✔ Learn Me To Forgive

Chapter 28 - I can´t handle this.

 

Destinys Perspektiv:


Justin hade precis dragit, han skulle träffa Scooter och dom där i hans crew för att prata om någon ny låt. Vi hade också bestämt att vi skulle på middag imorgon med typ Scooter Alfredo och nån mer för att de ville träffa mig. Fast eftersom alla andra var kvar och de alla var besatta av Youtube så ville de ha en livechat igen. Så Sam kopplade in sin dator i tv:n och sedan hans trådlösa webbkamera som det var typ hd bild och grejer. Fattade inte varför han skulle köpa den. De satte på den och alla började twittra länken och började sedan prata med kameran. Haha. Medan jag satt och åt pizza.

“ Destiny någon undrar om du har YouTube “ Sa Jc och jag skakade på huvudet.

“ Jag postar en bild på twitter så om den får över 10 000 favorit markeringar innan tolv imorgon så gör Destiny en kanal “ Sa Jenn och kollade på mig. Jag suckade högt och nickade sedan vilket gjorde att hon och Andrea tjöt av glädje. Jag skrattade åt de. De gav sig aldrig. De fortsatte sedan medan jag satt ointresserat i soffan och spelade på mobilen och sms:ade med Justin. Jag hade ena hörluren i och spelade musik så jag hörde knappt vad de sa.

“ Jennifer frågar om tjejen i bakrund är hon som det står i alla tidningar är tillsammans med Justin Bieber“ Sa Connor och jag vände huvudet mot de. Alla kollade på mig.

“ Vad? “ frågade jag även fast jag hade hört vad de sa. De gav mig en blick dubestämmersjälvomduvillberättanu blick och jag skakade på huvudet och de fortsatte. Jag reste mig efter en stund och gick bort till hallen. Sötsuget hade tagit över mig och jag behövde något att äta. Plus att jag hade as tråkigt och var sjukt rastlös.

“ Jag kommer snart “ skrek jag och fick några okej från vardagsrummet. Jag hoppade i mina converse som alltid. Jag hade köpt de för mindre en en månad sen och de var redan helt brunaktiga. Jag tog hissen ner idag. Trapporna såg extra jobbiga ut. Egentligen hatade jag att åka hiss men jag hade verkligen inte lust att gå. Jag sprang ut på gatan och fortsatte sedan gatan ner mot en affär som sålde allt möjligt, från prydnader till träd. Jag gick in där och letade upp hyllan med godiset.

Det var bäst att köpa ganska mycket eftersom jag visste att dem andra också skulle vilja smaka om jag köpte något till mig själv.

Jag plockade ihop några påsar och två läsk och betalade sedan och började gå hemåt.

Jag segade extra mycket så jag skulle kunna vara ute så länge som möjligt och slippa alla frågor om mig och Justin. Jag satte mig på en bänk utanför vårt hus, jag ställde påsen med godis och läsk bredvid mig och tog sedan upp min mobil och tittade på det Justin skrivit.

“ Det är tråkigt här jag längtar efter dig “ sa han och jag log. Han gjorde mig glad.

Det kändes ändå så dumt att vara tillsammans med Justin eftersom vi inte känt varandra så särskilt länge.

Men det var svårt, både jag och Justin hade känslor för varandra och det var tråkigt att bara gå omkring och gilla varandra fast inte vara ett par.

Jag satt tyst för mig själv och tittade på alla människor som skyndade sig förbi. Vissa hade bråttom och pratade i telefonen andra gick lungt omkring och tittade i olika skyltfönster.

“ Destiny? “ hörde jag en röst ropa och jag vände huvudet för att se vem det var.

Det var Jc, han kom gående emot mig och satte sig bredvid mig.

“ Vad har du gjort, du har varit borta ganska länge nu “ sa han och tittade oroligt på mig.

“ Jag bara satt här “ sa jag och tittade ner.

“ Har det hänt något? “ sa han och hoppade närmare mig, han la armarna runt mina axlar och tryckte mig mot honom. Jc var den ändå jag kände att jag bara kunde prata om vad som helst med, han lyssnade och förstod vad jag menade. Vi hade inte heller känt varandra så länge men han var ändå som min bästa vän.

“ Det är bara det med Justin “ sa jag och suckade.

“ Ni är tillsammans eller hur? “ sa han och jag nickade.

“ Det känns som hela världen är emot mig “ sa jag och började gråta.

Jc tog påsen och lyfte upp mig och började gå mot vår port.

“ Han tog hissen upp och vi gick sedan in i huset.

“ Vad har hänt “ frågade Sam snabbt.

“ Var inte oroliga, det är inget, vi ska prata om det “ sa Jc och fortsatte in på mitt rum.

Han la ner mig på min säng och satte sig bredvid.

“ Kan du berätta vad som känns fel “ sa han och jag satte mig upp.

“ Det handlar mest om Justin, massa bilder på oss har ju spridit sig över hela internet. Varje gång jag loggar in på Twitter eller Instagram är dem massa Beliebers som skriver att jag är en hora som ska lämna Justin ifred, jag klarar inte allt hat“ sa jag och började gråta ännu mer.

“ Destiny, gråt inte “ sa Jc och kramade mig.

“ Dem är avundsjuka på att Justin gillar dig och inte dem “ sa han och jag nickade svagt. Jag älskar Jc, han är så sjukt lätt att prata med han bryr sig.

“ Vill du gå ut till de andra “ Frågade han och jag nickade.

“ Jag kommer “ sa jag och log. Han nickade och gick bort till de andra medan jag smet in på badrummet och tvättade mitt ansikte och gick sedan ut till de andra som kollade oroligt på mig men jag log mot de för att visa att jag var okej. Jag måste prata med Justin om detta han måste få veta hur jag känner. Inte för jag skulle gör slut med han för de. Jag älskade han. Men jag klarar inte av allt hat, men jag hoppas att jag kommer vänja mig. De måste väll han gjort för han får sjukt mycket hat. Jag kommer prata med han om de efter middagen imorgon.


Jag låste dörren. Alla hade precis dragit hem och jag gick och slängde mig i soffan.
“ Vad hände förut “ Frågade Sam mig och satte sig i soffan bredvid.

“ Asså, jag har inte riktigt lärt mig hantera allt hat jag får “ Han nickade.

“ Du, folk kommer sluta när de får reda på mer om dig, de kommer alltid finnas flera som inte gillar en men de måste man försöka strunta i “ Jag nickade

“ Kom vi går ut på stan en stund så, affärerna har inte stängt än och du kommer tänka på annat “ Sa han och sträckte fram sin hand mot mig. Vi gick ut på gatan och kollade i skylltfönstrerna i alla affärer efter någon affär som verkade rolig och jag fastnade på en jag inte sett förut som sålde massor av sneakers.  Jag drog med mig Sam ner och de var ett stort rum med sneakers överallt.
“ Jag är i himlen “ mumlade jag och Sam skrattade.

“ Jag gick runt och tittade på alla som fanns, det fanns alla olika färger och mönster.

“ Dem här var snygga “ sa Sam och höll upp ett röd blåa till han själv. Jag nickade och visade honom ett par leopardmönstrade. Sam skakade på huvudet och suckade.

“ Du och leopard verkar älska varandra “ sa han och jag nickade glatt.

Jag tog ner min storlek och satte mig på en stor svart puff mitt i rummet och testade dem.

Dem satt perfekt på mina fötter och jag älskade ju också leopardmönster. Det ända som var tveksamt var priset, jag hade inte kollat hur mycket dem kostade än och jag antog att dem var dyra.

Jag tittade på prislappen och blev väldigt förvånad dem kostade bara 300 kronor.

Jag skulle definitivt köpa dem. Jag fortsatte kolla runt och hittade ett par vita med vingar, dem såg nästa precis ut som dem Justin har på sina konserter.


Efter någon halvtimma hade jag valt att köpa dem båda skorna och Sam hade köpt dem blå röda.

Vi gick tillbaka till vår lägenhet. Jag ställde in mina nya skor i min skohylla inuti min garderob och bytte sedan om till en stor tröja och gick ut till köket. Jag tog fram en skiva bröd och sedan bräde jag den med Nutella och satte mig sedan i soffan och slog på tv:n.

När jag ätit klart borstade jag  tänderna, men jag kom på att min tandborste låg i vårt gemensamma badrum. Jag öppnade dörren och klev in, vattnet var på slaget och jag märkte att Sam duschade.

“ Ledsen Sam “ jag ska bara hämta min tandborste sa jag och tog den. Jag gick in på mitt rum och ställde mig vid fönstret samtidigt som jag borstade tänderna. Jag tittade ut och vi hade en grym utsikt, efter en stund gick jag in i mitt egna badrum för att inte störa Sam igen. Jag la tandborsten i muggen och tvättade sedan mitt ansikte. Jag orkade inte duscha nu om jag ändå behövde göra de imorgon bitti så jag kröp ner i sängen direkt. Jag skrev några sms och la sedan mobilen på bordet bredvid.


Jag öppnade upp ögonen, solljuset från springan från gardinerna lyste mig rakt i ögonen och jag höll upp handen för att inte bli blind. jag reste mig sakta upp och sträckte upp armarna i luften för att sträcka på mig. jag gick raka vägen in i duschen och lät vattnet rinna längst min kropp. När jag kände mig ren virade jag en handduk längst min kropp och klev ut. Jag böjde mig sakta och plockade ut min hårfön och plattång från skåpet under handfatet och började sedan föna de så de skulle bli torrt. Därefter när jag blev klar plattade jag det snabbt eftersom det var någorlunda platt. Tillsist la jag ett lager mascara på mina fransar och gick sedan ut för att välja en outfit.  Jag rotade runt en lång stund innan jag valde ett par tajta ljusblåa jeans och en svart peplum topp till. Jag tog sedan fram några armband och sprutade på mig några sprut av en parfym från Juicy Couture. Jag valde att ta typ mina enda klackskor, ett par svarta Jeffrey Campbell skor.

Jag speglade mig och log mot mig själv i spegeln. Detta skulle bli en bra  kväll och jag skulle inte bry mig om något hat, jag skulle bara ha det roligt med Justin, Alfredo och Scooter.

Det tutade utanför och jag pussade Sam på kinden och skyndade mig ner till Justin som väntade i bilen.


 

Fråga: Vilken är eran favorit Disneyfilm?  

Postat av: Anonym

Askungen :))

2014-01-01 @ 18:56:10
Postat av: Sarah

Vill du ha länkbyte? Om du är intresserad så kan du antingen maila mig eller skriva en kommentar i min blogg.

2014-01-02 @ 02:17:12
URL: http://mybiebslovestorys.blogg.se
Postat av: Sarah

Imorgon går det bra? Aså länkbyten.

2014-01-02 @ 19:15:12
URL: http://mybiebslovestorys.blogg.se
Postat av: Ebbs

Hej jag undrar om vi skulle kunna ha länkbyte? Kram :)

2014-01-03 @ 00:12:44
Postat av: Ebbs

hej glömde skriva bloggadress

2014-01-03 @ 00:14:44
URL: http://www.supernaturalnovell.blogg.se
Postat av: Sarah

Ja, det är klart att det är okej ! :D
Jag ska väl göra samma eller?

2014-01-03 @ 12:49:28
URL: http://mybiebslovestorys.blogg.se
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: