, de var ett lagom stort vit hus med stora gröna buskar som går runt hela trädgården. Vi gick sakta mot dörren och jag kunde se på långa vägar att han var sjukt nervös. Vi plingade på dörren och Pattie kom snart och öppnade, bakom henne stod två ungar en liten tjej och en liten kille. 

” Juju ” skrek de och kastade sig på Justin. 

” Vart har du varit ” Frågade tjejen som nog var Jazmyn, Justin kollade snabbt på mig

” På semester ” fick han fram, vi hängde med de in i köket och slog oss ner vid de stora köksbordet, när alla satt vid bordet hög vi in på maten, de var spagetti och köttfärsås. 

” Vart är pappa ” frågade Justin och Pattie stelnade till

” Eh han drog efter han slängt ut dig ” Jag kollade frågande på Justin som stelnade till och gav mig en 

-du får veta sen- blick. 

” Så vart bor ni då ” frågade hon för att byta ämne 

” En liten bit härifrån bara ”  svarade Justin

” Hur bor ni då, tillsammans ? ” 

” Jag och Cass och sen sju stycken andra bor i ett hus tillsammans ”

hon nickade

” Går ni i skolan här i stan? ”

Jag rullade in läpparna

” Vi har inte orkat ansöka till någon då vi bara har typ ett halvår kvar till examen ” 

Efter vi pratat och ätit klart var jag nu proppmätt, 

” Vill du leka med mig ” frågade Jazmyn blygt. Jag nickade och tackade för maten, och hängde med Jazmyn in på hennes rum.

 

Justins Perspektiv: 

 

Cassidy lämnade mig och mamma ensamma i köket och följde med Jaxon och Jazmyn till deras rum. Jag hjälpte snällt mamma att plocka undan disken som stod kvar på bordet, även fast det var det nästan tråkigaste jag visste. 

” Så var är pappa? ” sa jag och ställde in en tallrik i den näst intill tomma diskmaskinen. 

Mamma tystnade och ställde ner ett glas på bordet. 

” Han lämnade oss dagen efter han slängt ut oss ” sa hon och tittade sorgset ut i fönstret. 

” Jaha, så var är han nu? ” sa jag och fortsatte ställa in disk i diskmaskinen. Det kändes som en lättnad att pappa lämnat mamma hon förtjänade någon bättre som ha betätt sig. Han hade bråkat, skrikit och slagit oss alla och särskilt mig. Jag hade kanske inte varit så duktig i skolan eller varit dröm barnet men det var hans fel, han gjorde mig till den jag är idag. 

” Jag vet inte ” sa Mamma och fortsatte med den hon precis gjort. 

När vi var klara med disken slängde jag en blick på klockan, 9. 

Jag kramade om mamma och höll om henne länge. 

Jag gick sedan in för att säga till Cass att vi skulle dra hem nu. 

Sakta öppnade jag dörren som det stod - Jazzy - på med blommiga bokstäver. Jag fann Cass sittande på golvet med Jazzy i knät, båda sov, sakta skakade jag på Cass och hennes ögon flög upp, jag lyfte bort Jazzy och la henne i sin säng och pussade henne mjukt på kinden och gick sedan med Cass ut till hallen

 

” Hej då Pattie, tack för maten ” sa Cass och kramade om henne, 

” Hej då, de var jätte kul att ni ville träffas ” Jag kramade henne och vi gick sedan ut till bilen, Så fort vi hoppade in föll Cass ögon ihop, snabbt satte jag på hög musik och hon hoppade till och kollade surt på mig, jag brast ut i skratt och kysste hennes kind mjukt, jag parkerade bilen och vi gick in mot huset. Det var knäpp tyst, vilket förvånade mig då klockan bara var halv tolv. Jag gick sakta till vardagsrummet där alla killarna låg utslagna och sov i sofforna. När jag kommit upp på Justins rum drog jag av mig mina byxor och min tröja och lånade en stor t-shirt av Justin som jag trädde på över huvudet, jag knäppte upp bh:n och la den tillsammans med mina byxor och tröja på en liten fåtölj. Jag vände mig om och fann Justin liggandes i sin säng, jag klättrade in mellan honom och väggen och la mig på hans bröst, hans armar for runt min kropp och jag föll in i en djup sömn. 

 

Justin’s Perspektiv: 

 

Jag kände hur Cass sov eftersom hennes bröst höjdes sakta upp och ner och hon andades tungt. Nu när jag träffat mamma kändes allt konstigt, jag ville inte längre vara kriminell. Jag ville vara en helt vanligt kille med vanliga vänner, det gick inte nu. Jag suckade högt och kände hur Cass rörde sig i min famn. 

” Vad är det Justin? ” sa hon trött och satte sig upp bredvid mig.
” Inget ” sa jag och tittade bort. 

” Justin, jag ser att det är något ” sa hon och jag suckade. 

” Okej, jag vill inte längre vara kriminell, jag ångrar allt jag gjort ” sa jag och en tår rann ner för min kind när jag tänkte på att jag aldrig kunde bli normal igen, jag skulle alltid ha mina fiender efter mig. 

 
" I no longer want to be a criminal, I regret everything I've done "

” Justin ” suckade hon och satte sig i mitt knä samtidigt som hon kramade om mig och gosade in sig i mitt bröst. Vi satt länge så, bara helt tysta och kramade om varandra. 

” Vill du förklara varför du inte vill längre ” sa hon och la huvudet på sned. 

” Det känns bara helt fel ” sa jag och suckade. 

” Ska du berätta för killarna vad du känner? ” sa hon och jag nickade.

” Det är väll bäst att göra så ” sa jag och Cass nickade. 

” Ska vi försöka sova? ” sa hon och jag nickade ännu en gång. Vi kröp ner under det stora täcket och hon lutade åter huvudet mot min bröstkorg. Snart sov vi båda. 


 * Tidsinställt * Detta kapitlet var väldigt kort, men det var därför att i just detta kapitlet försvann allt :(

 Fråga: Favoritfärg?
Svar: Tilde: Lila Agnes: Lila, Rosa

✔ I'm Right Here

Kapitel 29 - Justin?

 

 

Cassidy’s Perspektiv: 

 

Ett pipande ljud hördes i rummet och jag slog upp ögonen och kollade på Bonnie som satt upp i sin säng jag reste mig upp och sträckte på mig, jag drog fram Bonnies väska och rev ut kläder ur hennes garderob och slängde de på henne så hon skulle vika ner de. När vi packat klart gick jag raka vägen mot badrummet, handtaget vilket jag ryckte i de, dörren var låst. Jag stönade högt och någon minut senare kom Beau ut, jag försökte att inte stirra på hans vältränade mage men det gick väll sådär. Så fort han kom ut gick jag in och stängde snabbt dörren efter mig, jag slängde jag av de få kläderna jag hade på mig och steg in i duschen vattnet rann ner och över mig och en rysning for igenom min kropp, jag och Bonnie skulle åka om en kvart så jag behövde skynda mig lite så detta fick bli en kort dusch. Snabbt tvålade jag in mig och sköljde av mig tvålen jag virande en handduk runt min kropp och gick sedan tillbaka till vårt rum och satte snabbt på mig ett par leggings med rymd mönster och en oversize svart munktröja med ett vitt linne under, jag sminkade mig snabbt och flätade håret i en fiskbensfläta som fick hänga på vänstra axeln och började sedan gå med Bonnie ner för trappan och vi fortsatte sedan ut efter att vi ropat ett snabbt hej då killarna. Vi hoppade i bilen och jag startade den sedan och började köra den korta vägen till LAX flygplats en bit ifrån där vi bodde här i Los Angeles. 

 

När vi var framme parkerade jag bilen på den stora parkeringsplatsen och öppnade dörren och hjälpte sedan Bonnie med att ta ut hennes resväska jag följde med henne in och hon checkade in sin väska, jag kramade om henne länge innan vi viskade ett hejdå till varandra och hon försvann mot säkerhets kontrollen, på vägen hem stannade jag vid köpcentret och för att ta något att äta på Starbucks, min mage skrek efter mat då jag inte ätit något till frukost, på vägen in ringde jag upp Justin

” Justin ”

” Hej de är jag ”

” Hej babe ”

” Vad ska du göra idag? ”

” Killarna och jag ska till stan, vi har knappt några kläder, han skrattade ” 

” Okej men jag är där nu så jag stannar och väntar på Starbucks ”

” Aa blir bra ”

” Puss på dig ” 

” Puss ”

Jag la på samtalet och klev in genom dörrarna till Starbucks, jag gick fram till tjejen i kassan och hon log stort mot mig, hennes tänder var vita och hennes hår uppsatt i en knut mitt på huvudet. 

” En Caramel Frappuccino och e blåbärsmuffin, sa jag och avfyrade ett leende

Jag la i kortet och betalade och hon gav mig de jag beställt och satte mig sedan vid ett högt bord vid fönstret och snabbt äta min muffins och drack Frappuccinon samtidigt som jag tittade instagram jag like:ade några bilder, min blick fördes upp och jag kunde se Justin stå utanför. Jag reste mig upp och mötte upp Justin utanför, han kysste mig mjukt innan han flätade ihop våra fingrar och drog med mig till Topman, killarna var redan där och jag kollade intresserat på när de plockade ihop plagg de gillade, Justin vinkade till mig att komma och jag började gå mot honom han gick in i ett provrum och jag följde med och satte mig på den lilla pallen och kollade på när Justin provade kläderna. När han sedan var klar, de gick förvånansvärt fort, killarna var redan klara och vickade på ögonbrynen när vi kom ut från povhytten. Jag skrattade och Justin gick för att betala sina saker, 

 

Efter en timme hade de tittat igenom en massor affärer och gick nu med en massor med kassar, jag pekade mot Victoria’s Secret och sa

” Jag går dit ” och började snabbt gå dit med killarna i släptåg, jag vände mig om och höjde ögonbrynen och skrattade.

 Sakta tittade jag igenom bh:arna efter en som skulle passa, men alla snygga fanns inte i min storlek, jag suckade och gick bort till body mistarna, jag luktade på några och kunde inte motstå att köpa Sensual Blush jag betalade snabbt och gick sedan tillbaka till killarna, de tittade nyfiket på min påse

” Finns inget intressant i den ” de tittade sorgest på mig, och jag flinade mot de, 

” Kan vi inte gå till Supras ” frågade Luke och Jai samtidigt och jag sa

” Då går jag till HM så länge ” de nickade

” Jag hänger med ” sa Justin och jag log mot honom. Jag drog med honom till underkläderna för att se om de hade några BH:ar, Justin petade på mig och visade upp en ljusrosa spets bh.

” Denna skulle passa dig ” sa han och vickade på ögonbrynen. Jag tryckte mina läppar mot honoms och han log i kyssen vilket förstörde den.

” Justin ” hörde jag någon stamma bakom oss och jag vände blicken mot henne. Hon hade långt brunt hår och såg ung ut. Jag kände att Justins hand stelnade till i min

” Mamma ” fick Justin fram och jag stod och kollade chockat på de, Justin släppte min hand och kramade om tjejen som tydligen var hans mamma. De båda hade tårar i ögonen. Gud jag hade aldrig sett Justin så här. Pattie torkade bort dem få tårarna som lämnat hennes ögon.

” Det här är min flickvän Cassidy ” sa Justin medan han torkade bort några tårar som hunnit lämna hans ögon. Pattie kramade om mig och log mot mig.

” Ni kanske kan komma på middag? ” sa Pattie och innan Justin han slänga ur sig något svarade jag. 

” Det vill vi gärna göra Pattie ” sa jag och hon tog upp en liten papper bit från sin väska och klottrade ner en adress som hon sedan gav Justin. 

” Vi ses vid 6 ” sa hon och kramade om Justin en lång stund innan hon skyndade sig iväg med tårar i ögonen. Jag torkade bort några tårar som rann längst Justins ansikte med mitt ena finger. 

” Ska du ha den ” frågade han när han samlat sig och pekade på den rosa bh:n. Sakta nickade jag och Justin följde tyst med mig till kassan. Han var väll chockad över vad som just hänt, han hade inte sett sin mamma på 1,5 år och sedan dyker hon plötsligt upp på H&M. Vi mötte upp killarna på Starbucks och de märkte direkt att något var fel.

" Vad har hänt " frågade Stoph med orolig blick. Justin kollade på mig för att visa att han ville att jag berättade

" Vi träffade hans mamma på HM, vi ska på middag där i kväll " sa jag lugnt och kramade om Justin bakifrån då han satt på en stol. De tittade med stora ögon på mig 

" Ni skojar " sa Antonio och Justin skakade på på huvudet. 

Vi satt nu tillsammans i vardagsrummet 

" Ja kan inte jag få sminka er " Brast jag ut och killarna tittade mystiskt på mig. Jag gjorde hundvalps minen och Justin, Beau och Luke gav sig medan de andra skakade på huvudet. Snabbt sprang jag upp på mitt rum för att hämta min enorma neccseär med allt mitt smink i, jag hällde ut mitt smink på bordet och sa 

" Vem vill börja? " 

Justin reste sig upp och satte sig framför mig, jag tog en borste och applicerade foundation, jag applicerade lite på hans kind och kysste han sedan där. Han log mot mig och jag gjorde en min för att visa att han skulle göra de också, alla killarna brast ut i skratt när han gjorde de och jag fnittrade till och la bronzern på hans kindben. Jag la på ett puder och sedan ögonskugga och använde min Naked 2 palett. Killarna började garva åt namnet och jag himlade med ögonen åt hur sjukt töntiga de var. När ögonskuggan var på la jag på eyeliner och sen mascara sist satte jag på läppstift och visade han i spegeln hur han såg ut. Antonio tog ett kort och Justin sa sedan 

" Puss? " jag tryckte mina läppar mot hans och öppnade munnen för att hans tunga skulle kunna glida in i min mun vilket den gjorde.

" Ey skaffa ett rum " Skrattade Beau ut och Justin avbröt surt kyssen. 

" Nästa " sa jag och Beau satte sig framför mig och jag sminkade honom med lite färggladare färger denna gången. När jag var färdig med han och sedan Luke brast jag ut i garv när jag granskade de. Jag tog ett kort på de alla och la ut på Instagram texten blev 

" Fina killar " och jag postade den sedan jag kollade var klockan var

" Fan Justin de är 20 minuter tills vi ska vara där " han kollade snabbt på mig

" Dream att jag har detta på mig " sa han och killarna skrattade högt, snabbt sprang vi upp för trappan Justin in i badrummet och jag in till mig snabbt bytte jag om till en blommig enkel klänning och borstade igenom mitt hår och öppnade sedan dörren där jag mötte Justin som nu fått bort allt smink.

" Hej då killar " skrek jag innan vi sprang ut till bilen och började åka mot gatan Pattie sagt.


Vet att det tog lång tid för detta kapitel att komma upp.. Som ni vet ska Tilde åka utomlands i morgon ( Tisdag ) och då blir jag själv, vi har gjort 5 kapitel som kommer läggas upp varannan dag, så ni får upptadering och vi får en paus. Här är tiderna för dem kommande kapitlerna. 

 

Så se till att ni kommenterar nu så vi blir glada när vi kommer hem, kommentarerna betyder väldigt mycket för oss. Snart börjar skolan men vi kommer försöka hålla uppdateringen så bra vi kan! 
 
Fråga: När börjar ni skolan?
Svar: Vi börjar skolan den 21 Augusti.
 
 

✔ I'm Right Here

Kapitel 28 - Just Friends

Justin’s Perspektiv:

 

När Bonnie klickat samtalet gav hon Cass ett fejk leende, jag kände Bonnie så pass bra för att se att det var ett fejk leende. Det kan inte bara varit hennes syster som ringde, det måste vara något som gjort henne ledsen. Cass hade varit tvungen att sitta i mitt knä eftersom det bara fanns 6 platser och vi var 7 stycken, jag hade inget problem med att hon gjorde det. Beau svängde upp på våran uppfart och parkerade bilen. Jag öppnade bildörren och lät Cass hoppa ut innan jag också hoppade ut och höll sedan upp dörren för Bonnie. Hennes leende som tidigare hade prytt hennes ansikte fanns inte där längre det måste ha hänt något.  Vi klev in i huset och Bonnie tog stelt av sig skorna och sa ett kort

" Jag går upp " innan hon försvann upp för trappen, Cass ryckte på axlarna och började gå upp för trappan och jag hängde efter, hon vek bort från sitt rum och stannade framför mitt, jag öppnade de snabbt och hon smet snabbt in och jag stängde dörren, jag satte mig i sängen och klappade på mina lår för att hon skulle sätta sig där, hon kom snabbt fram och satte sig på mig med benen om min kropp och kysste mig mjukt, jag vred huvudet lite för att göra kyssen intimare hon slickade min underläpp och jag öppnade min mun och lät hennes tunga glida in i min mun. När vi sedan avslutade kyssen tittade hon upp på mig och öppnade munnen för att fråga något men stängde den sedan

" Vad? " frågade jag tyst

" Jag måste fråga, varför lämnade du din familj? " jag stelnade till lite men släppte de snabbt 

" Du behöver inte svara " sa Cass mjukt och jag skakade på huvudet 

" Min pappa var förbannad på att jag var på fester supte mig full, rökte osv. Min mamma var snäppet lugnare, om de inte accepterade vad jag gjorde tänkte jag inte bo med dem " började jag 

" De hade ju ändå mina syskon så de har säkert glömt mig, men jag bryr mig inte " 

" Justin de är väll klart att de inte glömt dig, vad heter dina syskon? " 

sa hon tyst och jag log mot henne

" Jag hade två små syskon, Jazmyn och Jaxon, när jag drog var Jazmyn 5 så nu är hon väll typ 6 och Jaxon fyller väll 5 i November. Hon nickade förstående och gav mig en varm kram, när hon släppt mig kände jag en tår rinna ner för min kind. Jag saknade dem, men jag ville ändå inte träffa dem. Inte pappa men mamma. 

 

Cassidy’s Perspektiv:

 

Min mobil plingade till och jag tog upp den och såg ett sms från Bonnie

-Från Bonnie

: kan du komma 

Jag visade snabbt meddelandet för Justin som nickade, jag hoppade ner och gick sedan mot vårt rum sakta öppnade jag dörren och såg Bonnie sitta i sin säng med tårarna rinnande för hennes kinder jag sprang snabbt fram till henne kramade om hennes mjukt. 

" Vad har hänt " hon snyftade till och stammade fram

" Någon har grävt upp mamma och pappas grav " jag tittade chockat på henne och sa 

" Vem " hon ryckte på axlarna 

" Men jag måste pigga upp mig jag kan inte sitta här och gråta " sa hon och torkade bort tårarna 

" Bonnie, ta de lugnt klart du får gråta, idioten ska få betala " hon kramade om mig 

" Kan vi hitta på något " frågade hon och jag nickade 

" Gå ner till killarna jag kommer snart " sa jag och hon nickade och försvann sedan jag gick över till Justin låg på mage med mobilen, sakta smög jag fram och slängde mig över honom och gav han en blöt puss på kinden han vände sig om och gav mig ett leende, han snurrade sig runt och mötte mina läppar i en kyss. 

” Vad var det med Bonnie? ” frågade Justin 

” Någon hade grävt upp hennes föräldrars grav ” sa jag och suckade. Justin nickade och svalde hårt. 

Jag reste mig upp och Justin och jag gick ner. Jag hörde inte ett ljud av killarna, när vi kom ut i vardagsrummet fann vi Bonnie i Lukes famn. Han höll om hennes kropp medan hon snyftade mot hans bröstkorg, den gråa tröjan han bar hade nu blivit mörkgrå av alla tårar. Jag gick fram och satte mig bredvid dem och tog Bonnie hand och höll den i min hand. Vem det än var skulle den inte komma undan, och varför gjorde den det? " Jag ska flyga tillbaka imorgon på polis sak, sen kommer jag tillbaka " sa hon tyst och jag nickade.

" Bonnie vi finns alltid " sa Adam och hon log tacksamt. 

" Men snälla kan vi inte hitta på något jag klarar inte av att tänka på detta just nu " sa hon och jag nickade 

" Vi kan börja med att diskutera de Stoph såg för en stund sen " jag kollade frågande på honom och killarna log retigt 

" Vad " sa jag kaxigt 

" Så ni är tillsammans nu? " sa Luke och Jai sa snabbt

" Blickarna, att du sitter helt frivilligt i justins knä i bilen, sättet ni pratar och ler till varandra är alltså ingeting? " sa Antonio och jag försökte se så frågande ut som möjligt

" Ni är så sjukt dåliga " stönade Bonnie ut med ett leende på läpparna

" Stoph såg er strula i Justins rum nyss så de betydde inte heller någonting? " sa Adam och jag suckade, jag gav upp de hade kommit på oss.

" Vi visste de " skrek Jai ut och alla började skratta. 

" Vänta här, är de till Justin du dragit varje jävla kväll " frågade Bonnie och jag rullade in läpparna, killarna började 

Ooo:a och jag suckade högt innan jag gick upp på mitt rum med Bonnie efter mig. Jag satte mig på sängen 

" Förlåt att jag inte berättade " sa jag och hon kramade om mig, man märkte att hon inte var på humör då hon annars skulle ha varit rätt sur.

" Skulle vara skönt om du flyttade in till Justin så får jag mer plats och slipper allt skräp som du skräpar ner " sa hon och lipade åt mig. 

" Du kan du hjälpa mig med en sak " frågade jag och hon nickade

" Jag ska hämnas på Jai och Luke," hon nickade ivrigt

" först behöver jag en hink med lera och sen en påse mjöl, " hon förstod direkt vad jag skulle göra och log mot mig. Vi smet ut i köket och jag öppnade lådan där de fanns ett mjölpaket som jag tog med mig ut, vi smög bort till den lilla Boden i hörnet av trädgård och jag slog försiktigt upp dörren de var mörkt och spindelnät överallt jag fick syn på en hink som jag tog tag i och vi började gå ner mot vattnet, vi gick ner där de fanns en liten " strand" eller de var ingen sand utan mer äcklig lera som var sjukt svår att få bort om man fick på sig, vi fyllde hinken och bar tillsammans upp den till huset, vi hämtade en stege i Boden och jag klättrade upp på taket så gott de gick med den tunga hinken och mjölpåsen, när jag var uppe på taket som nu var platt kröp jag bort till ena kort sidan och skrev in ett meddelande till Justin 

- Justin

: Är Luke och Jai i vardagsrummet? 

Jag fick snabbt ett ja och jag gjorde tummen upp åt Bonnie för att hon skulle springa in och ropa att de skulle komma, snart kom de springande och jag tippade leran ut från taket så de tajmade  perfekt och leran ran över deras huvud och ner för deras kroppar, som planerat stannade de upp vilket gjorde att jag kunde hälla ut mjölet så de fall över leran. Garvande klättrade jag ner för stegen och började gå åt deras håll där jag såg Bonnie as garva och kom mot mig och high- fiva mig. De gav mig mordhotande blickar vilket gjorde att jag skrattade ännu mer, jag kunde skymta de andra sitta i fönstret och skrattade. Vi började gå mot dörren och klev in snart där på kom Luke och Jai för att gå in då Justin stoppade de 

" Tyvärr måste man vara ren för att komma in, skön ligger ditåt " sa han och pekade mot vattnet de suckade högt och började klafsa mot vattnet. När vi kom in i vardagsrummet satt alla och skrattade och high fiva oss. 

" Vi går och lägger oss " sa jag när jag sätt att klockan var halv 11. Vi bytte snabbt om till pyjamas, trosor och linne. Vi kröp ner och jag kunde höra henne snyfta. Tyst reste jag mig upp och kröp ner bredvid henne, jag omfamnade henne och drog min hand över hennes hår,

" Jag hjälper dig och packa i morgon och kör dig till flygplatsen " hon nickade och jag masserade sakta hennes tinningar och snart hörde jag snarkningar. När jag var på väg till min säng igen hördes en tyst knackning på dörren och jag gick bort för att öppna Justin stod där med öppna armar och jag gick ut och han drog in mig i en kram, jag tittade över hans axel och kunde se Jai Adam och Antonio stå utan för badrummet och titta på oss samtidigt som de borstade sina tänder. Justin tryckte snart sina läppar mot mina och kilarnas blickar brände mot min väldigt nakna kropp. Men de var bara att de vände sig, jag tänkte faktiskt inte gå runt i overall hela dagarna. Jag avslutade sedan kyssen och viskade ett Godnatt innan jag gick in och la mig


SÅ ÄNTLIGEN Har ni kapitel 28! Det blev som sagt lite problem men det är nästan fixat. Kommentera på nu! 

Fråga: Var ni på Justins konsert här i Sverige?

Svar: Ja Tilde och jag var den 24 :**

 


Information

Viktig info

Hej allihopa!
Som vi kanske sakt har några kapitel försvunnit, 28 har vi hittat, 29 har vi en liten mitten del, 30 tror jag inte vi har något på och 31 har vi allt vi hunnit skriva på. Men vi försöker fixa detta och få upp kapitlerna varannan dag som alltid. Men de kommer va svårt då vi var sjukt nöjda med kapitlerna och de vi hade med måste vi få med.

Sen ska jag på tisdag utomlands och då kommer Agnes få skriva mest, så då kanske uptaderingen inte blir lika bra för hon kanske ska iväg osv, annars om man inte kan så skickar vi de till den andra som skriver. MEN kanske finns de wifi på hotellet vilket gör att jag kanske kan skriva :))) vi får hoppas

Mm ni ska veta att vi gör allt vi kan för att göra klart kapitlerna, ville bara att ni skulle få veta hur de ligger till. Kram
//Tilde


✔ I'm Right Here

Kapitel 27 - Shirtless Justin

 

 

Cassidy’s Perspektiv 

Hela situationen mellan mig och Justin när jag ramlat ner från klippan hade blivit stel och konstig när dem andra stått där uppe och tittat på. Om vi hade varit själva hade det varit annorlunda men när dem andra stod där blev allt bara konstigt. 

” Ska du ha pommes frites eller pasta? ” sa Adam, jag ryckte till av att han just väckt mig från mina dagdrömmar. Jag reste mig upp från den gamla trämöbeln jag suttit och gick fram till bordet där det stod en plåt fylld med Pommes frites och en kastrull med pasta. Jag pekade på plåten med pommes frites i, Adam nickade och skyfflade upp några på en tallrik där det redan låg en bit kött och några gurkskivor och sträckte den sedan till mig. Jag gäspade stort och slog mig ner vid bordet där dem andra redan satt, jag försökte ignorera det faktum att jag hade varit uppe till halv 2 och försökte i stället få in i min hjärna att jag var helt utvilad och pigg. Beau hamnade på min vänstra högra sida och Bonnie på min högra, Justin satt mitt emot mig. Jag började tugga på en bit av köttet medan jag lyssnade på samtalet som dem andra hade. 

” Vem är född först av er? ” avbröt jag alla, jag riktade frågan mot Jai och Luke som satte bredvid Justin.

” Jag ” sa Luke och log stolt mot mig. Jai putade ut med underläppen med lyste sedan upp i ett leende. 

” Fast jag blev av med min oskuld först, Luke blev av med den innan han fyllde 16 ” sa Jai finurligt. 

Luke puttade ner Jai från bänken han satt på, och tittade sedan surt på honom. 

” Fuck Bro, det där behövde du inte säga ” sa Luke och alla började gap skratta åt det han nyss sagt. 

Jag tittade på Stoph som satt och skruvade sig lite där han satt. Det var för att han inte heller hade blivit av med sin oskuld än. Jag själv blev av med den när jag var 14. 

 

När maten var uppäten och all disk undanplockad satte sig alla i vardagsrummet. Antonio tryckte på tv:en och ett av dem senaste Pretty Little Liars avsnittet lyste upp skärmen. 

Antonio tänkte precis byta till någon tråkig hockeykanal när både jag och Bonnie kastade oss på honom. 

” Seriöst du får inte byta ” skrek jag och slet kontrollen ur hans hand medan Bonnie höll fast honom så gott det gick. Vi satte oss på våran plats i soffan med fjärkontrollen i mellan oss så att ingen skulle ta den. 

Killarna suckade och sjönk ihop i sofforna medan jag och Bonnie log nöjt. Direkt fastnade jag för avsnittet och märkte inte att Justin sträckte sig från soffan bredvid och tog kontrollen bakom ryggen på mig, programmet ändrades och jag kollade med mordhotande blick i rummet och alla försökte se så oskyldiga ut som möjligt, vilket Justin inte lyckades med, jag slängde mig från soffan över till Justin och slog på han för att han få tag på kontrollen. Snart kände jag hur Justin reste sig upp med mig på ryggen och Stoph tog kontrollen som låg på platsen Justin suttit på Bonnie slängde sig mot Stoph som slängde kontrollen mot Adam som la upp den på en hög hylla jag och Bonnie inte nådde till, killarna började gapskratta och klappa händerna. Jag sprattlade med benen för att Justin skulle släppa ner mig vilket han inte tänkte göra

" Ni kan räkna med att alla ni kommer vara döda när kvällen är slut " De höjde ögonbrynen och jag nickade hotande

" Killar vi måste gömma oss så vi inte dör " sa Antonio med tjejig röst och killarna började skratta. Justin släppte ner mig och jag gick bort till hyllan för att försöka nå, vilket jag inte var i närheten av. 

" Om du lyckas, Call me " sa Luke och han och Jai reste sig och gick ut i rummet. 

" Bonnie kom " ropade jag och hon kom bort till mig, jag hoppade upp på soffkanten och klättrade upp på hennes axlar och tog fjärrkontrollen hur lätt som helst, killarna skakade på huvudet och jag hoppade ner och gjorde high-five med Bonnie. Jag bytte kanal och Pretty Little Liars tog precis slut. Jag suckade högt. Klockan stod på halv elva och jag riktade mina steg mot trappan som jag började gå upp för, jag hämtade min pyjamas i mitt rum och gick sedan in i badrummet och bytte om, jag öppnade skåpet bredvid spegeln och drog ut mina rengöringsprodukter och tog bort mitt smink och sedan tvättade ansiktet, jag borstade mina tänder och gick sedan in i mitt rum och kröp ner under täcket och började leka med mobilen, snart kom Bonnie in och kröp ner i sin säng.

" Har killarna lagt sig? " frågade jag och hon nickade, jag fick snart ett sms av Justin

 

- Justin 

: Godnatt? 

Jag reste mig upp och öppnade dörren

" jag kommer " viskade jag mot Bonnie och smög förbi mot Justins rum, jag öppnade dörren och möttes av en shirtless Justin, min blick fastnade på hans Abs 

" Ey ta en bild de räcker längre " sa han och jag lipade och gick fram och tryckte mina läppar mot hans och drog fingrarna igenom hans hår, 

" Godnatt babe " viskade han mot mina läppar

" Godnatt Juju " viskade jag tillbaka innan jag vände mig om och gick ut från rummet. 

Jag gick tillbaka och la mig i min säng, jag hörde tysta snarkningar från Bonnies sida, så jag antog att hon redan hunnit somna på den lilla tiden jag varit borta. Jag slappnade av och efter några tysta minuter sov jag också. 

 

Jag vaknade av någon hällde iskallt vatten över mig, eller jag visste inte om det var vatten. Jag satte mig snabbt upp och mötte, Jai och Luke skratta. Jag petade bort en blöt hårslinga från min panna och tittade surt på dem. 

” Vad var det där bra för? ” sa jag irriterat och torkade bort det blöta från mitt ansikte med täcket.

Luke och Jai fortsatte skratta och dem båda vek sig så dem låg på golvet. Jag fnyste irriterat och sparkade bort täcket och ställde mig upp och stampade irriterat mig över killarna mot min garderob. Dem verkade inte bry sig ett dugg om att jag endast hade ett par ljusrosa spetsunderkläder på mig. 

Jag brydde mig inte heller, dem skulle få se mig så fler gånger om vi skulle dela hus, soo what? det var samma sak som att ha bikini på sig. Jag drog på mig ett par rosa mjukishorts och ett vitt linne och vände mig sedan om mot killarna som lugnat ner sig lite. 

” Var är Bonnie? ” sa jag

” Där nere ” svarade Jai och harklade sig med ett snett flin på läpparna. 

Sakta gick jag ner för trappan med håret hängandes i blöta delar längst mitt ansikte jag skakade bort de från ansiktet och gick sedan in i köket där resten satt, 

" Godmorgon Sunshine " hörde jag Bonnie säga och jag fnös. 

" Lite blöt " sa Stoph och de andra brast ut i skratt. 

" Jag ska hämnas " sa jag med ett retligt flin, och Bonnie och Stoph började skratta, Adam Justin Antonio och Beau vände sig mot de och gav de frågande blickar 

" FYFAN vad de kommer ångra att de hällde vatten på de " började Stoph

" Cass borde få första pris i och hämnas du ska bara veta " fortsatte Bonnie. Jag slog mig ner samtidigt som jag funderade ut ett bra sätt att hämnas. Vilket jag kom på ganska snabbt, denna gången skulle jag vara snäll. Sakta åt jag upp min macka jag gjort och kände sedan hur någon viftade med handen framför mig och mina tankar avbröts

" Vi tänkte åka till gymmet, du och Bonnie med " 

" Varför vi har ju ett gym här " 

" För litet för alla samtidigt " jag nickade och tog sista tuggan på mackan,  jag reste mig sedan och började gå upp till mitt rum, jag bytte om till ett par neon rosa pösiga shorts som jag vek upp några varv i midjan och sedan en svart t-shirt med texten / just do it / i vitt. Min tränings bag drog jag upp från platsen under sängen där den legat och packade i en vatten flaska, mina Nike skor, handduk och kläder att ha efter, en nessesär där jag la ner deodorant, mascara, concealer, puder och hårborste och stängde den sedan. Jag drog upp mitt hår i en hästsvans och gick sedan ner till de andra som nu redan var klara. Bonnie, Adam, Stoph, Luke åkte i en bil mesans jag, Justin, Beau, Jai och Antonio åkte i den andra, Beau körde och Antonio satt bredvid. Snabbt klättrade jag in i mitten för att få Justin bredvid mig och fick han på min högra sida och Jai på andra. Direkt när bilen började åka började Justin leka med mitt hår och jag vände mig mot honom och kollade in i hans vackra ögon. Hans ögon var fulla av hunger men både han och jag visste att vi inte kunde göra något framför dem andra. 

 

" Du Jai vi hörde att Cass var rätt bra på att hämnas, så du och Luke får nog passa er " Sa Beau och Antonio instämde genom att nicka.

" Jag lovar att för en gång skull vara snäll " sa jag och log retligt

" Låt oss höra något som du hämnas med " sa Jai och försökte att låta övertygande för sig själv

" Du vill inte veta, Bonnie har fått stått ut med mest, kvarsittningar i veckor, samhällstjänst eller vad man ska kalla de, hon har skämt ut sig för hela skolan då jag berättat hemliga saker i högtalaren i skolan eller i köpcentrum, j.." Jag blev avbruten av Jai

" Tror faktiskt jag inte vill veta " sa han med skakig röst och alla brast ut i skratt. 

" Ta de lugnt, inget sånt denna gång " sa jag och log tröstande mot honom. Beau parkerade bilen och vi gick ut jag tog min väska och satte den på axeln, Justin dök upp vid min sida och log glatt.

" Hur ska du hämnas? " viskade han

" Hemligt, men skulle behöva hjälp med en stege " Svarade jag och han nickade. Vi mötte upp de andra och gick in genom en liten port längst fram på huset. Ovanför stod det en stor skylt med ordet Gym på.

Justin sa något till tjejen i kassan och hon släppte in oss. Bonnie och jag gick in i omklädningsrummet. Tydligen så hade alla med pass här ett eget så ja vi delade med killarna. Snabbt bytte jag skor och ställde mig framför spegeln för att fixa min tofs. När jag var klar log jag mot min spegelbild, jag kände mig fin. Jag försökte ignorera att killarna hoppade omkring i bara underkläder bakom mig. Men dem verkade inte har något problem alls att det var tjejer in omklädningsrummet. Bonnie ställde sig bredvid mig och drog upp sitt långa hårsvall i en hästsvans. Killarna hade äntligen dragit på sig sina träningskläder och vi alla fortsatte in i själva gymmet. Bonnie och jag bestämde oss för att springa på banden som stod uppställd tvärs över rummet. Vi skyndade oss fram och började springa medan vi tysta tittade på killarna. Dem tränade styrka men tiden gick mest åt till att flamsa runt och brotta ner varandra, Eller ja Jai och Lukes tid i alla fall. 

Tiden gick och efter några timmar gick vi tillbaka till omklädningsrummet. Både gymmet och omklädninsrummet var tomt, kanske berodde på att det var ganska sent och dem flesta hade gått hem. Jag krånglade av mig mitt linne och mina shorts. Justin sneglade lite på mig och när jag mötte hans blick log han eller vände snabbt bort blicken. Jai och Luke flamsade runt och snärtade varandra med sina handdukar medan alla andra bytte om. Bonnie hade redan tagit av sig sina kläder och stod med en handduk virad runt sin kropp. Hon väntade tålmodigt på att jag skulle bli klar. Jag krånglade av mig mina underkläder under min handduk och följde sedan in till tejernas duschrum. Jag duschade snabbt av all svett och virade sedan min handduk om min kropp och gick ut till killarna. Jag drog på mig rena underkläder och släppte sedan handduken. Sedan drog jag på mig ett par stora grå mjukisbyxor och ett vitt linne som jag packat ner. Jag bytte skor till mina svarta ballerinaskor och satte mig sedan på bänken och väntade på dem andra. 

Jai och Luke retades fortfarande med varandra. Sakta reste jag mig och gick bort till spegeln och tryckte på knappen så hårtorken över mig sattes igång samtidigt som jag satte på mig concealer och puder och började sedan leta efter min eyeliner som jag förmodligen glömt

" Bonnie har du en eyeliner? " ropade jag och fick ett ja till svar, jag gick bort till hennes väska och rotade runt och hittade snart en eyeliner liggandes i väskan. Noga målade jag på den och kunde se Justin sitta på bänken och granska varje rörelse jag gjorde, han log när han såg att jag tittade på honom och jag log tillbaka. Tillsist applicerade jag på mascara på mina fransar och borstade sedan igenom mitt hår lätt och satte mig sedan på bänken och väntade på alla killarna som knappt kommit in i duschen då de larvat sig i nästan en halvtimme, Justin, Beau och Bonnie var klara så de satt med sina mobiler,  jag som olyckligts vis glömt min mobil hemma satte mig mellan Justin och Beau och kollade vad Justin gjorde han satt inne på instagram och kollade runt,  jag lutade huvudet mot hans axel för att se bättre och han tryckte upp kameran och knäppte en bild som han taggade mig i och sedan la upp. Killarna var klara och vi började gå mot bilen, Adam Stoph och Luke skulle och handla så Bonnie åkte i den andra bilen vilket orsakade att jag behövde sitta i Justins knä vilket jag inte hade något imot och förmodligen inte han heller. Jag hoppade upp och satte mig snett i hans knä med mina ben i Bonnies knä och mina fötter i Jai’s, jag och Bonnie var uppe i en diskussion och jag kände hur Justin borrade in sitt huvud i min hals. Jag gav han en kärleksfull blick som jag hoppas Bonnie inte såg. 

Bonnie förde sin telefon mot örat och alla satt tysta och lyssnade på vem och vad hon pratade om. 

” Hej ” sa hon. Hon mhm:ade och sa ja då och då, och efter några minuter la hon på. Hennes leende som hon haft när hon svarade var som bort blåst.

” Var det din syrra? ” Frågade jag och hon nickade. 

” Är det något fel? ” frågade jag eftersom hon såg väldigt ledsen. 

Hon skakade på huvudet och ett leende prydde hennes läppar, men det var ett fejk leende det syntes på långa vägar. Det kunde inte varit Mikayla som ringt henne. 


Så Kapitel 27, bilden kommer lite senare. 

 

Hur gammla är ni? 

Svar: Både Tilde och jag är 13.

 

Update: Vad har hänt med komentarerna? Ingen komenterar längre, även fast vi har bra statestik, på detta har 2 av 50+ komenterat ?


Länkbyte

Länkbyte - Celebnovell

 
 
Scarlett Johansson och hennes lillebror, Lucas Johansson, förlorade sida föräldrar i en bilolycka när de var 14 och 13 år. Detta krossade båda och ledde till droger, sprit och fester. Men när Rick hittar dem en kall vinterkväll med varsin ölburk och cigarett i handen, vänder allting och de hör inte längre till dom vanliga människorna. Dom två syskonen får en ny familj, nya mål att uppnå, nya uppgifter, men framförallt nya uppdrag... De välkomnas till en ny värld – månens värld. 

Justin Bieber, skolans kriminell. Ledare i gänget. Killen som inte bryr sig om någonting. Dagarna består av - förvånansvärt - av skolan medans nätterna är motsatsen – fester , droger, sprit och tjejer. Han är jagad av många men ingen lyckas att fälla ner honom.

Vad händer när Scarletts och Justins vägar korsas? Ta reda på det genom att läsa Blue Moon.
 
Klicka HÄR för att komma till hennes underbara novell, eller på bilden.

Både jag och Tilde har läst denna novellen ett bra tag. Jag älskar denna novellen hon skriver nu, den är ovanlig och inte som alla andras så jag tycker du ska kika in på bloggen, man fastnaaar direkt..
 
Både Tilde och jag är ledsna för att det inte kom ett kapitel idag, men det har blivit krångel med kapitlerna och ungefär 29, 30 och 31 försvann. Jag lovar att det kommer finnas ett nytt kapitel uppe när ni vaknar
( 06.30 ) Det är inte tidsinställt utan jag ska upp så tidigt ska vara hos tandläkarn 8.00 Urk... 

✔ I'm Right Here

Kapitel 26 - I Lost My Bikini Top

 

Snart var vi framme och vid huset och vi hoppade ur bilen. Jag fortsatte snabbt in och upp för trappan mot mitt rum. Jag tog ett par mjukshorts som jag snabbt bytte om till. Satte upp mitt hår i en tofs innan jag gick ner där de andra nu satt, jag hoppade upp i soffan bredvid Justin och drog en filt över min kropp. Justins hand söktes in under filten och började rita små cirklar med sitt pekfinger på mitt lår, jag försökte fokusera på tv:en vilket gick sådär när han hade handen på mitt lår. Jag reste mig upp för att hämta något att dricka, jag öppnade kylskåpet och kom sedan på att jag och Bonnie inte ätit våra Ben & Jerrys vi köpt förut idag.

" Bonni!e " skrek jag och snart kom hon lufsandes in i köket jag höll upp de och hon brast ut i ett stort leende. Hon hämtade två skedar, på väg upp ropade jag ett

" Godnatt vi lägger oss nu " Till killarna och fick ett mumlande svar. Vi sprang in på vårt rum och tog bort sminket innan vi bäddade ner oss i hennes säng framför ett nytt Pretty Little Liars avsnitt.

 

Avsnittet tog precis slut och jag kröp upp i min egen säng. Röster hördes utan för, killarna som säkert skulle sova nu. Det kännes annorlunda nu när Beau, Luke och Jai bodde med oss. Vi var 7 killar och 2 tjejer så enligt mig behöver vi någon till tjej i huset. Men då skulle vi få bygga ut. Min mobil plingade till så jag stängde av ljudet innan jag kollade vem de var ifrån, Justin.

 

- Justin 

Sover ni?

 

Jag kollade åt Bonnies håll och såg att hon log och sov så jag knappade in ett snabbt svar till Justin. Medan jag väntade på att han skulle svara började jag göra en liten fläta i mitt bruna hår.  

 

- Cassidy

Bonnie gör 

 

- Justin 

Kom över, tror killarna har somnat 

Jag reste mig sakta upp och golvet knarrade till, jag vände blicken mot Bonnie som låg orörd i sängen. Sakta öppnade jag dörren och gick ut i endas ett linne och ett par spets trosor. Jag trippade bort till Justins dörr som jag försiktigt öppnade och fann Justin liggande i sin säng. Han granskade min kropp och riktade sedan blicken mot mitt ansikte och gav mig ett leende

" Jag vill mysa " sa han tyst och öppnade upp sin famn för mig jag gick sakta fram och la mig bredvid honom 

" Se till att jag inte somnar " sa jag och blinkade med ögat. Jag gosa ner mig i hans famn och hans händer slingrade sig runt min kropp. Han lekte med mitt hår och jag bytte sedan ställning så jag låg halvt över honom, jag böjde mig fram och kysste hans läppar. Snabbt besvarade han kyssen och jag masserade mina läppar i takt med Justins. Han slickade på min underläpp för att på tillgång till min mun och jag öppnade upp den och lät hans tunga glida in i min mun. Hans händer smekte min kropp samtidigt som våra tungor var nere i halsen på varandra. Han var speciell, han var annorlunda. Den Justin jag träffat dem första dagarna var fel för mig. Den Justin som fanns nu var den riktiga, den mjuka, gosiga och snälla. 

 

Efter en stund av kyssande och mysande låg jag nu i Justins famn igen. 

" Hur mycket är klockan? " frågade jag och Justin kollade snabbt på klocka på hans arm som han konstig nog inte tagit av sig. 

" Halv 2 " sa han och jag nickade och svarade sen

" Jag går över till mig " han nickade och jag gav honom en sista kyss och ett leende innan jag reste mig och började gå mot dörren.

" Godnatt " sa jag 

" Godnatt babe " sa han innan jag försvann ut igenom dörren. De kändes bra av att bli kallad babe. Killen gjorde mig galen. Tyst kröp jag ner i min säng igen och somnade snabbt.

 

En lampa tändes och jag slog snabbt upp ögonen, 

" Vad " stönade jag ut och drog täcket över ögonen. 

" Klockan är halv tolv och vi skulle och shoppa så du borde nog gå upp " sa Bonnie samtidigt som hon drog bort täcket från mig. Jag stönade högt och hon slängde mina rosa Hollister byxor, ett vitt linne med - 22 - textat i rosa på ryggen. Sakta klev jag upp ur sängen och drog kläderna på min kropp. Jag ställde mig framför spegeln och drog ett tjock streck eyeliner på mitt ögonlock och sedan mascara.

 

 

 
 

Håret stjälpte jag ut och borstade snabbt igenom de. Jag la ner min mobil i fickan och började sedan gå efter Bonnie ner i köket där de var tomt, röster hördes från vardagsrummet där då förmodligen killarna var. Vi brädde en varsin macka, vi sa hejdå till killarna och försvann sedan mot bilarna. 

Bonnie körde upp bilen på en ledig plats och vi promenerade mot en stor galleria som tydligen var en av de största, så fort vi kom in syntes en massor med rea skyltar i alla butiker. Nu ska de shoppas. Vi började med Target som var den första butiken vi såg, de hade allt från möbler och leksaker till smink och kläder, vi gick bort till allt smink. De hade bra märken för billigt pris, jag plockade ner två mascaror från Maybelline New York, några läppstift och lite saker som såg roliga ut. Nästa affär blev Forever 21, redan efter fem minuter var mina armar fulla med kläder jag gillade. På vägen till provrummet såg jag ett hörn men värdens sötaste munktröjor, med olika citat på och efter en jävligt lång stunds velande blev de en rosa med texten, cool kidz don't dance. Passade bra in på mig då jag hatade att dansa då jag seriöst var sämst på det. Jag steg sedan in i ett prov rum där jag så snabbt som möjligt provade alla plagg, jag gjorde en ja, nej och kanske plats där jag sorterade de jag ville ha osv. Jag hängde bort nej högen och kolade sedan igenom kanske, plockade bort några och behöll några. Jag tog sedan de jag skulle ha och gick bort till accessoarerna och hittade några fina smycken. Snart kunde jag skymta Bonnie komma så jag dök upp vid hennes sida och vi gick tillsammans till kassorna. Nästa butik blev Victoria Secret. Så fort vi kom in gick jag bort till underkläderna. När jag hade en massor med trosor i min storlek i famnen gick jag bort till Body Misten och Body Lotions, jag köpte Forever Pink och Mango Temptation i body mist och body lotion. När jag betalat fick jag en påse och mötte sedan upp Bonnie utan för,

" Ska vi gå till Starbucks? " Frågade hon och jag nickade och styrde stegen dit. Jag beställde min favorit och satte mig sedan vid ett högt bord.

" Så vad tycker du om Luke Jai Beau då? " Frågade jag och ett litet flin spred sig på hennes läppar

" Sjukt snygga " Sa hon och drog ut på u:et och j:et jag skrattade och tog en klunk av mitt stek heta kaffe. 

" Jo jag vaknade till i natt, vart var du då " sa Bonnie medan hon pillade på en av sina naglar. 

Jag stelnade till rullade in läpparna innan jag tänkte ut ett trovärdigt svar.

" Säkert på toaletten " Hasplade jag ur mig och hon nickade med blicken nere i sitt kaffe. 

 

När vi var klara fortsatte vi till Topshop, American Eagle, Sephora och nästan 10 butiker till, min fötter var helt slut samt mina händer som bar runt på miljoner med kassar. Bonnies ansiktsuttryck visade smärta, hon hade säkert också ont i fötterna och armarna så utan att säga något så styrde vi stegen mot bilen. 

Hon hoppade in i förarsätet och jag bredvid, alla kassar slängde vi i baksätet och hon började köra hemåt. 

Vi parkerade bilen och tog våra kassar och började gå mot huset, jag öppnade dörren och slängde av mig skorna. Vi gick in i vardagsrummet där alla killarna satt. Deras ögon formades som golfbollar när de såg våra kassar, jag skrattade och gick sedan upp för att packa upp allt. När allt var på sin plats gick jag ner till killarna igen. Jag ville göra något, något roligt.

" Någon som vill gå och bada? " frågade jag och alla nickade glatt. 

Snabbt sprang jag upp på mitt rum bytte om till min vita frans bikini, jag drog över en klänning jag köpt idag som gick till halva låren i grönt och lila. Bonnie satt på sängen med mobilen i handen. 

” Vi ska och bada, skynda dig och byt om ” sa jag och Bonnie gjorde snällt som jag sa. 

 

Justin’s Perspektiv: 

 

Jag bytte snabbt om till badkläder innan jag gick ut och ner till vardagsrummet.

” Vart ska vi bada? ” sa Luke med mobilen upptryckt i ansiktet. 

" De finns en klippa typ fem minuter härifrån " sa Justin och han nickade. 

 

Snart skymtades vattnet framför oss och jag slängde snabbt av mig min t-shirt och gick fram mot klippans kant. Beau, Jai, Luke, Antonio och Adam gjorde samma sak, vi alla stod på klippan och väntade in tjejerna som kom gående strax efter. Bonnie visade något på hennes mobil och Cass började skratta. 

Cass la ifrån sig sin handduk och snart stod hon och Bonnie bredvid oss andra. 

” Vi hoppar på 3 ” sa Jai och började sakta räkna. När han sa 3 tog alla sats och snart störtade alla ner mot det klara vattnet. Solnedgången var på sidan av oss och det var en varm kväll. Jag kände snart hur vattnet nuddade mina fötter och snart hur luften försvann och jag var under vattnet. 

Jag simmade snabbt upp till ytan och möttes av dem andras glada blickar. Alla var upp förutom Cass, hade hon drunknat? Snart kom hennes huvud upp ur vattnet. Allas blickar vändes mot hennes, hon hade armen över sina bröst och det var ingen skymt av någon bikini. 

” Jag tappade min bikini överdel ” skrattade hon och Beau och jag började leta efter den eftersom dem andra redan börjat klättra upp för klippan för att hoppa igen. 

” Här ” sa Beau och höll upp den ovanför vattenytan. Han räckte den till Cass som tacksamt tog emot den. Hon satte på sig den och vände sig sedan om för att få hjälp att knyta den. 

Beaus fingrar gled längst Cass rygg medan han snällt knöt en rosett av dem två snörena. 

Jag kände avundsjukan bubbla inom mig. Det var mina händer som skulle smeka Cass rygg, hon var min flickvän inte Beaus. Cass vände sig om och log mot Beau som log tillbaka, jag skakade av mig känslan och följde med dem upp till klippan för att hoppa igen. När vi kom upp till klippan stod de andra redo att hoppa, precis när vi skulle hoppa hörde jag hur Cass skrek till och hon föll ner. Alla stannade upp och Jag slängde mig ut, jag träffade vatten och sökte snabbt efter Cass, och drog upp henne mot min kropp. Hennes kropp emot min gjorde situationen romantisk. För att det inte skulle se så mystiskt ut så släppte jag snabbt henne. Cass log mot mig och vi började klättra upp igen. Ingen sa ett ord när vi kommit upp, dem var väll chockade över det som ljust hänt. Efter en stunds tystnad var allt som vanligt igen, alla hoppade och skrattade i vattnet.


 

Så här har ni kapitel 27, vi har också tänkt börja svara på frågorna, så ni lär känna oss bättre.
 
Favorit svenska youtuber?
 
Våra Svar: 
Agnes: Simon Lussetti, Linn Ahlborg, Clara Holmberg, Catherine Quassdorf, IJustWantToBeCool, Clara henry
Tilde: Clara Henry, Linn Ahlborg, Clara Holmberg, Keyyo

✔ I'm Right Here

Kapitel 25 - Brooks Brothers

 
 

Cassidy’s Perspektiv: 

 

Bonnie och jag svängde precis in på parkeringen till vårt hus, det var ju vårt hus också vi bodde ju där. Men vi hade i och för sig inte betalat något för det. 

” Vi tar varsin ” sa Bonnie och gav mig den ena kassen samtidigt som hon bar in den andra med mig efter sig. När vi kom in genom yttedörren satt killarna i vardagsrummet på höger sida av hallen. Bonnie och jag började packa in alla varorna i kylen och skafferiet. När vi slutligen blev klara gick vi in i vardagsrummet där killarna fortfarande satt. 

” Hey Guys ” sa jag och gled ner mellan Christopher och Justin. Justin gav mig ett leende medan Stoph ignorerade mig och hade istället blicken på tv:n och matchen som spelades. 

” Vi ska åka på middag hos några av våra kompisar här i Los Angeles snart ” sa Justin och gav mig ännu ett leende. Bonnie och jag mötte snabbt varandras blickar och spärrade upp ögonen. 

” Hur snart ” sa jag med panik i rösten. Killarna började gapskratta. 

” 20 minuter ” skrattade killarna. Jag och Bonnie rusade upp för trapporna och in på vårt rum där jag snabbt slängde av mig mina kläder och rusade till min garderob i bara underkläder. Jag rev runt men hittade inget jag kunde ha på mig. 

” Du kan låna något av mig ” sa Bonnie som märkt att jag inte hittade något att ha på mig. 

” Tack ” log jag och tittade snabbt igenom hennes garderob. Jag drog fram en vanlig vit t-shirt och mina svarta Jeffrey Campbell skor. Från Bonnies garderob tog jag ett par svarta shorts med rosa blommor på och en rosa kofta till det. Sedan drog jag snabbt på mig allt och sminkade mig lite lätt innan jag slutligen sprutade lite av mina Love Spell body splash. Jag tittade mig snabbt i spegeln innan jag och Bonnie skyndade oss ner och ut i vardagsrummet igen. 

” Klar ” ropade jag och killarna vände sig om mot oss. 

” Ja då åker vi då ” sa Justin och ställde sig upp och fortsatte förbi oss mot hallen. 

 

Killarna hade inte orkat ta två bilar så en skulle få sitta i den andras knä och det blev självklart jag som fick sitta i Justins. Han lekte och tvinade mitt hår mellan sina fingrar. Adam svängde in på en uppfart och ja tittade på min klocka och konstaterade att det endast tagit runt 5 minuter att komma dit, klockan var bara 17.32. Det var en lägenhet dem parkerade utanför, den var ganska lyxig för att ligga mitt i staden. Jag älskade Los Angeles, bilarna som tutade och människorna som yrade förbi varandra med förvirrade miner i fejset. Jag öppnade dörren och hoppade ut på trottoaren, Justin hoppade ut tätt där efter och snart var bilen helt tom och låst. Vi gick in genom porten och uppför trapporna, jag läste på varje skylt som fanns intill dörrarna, Brown, Johanson och sist stod det Brooks. Adam tvär stannade framför mig vilket gjorde så att jag stannade upp för att hindra att inte gå in i honom. Justin som gick med mobilen i ansiktet märkte inget och gick rakt in i mig, hans lilla kompis trycktes mot min rumpa och han backade snabbt undan och kollade generat på mig. Jag skrattade lite medan jag kände hur mina kinder blossade upp i en rosa nyans. Som tur var verkade inte ingen märka det som just hänt. Adam knackade hårt på dörren och snart visade sig en kille i dörröppningen, han hade mörkt brunt platt hår som räckte till öronen. Han hade ett bländande leende som smittade av sig på direkten. Ska jag erkänna det så var han rätt snygg faktiskt. 

” Hey Guys ” skrattade han, precis samma sak som jag sagt för bara någon timme sedan till killarna. Han gav Justin, Antonio, Adam och Stoph varsin broderlig kram, jag hade ingen aning  om att Stoph kände honom. När han kramat alla vände han sig mot mig 

” Stophs storasyster? ” sa han och jag han nicka innan han gav mig en varm kram. Inte en sådan kram som han nyss gett killarna, den var mer kärleksfull. 

” Jag heter Beau ” sa han och jag nickade glatt. 

” Cassidy, du kan kalla mig Cass ” svarade jag. 

” Vart kommer du ifrån? ” frågade han och släppte mig från sin varma omfamning. 

” Vancouver och du? ” svarade jag

” Australien ” svarade han och log ännu en gång. Damn killen kunde le. 

” Det här är mina bröder ” sa Beau och pekade på två precis likadana killar, dem var tvillingar det såg man. Dem liknade Beau på pricken förutom att dem båda hade lockigt hår. 

” Hey Girl ” sa den ena och kramade om mig. 

” Jag heter Luke och det här är Jai, min tvillingbror ” sa han och Jai gav mig en kram. 

” Cassidy, kalla mig Cass ” sa jag och dem nickade glatt mot mig. 

Jag vände mig om och såg att Bonnie stod och pratade med Beau. 

” Jag kommer inte kunna hålla koll på vem som är vem ” sa jag och skrattade. 

” Jag tror du lär dig i fortsättningen ” sa Luke, jag kunde lätt hålla koll på vem som var vem när dem stod framför mig helt stilla. Alla tre killarna var riktigt snygga

” Hur gamla är ni alla? ” frågade jag och Jai svarade

” Jag och Luke har fyllt 17 och Beau har fyllt 19 ” sa han och jag nickade glatt. Dem här killarna var riktigt trevliga. 

” Jag är också 17 ” sa jag

” Damn Luke du har en hot brud framför dig, och hon är lika gammal som dig ” sa Jai och boxade Luke på armen. Dem båda skrattade och jag fnittrade och vände mig om mot Bonnie som kom gående mot mig med Beau. 

” Bonnie ” sa hon och kramade om dem båda. Vi hängde efter de andra in i vardagsrummet och jag och Bonnie satte oss på de den enda tomma platsen en fåtölj, som tur var vi små och fick plats i den lilla fåtöljen. 

" Så vem ska vi dela rum med för de måste vi väll " sa Luke. What? Vad snackade han om?

" Vänta här, vad snackar ni om? " sa jag och Beau, Luke och Jai kollade konstigt på mig, 

" Vet du inte? " frågade Luke och jag skakade på huvudet jag tittade på Justin och gav honom en frågade blick.

" Vi ska slå ihop vårt gäng med de då båda dem är inte är så många så de ska flytta in hos oss "  svarade jan jag nickade sakta. Hade dem tänkt att jag skulle överleva med 7 killar i samma hus?

" Så nu ska jag dela hus med ännu fler killar, ni anar inte hur jobbigt de är med att bo med bara killar " sa jag och drog ut på a-et. Bonnie tittade på mig och höjde ögonbrynen 

" Vad? " frågade jag och hon drog upp handen och pekade finger, juste jag sa att jag delade hus med killar, jag pussade henne på kinden och hon lipade mot mig. 

" Men välj ni vem ni ska dela med " sa Justin och alla tre vände blicken mot mig, 

" Tyvärr grabbar jag är upptagen " och de andra gav mig konstiga blickar och jag drog armen runt Bonnie, för att inte avslöja mig och Justin. De pustade ut och Justin gav mig ett svagt leende.

” Vi vill dela ” utbrast Jai och Luke och höll om varandra, Jai pussade Luke på kinden och alla började skratta.

 

 
" Jag kan bo med Antonio " sa Beau och Antonio nickade glatt. 

” Stoph du och Adam kan ju dela, så får twinsen här dela rum ” sa Justin och pekade mot Jai och Luke. 

” Haha Justin alla dissade dig ” sa Jai och alla började skratta.

" Men hur ska vi göra med ni vet? " sa Luke plötsligt. Adam gav de en - de tar vi inte nu - blick de nickade. 

Jag skulle precis öppna munnen då Justin avbröt mig

" Har ni packat kan vi dra på en gång " 

De nickade och reste sig sedan upp och försvann in i en dörr.

" Ni kan gå till bilen så kommer vi snart " sa Stoph, jag nickade och jag och Bonnie satte på oss våra skor och gick ut till bilen.

" De där var mystiskt " sa Bonnie och jag nickade. Killarna kom snart ut med tre väskor. De lastade in de Lukes och deras bil och de tre plus Adam hoppade in i deras bil medan Justin, Antonio och Stoph kom till våran bil, jag hoppade in i mitten med Justin och Bonnie bredvid mig. Justins hand flätades ihop med min på sätet så ingen skulle kunna se det. Hans hand var iskall men jag försökte ignorera det så mycket som möjligt. Justin gav mig ett bländande leende och jag log stort tillbaka, varför var han så het? 


Äntligen här har ni kapitel 25! Lite nya personer kom in i novellen om ni inte vet vilka Jai, Luke och Beau Brooks är kan ni bara söka på google. Jai och Luke är tvillingar och Beau är något år äldre. Ni var jätte duktiga på att kommentera på förra.

Vet ni vilka The Janoskians är?