✔ Learn Me To Forgive

Chapter 27 - Kiss

Destinys Perspektiv:

Klockan ringde för tredje gången och jag halade mig sakta upp ur sängen, klockan var kvart över 6 vilket betydde att jag skulle möta upp Justin om en halvtimme och sedan vara vid tjejernas samling om 45 minuter. För att bli lite piggare tog jag en snabb dusch och satte sedan på mig ett par mjukisbyxor och en munktröja med vårt lags logga på. Jag åt en snabb frukost och hade sedan en kvart kvar tills jag skulle möta Justin, min väska hade jag packat igår för att spara tid. Jag tog upp min dator och gick in på Twitter, jag hade sjukt många nya notiser. Jag tryckte in där och såg att jag hade fått flera tusen nya följare och sedan var det massor med Beliebers som skirvit en massa, vissa bra saker och vissa dåliga. Men jag försökte att koppla bort de dåliga. De senaste veckorna hade jag knppt Tweetat nått alls, innan brukade jag Tweeta runt 50 gånger per dag. Ett högt tutande hördes utifrån och jag förstod att de var Justin, jag lovar att säker hälften av de som bor här hade vaknat av att han tutat. Jag tog väskan över axeln hoppade i skorna och sprang ner. Justin log mot mig när han såg mig och jag hoppade snabbt in i bilen.

“ Ska vi till IP eller drar vi direkt “ frågade Justin och jag pekade utåt inte för de förklarade så mycket.

“ Till ip “ sa jag och han började skratta.

“ Mot ip! “ sa han och jag skrattade medan han började köra ut på vägen.


Justins Perspektiv:


Jag hade kört hem Destiny men hon hade tvingat mig att följa med in och umgås lite.

Jag hade tveksamt tackat ja eftersom jag inte visste hur Sam reagerat på att vi hade blivit tillsammans om ens Destiny hade berättat det? Vi var på väg upp till deras lägenhet. Jag tog tag i Destinys hand och hon vände sig förvånat om.

“ Vad är det Justin? “ sa hon och la armarna runt mina axlar hon la huvudet på sned och tittade oroligt på mig. Hon var så jävla söt när hon gjorde det, jag smälte.

“ Handlar det om Sam? “ sa hon och jag nickade och la händerna under hennes rumpa och lyfte upp henne.
“ Justin var lugn jag har pratat med Sam och han säger att det är helt okej “

“ Jo men det känns som han gillar dig “ sa jag och Destiny sänkte blicken mot mitt bröst.

“ Ehm, han gör det. Men jag har pratat med honom Justin det är lugnt, han sa att han var glad för min skull “

sa Destiny och pussade mig sedan på kinden.

“ Ska vi gå upp nu? “ sa hon och jag nickade och släppte ner henne på golvet igen.

Vi fortsatte upp och hon öppnade dörren och släppte in mig

“ Hej “ skrek hon högt och slängde sina skor ut på golvet, tog av sig sin munktröja och kastade på en pall i deras hall och gick in. Medan jag gjorde motsattsen. Ställde fint mina skor vid dörren och hängde upp min jacka. Sam kom ut från sitt rum.
Han gav Destiny en snabb kram. Jag bet mig i läppen för att inte göra nån sur min.

“ Hur gick det “ frågade han och Destiny berättade att de vunnit med 7-3 och hon gjorde 4 mål. Sam kom sedan fram mot mig och log
“ Hej “ sa han och jag svarade Desamma och vi gjorde ett handslag. Jag kunde se hur Destiny stod och log.
“ Jag går och duschar hitta på vad du vill så länge “ sa jag och smet snabbt iväg till badrummet.

Jag hoppades med allt att dem skulle hålla sams, prata om någon fotbollsmatch eller om Justins karriär bara dem höll sams kunde dem prata om vad som helst mellan himmel och jord.

 

När jag duschat klart klev jag ur duschen och gick in i mitt rum, jag drog på mig underkläder och ett linne och ett par shorts. Jag sprutade sedan på mig en parfym och gick ut till vardagsrummet där jag hittade killarna. Jag pustade genast ut när jag såg dem. Dem satt framför tv:n med varsin tv-spels kontroll och var helt inne i spelet. Jag log och gick till köket, dem märkte inte ens att jag kommit så jag tog lungt fram en kartong med Pizza som jag la in i ugnen. För att inte störa dem satte jag mig på köksbänken och kolla Twitter och Instagram. Dem sa några få ord till varandra annars var dem bara tysta och spelade.

Jag tog ut pizzan och började skära ut bitar och tog sedan fram tallrikar, glas och en flaska med läsk.

Jag ställde det på vardagsrumms bordet och gick sedan fram till dem. Jag la händerna på deras huvuden och dem tittade genast upp.

“ Är du redan klar? “ sa Sam och jag skrattade.

“ Jag har fixat mat medan ni har varit så inne i spelet ”  sa jag och pekade på brodet bakom.
“ Tack “ sa de i munnen på varandra och tog en varsin bit och vände sig till spelet. Jahapp, vad ska jag hitta på nu då. De två sitter som två statyer och spelar. Inte så mycket till sällskap.

“ Du Des killarna och Jenn och Andrea kommer vid 5 “  mumlade Sam. Jag nickade. Eller vänta jag tog upp min mobil, den var halv fem.
“ Sam de är en halvtimme tills de kommer “ sa jag högt. Han kollade chockat upp på mig.

“ Klockan var ju nyss 2, jag skulle fixa mat till oss “ Sa han och reste sig upp.
“ Jag springer bort och köper pizzor eller nått “ Sa han i panik och tog på sig sina skor och började springa ut. Jag vände mig om och kollade på Justin

“ Bara vi kvar nu, du stannar väll ändå? “ frågade jag och han nickade och hoppade upp bredvid mig i soffan. Han lutade sig mot mig och flyttade bort en hårslinga från mitt ansikte och mötte sedan mina läppar.

Jag kysste honom mjukt och hans tunga sökte sig sakta in i min mun och jag la mig sakta ner för att inte bryta sönder min rygg. Jag drog min hans längst hans rygg och tryckte hans huvud ännu närmare mitt, röster hördes utan för och dörren rycktes upp vilket fick Justin att flyga av mig och sätta sig i soffan själv, jag vände snabbt blicken mot dörren. Killarna, Andrea och Jenn kom in. Jenn och Andrea kom in först och jag såg på deras blickar att dem hade sätt vad som hänt.

Dem flinade mot mig och jag gömde ansiktet i mina händer. Dem tog av sig sina skor och gick sedan fram till Justin.

“ Hej, Andrea “ sa Andrea och kramade om Justin. Han kramade henne mjukt tillbaka och vände sig sedan till Jenn.

“ Hej, Jenn “ sa Jenn och hon fick också en kram av honom.

Killarna kom sedan fram och som vanligt gjorde dem något hanslag med varnadra. Jag förstod mig inte på dem, det var första gången dem träffades och dem visste exakt vilket handslag dem skulle göra med varandra. Killarna började prata med varandra och jag såg att dem alla hade det roligt.

Andrea och Jenn satte sig bredvid mig i soffan.

“ Andrea såg du nyss vad jag såg när vi kom in? “ sa Jenn och Andrea nickade hyserikst.

“ De kysstes “ sa Andrea högt och killarna vände sig om och kollade på oss.

Justin mötte min blick och jag log och satte ner ansiktet i mina händer för att gömma att jag rodnade.

“ Vilka? “ sa Ricky och kollade förvånat på oss.

“ Justin och Destiny “ sa Jenn och killarna kollade på Justin och sedan på mig. Andrea harklade sig och reste sig upp och drog med mig och Jenn in på mitt rum.
“ Haha sorry, det var inte meningen att säga högt “ Skrattade Andrea vilket gjorde att jag och Jenn som inte riktigt hade förstått varför hon drog oss hit brast ut i skratt. Ett gnisslade ljud hördes snart i lägenheten och Sams röst hördes, juste han hade inte varit här nyss.
Han kikade in huvudet i mitt rum och sa att pizzan var här vilket gjorde att vi flög ut till vardagsrummet. Vi kan säga så här vi alla var galna i mat.

Så nu kommer det normal långa kapitel igen. Dock kommer de inte komma ut lika ofta som ni nog märkt. Men vi hoppas iallfall att ni uppskattade att vi la upp ett kapitel varje dag till julafton, för vi har lagt ner massor med tid för att få upp ett varje dag. Men kul var det. 
Fråga: Har ni något nyårslöfte, vad? 
 

✔ Learn Me To Forgive

Chapter 26 - Bowling Night

 

 

Destinys Perspektiv:


Efter nästan två timmars samtal med mamma var jag helt slut. Klockan var elva och de förvånade mig att hon var vaken redan klockan var väll runt åtta där. Jag gick in i badrummet för att ta en dusch innan men ändrade mig och gick bort till mitt och Sams gemensamma där de fanns ett bubbelbadkar. Jag skruvade på kranen och vattnet började rinna ner, jag tog bort de smink jag hade och satte upp mitt hår i en knut på huvudet så de inte skulle bli blött, hällde i tvål i vattnet så de bildades ett stort rosa lödder i och hoppade sedan i. Samtidigt som jag njöt av massagen som bakaret gav ifrån sig kollalde jag runt på Instagram och tryckte sedan upp kameran och vek upp mina ben så de stack upp ovanför vattenytan och skummet var runt om. jag tog ett kort och redigerade det snabbt innan jag postade det och likes ramlade in.


“ Destiny “ Någon ropade. Jag öppnade min ögon och kollade på mobilen var klockan var. Halv 1 holy shit.

Sam slog upp dörren.

“ Vaknade du nu? “ frågade han och jag nickade.

“ Killarna och Andrea och Jenn ska och bowla idag hänger du på ? “  Jag nickade ingen och han vände för att gå ut när jag hejdade honom.

“ Sam kom. “ jag pekade på min säng och han vände och satte sig vid mina fötter.

“ Hur skulle du reagera om jag och Justin blev tillsammans? “ Han log fundersamt mot mig.

“ Självklart skulle jag bli avundsjuk eftersom jag gillar dig. Men du måste ju ha en egen vilja och vara med vem du vill. Även fast jag skulle bli lite avundsjuk så skulle jag bli galet glad för din skull, Men vad vill du komma med detta? “ Detta var typ de bästa jag kunde höra just nu.

“ Asså vi blev tillsammans igår “ Han log smått och böjde sig fram och kramade om mig.

“ Grattis “ viskade han i mitt öra och jag log större en vanligt. Han började sedan gå med korta steg mot dörren.

“ Var klar om en kvart “ sa han och stängde dörren. Jag flög upp ur sängen och rusade bort till min garderob och krockade in i väggen, lyckat. Jag öppnade upp spegeldörren och tog ut en rosa bandå  top med ett par matchande shorts och ett genoskinligt linne.


Sam knackade på för tredje gången och jag skyndade mig ut och drog på mig mina skor. Vi gick ner till vår bil, Sam hade tänkt att ta hissen men jag hade snabbt dragit med honom bort från hissen, det vara bara onödigt när det gick snabbare att gå och man fick motion av det.

Sam hade suckat och jag bara skrattat. Vi hade sedan kört till bowlinghallen och mött upp dem andra där.

Nu satt jag på en av stolarna bakom bowlingbanorna, Andrea och Jenn satt bredvid mig.

“ Jag måste berätta en sak för er “ sa jag och ställde mig upp. Jag började dra med dom till toaletten.

“ Vart ska ni? “ ropade Jc och jag vinkade lite smått.

“ Bara på toa “ ropade jag och han nickade och fortsatte prata med dem andra.

 

Jag stängde dörren efter oss på toan och dem båda kollade nyfiket på mig.

“ Vad vill du säga? “ sa Jenn och jag pustade ut.

“ Asså, jag måste säga detta men ni behöver inte berätta det för killarna “

Dem nickade.

“ Jag och Justin är tillsammans “ sa jag.

Dem båda hoppade på mig och kramade mig.

“ Grattis eller något “ sa Andrea och jag log.

Efter en stunds kramande gick vi tillbaka. Jag tyckte inte killarna behövde veta något än, dem skulle få veta det med tiden. Men jag ville inte blanda in dem med Justin så att dem blev vänner. Dom skulle bara få det jobbigare än vad dem redan hade med fans och så vidare.


Vi hade spelat klart och det slutade med att Ricky vann. Vi tog ett foto av oss alla men eftersom Sam valde att ta fotot så blev han inte med. Jag och Sam tog våran egen bil hem, båda var trötta efter den långa med roliga kvällen.


Jag drog av mig mitt linne, shorts och drog sedan på mig en grå t-shirt som var alldeles för stor för mig. Jag kröp sedan ner i min säng bredvid Sam, det hade blivit något med att vi sov med varnadra.

Det var mysigt. Jag låste upp min mobil och gick in på Candy Crush, jag startade banan jag var och började dra godiasarna för att vinna nivån.

“ Vad ska du göra imorgon? “ sa Sam och jag ryckte på axlarna.

“ Vara med dig  kanske “ sa jag och la bort mobilen och la armarna om honom.

 

✔ Learn Me To Forgive

Chapter 25 - Mine?

 

 

 

“ Sam man behövde inte gå på festen va? “ skrek jag från mitt rum.

“ Nej “ jag andades ut jag var verkligen inte sugen på att gå på en tråkig och lam fest just nu. Jag ville hellre hitta på något annat. Sam knackade på min dörr och kom sedan in.

“ Jag drar till killarna “ jag nickade. Jag kanske kunde fråga Justin om han vill hitta på något.

Till Justin 

- Vill du hitta på något? 

Jag gick in i köket och letade i kylskåpet efter något. Min mobil plingade och jag vände mig mot den

Från Justin

- Aa visst, jag måste prata med dig.  

Det kunde väll inte betyda något dåligt? Jag hade väll inte gjort något fel. Så jag kan väll vara lugn eller?

Till Justin

- okej, kommer du hit 

Från Justin

- Japp, 20 minuter. 


På tjugo minuter hinner jag springa bort och handla något att äta. Jag hoppade i mina skor och sprang ner för trappan, två steg i taget. De var oerhört mycket trafik så det tog ett tag innan jag kom över vägen. Jag öppnade upp dörren till starbucks och gick och stälde mig i kön.

Det plingade på dörren och jag hoppade upp från soffan där jag tillbringat senaste fem minutrarna. Jag satte händerna på handtaget och öppnade. Justin steg in och gav mig en kram. Klumpen i magen blev mindre. Detta måste väll betyda att han inte är arg iallfall. Han drog med mig bort till soffan och drog ner mig.
Han tittade in i mina ögon och öppnade munnen.

“ Destiny, jag tror jag blivit förälskad i dig “ jag kollade förvånat på honom. Varför skulle världens största popstjärna gilla mig?

“ jag vet inte vad du tycker om mig, men jag frågar ändå vill du bli min? “ mitt huvud började direkt snurra i 220 km i timmen och jag nickade, för de var ju de jag ville eller.

“ jag älskar dig “ log jag och tryckte mina läppar mot hans.

 

Jag och Justin hade tillbringat en stor del av eftermiddagen på stan, vi hade gått runt i affärer och fikat. De kändes så sjukt bra att han var min och jag var hans. Jag älskade honom men hade nog inte berättat de för mig själv innan han sa att han gillade mig. 

“ Men jag måste gå nu vi ses på måndag “ Han kramade mig och placerade en kyss i min panna. Jag låste dörren och la mig i sängen. Vad skulle jag hitta på nu? Sam skulle säkert inte komma hem fören imrorgon, när vi ändå pratar om Sam har jag ingen anning hur jag ska berätta det här för honom. 

 

Min mobil ringde och jag tog upp den. Mamma stod det på skärmen jag slidade med fingret så samtalet började.

“ Hallå “
“ Hej gumman “ Gud vad jag har saknat mammas röst.

“ Hur är det “ Frågade hon.

“ Det är bara bra, hur är det hemma “

“ Det är bra. Men du din bror visade oss en bild på dig och Justin Bieber tillsammans, de är överallt på internett “

Jag var chockad, jag hade inte tänkt att de är miljontals papparatzis överallt som fotar Justins alla steg han tar. Självklart så kommer jag få massor med hat så fort alla hans beliebers och fans får reda på detta. Helvette. Men jag fattar inte hur att de kunde komma ut över hela internett så här jävla snabbt. 

“ Aha, har ni, asså ehm vi är liksom tilsammans “

“ Jaha vad kul, varför har du inte berättat något? “

“  Asså vi blev de idag “ sa jag tyst.

“ Jaså, varför låter du inte glad då gumman? “ Frågade hon.

“ Jag började precis tänka på konsekvenserna, han är väldens största popstjärna, allt vi gör kommer iaktas. Alla kommer fota oss vart vi än går. Så fort alla fans får reda på detta kommer jag få så jävla mycket hat “ 

Snart kände jag att tårarna började rinna.

“ Gumman. Du kommer vänja dig, jag lovar. Du kommer vänja dig att strunta i allt hat och att slänga det åt sidan och fokusera på allt bra du får. Gumman jag lovar allt kommer lösa sig “

Det gjorde så jävla bra att höra det. Att jag skulle vänja mig och  att de skulle bli bra. För så länge jag inte ger upp så blir de bra tillslut. Det visste jag, för de blev de alltid. Jag måste bara tänka posetivt även fast det kan vara jätte tungt.

 


Det är julafton imorgon hörrni! Är ni taggade??? 


✔ Learn Me To Forgive

Chapter 24 - Prom

 

Destinys Perspektiv:


Jag vart precis klar och betlade och jag och Sam drog sedan hem för att byta om. Jag hoppade i klänningen som satt perfekt på min kropp. Jag la till några silvriga armband och satte på mig ett par skor, de hade världens klack och jag fattade inte att jag kunde gå så bra som jag kunde i de. Jag var inte direkt en klänning och klackskors tjej, jag trivdes bäst i sneakers. Men jag såg faktiskt helt okej ut om jag får ersänna. Jag tog en bild i min helkropps spegel och fixade några bra effekter och la upp på Instagram.

Sam hade tagit på sig sin skjorta, kavaj och byxor till. Han såg faktiJaskt bra ut.

“ Sam du ser riktigt stilig ut “ sa jag och Sam höjde på ögonbrynen.

“ Det vet jag redan “ sa han egoistiskt och jag flinade och skakade på huvudet.


Vi började gå mot skolbalen eftersom båda tyckte det var onödigt att hyra en limousin om skolan låg precis bakom vårat hus. På vägen möte vi upp Andrea och Kian. Andrea hade en grön klänning som slutade innan knäna vilket min också gjorde.


När vi kom in i skolan var det mörk belysining och folk stod mitt på dansgolvet med drinkar i händerna. Jag kände igen många killar från vårt lag. Rektorn stod på scenen och pratade med några lärare, dem skulle säkert hålla tal snart om hur skolåret vart, ganska onödigt för mig och Sam eftersom vi precis börjat.

Sam höll min hand och Kian höll Andreas. De skulle dela ut pris till elever. Årets kämpe, årets utvekling, årets glada, årets posetiva och något mer. De skulle vara en tjej och en kille som fick varje pris och man fick en träningtröja där de stod priset man fick på och sen ett presentkort på någon sportbutik. Sam böjde sig ner och bjöd ut mig och jag tog hans hand och började sedan dansa med honom.


“ Nu ska vi dela ut de årliga prisen som vi alltid delar ut som de flesta inte varit med om än “ Sa rektorn.

“ Okej första priset är årets skolkämpe och det går Edit Stone “

Hon fick komma upp till scenen och ta emot ett diplom och sedan ett kuvert med 1000 kronor i. Dom fortsatte att dela ut prisen men jag var ganska ointresserad.

“ Nästa priset är årets matchkämpe och det går till Destiny Brooks som vi tycker ha kämpat bra för att vara i ett killlag “ Sam puttade till mig och jag ryckte till.

“ Du vann “ sa han och puttade iväg mig till scenen. Jag klev upp och alla apploderade. En lärare gav mig ett kuvert och tröjan, jag fick en svart med rosa text. De tog ett kort på alla tio prisdeltagare och alla fortsatte att dansa.


Jag och Sam klev in genom dörren. Jag slängde iväg skorna som jag valt att inte gå i för de gjorde alldeles för ont men Sam hade bärt mig. Jag gick in i badrummet sminkade av mig och drog sedan av mig min klänning. Jag slängde mig sedan direkt i sängen. Jag kände hur sidan bredvid sjönk ner och djupa andetag.

Det tog inte lång stund innan jag somnade.

Dagen där på vaknade jag av att klockan ringde på min mobil.

Klockan visade 9 på morgonen, det var avsluting idag och den började klockan 10.

“ Sam vakna “ sa jag och ruskade honom.  Jag hade ingen anning hur jag skulle hinna på en timme men de får vi se. Jag antog att Sam också skulle ducha så jag skyndade mig in före.

Samtidigt som jag fönade mitt hår försökte jag sminka mig för att tjäna tid. Sam var redan klar och satt och tittade på mig.

“ Sam kan du hjälpa mig? “ frågade jag och han kom mot mig och jag räckte han hårfönen.

Han började föna håret medan han drog händerna igenom det.

“ Man kan nästan tro att du är hårfrisör “ sa jag och Sam skrattade.

När han var klar gick vi och åt. Jag tog fram en macka som jag sedan bredde och började äta på. Jag satte mig på köksbänken och kollade Twitter, jag svarade några som tweetat mig.

När jag ätit upp gick jag till mitt rum, Jag rufsade till mitt hår och satte på mig ett vitt linne och ett par höga jeans shorts. Klar.
“ Des ska vi åka? “ ropade Sam från hallen och jag tog en sista titt i spegeln innan jag gick ut till han coh satte på mig mina skor.


Vi hade gått bort till avlutningen som var på fotbollsplanen. Den var sjukt lång tråkig. Vi fick betyg lärarna och räktorn pratade. inget roligare en så, eller jo de spelade en fotbollsmatch alla lärare. Alla elever hade fått dela in lärarna i två lag. Ingen av mig och Sam vågade öppna våra betyg för ingen av oss hade en bra känsla.

Fråga: Har ni snö där ni bor? 
Svar: Inte vi, ser mest ut som vår här :(

✔ Learn Me To Forgive

Chapter 23 - Brownie

 

 

Destinys Perspektiv:

 

Jag slog upp mina ögon, idag hade vi skolbal. Jag var sjukt taggad och de kändes som kvällen skulle bli grym. Jag kollade på klockan, det var en timme tills jag skulle vara hos frisören, och sedan gå till en sminkös. Jag skulle färga mitt hår från den röda färgen jag har nu till brun. Jag orkade inte längre färga min utväxt hela tiden och eftersom jag var brunett egentligen så skulle jag slippa det. Jag tog mig ur Sams grepp och gick raka vägen till mitt rum för att byta om. Jag slängde av min pyjamas på golvet och satte på mig ett par shorts ett linne med en stor munktröja över det. Jag gick in till köket och slängde upp en skål som jag fyllde med mjölk och flingor, jag brukade äta fil och flingor hemma i Sverige men här fanns det inge fil, der vra väldigt konstigt enligt mig och Sam. När vi berättade om det för killarna så hade vi beskrivit det som Youghurt utan smak, men dem hade inte fattat vad vi menat, men det var också för att vi båda hade förklarat på ett väldigt konstigt sätt. Vi hade också berättat om ordet lagom som vi använde i Svenskan men som dem andra inte hade en anning om vad det var, Det fanns liksom inget ord mellan för mycket och för lite. Jag åt upp flingorna och mjölken och ställde sedan in tallriken i disken. Jag borstade sedan tänderna och satte på mig mina skor. Jag skyndade mig in till Sam för att säga att jag tänke dra nu. Sedan sprang jag ut till bilen och körde mot gallerian som jag skulle till.


Snabbt hittade jag en parkering och småsprang in till frisörsalongen. Sam skulle komma hit senare och underhålla mig. Men han var alldeles för seg för att gå upp nu. Vilket jag egentligen också brukar men nu var jag alldeles för exalterad. Tjejen i kassan log mot mig och pekade på en stol som hon ville att jag skulle sätta mig i.

“ Så du ville färga brunt och lägga i ny hårförlängning “ frågade hon och jag nickade

“ Mellanbrunt “ Sa jag och log. Hon började plocka fram en stor grej där de låg massor med löshår.

“ Hur långt? “
“ 60 cm “ Det roliga var att de flesta inte hade en aning om att jag använde hårförlängning för de syntes knappt, jag hade egentligen lite längre en axlarna men med löshåret fick jag ner till naveln. Mitt gamla var alldeles för slitet för att färga så jag kände att jag skulle byta ut allt på en gång. Hon började fixa i mitt hår och jag tog upp min mobil och började kolla runt på Twitter. Jag såg att Sam hade twittrat han hade gått upp och sedan skulle åka till mig för att hålla mig sällskap.

“ Tagga skolbal “ skrev jag och det började redan rulla in retweets, favoritmarkeringar och svar på min tweet. Jag gäspade stort och tog upp gruppchatten vi alla hade.

Från Destiny

- Snälla underhåll mig ska sitta runt 6 timmar i en frissörstol. Skrev jag in och skickade. Ingen skulle säkert svara, alla sov, kanske Jenn eftersom de var annan tidzon där hon var. Jag hade rätt.

Från Jenn

- Vad ska du göra :)

 

Från Destiny

- Färga och byta hårförlängning

 

Efter typ en halvtimme behövde hon gå och hon hade blivit jätte förvånad när jag nämnde att jag bytte hårförlängning. Jag flinade för mig själv.

“ Så var kommer du ifrån “ Frågade frisören. Jag log.

“ Sverige “ Hon tittade förvånat på mig.

“ Jag med “ sa frisören och vi började genast prata på svenska om olika saker. Jag fick reda på att hon hette Evelina. Efter någon timme hade Sam kommit jag hade berättat att han också kom från Sverige.

“ Är han din pojkvän? “ sa hon och jag skakade på huvudet.

“ Vi är bästa vänner “ sa jag och hon nickade.

Efter ungefär 5 och en halv timme så var hon klar med mitt hår.

“ Det är super vackert “ sa Sam och frisören nickade.

“ Det är det verkligen “ sa hon.Nästa stopp var till en sminkaffär som jag skulle bli sminkad i.

Sam följde med mig dit och jag fick sätta mig i en stol.

“ Vad vill du ha sminkningen till “ sa hon.

“ Jag ska på bal “ sa jag och Sam nickade glatt.

“ Vilken färg är din klänning? “ sa hon.

“ Den är rosa “ sa jag och hon nickade. Hon började kladda på massor med smink, hälften av det hon andvände använde jag aldrig. Jag granskade mitt hår i spegeln jag var sjukt nöjd hon hade lockat det så de var lockigt nu annars var de spikrakt. De var så mycket frächare en förut och jag är helt kär i det. Om man kunde gifta sig med sitt hår skulle jag gjort det direkt.


Fråga: Favorit app på mobilen? :)
 

 


✔ Learn Me To Forgive

Chapter 22 - I really love u Des

 

Kapitel 22 - I Really Love u Des

 

Justins Perspektiv:

 

“ Aha men är de borta match på måndagen? “ frågade jag henne. Eftersom jag kommit på att ja gkunde köra henne. Jag gör allt för att spendera tid med henne. Jag måste berätta vad jag känner innan min hjärna exploderar.

“ Japp, men jag kommer nog ta egen bil jag vill inte åka med de “ Sa hon och jag skrattade.

“ Jag kan köra dig annars “ 

“ Okej, visst. Tack “ sa hon och kramade om mig. För att visa henne lite extra kärlek så kramade jag henne extra länge. När vi släppte varandra log hon mjukt mot mig.  

“ Tack för att jag fick sova hos dig igår “ sa hon och ställde sig på tå och kysste mig på kinden. 

Hennes läppar brände mot min kind och det började pirra i hela magen. 

“ Hejdå “ sa jag och vinkade medan hon fortsatte mot trappuppgången till hennes hus. 

Hon hade sagt att det skulle vara bäst om hon och Sam löste deras bråk eftersom det bara vara fegt att skjuta upp saker. Jag tänkte på det, jag tänkte berätta för henne vad jag kände men jag sköt upp det hela tiden, jag kanske bara skulle ta mig tid och berätta det?

 

Destinys Perspektiv: 

 

Jag tog stora steg upp för trapporna med stora kliv och öppnade dörren. 

Sam satt i soffan, man såg att han hade gråtit. 

“ Sam? “ sa jag och slängde ner väskan på golvet och skyndade mig fram till Sam och satte mig över honom. Jag la mina armar runt hans nacke och började gråta. 

Sam och jag hade bråkat i ungefär 1 dygn men det kändes hemskt. 

Jag kände att Sam också började gråta, efter en stunds kramandes så släppte vi varandra och jag satte mig bredvid Sam. 

“ Kan vi inte bara reda ut vad som händer “ sa Sam och jag nickade, det blev lättast så. 

” Okej, är du sur på mig? ” sa jag och tittade rakt in i hans ögon. 

” Nej alltså det är komplicerat ” sa han och tittade ner på sina byxor. 

” Berätta bara så vi kan bli vänner igen ” sa jag och Sam nickade. 

” Okej det är hela grejen med Justin, jag är avundsjuk ” sa han och tittade på mig och fortsatte. 

” Jag gillar verkligen dig ” sa han och jag tittade förvånat på honom. 

” Som mer än vän? ” frågade jag och han nickade. 

” Sam varför har du inte sagt det tidigare ” sa jag och kramade om honom. 

” Jag vet inte mumlade ” och jag kramade honom ännu hårdare. 

” Men grejen är att jag har inte känslor för dig Sam ” sa jag och tittade ledsamt på honom. 

” Jag vet ” sa han igen. 

” Även fast jag gillar Justin, kommer du alltid vara min bästa vän Sam jag kommer aldrig lämna dig. Jag älskar ju dig ” sa jag och Sam tittade med ett litet leende på mig. 

” Så detta kommer inte förstöra våran vänskap ” sa han och jag skakade på huvudet. 

” Det är alltid vi två ” sa jag och kysste honom på kinden.

 

På kvällen hade vi dragit över till killarna och Andrea, Jenn hade åkt hem till sin familj för att träffa dem. 

Det var mörkt ute med alla satt ute och kollade på när Jc, Kian och Cameron och Nash som jag nyss lärt känna spelade in en food fight video man skulle fråga varandra frågor och om man fick fel så fick den ena kasta något av maten som stod vid kameran. Det hade blivit väldigt rörigt och killarna halkade runt på all mat och ramlade omkull hela tiden. Alla höll på att skratta ihjäl sig.

Dem avslutade videon och fick börja spruta bort allt med en vattenslang.

Sam och jag bestämde oss för att åka hem. 

 

Jag borstade noga tänderna och gick sedan och la mig i min säng. 

Något kändes fel jag saknade Sam. Jag reste mig upp tog min kudde och gick in till Sams rum. 

” Please kan jag få sova med dig? ” sa jag och Sam nickade glatt. Han höll upp täcket så jag kunde krypa in under och lägga mig bredvid honom. 

Han la sina armar runt min midja och tryckte ner huvudet i mitt hår. 

Jag låg och tänkte över det som hänt under dagen. 

Det kändes så konstigt att Sam gillade mig, om det blev något mellan Justin och mig skulle det vara väldigt konstigt om Sam bara gick runt bredvid oss och gillade mig. 


 

        

Fråga: Har ni twitter, vad heter ni? 

 


✔ Learn Me To Forgive

Chapter 21 - Football

 

 
Destinys perspektiv 

Justins körde upp med bilen framför vårt hus och jag hoppade snabbt in i bilen. Min Mascara hade kletat ut sig lite och det rann fortfarande tårar längst mina kinder.

“ Destiny, vad har hänt “ sa Justin och la sina starka armar runt min kropp och jag lutade mig mot hans axel och grät ännu mer. Vad hade jag gjort så fel? ena sekunden var allt bra med Sam och andra verkade han hata mig.

“ Justin vad ska jag göra? “ sa jag förtvivlat och Justin bara kramade mig.

“ Vad har hänt Destiny? “ frågade Justin mig.

“ Jag vet inte, Sam är bara så sur på mig och jag vet inte varför “ mumlade jag och Justin strök bort några tårar som runnit ner över min kind.

“ Det ordnar sig, jag hjälper dig “ Viskade han och kysste min panna.

Han började köra och jag kunde se en skugga vid mitt fönster. Sam, orka att han stod och tittade på mig.“ Du kan sätta dig i vardagsrummet “ Ropade Justin och försvann in till köket och jag satte mig i soffan. Snart kom han in med en bricka med jordgubbar, hallon, banan och vindruvor som han skärt upp och sedan en burk Nutella. Jag log stort och kramade om han så fort han ställt ner brickan.

“ Jag antog att det är så man får tjejer på bra humör “ Han log stort och blinkade med ena ögat och jag nickade överdrivet. Fyfan vad jag älskar denna killen alltså, han var helt magisk.  
“ Hugg in “ sa han och jag började äta.

 

“ Hur mycket är klockan “  frågade jag Justin, vi båda satt med våra mobiler men eftersom jag spelade så syndes inte klockan.

“ Halv 6 “ Jag flög upp, min träning börjar om en halvtimme.
“ Shit “ Snabbt hämtade jag min väska och sprang in i hans badrum för att byta om.  Vilket tog nästan fem minuter. Jag öppnade dörren och gick ut till Justin som stod klar i hallen.

“ snabbt det gick “ sa Justin med ironi och blinkade åt mig.

“ Du detta tar tre år att få på sig “ sa jag och pekade mot mina strumpor.
“ Ska vi dra “ Jag nicakde.

Jag gick barfota efter Justin, med mina skor i handen. Han öppnade upp dörren till en av hans aldelless för dyra bil och tryckte sedan på någon knapp så grinden till hans hus öppnades och han åke ut.


Han parkerade bilen vid fotbollsplanen och vi båda hoppade ut. Jag såg direkt Sam och suckade. Jag ville hämskt gärna vända och åka hem men de kan jag inte.
“ Detta kommer bli ett helvette “ sa jag tyst och Justin kramde om min hand.

“ Du klarar de här “ sa han mot mig och jag log. Jag sprang bort till bänken på andra sidan planen och började knyta på mig mina jävligt trånga skor. Jag fattade inte hur jag orkat träna och spela i dessa. De var sjukt trånga, jag måste åka och köpa nya. Samtidigt som jag knöt den första skon kom min tränare fram till mig.

“ Destiny, du skulle inte kunna ställa upp och hjälpa flickor 95 och spela deras nästa match? “  Frågade han och jag kollade konstigt på honom.

“ Varför, har de för lite spelare eller? “ frågade jag förvirrat.

“ Nej, de ska spela mot serieledarna och de ligger ganska långt ner och alla vill att du ska vara med för de tycker du är jätte duktig, och eftersom ni är lika gamla så kan du de “ Jag nickad.
“ Visst kan jag de, men när?” Frågade jag och tränaren log.

“ Tack vad bra, på måndag borta samling klockan åtta. Jag spärrade upp ögonen och han skrattade.

“ Aha okej men jag är på, men kan du skicka mer info sen jag har redan glömt bort typ allt “ skrattade jag. Han nickade och ropade sedan att vi skulle samlas.

 

Justin´s perspektiv.

 

Träningen var snart klar och jag kunde hela tiden se hur Sam och Destiny undvek varandra. Jag var sjukt glad att de var osams, eller inte på de sättet jag är ledsen för Destinys skull men jag var glad för jag inte gillade Sam. För han och Destiny var så nära.

 

“ Så vad har du för planer de denna vecka eller nästa, vi kan väll hitta på något då jag drar iväg nästa fredag på believe tour igen så vi kan väll hitta på något mer? “ Frågade jag Destiny samtidigt som jag fokuserade på vägen.

“ Denna vecka är de bal och skolavslutning och sen typ någon stor fest för hela skolan, helgen tror jag ska vara med Andrea och Jenn och måndag måste jag upp 7 och spela match med tjejerna som jag aldrig pratat med men sen är jag ledig, förhoppningsvis  “ Jag  skrattade, ganska fullspäckat schema där.
 

Fråga: Ska ni eller har ni sett believe movie? 
Svar: Vi ska titta på lördag :)

✔ Learn Me To Forgive

Chapter 20 - Get away from Sam

 

Destinys Perspektiv:

Jag och Jc gick bort till de andra igen som låg precis orörda på stranden. Jag tog några klunkar av mitt vatten och bestämde mig sedan för att ge en liten hämnd på Sam som låg och blundade mot solen. Jag tippade flaskan lätt så de droppade ut vatten på honom och han öppnade upp ögonen i panik och jag och Jc brast ut i skratt.

“ Destiny din jävel “ skrek han och tog tag i min hand och drog ner mig på min handuk och började sedan kittla mig. Jag började as garva vilket han också gjorde för han säkert tyckte mitt skratt var roligt eller något. Han slutade kittla mig vid magen och började sedan kittla mig vid knä vecket. Men slutade snart för jag skulle kunna andas. Vilket jag tackade för.

 

Jag och Sam var nu hemma och vi hade bestämt att vi skulle träffa de andra i övermorgon för i morgon hade vi träning. Jag gick in till badrummet och steg in i duschen för att få bort allt äckligt havsvatten. Jag drog av mig bikinin samtidigt som vattnet blev varmt och jag lät vattnet rinna ner för min kropp. Jag tvättade noggrant mitt hår och stängde sedan av vattnet och virade en handuk runt min kropp och började sedan föna mitt hår. Till sist tog jag bort mitt smink och trippade in till mitt rum och satte på mig mjukiskläder.

“ Sam kan vi beställa mat? “ ropade jag högt och Sam kom in på mitt rum.

“ Visst, fast jag kan gå och köpa något för jag ska gå ner och kolla efter ett par nya benskydd jag råkade paja mina “ Jag nickade.

“ Ska vi äta hämtmat igen? “ frågade jag.

“ De kan vi, från? “

“ Välj du, men kan du köpa en milkshake från Starbucks till mig? “ Han nickade och försvann ut. Jag hämtade min mobil för att gå bort till köket och skulle precis kliva in genom öppningen till köket när jag snubblade till på dörrkarmen och föll på marken precis som min mobil gjorde de samma och gled bort mot väggen. Jag brydde mig inte att jag hade ramlat och att de gjorde ont utan kröp eller slängde mig till mobilen och såg att den nu hade ännu mer sprickor och några glasbitar hade lossnat. Jag vill bara lägga mig ner och gråta. Juste jag ligger redan ner. Jag skulle precis trycka på hemknappen för att se att mobilen funkade och såg att hemknappen hade lossnat Fuck this. Snabbt for jag upp på benen och rotade runt överallt efter tejp men hittade inte de någonstans. Snabbt klickade jag in ett sms till Sam att jag behövde tejp och att de var en nödsituation. Jag ficksade så de var en sådan där hemknapp på skärmen och slängde mig sedan i soffan, jag orkar inte med detta, varför händer allt mig?

 

Justins Perspektiv:

 

Jag vet inte om jag skulle tycka det var konstigt eller normalt att jag träffat på Destiny på stranden.

Det som gjorde ont var att hon hade med sig ännu en kille och denna gången var det inte Sam.

Jag ville ha henne för mig själv, det kändes fel att säga så eftersom jag bara träffat henne 3 gånger och knappt kände henne.

Jag fick genast ångest och tog upp min mobil. Jag gick in på Destinys och min konversation och skrev

“ Lust att hitta på något någon dag? :) “ jag skickade det snabbt innan jag hann ångra mig.

Det kom upp att hon skrev, jag tittade på bubblan som visade att hon skrev.

Skulle hon svara nej eller ja?

“ Jo visst, jag har bal på Torsdag, och skolavslutning på Fredag, på Onsdag då? “ Jag skrev in ett svar och la ner mobilen i fickan. Jag kom på att jag inte följde henne på twitter så jag tog upp mobilen igen och försöte hitta den. Ja jag stalkar henne och ja jag är besatt av henne, jag ville veta allt om henne, hon skulle bli min.

 

Destinys Perspektiv:

 

Sam hade kommit tillbaka och jag hade surt visat upp min mobil för honom och han hade bara skakat på huvudet och sagt att vi måste fixa det.

Jag tänkte efter hur jag ska prata med Sam om hur han betedde sig.

“ Du Sam?, Är du sur på mig? “ sa jag och tittade på honom.

“ Nej “ sa han surt. Jag struntade fullkomligt i att han svarat nej eftersom jag visste att han var det.

“ Har det med Justin att göra? “ sa jag besviket och Sam svarade inte, hann tittade bara ut rakt fram och vägrade att prata med mig.

“ Sam svara mig! “ sa jag surt och ställde ifrån mig maten på bordet. Han ignorerade mig.

“ Sam för i helvette “ Skrek jag och han vände blicken sakta mot mig, han öppnade munnen för att säga något men stängde den igen.

“ Vad tror du det handlar om? “ skrek han tillbaka och stormade ut från köket. Seriöst, var han så feg att han inte ens kunde prata om det. Han ville inte att jag skulle veta varför han var sur. Honom skulle jag dansa med på balen i övermorgon. Snart rann det ner en tår för min kind, förfan Destiny gråt inte han är inte värld dina tårar. Jag måste komma på nått ställe att ta vägen. Jenn och Andrea var förmodligen inte hemma, jag tror de snackade om att de skulle iväg idag, killarna skulle bara bli awkward. Justin, han kanske var hemma? Jag tryckte på hans namn och satte mobilen mot örat.

“ Justin “ Justins stämma hördes i andra änden

“ Hej de är ja “

“ Hej “

“ Du jag skulle inte kunna få sova hos dig? “ frågade jag försiktigt.

“ Självklart Destiny, när ska jag hämta dig? “

“ Så fort som möjligt “ sa jag och ännu en tår rann för min kind och jag drog snabbt armen på tröjan längst kinden.

“ Kommer på en gång puss “ Han la på och jag log stort, jag fick fjärilar i magen när han sa det sista. Fortare en vanligt sprang jag in på mitt rum slängde ner de jag behövde i min väska. Juste jag har träning idag. Okej nu måste jag tänka om snabbt? Jag skrev in ett meddelande till Justin

- Har du åkt? Kom på att jag har träning ikväll så kanske ska ta min bil så jag kan ta mig dit. Jag han inte låsa mobilen innan jag fick ett svar.

- Jag kör dig, alltid kul och titta på fotboll :)

Jag suckade av lättnad då slapp jag hämta bilnyckeln hos Sam. Vi hade två men jag hade ingen aning om var den andra var någonstans.

 

✔ Learn Me To Forgive

Chapter 19 - Beach baby

 

 

Destiny Perspektiv:

Jag drog på mig min vita bikini och tog sedan på mig mina jeansshorts och ett linne till det. Jag packade sedan ner två handdukar eftersom jag visste att Sam skulle glömma en till sig själv, jag packade också ner solkräm, mina solglasögon, hörlurar och såklart min mobil.

Jag gick sedan ut i köket och ut till köket, Sam hade på sig sina badbyxor och satt och åt på sin mat han beställt. Han puttade fram min mat som han köpt till mig och jag log.

“ Tack Sami “ sa jag och tog emot maten.

“ Vi satt tysta och åt medan vi båda scrollade igenom Twitter efter något roligt.

Jag plockade undan mitt skräp och tog med Sams på samma gång.

“ Ska vi gå då? “ sa jag och Sam nickade.

Jag drog på mig mina skor och förberedde mig för att prata med Sam varför han var så sur hela tiden, men ångrade mig när jag tänkte att vi behövde mer tid. Jag gör det ikväll istället, tänkte jag och sköt bort tanken på det.


Vi gick ner till stranden , jag stannade när vi kommit ut på sanden och sökte efter dem andra.

“ Där är dem “ sa Sam och pekade längre bort, jag såg dem inte men litade på att dem var där han pekade.

När vi kommit fram, hälsade alla. Kian och Andrea, var ute och badade medan alla andra låg på sina handukar och solade.

“ Jag har glö.. “ sa Sam och jag tryckte upp den ena handduken på han.

“ Tack “ sa han och skrattade.

“ Jag visste att du skulle glömma “ sa jag och skrattade.

“ Ni känner varandra verkligen för bra “ sa Ricky och skakade på huvudet.

Jag la ut ena handduken bredvid Jc och Sam la sig bredvid mig.

Jag drog av mig mina shorts och mitt linne och la mig ner.

Jag gillade verkligen Jc, han var en bra vän och förstod verkligen när saker var fel och han hjälpte en när man behövde det. Jag vände mig om och log mot honom, han log snett tillbaka.


Efter att ha solat i ungefär 10 minuter började det bli alldeles för varmt. Jag satte mig upp och drog ut hörlurarna.

“ Någon som vill bada? “ sa jag och ställde mig upp. Kian och Andrea hade kommit upp och lagt sig på sina handdukar men dem verkade vara sugna på att bada i alla fall eftersom dem både nickade, Jc, Sam, Trevor, Jenn, Ricky och Connor verkade också tycka det blivit varmt eftersom dem reste sig upp.

Jag kände ett par varma armar runt min mage och att något lyfte upp mig.

“ Sam “ skrek jag och började försöka åla mig ut hans grepp eftersom jag visste att han defentivt skulle kasta mig i vattnet.


Han gick ut med mig till vattnet slutade vid hans mage. Han doppade försiktigt ner min rumpa i vattnet och jag började vifta ännu mer eftersom det var iskallt enligt mig. Han fortsatte gå utåt och släppte mig sedan.

Det kalla vattnet slöt sig om min kropp och jag skyndade mig snabbt upp till ytan.

“ Sam, du ska få för det där “ sa jag och började skvätta vatten på honom. Han skrattade bara åt mig.

Dem andra hade kommit ut, och alla började stänka vatten på varandra.


Efter ett tag hade vi alla bestämt oss för att gå tillbaka till stranden och vi hade nu legat där ganska länge.

Solens sken brände mot min hud, jag kände plötsligt hur törstig jag var.

“ Någon som ska följa med och köpa vatten? “ sa Jc som han hade läst mina tankar.

“ Ja, jag “ sa jag och drog med ovansidan av min hand på min panna. Jag sträckte ut handen mot honom för att visa att han skulle dra upp mig. Han greppade min hand och jag var snart uppe på benen.

Vi började sakta gå mot den lilla butiken som fanns.


Jag tog tag om en vattenflaska och en påse med chips och gick bort till kassan och betalade.

“ Destiny? “ Det tog en stund innan jag kopplade rösten och vände mig om och såg att Justin stod där.

“ Hej “ sa jag och log stort och kramade om honom. Jc kom upp bredvid mig och sträckte fram handen mot Justin, som gjorde de samma

“ Jusitin “ Sa Jc och Justin skrattade

“ Justin “ jag skrattade till och log.

“ Så ni känner varandra? “ sa Jc och pekade mellan oss.

“ Ja de kan man väll säga “ sa Justin och jag log.

“ Okej men du jag måste gå, vi ses “ Sa Justin och kramade om mig.

“ Vänta kan inte jag bara få ta ett kort med dig “ sa Jc och jag och Justin började skratta.
“ Jo visst “ Jc sträckte mig hans mobil och ställde sig bredvid Justin, och jag tog några kort. Jc tackade och sedan gick Justin iväg.

förlåt för kapitlet kom upp sent men blogg.se är helt blä som vanligt så mitt tindsintälda kom inte upp 
 

✔ Learn Me To Forgive

Chapter 18 - Swedish Candy

 

Destiny Perspektiv:

 

Jag drog med mig Jc bort till Andreas rum som låg närmast.

” Frågade du honom? ” han nickade.

” Ja de gjorde jag men han blev bara sur och gick iväg ” jag suckade. Kul. Jenn satte upp sin kamera och vi alla satte framför, för att alla skulle få plats satt Andrea i Kians knä och Sam som satt längst ut syndes inte. 

” Sam du syns inte ” Sa Andrea till honom och han kom bort till mig och satte mig i sitt knä. What the hell?Han brydde sig som inget hade hänt och verkade jätte glad. Han ska inte tro att jag inte tänker prata med honom när vi kommer hem, men just nu tänker jag strunta i det. Alla skulle lägga upp videorna så alla började med att säga hej.

” Så Destinys föräldrar har skickat hit lite svenskt godis som vi ska prova ” Sa Ricky och visade upp det. 

” Jag tog kartongen och tog upp en Marabou choklad som jag öppnade och gav alla en bit. ” De visade upp pappret för kameran och tog sedan en tugga. 

” Den här var as god ju ” skrek Jc och jag skrattade och Sam sträckte fram en bit och jag öppnade munnen för att han skulle ge mig den. 

“ Hallå det är bara choklad “ sa Andrea och himlade med ögonen åt Jc. 

“ Okej nästa är det här “ sa Sam och drog upp en påse med djungelvrål, jag och Sam tittade på varandra och flinade. 

“ Dem här är väldigt goda “ sa Sam och både han och jag hade svårt att hålla sig för skratt. 

Jag gav varsin till alla och dem smakade. 

“ Euwwww wtf är detta för något “ sa Jc och spottade ut den på golvet. 

“ Euw Jc! “ sa Jenn och alla började skratta. 

“ Dem är ganska så goda, faktiskt “ sa Sam och hällde i sig några. 

Dem andra hade redan spottat ut dem och gjort en äcklad min. 

Själv tyckte jag inte dem var så jätte goda, men dem gick fortfarande att äta. 

“ Okej den här då  “ sa jag och drog upp en påse med Alhgrens bilar. 

“ Åh färgglada “ sa Andrea och ryckte åt sig påsen. Hon tog upp några och lätt alla ta. 

“ Mhm, söta “ sa Connor och tog några fler. Vi fortsatte att prova olika som fanns i påsen. 

“ Kolla mamma skickade med mig min kamera sa jag till “ sa jag och drog upp min kamera som jag lagt tillbaka i kartongen lite innan. Jag fick en ide att börja prata svenska med Sam till alla deras och våra fans. 

“ Sam jag tycker vi ska prata lite svenska till alla svenska fans “ sa jag på svenska till Sam. Alla runt oss tittade konstigt på oss och vi började skratta. 

“ Okej bara så ni vet så suger dem här bakom, mest Jc och vi är bäst “ sa jag och blinkade till kameran. 

“ Su-uger? “ sa Jc och jag vände mig förvånat om till honom. 

“ Juste jag lärde dig det “ sa jag till Jc på svenska, han kollade konstigt på mig och jag började asgarva, jag hade helt glömt bort att jag pratade svenska. 

“ Förlåt, jag glömde bort att jag pratade svenska “ sa jag och skrattade

“ Men jag suger inte “ sa han och låtsades vara ledsen. Jag lipade åt honom. 

Killarna avslutade sedan videon och jag slängde mig med påsen med hallonlakrits skallarna på Andreas och Jenns soffa.

“ Vad ska vi göra nu ? “ frågade Sam och satte sig bredvid mig i soffan. 

“ Ingen aning “ sa Jenn, Ricky bestämde att han skulle redigera den så han gick iväg och hämtade sin dator som han i sin väska och kom och satte sig bredvid Sam. 

“ Vi kan väll åka till stranden “ frågade Trevor glatt och kollade på alla.
“ Jo  “ Svarade Kian och alla reste sig. 

“ Jag hänger inte med, jag måste redigera och spela in två videos för imorgon “ Sa Ricky.

“ Men om alla åker till sig och hämtar grejer så möts vi vid stranden bakom killarnas hus “ Sa Jenn och alla började ta sig mot dörren. Sam var först ut och jag sprang bakom och jag hoppade upp på hans rygg. Han skrattade och kysste mig på kinden. Jag hoppade in i bilen och Sam började köra hem. 

“ Ska vi äta innan vi drar dit? “ frågade han och jag nickade. 

“ Ska vi plocka upp nått från Tacobell? “ jag nickade igen. 

“ Nej McDonalds “ sa jag snabbt och han skrattade åt mig.

“ Visst “ han svängde in till nästa McDonalds vi kom till och eftersom de var enorm kö i Mcdrivern så sprang han in och köpte mat istället. Han visste exakt vad jag ville ha, eftersom vi handlat på Mcdonalds många gånger innan. 


Fråga: Vill ni att vi ska skriva en fråga här efter varje kapitel? :)

 


✔ Learn Me To Forgive

Chapter 17 - Its a secret.

 

Justins Perspektiv: 

 

Jag ångrade inte en sekund att jag kysst henne, hennes läppar passade perfekt i mina. 

” Justin sluta dagdröm nu ” klagade Scooter. 

” Tillbaka till omvärlden ” sa Scooter och jag himlade med ögonen men gjorde ändå som han sa. 

Jag släppte Destiny för några minuter men var snart tillbaka i mitt dagdrömmande.” Justin, kom igen, vad är de som distraherar dig? ” Sa Scooter och tittade bestämt på mig

” Du har inte varit alls närvarande de senaste veckorna ” Fortsatte han.

” Ehm ” vad skulle jag svara. Jag tittade mig runt i rummet. Som att svaret på vad jag skulle säga fanns där. ” Du har träffat en tjej? ” frågade han och tittade på mig, okej han kände mig för bra. Jag nickade och han skrattade. 

” Jag visste det, Vem är det? ” frågade han och jag skrattade. 

” Destiny Brooks, du vet tjejen som spelade på matchen vi tittade på ” Han nickade.

” Det var därför du blev förbannad när Chaz slog henne ” Jag nickade. 

” Aja lycka till Bieber ” sa han och vi gjorde vårt handslag. 

 

Destiny´s Perspektiv:

 

Jag, Andrea och Jenn hade åkt hem till deras läggenhet de hade tillsammans. Vi ville spendera en stund utan de och jag var sjukt glad att Jenn föreslagit de så jag slapp Sam. Hans beteende gick mig på nerverna och jag kunde inte förstå vad han hade emot Justin. Han hade aldrig haft något emot Justin tills jag började umgås med honom. 

” Kan inte vi göra en video ” Jag skrattade, detta var så typiskt youtuber. Så fort man inte hade något att göra så gjorde man en video och ville egentligen göra de hela tiden.

” Visst ” skrattade jag.  

” Eller vänta, Destiny kan inte du göra en youtube kanal, eller att vi gör en tillsammans? ” sa Andrea och Jenn nickade. 

” Jag suger på att göra videos så de skulle nog inte gå så bra ”

” Joho du, kollade på Sams dator och kollade på videorna ni gjort tillsammans du är fan bättre en han ” Jag skrattade

” Sluta överdriva. jag har ändå ingen kamera jag glömde min hemma ” Sa jag och de kollade konstigt på den

” Hämta den då ” Jag brast ut i skratt.

” I Sverige alltså ” När jag sa de började de också skratta. 

Min mobil plingade till och jag drog upp den och såg att det stod att jag hade ett paket och hämta.

” Vänta, vi gör en video till er, jag har grymmaste idén om ni bara hjälper mig till den här adressen ” Sa jag och visade upp sms:et där adressen stod. De kollade mystiskt på mig och började sedan gå mot hallen. 

 

Jag gick in i butiken medan Andrea och Jenn satt i bilen utanför och väntade. 

” Hej jag ska hämta ett paket ” Sa jag till gubben i kassan som nickade.

Jag visade upp sms:et och mitt leg och han gav mig paketet. De var väldigt stort. För att bara innehålla godis. Jag gick bort till bilen och hoppade in och placerade paketet på sätet bredvid.

” Vad är det för något ” frågade de i kör och jag log mystiskt.

” Hemligt ” 

 

Jag klippte upp tejpen på paketet och Andrea och Jenn satt som två barn på julafton i soffan och väntade på att jag skulle öppna. Sakta öppnade jag det och fann allt ton av godis, men också min kamera, wut, mamma måste ha märkt att jag glömt den. 

” Oj, mamma skickade med min kamera ” sa jag chockat och de log

” Då kan du börja göra videos ” Sedan hällde jag ut de andra. i soffan.

Jag tog upp min mobil och ringde Jc, jag kände inte för att ringa Sam när han var så sur, och jag hade ändå fått Jc:s nummer. 

” Ah? ” sa Jc när han svarade. 

” Hej ” 

” Hej Destiny ”  sa han glatt. 

” Ehm, du vet det där men det svenska godiset och att göra en video? ”

” Ah? ” sa han igen. 

” Mamma har skickat godiset, och vi är hemma hos Jenn och Andrea kan inte ta med killarna och komma? ” 

” Jo visst! sa han och jag log. 

” Ehm och jo, kan du försöka fråga varför Sam verkar vara sur på mig, jag skulle gärna vilja veta ” sa jag. 

” Jo, det kan jag. Men vi ses snart! ” sa han och la på. 

 

En kvart senare rycktes dörren upp av Kian och alla stormade in, till och med Sam han skrattade och verkade vara mycket gladare än förut. Jag hoppades Jc pratat med honom.


✔ Learn Me To Forgive

Chapter 16 - I Just kissed Justin Bieber

 

 

Destinys Perspektiv: 

 

Justin gav mig ena kartongen och jag öppnade den, en Pizza doft fyllde hela rummet. 

” Hur visste du att detta var min favorit? ” sa jag förvånat och Justin ryckte på axlarna. 

” Jag gissade. ” Jag tog en tugga av Pizzan, den smakade tjugo gånger bättre här en  i Sverige. 

” Vänta ” Sa han och försvann iväg ut från det stora köket och vardagsrummet som satt ihop. Steg kom närmare och han var snart tillbaka. 

” Vi kan spela det här samtidigt ” Sa han och jag nickade. Det var en fyrkantig låda och jag antar de var frågor om en som man skulle svara på för att typ lära känna varandra bättre eller något. ” Vi kör varannan en läser upp och den andra svarar ”

” Aa visst ” log jag. Han tog upp en lapp och läste frågan. 

” Är du oskuld ” Vi båda började skratta av att jag fått den frågan och jag skakade på huvudet. 

” Nej ” Sedan var de min tur att ta upp en lapp. 

” Senaste flickvän/pojkvän ” Man såg att man mötte en av hans svagaste punkter för han stelnade till.

” Selena ” mumlade han fram. Jag rullade in läpparna och försökte komma på något att säga för att få bort den här pinsamma tystnaden. 

 

Jag var helt slut. jag och Justin hade haft hur kul som helst och jag har inte skrattat så mycket på länge, han knappade på det bästa han hittade på tv:en och satte sig bredvid mig, jag kunde se han sakta hoppa närmare mig och jag vände mig mot ha och log, han blinkade med ögat och bet sig löst i läppen samtidigt som han pendlade med blicken från mina ögon till min mun och tryckte läpparna mot mina, jag var grymt chockad, okej jag kände på mig att an skulle kyssa mig men kanske inte just nu så här tidigt. Men ändå lät jag kyssen fortsätta genom att massera mina läppar mot hans. 

 

Tyst klev jag in genom dörren för att jag hade ingen aning om de som var här sov. Om de var någon här. Justin hade kört hem mig, jag ville stanna längre men vi har skola i morgon men klockan var ändå halv ett. Så fort jag koncentrerade mig på de jag skulle göra hörde jag röster från vardagsrummet så jag sparkade av mig skorna och gick in dit. ” Hej ” Sa jag och log och allas blickar vändes mot mig. Alla som varit där när ajg dragit var fortfarande där. ” Hej ” sa de i kör och log mot mig. Andrea reste sig upp från Kians knä och kom mot mig och tog tag i min arm och drog med mig in på mitt rum.

” Så hur gick de ” frågade hon och jag rynkade pannan.

” Vad ” hon skrattade 

” Dejten eller vad de nu var ” jag skrattade när jag insett hur korkad jag var och inte fattat vad hon menade.

” Jo de gick jätte bra ” Sa jag och log.

” Vad heter han ” sa hon och kollade nyfiket på mig och jag skrattade generat. 

” Justin Bieber ” Sa jag och hon spärrade upp ögonen.

” Va du skojar, så du går på dejt med Justin Bieber ” jag nickade.

” Sam visste du om att hon dejtar Justin Bieber? ” sa Andrea förvånat och Sam himlade med ögonen. 

” Visste jag väll ” sa han surt. 

Jenn och Andrea drog ut mig till mitt rum. 

” Berätta allt, vad gjorde ni? ” sa Jenn och jag suckade. 

Inget särskilt, sa jag hemlighetsfullt och Andrea och Jenn började skaka mig. 

” Eller hur, han kysste dig ” sa Andrea och jag ignorerade bara det hon sa men det var svårt att sluta le. 

Hans läppar brände fortfarande på mina. 

” Jo det gjorde han ” konstaterade Jenn och Andrea nickade. 

” Jag kan inte fatta att du har kysst Justin Bieber! ” sa Andrea. 

Dörren till mitt rum rycktes upp och alla tystnade. 

” Sam? Visste du att han kysste henne! ” sa Andrea och Sam vände snabbt blicken mot henne. 

Hans blick blev dystrare och hans ansikte blev genast surt. Han ryckte snabbt åt sig sin mobil och gick sedan ut från dörren och gick. 

Varför blev han så sur när man pratade om Justin? 

Jag behövde prata med honom om det, vem vet det kanske blev något mellan mig och Justin och då fick han ta och acceptera det.


✔ Learn Me To Forgive

Chapter 15 - Wisit Justin

 

Vi hade precis slutat skolan och vi började gå hem till Sam och mig. Killarna snackade om att dem skulle ha en gemensam livechat i kväll. Jag gick tyst för mig själv och tänkte på Justin, han var charmig och det var svårt att säga att han inte var snygg. Jag kanske skulle sms:a honom i kväll och fråga om vi kunde hitta på något, vi båda hade i alla fall haft väldigt kul i Onsdags, eller jag tror att han också hade det.

” Destiny, vi är framme ” sa Kian och skakade mig. Jag ryckte till och återvände från mina tankar till den verkliga världen. Sam och Kian började skratta åt mig, jag himlade med ögonen och gick förbi dem och uppför trappan till vårt lägenhet. 

” Blev hon sur? ” sa Kian till Sam. 

” Nejdå, eller Destiny? ” 

Jag vände mig om och lipade åt dem, men det var svårt att hålla sig för att inte skratta. 

Både Sam och Kian började skratta igen. 

Jag öppnade dörren till våran lägenhet. Jenn och Jc stod lutade mot våran köksbänk och det stod en kamera framför dem. 

” Ops, spelar ni in?  ” sa jag och tog tyst av mig mina skor och slängde väskan på golvet. 

” Ja ” sa Jc och låtsades titta surt på mig, men han började genast skratta. 

Dörren rycktes upp och Kian och Sam kom in, de slängde igen dörren efter sig. 

” Nej, för jag vet att dem stänger 11 ” sa Sam och Kian skakade på huvudet. 

” Nej dem stänger 12 ” sa han. De tjafsade om något helt oviktigt. 

” Spelar ni in? ” sa Kian förvånat och Jc, Jenn och jag började skratta igen.

 

Justins perspektiv

 

Jag tryckte på den lilla gråa knappen på löpbandet så bandet gick fortare. Eftersom jag inte hade tränat på länge, enligt mig, kändes detta extra bra. De senaste dagarna har jag funderat på om jag ska prata med Destiny om hon vill hitta på något igen. Jag hade sjukt kul förra gången och hon är sjukt underbar. Hennes personligheter är amazing och hon ser bra ut. Fast det störde mig att hon var så nära Sam. Jag bestämde mig för att smsa henne så jag hoppade av löpbandet och stängde av de och började gå mot högtalaren som jag kopplat in min mobil i och tog upp den. Pausade musiken och fortsatte ut genom glassdörrarna från mitt gym och bort till en av solstolarna bredvid poolen. Jag tryckte upp min och Destiny´s konversation 

Till Destiny

- Vill du hitta på något i kväll eller imorgon?

 

Jag klickade sedan in på hennes instagram och tittade på bilderna hon hade lagt upp, åh vad vacker hon är. Snart plingade mobilen till och jag gick in på meddelandet

Från Destiny

- Gärna, ikväll? vart??? 

Jag skrev in ett svar direkt

Till Destiny

-hos mig, jag hämtar upp dig vid sex?

 

Jag han inte ens klicka ifrån meddelandet innan jag fick ett svar

Från Destiny 

-Perfa

 

Okej de är en och en halv timme kvar så jag måste nog jalla lite om jag ska hinna med allt. Jag reste mig upp och gick in i huset och gick upp till badrummet för att duscha och fixa mig i ordning. 

Jag sprang bort och öppnade dörren åt Destiny när hon kom ner från lägenheten. Hon log och hoppade in, 

” Så vad ska vi äta ” frågade jag och hon ryckte på axlarna.

” Pizza? ” sa hon och jag nickade. Samtidigt som jag körde sneglade jag ofta på Destiny som satt och kollade på sin mobil. Jag parkerade bilden på uppfarten och hon kollade med stora ögon på huset.

” Jävlar vad stort ” Sa hon och jag skrattade. Tillsammans gick vi in och jag såg att städerskorna hade varit här som jag bett de och städat medan jag hämtat Destiny. jag visade henne runt lite snabbt och vi slog oss sedan ner i soffan. 

” Jag beställer pizza ” sa jag och hon nickade och jag gick ut i köket för att beställa. 

Jag ringde till en pizzeria och beställde den pizzan som Destiny ville ha och sedan en till mig. Jag la på och satte mig i soffan bredvid Destiny, jag la armen runt hennes axlar och hon log söt mot mig, hennes leende gjorde så jag smälte. Alvarligt.

 


Information

Längre inlägg

Kommer bara slänga in ett liten inlägg nu för jag vill klargöra en sak. Vi har fått väldigt många frågor om att vi ska göra längre kapitel, och eftersom vi har en julkalender nu så hinner vi inte skriva så jätte långa kapitel. Det skulle ta alldeles för lång tid för oss och vi skulle inte hinna med något annat. Men detta är för eran skull :) Så fort julen är över kommer vi börja med längre kapitel igen som vanligt. Ville bara klargöra detta så ni vet :) 
Kram tilde

✔ Learn Me To Forgive

Chapter 14 - Jc!

 

 

Destinys Perspektiv:

 

Istället för att vi skulle åka hem till Killarnas hus och hänga där bestämde vi för att vi skulle vara hos oss. De skulle sova där och medan vi gick till skolan kunde de vara kvar. Vi slutade om en vecka men skulle fortfarande träna fast bara två gånger i veckan. Sedan började vi igen i slutet av augusti. Jag och Sam skulle förmodligen åka hem till Sverige i kanske en vecka. 

Så fort vi kom hem städade vi ordning så det inte skulle vara kaos som de var just nu. Jag dammsög medan Sam plockade bort allt skräp som låg överallt. När jag dammsugit hela huset gick jag in på mitt rum och städade, jag bäddade min sägn och la upp alla miljoner kuddar på den i en bra ordning tryckte in kläderna som legat på golvet i garderoben och städade ordning på mitt sminkbord och la datorn på sängen. Snart plingade de på dörren och jag sprang bort till dörren och öppnade. 

” Hej ” sa jag och log stort när alla stod utanför. Jag flyttade mig så alla kunde komma in och de kom in. 

” Vad fint ni har de ” sa Andrea när hon gick igenom och tittade runt. ” Ska vi ha en livechat ” frågade Jc och alla nickade. Vi gick in på Sams rum då han hade bäst dator och vi alla satte oss i hans soffa och på golvet. Han gick in på younow och skapade en livechat och sedan började alla twittra länken. 

” Samanta frågar om Sam och Destiny är tillsammans ” sa Ricky som satt närmast datorn och läste upp allt. ” Nej de är vi inte ” Sa jag och Sam nickade. ” Maja undrar om vi kommer till sverige någon gång ” ” Inget bestämt men vi vill ” Sa Kian. 

” Jag och Destiny ska förmodligen dit i sommar ” Sa Sam och jag log. Jenn kollade på oss

” Ska ni ? ” Jag nickade

” Vi kommer ju därifrån så vi ska hälsa på våra familjer ” Sa jag och hon nickade. 

” Jaha, gör ni? Haha det visste inte jag ” sa hon och skrattade. 

 

Det plingade på dörren ännu en gång och jag skyndade mig till dörren för att öppna. 

” Här har ni Pizza ” sa killen som stod bakom dörren, han hade en röd keps och t-shirt och höll i 4 pizzakartonger. Jag tog emot dem och gav dem vidare till Kian som stod bakom mig. Jag drog upp pengar från min jacka som hängde bredvid dörren. Jag gav honom pengarna och stängde sedan dörren. 

Jag satte mig i soffan med dem andra. Connor hade skärt upp Pizzorna i bitar och jag sträckte mig efter en bit med ananas och banan på. På tv:n visades en fotbollsmatch. 

 

Klockan var nu 1 på natten och vi låg alla utslagna på madrasserna vi lagt ut på golvet. Vi hade inte haft tillräckligt många, så vi fick dela. 

Ricky tog upp kameran och filmade sig själv. Han berättade att vi hade jätte roligt och att det var helt galet. 

Jc och Kian började brottas på madrasserna. 

” Hallå vi har glömt godiset vi köpt ” sa jag och sprang till köket och drog fram en två Chips påsar och en stor påse med godis. Jag hällde upp allt i en skål och ställde ner det på vardagsrums bordet. 

 

Jag vaknade av ett kallt glas med vatten över mitt ansikte. Jag öppnade snabbt ögonen, jag såg Ricky med sin kamera, Kian och Sam som gapskrattade och Jc som skrattade och höll ett tomt glas i sin ena hand. 

Jenn och Andrea syntes inte till. 

” Jc! ” skrek jag samtidigt som jag hoppade upp på mina ben och började springa efter honom. Han skrattade och ramlade ihop på golvet i mitt rum. Jag hoppade på honom, men ramlade sedan av allt skratt. 

” Jag ska hämnas ” sa jag och Jc himlade skrattandes på ögonen. 

 

Det var tråkigt att säga hejdå till killarna, Andrea och Jenn eftersom jag, Sam och Kian skulle gå till skolan. 

Det var en kort bit dit eftersom den låg på andra sidan av vårt hus. 

” Vi kommer komma hem till ett kaos ” sa Kian och jag och Sam började skratta. 

” Det kommer vi verkligen göra ” sa jag.


✔ Learn Me To Forgive

Chapter 13 - Time with Sam

 

 

  

Destinys Perspektiv: 

” Andrea, Jenn och Killarna undrar om vi vill hänga med dem i kväll? ” 

” Men vi skulle ju göra något? ” sa jag och rörde runt i tallriken med flingor och mjölk. 

” Men vi kan väll göra något först och sedan åka till dem? ” sa Sam och jag sken upp. 

” Bra då hinner vi med båda! ” 

Sam nickade och skrattade. 

” Men vad ska vi göra då? ” sa han. 

” Vi kan väll shoppa och sedan äta på någon resturang? ” sa Sam och jag nickade.

 

” Är du klar? ” ropade jag och Sam skyndade sig ut från sitt rum. 

Han drog på sig sina skor och jag drog med han ut på gatan, vi började gå längst gatan för att komma ner till ett stort köpcentrum som låg i närheten. 

När vi var framme var klockan runt 5 på eftermiddagen och det var verkligen super varmt ute. Jag hade haft en jacka på armen men jag tryckte genast ner den i min väska eftersom jag skulle svettats ihjäl efter bara några minuter. Sam tog plötsligt tag i min hand och jag tittade förvånat upp på honom. Han ryckte bara på axlarna och log. 

” Vart ska vi börja? ” sa Sam och jag pekade mot Victorias Secret och Sam himlade med ögonen. 

” Erkänn att du tycker det är ganska roligt där inne ” sa jag och Sam skrattade. 

” Lite kanske.. ” mumlade han och jag började gapskratta. Jag drog med han bort till underkläderna och han stod med blicken och sökte runt i butiken. jag boxade han på axeln och han skrattade. Jag hade ingen lust att köpa några underkläder idag så jag kollade runt och hittade ett par jätte fina mjukisbyxor. De var ljus rosa med texten PINK på rumpan jag småsprang fram till de och letade upp ett par i min storlek, jag var för lat för att priva så jag chansade på att de skulle passa. Snabbt betalde jag och tjejen i kassan gav min min påse. Sam drog sedan in mig på några butiker han ville in på.

” Des kan vi gå in där jag måste köpa nya hjul till min pennyboard ” Frågade han och pekade på en butik jag nickade. Själv hade jag faktiskt velat ha en länge då Sam alltid åkte runt på sin och de såg sjukt kul ut.

” Om du lovar att lära mig åka om jag köper en ” Han log stort och nickade. Sam höll upp dörren åt mig och jag klev in. De hängde olika modeller och färger överallt. 

” Du kan beställa en på datorn om du inte hittar någon du gillar annars ”  Sa Sam och jag nickade. Jag sökte med blicken längst väggen och såg en jag gillade de var en med leopardmönster. 

” Sam jag vill ha den med rosa hjul ” sa jag och pekade upp på den. Han nicakde och gick iväg och pratade med killen i kassan. Killen och Sam kom fram och han tog ner den. Den var leopard färgad och hade rosa hjul. 

Killen gav den till mig och Sam drog sedan med mig fram till en vägg med hjul i alla möjliga olika färger. 

Det fanns allt från röd till grön till fler färgade och mönstrade. Sams ögon sökte över den färgglada väggen. 

” Vad tycker du om dem? ” sa han och visade ett par blå, jag nickade uppmuntrande. 

Jag tänkte inte lägga mig i så mycket eftersom jag inte kunde så mycket om Pennyboards och vilka färger som var inne och ute. 

 

När vi hade betalat gick vi vidare till en resturang som låg inne i köpcentrumet. 

Det var en ljus och modern resturang, mest inrett i svart och vitt. 

Vi gick och satte vid ett bord för två, så vi satt mitt emot varandra. 

Efter bara några sekunder kom det fram en servitris med två menyer i händerna. 

” Vinka lite när ni bestämt ” sa hon och slängde av en charmigt leende. 

” Vad ska du ha? ” sa Sam och jag sökte efter något gott att äta. 

” Jag tror jag tar det där ” sa jag och pekade med handen på menyn. 

Det var Kyckling spett med tzatziki och stekt potatis.

Sam tog något annat med kött och vi båda valde att ta varsin Coca Cola till. 

Sam viftade hit servitrisen och vi beställde det vi skulle ha. I ungefär tio minuter satt vi båda med våra mobiler upptryckta i ansiktet och smsade men Jenn Andrea och killarna

” Varsegoda ” sa en servetris och la ner våra tallrikar på bordet. Sam tog upp sin vlogg kamera som han filmat med lite då och då under hela dagen. Han sa några ord och filmade sedan mig. Jag skrattade och satte för handen för kameran och hög in på maten.


✔ Learn Me To Forgive

Chapter 12 - I'm sick

 
 

Destinys Perspektiv:

 

” Kommer du eller ” Sam kom in rusande i mitt rum. 

” Nej är hemma idag, känner mig sjuk ” Han vände sig om och drog. Jag drog fram min dator för att underhålla mig under dagen. Jag bestämde mig för att beställa lite grejer för de var väldigt länge sen jag köpte något. Jag beställde två par nya Converse och ett par sneakers. Jag hade ingen aning om varför jag skulle behöva så många nya skor. Men jag älskade skor och hade hur många som helst, eller ja jag hade två par Converse och massor med sneakers. Jag kände sedan för att jag skulle köpa några plagg också och inte bara skor så jag klickade in på Abercombies and Fitch hemsida, jag älskade deras kläder och dem var typ de finaste jag sett. Jag beställde hem några leggings och shorts och sedan några t-shirtar och en munktröja. Jag skrev in Facebook i sökfältet och såg att jag hade fått ett meddelande från Jenn

 

Från Jenn:

Vill du hitta på nått sen?

Till Jenn:

Jag vill men är sjukiss :(

 

Vad skulle jag hitta på jag hade redan ruttnat på att vara hemma. Kanske kunde jag hitta på något med någon om jag proppade i mig Alvedon? Okej nej de skulle jag inte orka. 

Jag kände två armar runt mig. Sakta tittade jag mig omkring och såg att Sam låg och höll om mig. 

What the hell? 

” Förlåt  ” sa han och jag nickade. 

” Kan jag sova här? ” Jag nickade. Hur mycket var klockan egentligen? Jag orkade verkligen inte titta. Så jag stängde ögonen igen. Men öppnade de igen när jag kände kyssar på min kind. Jag vinklade huvudet mot Sam och log smått. 

” Akta så jag inte smittar dig ” sa jag och skrattade. 

Sam skrattade och la ner huvudet. 

” Hur mycket är klockan? ” frågade jag. 

” Den är 8 ” sa han, jag blev ganska förvånad, klockan var nyss 4? 

Jag skakade på huvudet och stängde ögonen. Det var ändå ingen ide att vara vaken. 

Jag kände Sams andetag i nacken, hans armar virades runt min midja. 

Vad hade hänt, nyss var han sur på mig och nu verkade han allmänt gosig. 

Jag stängde ögonen och kände snabbt hur jag somnade. 

 

Jag kände hur Sam vred sig bredvid mig och jag öppnade ögonen lite och såg ett starkt ljus genom fönstret. 

jag vred på mig och vände bort Sams armar som konstigt nog låg kvar på samma ställe. Jag satte mig upp i sängen och sträckte mig efter min mobil som nu låg på bordet, Sam måste ha lagt upp den där. 

Den visade 7 och det var en och en halv timme kvar tills vi började. 

Jag kände mig mycket bättre, huvudvärken var borta och lika så mag ontet. 

” Sam vakna ” sa jag och skakade på honom. Han öppnade ena ögat och tittade på mig. 

” Är du frisk? ” frågade han snabbt och jag nickade och log. 

” Ska vi hitta på något i kväll? ” sa Sam och jag ryckte på axlarna. 

” Varför inte? ” sa jag.


 

Väldigt kort, men jag måste verkligen plugga / Agnes :* 


✔ Learn Me To Forgive

Chapter 11 - Good work Destiny

 

 

Sam gick raka vägen in till sitt rum och stägde igen dörren. Vafan. Jag rick bort till hans rum och slog upp dörren han satt vid sitt skrivbord och fipplade med datorn

” Varför är du så jävla grinig ” frågade jag honom och satte mig i hans soffa.
” Jag är inte sur, jag undrar bara vad han gjorde här ” sa han utan att vända blicken mot mig.

” Seriöst, jag berättade de för dig båda idag och för några dagar sedan ” 

” Jaha de hörde inte jag, men vad gjorde han här ” 

” Vi träffades ju på flygplatsen och började sedan skriva och bestämde att vi skulle ses vilket du också visste ” om jag ska vara ärlig så verkade de som om han var avundsjuk eller något. Men varför skulle han vara de. Vi är ju bara vänner.
” Hörde de inte ” sa han bara och jag orkade inte vara här om han skulle vara så jävla sur. Jag reste mig upp och rättade till min tröja innan jag smet ut genom dörren och puttade igen den. Klockan var runt nio men jag var sjukt sugen på nått. Kylskåpet hade inget lockande så jag bestämde mig för att gå ner till Starbucks om låg tvärs över gatan. Jag klev i mina converse och öppnade dörren. Gud jag behövde värkligen köpa ett par nya converse. Mina var helt trasiga. Jag hade ett par låga och ett par höga som jag använde hela tiden och iallafall de låga, egentligen båda behövde bytas ut. De fanns en butik som låg ungefär 5 minuter här ifrån. De hade typ allt de var flera våningar. De kanske hade Converse. Jag bestämde mig för att gå dit innan jag gick till starbucks men kom sedan på att de säkert inte var öppet då klockan var strax efter nio. Jag gick bort till övergångstället och väntade till bilarna stannade och jag gick över. 

” En hallon milkshake ” sa jag glatt till tjejen i kassan. Hon log snällt.

” Vad heter du? ” frågade hon och jag svarade 

” Destiny ” jag betalde och stälde mig sedan vid ett bord och väntade på att den skulle bli klar.
” Destiny ” ropade tjejen ut och jag gick bort och hämtade den. De var faktiskt ganska mycket folk för att klockan skulle vara ganska mycket. Sakta gick jag tillbaka hem samtidigt som jag kollade twitter. 

Ett meddelande kom upp och jag tryckte upp det. Jenn hade skrivit något i en gruppchatt vi hade gjort i helgen. Alla som var där var med.
Från Jenn

-Någon som vill boowla i helgen?? Vi hade ingen match så det skulle säkert vara kul. 

 Till Jenn

-Moiiii

 Innan jag hann hem fick jag fyra meddelanden av att de ville. Jag öppnade upp dörren och klev in, sparkade av mig skorna och vek in på mitt rum. Jag bytte ut kläderna till ett par mjukis byxer och en munktröja och slängde mig i sängen. Jag satte min dator i knät och tog en klunk av min milkshake. 

 Klockan slog precis 12 och jag bestämde mig för att lägga mig. Jag placerade min dator på mitt sängbord och satte på en film. Snabbt kastede jag upp täcket för att kunna få de över hela mig och en svart skugga av något flög upp i luften och snart kunde man höra en smäll i golvet. Jag kastade mig upp ur sängen och sökte med blicken i rummet och fann min mobil på golvet. Snälla, snälla snälla. Sakta gick jag bort till mobilen och böjde mig försiktigt och plockade upp den. Helvete. Det var fullt med sprickor över hela skärmen och hela hemknappen satt helt löst. Innan jag åkte hit lagade jag mobilen för den var trasig och  de var typ en månad sen. Bra jobbat. Aja jag får väll laga den när jag orkar. Just nu var jag för trött för att orka bry mig så mycket. Jag la ner mobilen på bordet och kröp ner  sängen igen. Jag stängde ögonen och försvann in i mina drömmar. 


Det hemska ljudet av väckarklockan ekade i mina öron. Så fort jag öppnade ögon kände jag en hemsk smärta i magen och huvud. Jag försökte att resa mig men mitt huvud började snurra och jag slängde mig i sängen för att inte ramla. Detta får alltså bli en dag hemma. Bara jag min säng och min dator.


✔ Learn Me To Forgive

Chapter 10 - A goodbye hug?

 
 

Justins Perspektiv: 

 

Jag fixade till mina ljusblåa t-shirt och drog handen genom mitt ljusbruna hår. Jag tryckte sedan på ringklockan och efter ett tag hörde steg inne från. Destiny öppnade dörren och ett brett leende prydde hennes läppar. Hennes hår var lockat och rufsigt, fast på ett snyggt sätt. Hon hade sedan på sig ett genomskinligt svart linne, man kunde se igenom det men jag vände genast blicken upp till hennes ansikte. 

” Hej ” sa han och kramade om mig, jag kramade mjukt tillbaka. Hon öppnade dörren och lät mig kliva in. Det var en luftig lägenhet med fönster som gjorde att allt blev mycket ljusare. Jag tog av mig mina vita Supras och hängde upp min munkjacka som jag haft med mig ifall det skulle bli kallt på kvällen. 

Destiny gick sedan in till köket som var rakt fram, hon öppnade kylskåpet och drog fram lite olika matsaker. 

” Ledsen jag har inte hunnit göra något, jag kom precis från skolan ” sa hon och gav mig en ledsen blick. 

” Det gör inget, det är roligt att laga mat. Vi kan göra det tillsammans ” sa jag och gick fram till henne. 

Hon gav mig en skärbräda och sedan alla grönsaker, gurka, tomat, paprika och sallad. 

Hon tog sedan fram potatis som hon började skära. 

Det blev tyst, det ända som hördes var när kniven träffade skärbrädan. 

Destiny vände sig mot mig. 

” Vi lär känna varandra, okej? ” sa hon och jag log och nickade. 

” Okej jag börjar, Gillar du att vara känd? ” sa hon och jag log och tittade ner på grönsakerna. 

” Ja det är roligt att så många tycker om det man gör, men ibland blir det bara för mycket hat, och man har även inget privatliv, alla vet plötsligt när man är kär och när man har gjort slut ” sa jag och Destiny log och nickade. 

” Okej, min fråga till dig, bor du själv här? ” sa jag och hon skakade på huvudet medan hon hällde upp potatisarna på en plåt som hon satte in i ugnen. 

” Nej, jag bor här med Sam ” sa hon och jag nickade.

” Var är han då? ” sa jag och Destiny skrattade. 

” Jag skickade iväg honom till några kompisar ” sa hon och hennes fina skratta klingade i luften. 

Vi fortsatte att fråga varandra saker medan vi gjorde maten.

 

Hon ställde ner en tallrik framför mig och hämtade sedan sin egen som hon ställde vid sin plats.

På tallriken var det potatis, kött och massor med grönsaker. 

Hon satte sig ned och vi började genast äta, maten var super god. 

” Du vet han som slog dig i ansiktet på fotbollen? ” sa jag och Destiny tittade upp och mötte min blick. 

” Ja? ” sa hon. 

” Jag ville bara säga att det är min kompis, han är en idiot ibland ” sa jag. 

” Det gjorde ändå inte ont, han var ju svag ” sa hon och vi båda började gapskratta. 

” Han är faktiskt ganska svag ” sa jag när vi slutat skratta. 

” Svagare än mig ” sa jag och höll upp min arm och spände den. Destiny skrattade och himlade med ögonen. Jävlar vad fin hon var, hon måste bli min. 

 

Destinys Perspektiv: 

 

Kvällen blev precis som jag planerat, nästan inga pinsamma tystnader. Justin och jag hade haft väldigt roligt tillsammans och han var även väldigt charmig. Vi hade plockat undan efter maten och hade sedan suttit vid balkongen och lärt känna varandra. 

” Jag tror att jag ska åka hem, men vi kan väll ses snart igen? ” sa Justin och jag nickade. 

” Självklart ” sa jag och vi började gå mot dörren. Han böjde sig ner efter sina skor och drog på sig dem. Han tog sedan sin jacka som han haft med sig och drog på sig. 

” Vi ses då! ” sa jag och log. 

” Får man ingen hejdå kram? ” sa Justin och la huvudet på sne och log charmigt. 

” Jo, det kan du få ” sa jag och skrattade. Jag kramade mjukt om honom och pussade honom sedan på kinden. Jag rodnade och ångrade genast det jag gjort, men Justin skrattade bara och log. 

Dörren öppnades och Sam klev in, hans ansikte ändrades genast från normal till förvånad, det var väll inte varje dag man träffade Justin Bieber i sin hall när man klev in genom dörren. 

” Åh hej ” sa Sam tyst. 

” Hej Sam var det? ” sa Justin och Sam nickade. 

” Ja jag skulle precis gå så hej då ” sa Justin och vinkade lite innan han gick ut och stängde dörren. 

” Så hur har du haft det? ” sa jag och log mot Sam, han tittade på mig och svarade sedan bara

” Bra ” vad hände med honom, var han sur? hade det hänt något?

 


✔ Learn Me To Forgive

Chapter 9 - A little bit jealous.

 

Destinys Perspektiv: 

 

Väckarklockan ringde för tredje gången och jag sträckte armen för att stänga av den. Idag var de onsdag och efter skolan skulle jag träffa Justin. Jag var så sjukt nervös. De var ungefär en fyrtio minuter tills vi började och jag hade sovit över en halvtimme förlägne. Snabbt gick jag in till badrummet och duschade av min kropp och plattade sedan håret. 

” Des är du vaken? ” ropade Sam utifrån och jag skrek ett ja samtidigt som jag gick bort till min garderob för att välja kläder. Ett par shorts och en t-shirt. Jag slängde ner mina fotbollskläder och tog fram ett vitt pösigt linne och ett par högmidjade svarta shorts och vek de på sängen. Så skulle jag slippa ångesten att välja kläder sen. Ryggsäcken drog jag över axeln och gick ut till Sam som satt i köket och åt. Jag tryckte med foten på den lilla gråa saken under kylskåpet som gjorde att de öppnade sig och sökte med blicken igenom de men hittade inget som jag ville ha. ” Ska vi dra ” frågade jag Sam som satt med blicken i mobilen 

” Aa fem minuter ” sa han och gick in till sitt rum. Under de hela fem minuterna satt jag i hallen och knöt på mig mina Converse mycket söligare en vanligt. Sam tog bilnyckeln och gick ut i trapphuset med mig strax efter. 

 

Jag slog in koden till mitt skåp och öppnade de sakta, de var ungefär tre minuter tills vi skulle börja första lektionen, matte. Jag drog ut matte böckerna och en penna som låg på botten av mitt skåp och började sedan gå mot matte salen. Mr Parker stod framme vid sitt bord och drack ur sin sjukt fula orange kopp. ” Idag ska vi börja med kapitel 2 sida 18 ” 

Jag plockade fram matte boken från att ligga under en massor med papper och skrivhäften. Snabbt sökte jag upp rätt sida och kollade igenom vad som stod. 

” Läs noga igenom sidan och sedan börja jobba ” Jag satt längst bak i klassrummet och alla satt en och en vilket var sjukt skönt. Man slapp bli störd. Jag pluggade i mina hörlurar och började sedan jobba i lugn och ro. Klockan började ringa och alla reste sig snabbt upp och drog iväg medan jag i lugn takt plockade ihop mina böcker och gick sakta ut i klassrummet. Vi hade idrott nästa lektion så jag gick bort och bytte ut mina böcker mot min väska och gick bort till omklädningsrummet, dörren stod på glänt och jag smet in och drog igen dörren. Jag var den ända där och kommer vara varje gång jag byter om. Killarna kunde man höra prata igenom väggen. jag drog av mig shortsen och bytte de till mina tränings shorts och gjorde de samma med tröjan och packade ner de i väskan jag satte på mig benskydden och strumporna och knöt på mig skorna och låste in mina saker i mitt skåp i omklädningsrummet.

 

Dagen var slut och jag tog ut min väska och började gå hemåt, Sam skulle följa med Kian hem till honom och spela in någon video, jag var lite avundsjuk eftersom alla där var så roliga och jag hade haft bästa natten på länge när jag och Sam sovit över där. Jag kom fram till våran lägenheten och öppnade porten och gick in jag sprang upp för den går stentrappan, mina lätta steg lät plötsligt som elefantsteg som ekade i hela trapphuset. Jag låste upp dörren, tog av mig skorna och slängde väskan på soffan, jag skyndade mig sedan in till badrummet där jag tog en snabb dusch, som vanligt var det i duschen jag började tänka. 

Hur skulle det vara att träffa Justin Bieber? Vad skulle vi göra, äta middag men sedan? Tänk om det sedan blev en pinsam tystnad och han sa att han behövde skynda sig hem? Jag klev ur duschen och viftade bort tankarna, detta skulle bli bra. 

 

Jag drog på mig rena underkläder, shortsen och den svarta genomskinliga tröjan. Jag tog sedan på mig ett armband, jag tog sedan fram mina höga vita Converse som jag ställde vid dörren om vi skulle gå ut. Jag slängde sedan in alla andra skor och jackor i garderoben inklusive min väska från skolan. Jag plockade sedan undan och i köket, städade lite på toaletten, bäddade min säng och stängde dörren till Sams rum. Det sista jag gjorde var att plocka fram dammsugaren. När jag var klar med det sminkade jag mig lätt, jag hade hört att Justin gillade naturliga tjejer så jag tog endast på mascara och en naturlig glittrig ögonskugga. 

Precis när jag tittat mig i spegeln och kände mig nöjd ringde det på dörren. Jag tittade mig själv i ögonen i spegeln och log, detta skulle bli kul.


Fråga: Vad tror ni kommer hända på Justin och Destinys middag? 


✔ Learn Me To Forgive

Chapter 8 - You Sucks

 
Destinys Perspektiv:

Kameran var på och vi flängde runt som galningar över gräsmattan. 

Killarna hade bestämt innan att den skulle läggas upp på deras kanal på Söndag som en överraskning. Jag tror videon faktiskt skulle kunna bli bra. Vi hade gjort en stor del av låten nu. Ricky kom mot mig med hans vlogg kamera i handen och filmade sig själv.

” Jag är nu unte och spelar in en musikvideo här med en massor med coola människor ” sa han och vände kameran sedan

” Kian, Andrea, Jc, Connor, Jenn, Trevor, Sam och Destiny och vandrade med kameran från person till person. Han pratade lite med kameran och frågade sedan om jag kunde hålla i kameran medan han spelade in en scen med Kian och Sam. Jag satte på den och vände den bort från mig

” Hej allihopa, Destiny här Ricky spelar in därborta så jag snor hans kamera men följ mig på twitter jag heter destinyy med två y hejdå ” Ricky stod och skrattade åt mig och jag gick bort för att lämna kameran. Jag drog upp mobilen ur fickan för att skriva ett snabbt sms till mamma, snabbt klickade jag in på sms iconen och skrev in ett kort medelande

Till Mamma:

-Skulle du kunna skicka hit typiskt svenskt godis som bara finns i sverige. Innan jag tryckte på skicka, så kan de göra en video när de testar svenskt godis. 

 

Vi hade precis spelat in allt och Ricky och Kian som var bäst på att redisiera musikvideos. Så medan de gjorde de så bestämde jag och Jc för att spela in hans video. Vi gick in och satte oss i Jc rum. Det var ett medelstort rum med fönster på en vägg. Han hade en säng på golvet, eller det var en luftmadrass och sedan ett skrivbord med en dator. 

” Visst heter du Justin? ” sa jag medan jag lyfte in en stol och ställde den framför kameran. 

” Ja ” sa han och log. Jag lyfte sedan in en andra stol och ställde den bredvid den andra framför den vita väggen. Jc började fixa med kameran, jag tror han ställde in olika inställningar. Sedan tryckte han på och satte sig på stolen bredvid mig. Han satte händerna för kameran och drog sedan bort dem. 

” Whats up o2l, Jc here! ” sa han och jag log och tittade in i kameran. 

” Jag har med mig en kompis idag ” sa han och la armen runt mig. 

” Destiny ” sa han och jag skrattade. 

 

Efter att Jc pratat ett tag om olika saker skulle jag börja lära han olika ord. 

” Okej, jag har orden här på mobilen ” sa jag och låste upp min mobil och gick in på anteckningar där jag hade skrivit ner lite olika ord. 

” Okej först något lätt ” sa jag. 

” Om du ska säga hej till någon så säger du ” Hej ” Han sa lätt hej men de lät inte så där super bra. 

” Okej om du ska säga jag heter Justin så säger du ” Jag heter Justin ”

Han började försöka och jag brast ut i skratt. 

” j-eea-g hee-te-r-r Justin ” 

” Säg något du vill lära dig ”
” You sucks ” 

” Du suger ” sa jag och han kollade konstigt på mig. 

” Dy syg-e-errr

 

Efter att spelat in videon så rusade Jc in i Kians rum där han och Andrea satt och spelade in en video.
” Dyyyyy suuugeer ” Skrek han och Kian och Andrea vände sig snabbt om och kollade på Jc som om att han var helt sjuk i huvudet.
” What the hell ” sa Kian och Jc började skratta och drog med mig till Kians soffa som han hade i hans rum och vi slog oss ner 

” Destiny har lärt mig svenska men du suger fortfarande ” Jag skrattade och tog sedan upp min mobil för att skicka en snapchat till några kompisar i Sverige. Jag knäppte en bild på mig och Jc och skickade iväg. Jag kollade på Andrea och Kian som spelade in sin video, det var typ vad tjejer inte förstår om killar. De var så sjukt söta tillsammans. Min skärm lös upp att jag hade fått en snapchat av Justin jag låste upp mobilen och kollade den. Direkt fick jag en konstig blick av Jc

” Känner du Justin Bieber ” jag ryckte på axlarna

” Känner och känner jag har träffat han två gånger men vi ska ses på onsdag ” han nickade som svar. 

Vi båda hade blicken på Kian och Andrea som babblade på. 

Jag lutade huvudet mot Jcs axel och han tittade på mig och log.


Jag och Agnes måste jalla lite med att skirva känner jag, hahah vi är lite efter och har inte ens börjat på imorgon dagens hahaha aja hoppas ni gillar det


✔ Learn Me To Forgive

Chapter 7 - I'm Destiny

 

Chapter 7 - I’m Destiny

 

Justins Perspektiv: 

 

Jag gjorde väll inte något fel, det var bara som hon sa hon skulle göra något annat i kväll. Såklart hon redan hade bestämt något, det var ju Lördag. Jag skyndade mig ikapp Chaz och tog tag i hans arm.
” Va i helvete Chaz? Varför slår du en tjej? ” sa jag argt och Chaz slet ilsket till sig axeln. 

” Chaz jag känner henne ” sa jag och han vände sig snabbt om. 

” Du känner henne? ” sa han förvånat och jag nickade. 

” Vi ska träffas på Onsdag ” sa jag och Chaz vände sig snabbt om. Jag tror han ångrade vad han gjorde nu, vem vet han skulle kanske få träffa Destiny, då skulle han få det pinsamt. För jag ska få Destiny att falla för mig. Fast Sam eller vad han nu hette var ett problem, visst de kanske bara var kompisar men ändå. Jag hade ingen aning om vad jag skulle göra eller säga till henne på onsdag. Jag antar att vi går på en restaurang eller något. ” Vi kommer till dig om en stund ” sa Ryan jag nickade och gick bort till Alfredo. Chaz och Ryan skulle bo hos mig tills på tisdag. Jag har paus med konserter tills fredag. 

 

Destinys Perspekitv: 

Jag kastade på mig ett par svarta shorts med en vit svart magtröja som visade mig vältränade mage. och sedan en lång cardegan. Borstade ut mitt trasliga blöta hår och gjorde en stor knut på mitt huvud. Drog ett drag med eyeliner på varje öga och knöt på mig mina Converse. Jag drog upp mobilen och knäppte in ett meddelande på mobilen

 Till Sammiii <33

” Jag är klar kan du hämta mig?  ”

Jag tänkte precis lämna mitt rum när jag kom på att vi skulle sova där, så jag slängde upp min ryggsäck och slängde ner de jag kanske skulle behöva. Sam svarade att han skulle komma om fem minuter och att jag skulle ta med hans kamera och dator, och kläder så han kunde sova där. Jag tryckte ner de i min väska när jag hittat de i hans rum som var fullt med saker överallt, jag kunde höra att någon tutade så jag antog att de var Sam så jag låste och sprang ner för alla jobbiga trappor. Som jag trodde var de Sam som tutat och jag hoppade in i passagerarsätet.

” Hej ” sa jag och slängde bak väskan i sätet bakom oss båda. 

” Hej! ” sa han glatt och började köra bort från vårt hus. 

” Jag tog med mig kläder, underkläder och badkläder ” sa jag och han nickade. 

Han verkade vara väldigt glad, men jag antog att det var för att han var med några som gillade att göra samma saker som han själv, spela in videos. 

Han körde upp på en parkering för ett ganska så stort beige färgat hus. Man hörde röster och skratta från baksidan av huset så jag antog att alla var där. Sam hoppade ur och skyndade sig till andra sidan där han öppnade dörren åt mig. Jag log och pussade han på kinden, han tog sedan ur väskan ur baksätet och vi började gå runt huset för att komma till baksidan där alla höll till. 

Det var en stor baksida med en pool, men det var ingen som badade. 

Alla var runt omkring, Sam la ner väskan på marken vid huset och drog med mig fram till Kian. 

” Hey Kian ” sa jag och log, han log och hejade. 

” Jag ska presentera alla för Destiny ” sa Sam och drog iväg mig till en ganska så lång kille. Han hade ett leende på läpparna, hans hår var ljusbrunt .

” Hey Connor! ” sa han och Connor kramade om mig. Jag kramade tillbaka.

” Destiny ” sa jag och skrattade. 

Sam drog sedan vidare mig till en annan kille, han hade också ljusbrunt hår och ett färgglatt linne på sig. 

” Hej Destiny! ” sa han och jag rynkade pannan.

” Hur vet du att jag heter det? ” sa jag. Han började skratta och Sam flinade. 

” Sam har berättat! sa han och log. 

” Okej jag heter Destiny men vad heter du? ” sa jag och skrattade. 

” Jag heter Ricky, eller jag Richard. Men jag hatar det namnet så kalla mig Ricky ” sa han och jag nickade och vi fortsatte. Sam pekade på två killar som stod och pratade och berättade att de var Jc och Trevor. Sedan visste jag redan vilka Andrea och Jenn var. De satt och pratade vid ett bord så jag gick bort och satte mig vid dem. 

” Hey ” sa jag och de tittade upp från ett papper de skrev på. 

” Hey ” Log de och Jenn fortsatte skriva.

” Vi försöker komma på olika videos och göra ” uppenbarade hon mig om. 

” Vilket ska vi göra då ” Suckade Jenn. Andrea ryckte på axlarna och tittade ner på pappret.

” Alla kan väll göra en musikvideo ” frågade hon och tittade på mig och Jenn och vi båda nickade. 

” Vilken låt ” frågade jag och de ryckte på axlarna.

” Vet du någon? ” 

” Pretty girls av Iyaz ” sa jag och kollade frågande på de. De nickade och Andrea gick bort och pratade med Kian om de ville vara med och göra den. ” Jag hämtar min kamera ” Sa Jenn och drog in. Jag reste mig upp från stolen och gick bort till Sam som stod med Kian Andrea och Jc och pratade. 

” Vart ska vi filma? ” Frågade Sam och Kian pekade bortåt 

” Utanför ” Sam nickade. Wishbone som jag lärt mig att Jc hund hette kom springande och jag böjde mig ner för att hälsa på honom. Han strök sig mot min arm och jag klappade honom, medan dem andra började plocka fram saker vi skulle använda till videon. Jc ropade på mig så jag släppte Wishbone och gick till honom för att hjälpa honom med att flytta en bänk. Vi lyfte bort den och satte oss sedan på den. 

” Så hur lärde du känna Sam? ” sa han.

” Jag vet faktiskt inte, jag har känt honom så länge jag kan minnas ” sa jag och skrattade. 

” Vart kommer du ifrån då? ” sa jag och han log. 

” Texas och du? ” 

” Jag kommer från Sverige ” sa jag och log. 

” Gör Sam också det? ” sa Jc förvånat och jag nickade. 

” Ja, vi båda kommer från Sverige ” sa jag och Jc satte sig vänd mot mig. 

” Kan inte du och jag göra en video där du lär mig svenska? ” sa Jc och jag nickade ivrigt. 

” Vi kan ju också göra en video där ni i O2l provar svenskt godis! ” sa jag och Jc nickade. 

” Hallå vad gör ni? Hjälp till här ” ropade Kian och vi reste oss upp och började gå mot honom, för att påbörja videon.


✔ Learn Me To Forgive

Chapter 6 - Fuck Chaz

 

Justins Perspektiv:

 

Resten av matchen var min blick fast på Destiny. Hon stod ute på kanten och fick en passning passade vidare till en som stod uppe i kanten och sprang sedan i ful fart upp mot mål där hon var helt fri och fick en passning och sköt direkt stolpe in och alla började jubla. Även fast jag satt långt ifrån kunde jag höra hur de snackade om hur de kunde låta en tjej göra mål. Haha svårt för de att förstå. De ledde nu och de var fem minuter kvar av matchen. De fick snart en hörna som en av backarna sköt, och den gled med vinden in i mål. Det var sjukt snyggt. Om inte stratford, på två minuter gjorde två mål skulle de förlora. Nu hade stratford bollen och killen med bollen passade till Chaz på andra sidan, Destiny kom precis bredvid och var på väg att stoppa bollen när Chaz sträckte fram knytnäven eller handen jag såg inte pågrund att de var en bit bort och drog till den i ansiktet på henne så hon flög bakåt. Hårt såg de ut och vara också. Hon tog sig för ansiktet men var lika snabb som ner upp igen och sträckte upp armarna i luften i en chest att de skulle vara frispark. Men domarn verkade skita i det och Destinys lag började skrika till dommarn att de skulle få frispark lika så på läktarn. 

” Vafan han smällde fan till mig med flit, oh herregud ” skrek hon och dommarn sträckte upp gult kort och två minuter och skickade i väg henne till bänken. 

” Vafan såg du inte ” hörde jag hela vägen hit att hon sa till sin tränare.

” Brooks lugna ner dig ” fick hon som svar och hon slängde flaskan hårt i marken innan hon satte sig ner på bänken. Tjejhormoner kallas de. Fast de som gjorde mig arg var att de var Chaz som gjorde de, på en fucking tjej. Stratford fick frispark och Chaz tog den och de blev stolpe ut. Jag kunde se hur frustrerad han blev och dommarn blåste av matchen. Destinys lag började hoppa och skrika.

” Ska vi gå, Chaz och Ryan kan ju komma till dig sen ” sa Alfredo och jag bröt blicken från Destiny.

” Vänta jag kommer ” jag hoppade ner och började gå mot Destiny. 

Destinys perspektiv. 

Mathcen var nu slut och jag lovar att jag skulle få världens blåtira i ansiktet. Piss domare. Sam och Kian började gå från planen och jag sprang bakom de och hoppade upp på Sams rygg. De började gå mot läktaren där en grupp med några två tjejer och fyra killar kom ner. Jag kände ingen alla från youtube.Men kunde inte allas namn. En av tjejerna var Kians flickvän.
” Bra spelat babe ” sa hon och kyste Kian. Kian vände sig mot oss

” De här är Destiny och Sam ” sa han och log. Jag log mot de och de började prata om hur de var att spela med killar och att jag var bäst på planen. De sa ingeting om att Justin fucking Bieber suttit några meter ifrån dom på läktaren men de här kanske var vardags mat för de. Se kändisar springa runt överallt. Jag kunde se Justin stå bakom oss en bit och tittade otåligt mot mig.

” Men vi ses ” sa jag och började gå mot Justin, 

” Sam vi möts vi omklädningsrummet sen ” sa jag och vinkade lite innan jag gick mot Justin. 

Justin sträckte ut armarna i en gest att han skulle få en kram. 

” Du vill nog inte ha en kram, jag är svettig ” sa jag och skrattade. 

Men Justin kramade om mig i alla fall, jag kramade lite svagt tillbaka och släppte sedan. 

” Jag trodde aldrig jag skulle se dig här ” sa han och jag skrattade.

” Nej inte jag heller ” 

” Vill du hitta på något i kväll? ” frågade han.

” Sorry Justin, jag ska träffa några andra ” sa jag och tittade ner.

” Men vi ses på Onsdag ” sa Justin och log. Jag nickade och fick en kram igen.

Innan jag vinkade och gick till omklädningsrummet. Jag skulle inte alls göra något med några andra, jag vara bara blyg så jag vågade inte umgås med Justin nu, jag behövde förbereda mig. 

Jag svängde in i korridoren med massa omklädningsrum, jag hörde killröster från rummet vårt omklädningsrum var i. Utanför satt Kians flickvän och hennes kompis, jag stannade framför dem. 

” Hej Destiny ” sa Kians flickväns kompis. 

” Hej ” sa jag och satte mig på bänken, 

” Vi har glömt att presentera oss! ” sa Kians flickvän förskräckt och vi skrattade.

” Jag heter Andrea ” sa hon och jag nickade sedan och kollade på hennes kompis. 

” Jag heter Jenn ” sa hon och jag nickade igen. 

Dem flesta killarna hade kommit ut från omklädningsrummet utom Sam och Kian. 

Andrea hoppade upp på fötterna och knackade på dörren. 

” Får vi komma in? ” sa hon och Kian ropade ja. Hon öppnade dörren och vi gick och satte oss på bänkarna. 

Sam satt utan tröja på bänken, det var inget som intresserade mig eftersom jag redan sett det flera tusen gånger och senast i går kväll. 

” Juste Sam och jag snackade om att det skulle vara kul om ni ville komma hem till oss i kväll, kanske hänga lite och sova över? ” sa Kian och Sam nickade och log glatt mot mig. 

” Visst, varför inte? ” sa jag och såg på Jenn och Andrea som såg minst lika glada ut som Sam och Kian. 

” Duschar du hemma? ” sa Sam och tittade på mig. Jag nickade och tog min väska och vi alla lämnade sedan omklädningsrummet för att börja gå hemåt. 


 

 


✔ Learn Me To Forgive

Chapter 5 - Oh it's he..

 

1 Juni 2013

Destinys Perspektiv:

 

” Ta 2km spåret och spring ” Skrek våran tränare och alla började jogga i en grupp. Matchen började om ungefär en halvtimme och de tog oss ca 15 minuter att springa. Så vi var snart tillbaka. Samtidigt som vi sprang snackade vi taktik och hur vi skulle göra för att få bästa chanserna. De andra hade också regerat på att de var stora så vi måste utnyttja att vi var små. Vi pratade hur vi skulle dela upp allt och hur vi skulle göra vid alla tillfällen. Vem som skulle ta straffen. På senaste träningen hade vi tränat straffar för att se vilka som var bäst och alla kom överens om att de var jag och Liam så vi skulle köra de. Inkasten skulle Ytterbackarna ta. Hörnorna någon av backarna. Vi kom tillbaka och vi värmde snabbt upp målvakten så han fick skott på sig och sedan skulle vi köra. Alla körde high five med varandra och första uppställningen ställde upp sig. Jag satte mig med de andra i båset och domarn startade matchen. Jakob dribblade just nu mot målet och en av deras spelare kom och glid tacklade, men eftersom Jakob var snabbare han han springa förbi. 

” Destiny kom snabbt ” ropade min tränare och jag ställde mig på linjen redo för att byta, jag rättade till benskydden och sprang sedan in på planen. En motståndare kom springande mot med bollen och jag gick på direkt och sprakade bort den mot Sam som passade vidare. Jag stod precis vid målet och bollen kom mot mig men flög över mig och ut för planen, eftersom de var en i mitt lag som passat så sprang jag snabbt bort och fick bollen innan den åkte ut. Jag sköt den mot målet och Eric nickade in den och vårt lag började skrika och jag och Eric körde en high five. 

” Bra Eric och Brooks ” Skrek en av mina tränare och vi ställde upp oss. Alltid sedan jag var liten hade de flesta vuxna alltid sagt mitt efternamn. Men jag gillade de för jag gillade inte mitt förnamn. Domarn blåste igen och vi började gå på direkt jag kom fri på ena spelarn och Sam passade över till mig som nu kom helt fri, jag kom in innan för straffområdet och skulle precis skryta när två händer nuddade min rygg och puttade mig så jag ramlade framåt och domarn blåste straff.

” Brooks du tar den och kommer hit sen ” skrek de från båset och jag gick fram till punkten och bakade lite, domarn blåste och jag tog två steg och sköt sedan bollen rakt upp i krysset. Alla började skrika och andra laget suckade. Jag sprang in och körde high five med de som satt på bänken. Jag tog tre klunkar ur vattenflaskan och fortsatte koncentrera mig på matchen. En i andra laget fick nu gata och sköt precis bredvid våran målvakt och de blev mål. 

Efter några minuter fick de en frispark och gjorde ännu ett mål. Det stod nu två två. Jag sökte med blicken över planen och fastnade med blicken på läktaren. Vad i helvete gör han här. Jag kände igen han så väl, Justin. Gud jag hoppas att han inte märker mig. Jag ville inte att han skulle se mig så här helt oförberett speciellt inte om vi förlorade då de verkade som att han hejade på andra laget. Vänta här, han kommer väll från Canada de förklarar saken. Men hopp om att han inte skulle se mig, men vilket han borde eftersom alla nog lägger märke till om en tjej spelar, jag la straffen också så de skulle vara ännu enklare att se mig. Gick jag bort för att byta igen.

” Snälla Destiny gör några mål nu, vi vet att du kan de ” jag nickade och skulle precis springa ut när de blev halvlek. 

 

Justins Perspektiv:

 

” Justin tycker inte du tjejen där är ruggigt lik hon på din bakgrundsbild ” frågade Alfredo. Jag kollade vart han pekade. Va fan. De är fan Destiny. Ofta hon spelade med killar. 

” De är hon ” svarade jag. Och ja jag har en bild på henne som bakrund. Men jag är så jävla fast vid henne. Sen vi möttes på flygplatsen har jag bokstavligen stalkat henne på alla typ sociala medier. Jag var besatt av henne. 

” Spelar hon med killar? ” frågade han och jag ryckte på axlarna.

” Tydligen ” De var henne Ryan och Chaz snackat om, de spelade i andra laget och de hade pratat om att de hade en tjej i motståndarlaget. Det roliga var att de trodde hon skulle vara skit dålig men hon var en av de bästa på planen som jag hade märkt under spelet. 

Jag började nervöst pilla på min mobil och dra i min tröjärm. Tänk om hon såg mig, vi skulle ju träffas på Onsdag, det skulle bli hur akward som helst om hon sätt mig. Det hade hon nog inte, hon var koncentrerad på spelet och bollen varför skulle hon se mig? 


 

5 kapitlet, vad tycker ni än då länge?

Fråga: Vilket är erat favoritprogram? 

 

 

 


✔ Learn Me To Forgive

Chapter 4 - Livestreaming

 

 

31 Maj 2013

Destinys Perspektiv:

Ett starkt ljus spred sig i rummet och mina ögon kämpade för att vänja sig vid ljuset. 

” Vi ska samlas om en och en halv timme ” Sam log, jag nickade som svar. Sakta drog jag mig ur sängen och trippade bort till garderoben och där jag drog ut mina mjukisar där de stod Brooks på rumpan och bytte tröjan jag sov i till en t-shirt och en munktröja. Jag ville vara helt klar innan frukost så jag drog ut min ryggsäck och slängde ner mina fotbollskor, vattenflaska och allt de där man behövde. Jag bestämde mig för att sätta på mig mitt matchställ under de kändes inte så där super bra att byta om med en massor med killar som jag inte direkt kände super bra. De var gröna shorts med mitt förnamn på rumpan och sedan en lila och grön randig tröja med nummer 13 och mitt efter namn på ryggen. Det var sjukt snyggt. Tills sist satte jag upp håret och gick sedan in till köket där Sam satt på köksbänken och åt samtidigt som han pillade med mobilen. Jag plockade ut yoghurt och hallon och hällde upp de i en skål och slog mig ner vid de lilla bordet och kollade på Instagram. 

” Tror du jag hinner ha en snabb Livestream innan vi drar? ” frågade Sam och jag ryckte på axlarna.

” En liten hinner jag ” sa han och han drog iväg. Eftersom jag inte hade något annat för mig hängde jag med in till hans rum där han nu startat Livestreamen och satt nu inne på Twitter och skrev, han satt vid sitt skrivbord vid sin stora imac och var samtidigt inne på sin macbook pro. Seriöst jag fattar inte varför man behöver två datorer, han säger att man måste ha de när man är Youtuber. Jaja, det stod att de var tusen personer som kollade och de ökade hela tiden. Jag låg i soffan med mobilen och lyssnade när Sam svarade på frågor. 

” Sam när skulle vi samlas? ” frågade jag och han kollade bak på mig 

” Tre kvart, så jag kommer bara kunna vara kvar i en halvtimme typ ” sa han till mig och till de som tittade.

Efter att ha tittat igenom hela Instagram satte jag mig upp och tog en stol och satte mig bredvid Sam. 

På sidan av rutan där man såg Livestreamen kunde man också se vad dem som tittade skrev. 

Det kom upp massor med Hi Destiny. Jag log och vinkade till kameran. 

” Ni kan skriva frågor till både mig och Des ” nu sa Sam. Efter ett tag började han fråga

” Är ni tillsammans? ” 

” Nej ” svarade jag och tvinnade mitt hår runt mitt finger. 

” Vilka är era favorit siffror? ” sa Sam. 

Jag drog av mig munkjackan och vände ryggen mot kameran. 

” 13 ” sa jag och satte mig normalt igen. 

” Mitt är 19! ” Sa Sam och visade numret på hans rygg. 

Vi fortsatte svara på frågor och klockan hade blivit så mycket att vi behövde gå. 

” Okej, Jag måste gå nu! Stay Beautiful! Sa Sam och vinkade hejdå och pussade skärmen innan han stängde av livestreamen. Han stängde av sin dator och vi gick ut till hallen och drog på oss skor och tog sedan våra väskor och gick ner och ut på gatan. 

 

När vi kommit in på skolans område ropade plötsligt Sam. 

” Hey Kian! ” Jag vände huvudet och såg Kian komma mot oss. Han hade ett brett leende på läpparna och gjorde någon slags handskakning killar alltid gjorde när dem träffades. 

” Hej Kian ” sa jag och log. 

” Hey Destiny ” sa han och vi alla tre började gå mot vårt omklädningsrum. 

” Vilket lag skulle vi spela mot? ” sa Kian

” Något lag i Canada tror jag.. ” sa Sam och vi svängde precis in i korridoren med massa omklädningsrum. 

Vi fortsatte framåt och stannade framför dörren med 8. 

” Jag väntar här ute ” sa jag och satte mig på bänken Sam och Kian nickade och gick in. Jag drog upp min mobil som jag alltid gjorde och tittade på lite olika appar efter något roligt att göra. En av killarna, Jakob tror jag han hette öppnade dörren och sa att jag kunde komma in, killarna vände blicken mot mig när jag kom in men vände sig sedan tillbaka till våran tränare. Jag slog mig ner bredvid Kian och Sam och lyssnade när han berättade våra positioner. Alla gick i en stor trupp på väg mot planen andra laget var redan där och alla var typ tio gånger så stora som mig, jag tyckte killarna i mitt lag var stora men dessa var fan enorma. Men det gjorde ej mig nått, jag var redo för vinst.


Ojoj blev lite sent men jaja nu är det uppe hoppas ni gillar de :)


✔ Learn Me To Forgive

Chapter 3 - You Can sleep with me

 
 

30 Maj 2013 

Justins Perspektiv: 

 

Jag slängde mig i sängen och pustade ut, jag tog sedan upp min mobil och gick in på mitt Instagram feed. Jag skrollade och bilden på Destiny och hennes kompis kom upp. Det störde mig att han kysste henne på kinden, hon var vacker och jag ville att hon skulle bli min. Bilden försvann och skärmen lystes upp av att Scooter ringde mig. 

” Ja? ” sa jag 

” Justin, var är du? Du skulle vara här nere för 30 minuter sedan ” 

” Jag kommer ” suckade jag och klickade bort honom. Bilden på Destiny kom upp igen och jag suckade ännu en gång, jag måste träffa henne igen. Jag reste mig upp och skyndade mig ut och drog på mig skorna och gick ut från hotellrummet och sedan ner för trappan och ner till Scooter som stod otåligt och väntade på mig. Ibland var han jobbig men jag älskade honom i alla fall, han var som min pappa under turnéerna när inte min riktiga pappa kunde vara där. 

" Justin, Stratford spelar här i stan i helgen, vi kan gå och titta, Chaz och Ryan spelar väll? " frågade Scooter och jag nickade och såg att min mobil plingade till, det var ett svar från Destiny, jag hade frågat om vi kunde träffas någon gång i veckan och hon hade sagt att hon inte hade någon träning på Onsdag efter 4. Jag skrev in ett svar att vi kunde träffas då och hon svarade snabbt med en glad smiley och en tummen upp.

 

1 Juni 2013

Destiny Perspektiv: 

 

Efter att jag och Sam kommit hem hade vi lagat mat, eller nej. Vi hade åkt ner till Tacobell och köpt mat.

Nu efter att vi ätit hade klockan bara blivit 11.30. Vi väntade på att Sams säng skulle komma, vi hade beställt den innan vi kom hit men den hade fortfarande inte kommit ännu. Vi satt i soffan, jag hade huvudet i Sams knä och han lekte med mitt hår igen. På tv:en visades ett tråkigt program om olika djur, ingen av mig och Sam brydde oss om programmet. 

 

Klockan hade blivit 11 på kvällen och Sams säng hade fortfarande inte kommit. 

” Ska vi gå och lägga oss? ” sa jag och satte mig upp i soffan. 

” Jag kan sova på soffan ” sa Sam men jag skakade på huvudet.

” Du kan sova med mig ” sa jag och kramade om honom. Han log och kramade mig tillbaka och lyfte sedan upp mig och bar iväg mig till mitt rum, det ända som fanns i mitt rum var en stor dubbelsäng. Jag hade tidigare bäddat den med ett ljusrosa lakan så att jag sedan bara skulle kunna gå och lägga sig. Jag hade också redan tagit på mig en t-shirt. T-shirten var tillräckligt kort för att man skulle se mina trosor, men vad hade jag att dölja? Sam och jag hade känt varandra hela livet, det var inget han inte hade sätt. 

Jag drog upp täcket och kröp ner under det. Sam drog av sig sina byxor och tröjan och rotade sedan fram ett par blå randiga pyjamas byxor som han drog på sig och sedan kröp han ner bredvid mig. Hans armar slingrades försiktigt runt min midja och han la huvudet i mitt hår. Jag log för mig själv, jag älskade Sam. Han var den bästa vännen man kunde få. Sams andetag blev lugnare och han flyttade sig så hans ansikte var mot min nacke. Eftersom jag helt plötsligt inte var trött längre så tog jag upp mobilen och klickade in på sms ikonen det stod en vit etta på den och jag kollade vem de var ifrån. Justin. Han hade skrivit med mig tidigare och kollat om vi kunde träffas någon dag. Han var speciell. Vi skulle förmodligen ses på onsdag tror jag de var jag var ledig. Det var ungefär 5 dagar kvar. I morgon hade vi vår första match, jag var enormt nervös. Jag kom på att jag inte pratat med mamma mer en att jag skrivit att vi landat. Så jag bestämde mig för att skriva nått till henne.

” Hej, kom på att jag inte hört av mig, men de har vart fult upp. Läggenheten är sjukt fin och klassen är sjukt bra. Vi har första matchen i morgon. Älskar dig, godnatt. ” Klockan var runt nio på morgonen där. Jag saknade de redan. Jag saknade mammas tjat. Pappas gnäll. Min brors bråk. Jag klickade in på Snapchat för att skicka en bild och knäppte en bild på mig och man såg Sam huvud i kanten. Jag klickade i några och skickade den. 


 

1 December, denna kom lite för sent men kapitlerna kommer komma upp klockan 7 varje dag fram till 24.

FÖLJ: @jasmineolofsson och @alabamaaa på Instagram!