Länkbyte

Länkbyte - Jbiebsstories

 
Brooke Stewart kommer ifrån Stockholm , att sluta gymnasiet och vara arbetslös behöver hon inte oroa sig över. Som Au pair åker hon till Los Angeles för att bo sätta sig hos Bieber familjen och ta hand om Jazmyn och Jaxon Bieber. Justin Bieber bror till barnet som Brooke tar hand om. Men under den tiden är han en av mest kände artister. Hur kommer livet bli när både deras världar mötts. Hur kommer deras deal att slå genom. Kommer någon av de erkänna vad de känner för varandra eller kommer de bara vara en sån speciell relation mellan dom. 
 
Du kan titta på trailern här nedan för och sedan kika in på bloggen HÄR 
 

Har tyvärr inte hunnit läsa novellen än, men den verkar bra och har en riktigt snygg design! 
 
KAPITEL 24 FINNS HÄR UNDER

✔ I'm Right Here

Kapitel 24 - Why did you want to do suicide?

 

 

Justin’s Perspektiv: 

 

Jag sträckte sakta på mig och satte mig upp i mitt nya rum. Rummet var lagom stort med en dubbelsäng stående mot väggen rakt fram. På vägen dörren fans var det en garderob som täckte den yta som fanns kvar. Det fanns tyvärr inget fönster i rummet så det var ganska mörkt och instängt, men jag fördrog hellre det än ljust. Plötsligt knackade det på dörren och Cass kom in och stängde snabbt dörren efter sig. 

” Killarna undrar om du ska ha frukost? ” sa hon och satte armarna irriterande framför brösten. Hon bar ett vitt linne och ett par mjukishorts. 

” Ja ” sa jag och sträckte på mig ännu en gång. 

Jag gjorde ett kom tecken åt Cass och visade med handen att hon skulle sätta sig bredvid mig i sängen. Hon gjorde som jag sa och satte sig. 

” Jag vill bara reda ut det här med oss, vart står vi i våran relation? ” sa jag och Cass ansiktes utryck ändrades snabbt från irriterad till lugn. 

” Jag vet inte ” viskade hon och slog ner sin blick i knät.

" Men vad känner du för mig " sa jag och mötte hennes oroliga blick, hon tog ett djupt andetag

" Kärlek " mumlade Cass och jag pustade ut av lättnaden. 

" Jag trodde det bara var jag som kände på de sättet " sa jag och Cass gav mig ett leende. 

" Du jag gillar dig, mycket och så men jag kan inte göra de här för Bonnie, även om hennes känslor för dig har minskat " Fy fan vad skönt, Bonnie gillade mig inte lika mycket längre. 

" Då håller vi våran relation hemlig " sa jag och tryckte mina läppar mot hennes. Sakta började jag massera mina mot hennes, jag kunde höra steg som närmade sig och avbröt snabbt kyssen och Cass ställde sig upp och sprang och ställde sig vid dörren som snart öppnades av Adam, 

" Kommer ni? " vi nickade och följde med honom ner till köket dör frukost var uppdukat, pannkakor, bär och grädde. Jag satte mig på stolen och Cass på den sista lediga stolen bredvid mig, vi hög in på pannkakorna.

" Så vad ska vi göra idag då " frågade Stoph efter en stunds tystnad. Jag rykte på axlarna och Stoph sa

" Cass du och Bonnie kan väll åka till centrum och handla mat och sånt  " Bonnie nickade och de reste sig upp tackade för maten och försvann upp för trappan. 

 

Cassidy’s Perspektiv:

 

Gud det kändes både bra och dåligt, bra för jag gillade Justin men dåligt att vi häll de hemligt, visst de var bra att de andra inte visste något i början men de var jobbigt att ljuga för Bonnie. Vi var nu uppe på mitt rum för att byta om. 

" Jag ska duscha " sa jag och Bonnie nickade. Snabbt tog jag en handduk och kläderna jag skulle ha och försvann in i badrummet. Min pyjamas åkte av och jag öppnade dörren till den enorma duschen jag skruvade på vattnet som sakta började rinna en rysning for igenom min kropp av de kalla vattnet som snart byttes ut mot varmt vatten jag masserade upp ett lödder med schampo i mitt hår och sköljde sedan ut de. När allt schampo var ur håret la jag i en in packning i håret, samtidigt som den var i tvålade jag in min kropp och rakade mig på behövliga ställen. Sakta sköljde jag ur inpackningen och tvålen och klev sedan ut ur duschen. Snabbt lindade jag en handduk runt min kropp. Jag torkade min kropp och satte handduken i en turban på huvudet, jag satte på mig mina underkläder och sedan mina mörk blåa hollister jeans och ett vanligt vitt linne och min A&F munktröja. Jag gick sedan tillbaka till mitt rum där Bonnie satt klar på sin säng. Handduken drog jag ur mitt hår och Bonnie reste sig upp och hjälpte mig och föna mitt hår medan jag sminkade mig, jag satte på mig en concealer, inte för jag hade så mycket att täcka, jag applicerade lite under mina ögon för att se lite piggare ut då den va lite för ljus. Sedan gjorde jag en sotning med skuggor från min Naked 2 palett eyeliner satte jag sedan på och gjorde min vanliga vinge, de var något som jag inte kunde gå ut utan, eller jo om jag inte skulle visas för någon. Min vingade eyeliner. När jag var klar var Bonnie precis de också så jag drog ut mina vita låga Converse och knöt på dem på mina fötter. Vi båda var nu klara så vi gick ut i hallen. 

" Vilken bil ska vi ta? " frågade jag och Justin svarade.

" Fisker Karman " Sa Justin, jag ryckte på axlarna och tog nycklarna till den och gick sedan ut genom dörren. Varför hade han varit så bestämd det spelade väll ingen större roll om jag hade tagit Range Rovern. Jag hoppade in i förarsätet och Bonnie bredvid. Jag backade ut från uppfarten  och Bonnie harklade sig tyst. Jag vände en frågande blick mot henne. 

" Du jag måste bara fråga varför försökte du ta självmord? " sa hon efter en stunds tystnad. Jag tog ett djupt andetag för mig själv.

" Kändes som jag inte behövde leva för jag var ändå var osams med allt och alla och de skulle bli mycket bättre utan mig, jag orkade inte med livet, men ska jag vara ärlig jag kommer säkert försöka igen " Hon stelnade till och hennes blick stannade mitt på vägen. 

" Det kommer du inte göra, jag lovar jag och killarna kommer se till så du inte gör det " sa hon och jag log för mig själv och kunde se köpcentrumet lite längre fram.

" Du och jag drar och shoppar i morgon, jag fick inte med mig alla mina kläder " sa jag och Bonnie nickade ivrigt. Hon älskade att shoppa. Jag parkerade bilen på en ledig plats och vi tog en kundvagn och började gå in i köpcentrumet, de fanns tre våningar, leksaker och inredning var på den översta. Kläder och skönhet på den mittersta och mat på bottenplanen. Första delen var det grönsaker, Bonnie tog en påse som hon fyllde med potatis medan jag plockade tomat, annans och jordgubbar. Vi kom sedan till en massor med torrvaror, jag slängde ner makaroner, nudlar och spaghetti. Sen plockade jag i mjölk, juice, yoghurt, ägg, grädde och bröd. När vi fyllt vagnen med en massor med saker vi behövde, frukost lunch och middag sen snacks och dricka tills veckan fram över. 

 

När vi var framme vid kassorna bestämde vi oss för att vi var värda en varsin Ben & Jerry. Så vi gick bort till frysen och Bonnie tog snabbt sin favorit, Cookie Dough och jag bestämde mig för att ta någon annan en Blondie Brownie som jag tog varje gång så jag plockade ut en Chubby Hubby. Sedan gick vi bort till kassorna och jag plockade upp alla varor på bandet medan Bonnie packade in allt i kassar, jag stoppade in mitt kontokort i läsaren och slog in koden. När vi var klara tog vi kassarna och gick ut och började gå mot bilen. 

Vi stoppade in påsarna i baksätet så de förmodligen inte skulle få plats i bakluckan då den inte var tillräckligt stor.  

 

Justin’s Perspektiv: 

 

Så fort tjejerna dragit gick vi alla ut till Range Rovern för att lasta in alla vapen i huset, de kändes inte speciellt bra om vi hade gjort det om dem hade varit här, så vi lurade iväg dem till att handla. Adam öppnade bakluckan och tog en av träningsväskorna som var fylld med vapen. När alla var ut plockade gick vi tillbaka till köket och jag flyttade på kylskåpet där dörren till vårt lönnrum fanns. Det var smalt och krokar som hängde längst väggarna. När alla vapen var sorterade på väggarna och kylskåpet tillbaka flyttat gick jag upp för trappan och in i mitt rum. Jag drog upp garderobs dörren till den stora garderoben som stod i mitt rum. Jag hade största garderoben av alla och de var typ en fjärde del av den som var full, så jag hade inte så mycket kläder. Jag drog ut mina spring shorts och bytte sedan om till de, jag gick ut till vardagsrummet på övervåningen där de var ett gym. Tv:n tryckte jag igång direkt en fotbollsmatch fyllde den svarta apparatens skärm och jag hoppade sedan upp på springbandet. Jag skulle inte hinna springa så länge då vi skulle iväg snart, jag skulle max hinna springa en kvart då vi skulle dra om en halvtimme innan Bonnie och Cass kom. Bandet startade och jag började springa i snabb fart medan jag tittade på matchen på tv:n. Vi skulle träffa några vi kände som vi skulle slå ihop oss med för att döda ett gäng som bodde här i närheten, dem vi skulle döda samarbetade med Revanges. Dem visste inte att vi bodde här, och de skulle inte få veta för vi skulle smyga in med dräkter och döda alla. För att inte vi skulle skadas senare. Jag visste att vi skulle behöva träna upp Bonnie och Cass senare då de måste kunna försvara sig och kanske behöva hjälpa oss senare. Dem är redan inblandade i skiten och kan inte komma härifrån dem kommer alltid vara problem för våra fiender. Men vi skulle till Beau, Jai och Luke inte för att planera något utan mest för att Bonnie och Cassidy skulle lära känna varandra. 


Här har ni kapitel 24, ni var lite dåliga på att kommentera förra men men.. 

Favoritlåt just nu? 

Minst 8 kommentarer tills nästa 

 

✔ I'm Right Here

Kapitel 23 - F-R-I-E-N-D-S

 

Justin’s Perspektiv:

 

Kyssen hade varit så oförberedd och jag visste inte längre var jag och Cass stod I våran relation, vänner?

” Justin ” sa Adam medan han sträckte mig en smörgås fylld med sallad, skinka, gurka och tomat. Han gav sedan Bonnie och Cassidy varsin och började sedan äta på sin egen. Man såg direkt att mackan var från Subway eftersom pappret som var lindad runt mackan hade Subway logan på sig.

” Hur länge är det kvar? ” frågade jag nyfiket samtidigt som jag tog en stor tugga av smörgåsen, min mage skrek efter mat och hade nu gjort det i några timmar. 

” Om typ 4 timmar ” mumlade Adam. Jag nickade och fortsatte äta på min smörgås. 

Klockan visade 15.08 så vi skulle ungefär vara hemma till 19.00 om vi hade tur med bilköer. 

 Så vad skulle man göra de sista timmarna, jag hade direkt inte gjort så mycket de timmarna som redan varit. Jag sneglade bort mot Cass som hade somnat, hon såg verkligen inte ut att sitta så skönt om man säger så. Sakta knäppte jag upp mitt bälte för att kunna hoppa till sätet bredvid och knäppa upp hennes bälte, jag tryckte på den röda knappen och de lossnade jag flyttade henne snett och satte mig sedan på min plats och la henne i mitt knä, precis som hon sovit förut. Jag fingrade i hennes hår samtidigt som jag pratade men Bonnie och Adam

" Är de bestämt med rummen " frågade Bonnie och vi nickade, 

" De finns fem rum och vi är sex så du och Cass kommer få dela " hon nickade 

" Antonio och Stoph kom fram i natt, så de har varit och handlat så vi slipper de " sa Adam och jag log som svar, jag tog tag i min mobil som låg i min ficka och gick in på Instagram, inget internet. Jag såg att Cass mobil log i hennes ficka så jag tog försiktigt den, Jag kollade hennes bakgrund de var en bild på henne, Bonnie och Sarah när de stod i solnedgången och gjorde texten F-R-I-E-N-D-S med händerna.

" Bonnie vet du hennes kod " Sade jag när jag upptäckt att jag inte skulle komma in, hon nickade och sa 

" 1995 om hon inte har bytt " Jag gav henne ett leende som tack och skrev in koden, som stämde. Jag letade reda på henne Instagram som åkte upp och jag kollade runt lite på den, jag klickade in på kameran där jag klickade en bild på Cass när hon sov, och la ut den utan text men istället en smiley med puss mun. Samtidigt som jag kollade runt på hennes mobil kunde jag se hur Adam svängde in på en grusgång till ett stort vitt hus. Jag skakade henne försiktigt. 

" Cass vi är framme " sa jag och hon gav i från sig ett morrande ljud innan hon slog upp ögonen och mötte min blick, hon log svagt vilket fick mig att hånflina. Cass satte sig sakta upp och öppnade sedan bildörren lika så jag. Jag tog min mobil och gav Cass sin när vi möttes bakom bilen, hon gav mig en fundersam blick och jag blinkade med ena ögat. Vi öppnade dörren med Bonnie och Adam precis bakom oss.

 

Cassidy’s Perspektiv:

 

 Vi stod nu vi dörren till vårt nya hem sakta öppnade Justin dörren och vi möttes av en stor hall de var garderober på ena sidan och skoställ på andra, sakta gick vi in och jag drog av mig mina skor

" Vart är Antonio och Stoph " frågade jag och Adam svarade 

" De kommer snart " jag nickade och vi gick in genom dörren på vänster sida och ett stort vardagsrum syntes, stod en stor teve och tre stora soffor runt, ett fotbolls spel stod längs bort i rummet. Vi gick vidare förbi hallen och in genom dörren till köket, de var ett stort kök med ett stort bar bor i mitten med 8 stolar omkring och sedan en dörr in till ett gym, jag började sedan gå bort mot hallen igen och upp för trappan, jag möttes av en korridor på vänster sida var det ett badrum. Dörren rakt fram kunde jag se texten - Bonnie och Cass stå på en lapp så jag öppnade dörren och gick in. De fanns två sängar på varsin sida av rummet, en stor byrå i mellan med en spegel över och två små garderober bakom varje säng. Våra väskor stod placerade mitt i rummet jag slängde mig i den sängen jag ville ha och borrade in huvudet i den ena kudden. Dörren öppnades och Bonnie kom in hon log stort mot mig och jag besvarade leendet genom att ge henne en stor kram. 

" Pax för de två översta lådorna " sa jag och Bonnie började skratta, jag syftade på lådorna i byrån. Trött öppnade jag mina två väskor och började placera in mina t-shirts och linnen i översta lådan och mina underkläder och myskläder i den andra, jag hängde upp alla tröjor och klänningar på galgar i garderoben och vek mina byxor och la de i en hylla i garderoben. Jag drog upp min andra väska och slängde ut allt som låg i väskan på sängen, jag körde in väskorna under sängen och började lägga sakerna där jag skulle ha dem. När jag var helt klar slängde jag mig utmattat på sängen. Den var faktiskt otroligt mjuk och skön, bättre än mina förväntningar. Bonnie började lägga in sina kläder i dem två understa lådorna i byrån och hängde sedan in dem andra kläderna i garderoben. När hon hängt in den sista klänningen vände hon sig om mot mig och satte sig bredvid mig i sängen. 

Hon tittade ner på sina fingrar samtidigt som hon pillade på sina rosa målade naglar. 

” Förlåt för förut, ni var fulla och ja ” sa hon och jag nickade nöjt för att hon äntligen hade förstått att jag inte menade det, men det kändes inte bra att Justin och jag kysst i bilen när Bonnie och Adam varit inne och handlat. Och denna gången var vi båda två helt medvetna om vad vi gjorde. 

” Men det gör ändå inget, Justin är ingen för mig ” sa hon och log drömmande. 

” Nehe ” sa jag och tittade surt på henne, hon hade gnällt och klagat på mig om Justin och så kände hon ändå inget för honom. 

” Adam berättade att han tyckte om mig ” sa hon och log fånigt. 

Jag visste det, det var som jag hört Adam och Justin prata om. Adam hade en crush på Bonnie. 

” Vad tycker du om honom då? ” sa jag och höjde ena ögonbrynet samtidigt som jag satte mig upp i sängen. 

” Han är .. ” började Bonnie men jag viftade med handen för att byta samtalsämne, jag orkade inte höra en kvarts lång beskrivning om hur Adam var. 

” Jag ska bara kolla in badrummet ” sa jag och Bonnie nickade och började riva runt i sin resväska. Jag hoppade upp från sängen och gick ut ur rummet och sedan in i rummet mitt emot Bonnies och mitt rum, badrummet. Det var luftigt och stort i svart och vitt, en stor spegel som täckte ena vägen och en toalett och dusch. Detta skulle bli mitt nya hem och jag skulle verkligen trivas. 


Förlåt för förskräckligt ful bild. Som dem flesta vill så blir det nog korta kapitel, men lite oftare och eftersom det ändå var några stycken som ville ha långa så ska vi försöka få kapitlerna mellan 1500 - 2000 ord. 

Fråga: Vad är eran favoritfilm?

 


✔ I'm Right Here

Kapitel 22 - I Like You, Very Much

 

Kapitel 22 - I Like You, Very Much

Cassidy’s Perspektiv 

Jag hade tröttnat på att försöka pricka godis i Justin’s så jag frågade trött hur länge vi åkt. 

” 3 timmar 28 kvar ” flinade Adam och jag stönade högt. Min dator låg bredvid mig så jag tog upp den och klickade in på Netflix där jag satte på ett gammalt avsnitt av Pretty Little Liars. 

 

Jag var helt uppslukad av det tredje avsnittet så jag märkte inte hur någon ropade på mig. 

” Cassidy? ” Jag tittade snabbt upp från datorn och mötte Justin bara några centimeter i från mig. Jag bakade undan lite och stängde datorn.

Den pinsamma situationen av att vi hade våra ansikten bara några centimeter ifrån varandras gjorde så Justin satt stum kvar. 

” Ja? ” sa jag och kollade frågande på honom. 

” Är du hungrig? ” frågade Justin när han skakat bort det som just hänt. 

Jag kände plötsligt hur hungrig jag egentligen var, min mage kurrade till och jag slickade mig om läpparna. 

” Vi tänkte stanna och äta någonstans ” sa Adam från framsätet och jag nickade och la min dator bredvid mig och sträckte på mig. Jag såg i backspegeln att Bonnie sov, typiskt henne. 

Adam svängde in på ett Mcdonalds och parkerade, jag slängde ner datorn i väskan så den inte skulle bli stulen. Sakta reste jag mig upp och mina ben vinglade till innan jag fick upp balansen, inte de skönaste att resa sig upp efter att åkt 5 timmar i bil. 

" Kommer de andra också hit? " frågade jag och Justin skakade på huvudet 

" Dem fortsatte direkt för att komma fram så snabbt som möjligt då han vi ska hämta nycklarna dem som har nycklarna ska resa iväg " svarade Justin och jag nickade och Bonnie som nu vaknat kom fram till mig och gav mig en lång kram som jag besvarade. Justin och Adam gick i förväg, och jag försökte höra vad de sa

" Så du berättade till Bonnie att du hade ett crush på henne " kunde jag höra och jag kunde se hur Adam nickade.

" Vad sa hon? " sa Justin nyfiket

" Inte så mycket typ ett okej, och sedan mumlade hon något jag inte hörde " berättade Adam. Så Adam har ett crush på Bonnie som har ett crush på Justin som har en på mig. Fuck vad kul. Vi kan säga att jag hade blivit jäkligt förvånad när Justin berättade att han gillade mig, trodde han inte höll på med sådant, okej de trodde inte jag heller förrän jag mötte Justin. Önskar faktiskt att jag sagt de tillbaka till Justin i bilen, men det hade bara inte känts som rätt tillfälle att säga det. Jag tror faktiskt jag älskar honom eller i alla fall har jag fått ganska så stora känslor för honom. Vi var nu framme och ställt oss i kön inne på Mcdonalds 

" Cass vad ska du ha? " frågade Adam och jag svarade snabbt 

" En Mac feast utan pommes " han nickade innan han beställde en Mac feast till mig och Bonnie, och big mac och Co till han och Justin. Bonnie och jag gick bort och satte oss vid ett bord för fyra med soffa på ena sidan, vi satte oss direkt i sofforna och killarna kom snart med maten jag högg in direkt på hamburgaren och desamma gjorde de andra. Justin och Adam hade slukat sina lika snabbt som jag tagit två tuggor, när jag ätit ungefär halva la jag ifrån mig den och sa ett kort

" Mätt " vilket jag alltid gjorde när jag var de, killarna kollade på mig med stora blickar, de fattade nog inte varför jag inte åt upp de som i mina ögon bara var något jag var tvungen att trycka i mig för att överleva. 

" Ni kan ta den om ni vill jag får inte i mig en tugga till " sa jag och tog en klunk av min läsk, Adam skakade på huvudet så Justin slukade den halva hamburgaren på direkten. De var som två vargar som inte ätit på sju år. Bonnie satt och åt på sina pommes som Justin och Adam redan slukat hälften av.

 

När vi sedan satt i bilen igen var klockan runt 6 och nästa stopp var när vi skulle sova, som vi skulle göra på en typ lastbils plats på motorvägen. Scary om du frågar mig. Jag var sjukt rastlös så jag drog upp min mobil och kollade på mina 23 nya sms, alla från mamma och pappa förutom ett av Caitlin som jag öppnade

” Mamma och pappa har flippat ur, herregud du ska se. Har satt in pengar på ditt konto ifall du skulle behöva ”

Jag skrattade tyst åt sms:et de får inget annat en att skylla sig själva. Jag raderade alla meddelanden från de utan att läsa och stoppade sedan ner mobilen i fickan igen. Jag drog upp en choklad kaka och öppnade den, jag drog av tre rader som jag gav till Justin, Bonnie och Adam innan jag började mumsa på de som var kvar, tiden gick och jag höll på att ruttna i hopp, de började bli mörkt och jag kunde skymta att klockan var halv tio. 

" Vi stannar om en timme " sa Adam och vi nickade, ett avsnitt och Pretty Little Liars blir perfekt. Min dator åkte upp ur väska och jag började kolla, jag hade 7 avsnitt kvar sen var jag på det nyaste avsnittet som släppts igår.  

 

Justin viftade med handen framför mig samtidigt som avsnittet tog slut och jag kollade på honom med en trött blick. 

" Vi har stannat nu " mumlade han och jag nickade och klev ur bilen så de kunde fixa så vi kunde sova, Adam fällde ner fram sätena så de blev som två små sängar över hela bilen. Justin slängde in alla kuddar och täcken vi tryckt ner i den lilla bakluckan och jag kröp in och la mig skavfötter med Justin. Bonnie och Adam la sig på fram sätena. Jag stängde mina ögon och snart kände jag hur Justin satte sig upp och la sig bredvid mig, hans starka armar la han runt min midja och jag kände hans lugna andetag i nacken. Hans andetag smittade av sig och gjorde mig lugn, det läskiga att sova i en bil nära en motorväg var som bortblåst. Med Justins armar kring min kropp kände jag mig genast trygg. 

 

Mina ögon for upp och jag möttes av Justins charmiga leende, sakta tittade jag mig omkring och såg att jag låg i Justins famn. Adam hade redan börjat köra och alla var vakna

" Godmorgon sömntuta " sa Justin mjukt och Bonnie vände blicken mot mig. 

" Sovit gott? " sa hon och blinkade med ögonen och jag nickade och skrattade, avundsjukan på mig och Justin verkade hon glömt bort.

" Hur mycket är klockan? " frågade jag samtidigt som jag gäspade och satte mig upp. 

" Ett vi började åka vid sex i morse men du vägrade att vakna " svarade Justin och flinade jag kollade förvånat på dem var klockan redan ett? Jävlar vad skönt att jag sovit bort en stor del av resan. Jag satte mig till rätta på min plats men insåg sedan var obekväm den egentligen var, jag satte mig sedan snett i mitten sätet och lutade mig mot Justins överkropp, jag kunde känna hur han log och la sin arm runt mig och hans han hamnade på mitt lår kanske lite för nära min privata del. Sakta drog jag upp min väska och drog ur datorn som jag placerade i mitt knä. Jag knappade in mitt lösenord och klickade in på Photobooth och valde en rolig effekt Justin lutade sitt huvud fram så han syntes och jag tryckte på knappen som fotade. Så fort fotot var taget brast vi ut i skratt för hur otroligt fula vi såg ut, vi tog några fler bilder innan Adam svängde in på ett köpcentrum för att han skulle köpa dricka och godis, och något att äta i kväll. Han öppnade dörren och han och Bonnie promenerade in på köpcentret, då Bonnie sagt att hon behövde luft. Jag och Justin satt nu ensamma i bilen han lekte med mitt hår och jag vände mig mot honom tittade in i hans underbart bruna ögon. Jag skulle gärna vilja kyssa honom känna hur det verkligen kändes, jag kom inte ihåg ett skvatt av kyssen på festen och säkert inte han heller. 

” Jag gillar dig, väldigt mycket ” viskade Justin mot mina läppar. 

Hans läppar nuddade mina och en rysning for igenom min kropp samtidigt som fyrverkerier smällde kring oss. Hans läppar började sakta massera mina och jag besvarade snabbt kyssen. 

Justins läppar var som gjorda för mina. Han avslutade kyssen och la sin hand runt min midja, våra pannor var lutade mot varandra och våra ögon stirrade kärleksfullt in i varandra. Detta kändes som en bomb av känslor just sprängts inom mig, nu visste jag det. 

Jag älskade Justin.


Kapitel 22, har inte mycket mer att säga.. 

Vissa vill ha längre kapitel, men det får konsekvenser. 

Om ni vill ha långa kapitel så får ni 3 eller 2 stycken inlägg i veckan och om ni vill ha korta 4-5 i veckan så ni väljer långa eller korta?

 

✔ I'm Right Here

Kapitel 21 - Friends? Yeh Friends.

 

Justin’s Perspektiv 

Jag märkte hur Bonnie och Cass var mer och mer irriterande på varandra, jag hade inget emot Bonnie men hon var just nu äckligt irriterande. Cass hade varit snäll och bjudit med henne och hon betedde sig som jag vet inte vad. Jag vände blicken mot Cass som hade mobilen framför ögonen och ljudet som är när man tar ett foto uppstod, Cass brister ut i ett sött skratt hon håller sig för magen och visar bilden för mig, jag granskar den oförberedda bilden hon tagit på mig och brister ut i skratt jag med. Jag hade munnen öppen och såg oerhört förvånad ut.

" Jag vill ha godis " sa Cass så fort hon slutat skratta. Hon drog upp sin ryggsäck där hon först drar upp sin dator och lägger på de lediga sätet i mellan oss och sedan sina hörlurar. Tillsist drar hon upp en proppfull godis påse, och jag menar verkligen proppfull. 

" Jag vill ha choklad " säger hon så fort hon har lagt ner väskan och godis påsen på sätet.

 Jag börjar skratta åt henne och hon stoppar in handen i väskan och drar upp två chokladkakor. Hon öppnar nöjt den ena och tar en tugga, hon sträcker sedan fram den mot mig och ger mig en ska du ha blick. Jag böjer mig fram och biter av en bit på precis samma ställe som Cass just bitit på, jag log nöjt det var precis som vi hade pussats. Nej gud Justin vad håller du på med? Jag skakade snabbt på huvudet och kollade på Cass

" Du kunde inte ha köpt lite mer godis? " sa jag med ironi i rösten, hon höjde på ögonbrynet och verkade inte förstå att jag var ironisk.

" Jag hade de om inte påsjäveln hade varit så förbaskat liten " sa hon och jag höjde ögonbrynen och hon började skratta när hon efter en stund förstod mitt skämt. 

Hon drog ner handen i godis påsen och drog upp en Hallon och Laktris skalle som hon började bita på, snart drog hon upp en godis som hon höll i axelhöjd, jag antog att hon ville pricka den i min mun så jag öppnade den och hon kastade den mot mig och jag fångade den i munnen. 

" Oooo! " brast vi båda ut och hon började klappa med händerna.

" Vill ni ha godis? " försökte hon vänligt fråga de där framme Bonnie skakade nonchalant på huvudet och Adam sa ett snabbt 

" Ja Tack " Cass tog en näve godis och la de i Adams hand, jag tog en godis som jag sedan försökte kasta i Cass mun. Den hamnade i hennes panna och vi båda brast ut i skratt, Bonnie harklade sig framifrån och vi båda kollade frågande på henne. 

” Värst vad kul ni verkar ha ” slängde hon ur sig och Cass höjde ögonbrynen och skrattade. 

” Ja, får man inte ha kul eller? ” sa hon spydigt och Bonnie fnyste men sa inget. 

Jag kände att jag behövde göra något åt deras bråk, jag skulle inte orka ungefär 2 dagar med dem i samma bil. 

” Vi måste reda ut det, och det ska vi göra nu ” sa jag och dem båda tittade konstigt på mig

Jag upprepade samma sak jag sagt i mitt huvud sekunden innan. 

” Jag orkar inte sitta med er i samma bil i 2 dagar, visst vi kommer stanna och så vidare men om ni ska hålla på sådär så lever inte jag när vi kommer fram ” sa jag och Bonnie himlade med ögonen. 

” Ledsen bro, men vi måste reda ut det här ” sa jag till Adam och han nickade bara som bekräftelse. Jag kliade mig nervöst i nacken att reda ut tjejbråk var jag nog nybörjare på. 

” Vad bråkar ni ens om? ” sa jag och tittade på Bonnie som nu vridit sig i sättet så hon såg bak på både Cass och mig. 

” Dig ” suckar Cass och Bonnie nickade trött. Jag öppnar chockat munnen

” Bråkar ni om mig? ” säger jag och dem nickar ännu en gång. Detta skulle bli svårare att lösa än vad jag trodde, dem bråkade om mig. 

” Så vad är problemet med mig? ” sa jag och höjde en ögonbrynet. 

Cass suckade innan hon öppnade munnen

” Bonnie gillar dig och tror att jag gillar dig också men det gör jag inte, och sen den där kyssen på festen gör inte det hela bättre ” 

Bonnie slår löst till Cass på armen och rodnar. 

Det gjorde på sätt och vis ont att höra att Cass inte gillade mig, inte alls. 

” Men Va fan vi båda var ju fulla, och även om jag inte hade varit de hade jag ändå gjort det för jag gillar henne " De båda kollade chockat på mig, hade jag nyss erkänt att jag gillade en tjej, jag Justin Bieber. De här var seriöst första tjejen jag sa att jag ens gillade. Cass skakade snabbt av sig det jag hade sagt och vände sig mot Bonnie. 

" Exakt Bonnie vi var fulla precis som du och jag tror nog inte direkt att du kan kontrollera dig när du är full " sa Cass snart och Bonnie log svagt mot henne. 

" Förlåt " sa hon tyst och jag lyste upp i ett leende, snälla Cass förstör detta inte nu. 

" Vänner? " frågade Bonnie tveksamt

” Vänner ” Bekräftade Cass och dem log och kramade om varandra så gott det gick. 

Jag gav Adam en blick som betydde att han skulle berätta och han nickade i backspegeln. Jag drog sedan upp ännu en godis för att få bort Cass uppmärksamhet från Bonnie och Adam. 

Jag siktade den mot henne och hon fnittrade till innan hon öppnade munnen. Jag kunde höra att Adam berättade för Bonnie. Jag log samtidigt som jag fångade en godis i munnen.

" Hur länge har vi åkt? " Stönade Cass efter en stunds tystnad

" 3 timmar 28 kvar " flinade Adam och Cass stönade högt. Hon drog upp sin dator från sätet och knappade in sitt lösenord. Hon gick in på internet och sedan in på någon sida man kunde kolla på film på och kopplade in sina hörlurar och började kolla på någon serie. Pretty Little Liars stod det stort på skärmen, så jag antog att den hette så.


Wop Wop, Tilde och jag har lyckats fixa kapitel 21 även fast vi varit på stranden hela dagen, tummen upp till oss.  Vi vet att våran bloggdesign inte är den finaste men vi ska köpa en från Mickzzdesigner när man kan beställa igen. Det är så roligt när man ser att andra novellbloggare har hittat hit, 

Fråga: När fyller du år? 

 


✔ I'm Right Here

Kapitel 20 - And Then We Start The Trip To Los Angeles

 

 

Justin’s Perspektiv

Jag öppnade sakta mina ögonlock av det irriterande solljuset som lyste in genom fönstret som jag visst glömt att dra ner rullgardinen på. Jag sträckte sakta på mig och satte mig sedan upp och tog min mobil. Klockan visade 8.30 och om ungefär en timme skulle vi börja våran resa mot Los Angeles, konstigt nog var jag inte ett dugg trött och jag kände mig faktiskt peppad över bilresan, det kändes faktiskt bra att få sitta med Bonnie, Cass och Adam i 35 timmar i en trång bil, även fast det kanske inte lät så. Eftersom vi ville ha med våra bilar dit så tyckte vi alla att det var smidigast att göra på det sätet. Jag hade inte hunnit berätta för Bonnie och Cass att vi skulle åka med bil ner men dem skulle snart få veta. Konstigt nog hade inte inte Cass frågat om vilka Revanges var och varför dem ville åt oss. Jag klev ur den stora sängen och ryckte åt mig en handduk medan jag smög in till badrummet för att ta en dusch. Jag tog av mig mina kläder och gick sedan in i duschen, jag ville känna mig lite ren inför resan. Jag tvättade mitt hår och kroppen och virade sedan handduken jag tagit med in runt min midja. Jag trippade ut från badrummet och mot min resväska som jag redan packat och drog fram ett par gråa mysbyxor, en svart t-shirt, strumpor och kalsonger och drog på mig allt. Jag snurrade runt, Cass låg fortfarande och sov i extrasängen som jag bäddat. Fattar inte hur hon kunde sova i den, den såg väldigt obekväm ut. Hennes tröja hade åkt upp en bit vilket resulterade att man såg hennes mage och en del av hennes bröst eftersom hon inte hade någon bh. Hon slog snabbt upp ögon och mötte min blick. 

” Du stirrar ” sa hon och höjde ena ögonbrynet i en gest att jag skulle förklara varför. Min blick gled ner till hennes bröst och först då insåg hon att hennes tröja hade åkt upp en bra bit. 

En rodnad spred sig över hennes kinder och hon drog snabbt ner tröjan. 

” Rodna inte ” sa jag. Cass gömde ansiktet i händerna eftersom hon rodnade ännu mer. 

” Du är vacker ” sa jag och Cass tog bort händerna. 

” När åker vi till flygplatsen ” sa Cass, man märkte att hon sa det för att byta samtalsämne. 

” Vi åker om 45 minuter och vi åker bil ” sa jag och Cass ansiktsuttryck ändrades. 

” Ska jag sitta i en bil hela vägen till L.A? ” sa hon, jag nickade 

” Du, jag, Bonnie och Adam åker i en bil och Stoph och Antonio i en annan ” sa jag och flinade. 

” Tror du jag kommer ens överleva om jag ska sitta med dig och Bonnie i samma bil, plus att vi bråkar ” sa Cass frustrerat och slog ut med armarna. 

” Ja? ” sa jag och ryckte på axlarna 

” Hur många timmar tar det ens dit? ” muttrade hon och satte armarna i kors. 

” Ehm, 35 timmar typ ” sa jag. 

” Räkna med att jag inte lever när vi är framme ” sa Cass och skrattade, hon verkade i alla fall vara okej med att vi skulle åka bil. 

 

När vi fixat oss började Cass och jag gå ner för trappan mot köket för att få något att äta. Killarna satt redan där och olyckligtvis Bonnie också. 

” Godmorgon ” sa jag och kliade mig i håret. 

” Godmorgon ” Mumlade Adam och Antonio glatt med munnen fylld med mat. Bonnie satt tyst med en kaffemugg i handen. Varför skulle hon ens följa med om hon och Cass var ovänner? Men jag förstod ändå Cass val, det var hennes antagligen ända bästa tjejkompis hon hade kvar. Visst hon var populär men av det får man inte riktiga vänner som man kan lita på direkt.

Bonnie och Cass skulle nog lösa bråket snart, dem skulle nog klara sig utan mig. 

Jag och Cass slog oss ner vid bordet och jag sträckte mig efter en macka som jag sedan bredde och långsamt förde mot min mun. Bonnie hade sin blick på mig under hela frukosten vilket gjorde att det bildades en konstig stämning mellan mig, Bonnie och Cass. 

” Vilken bil tar vi? ” sa Adam och nickade mot mig. 

” Fisker Karman? ” sa jag och Adam och Antonio nickade. 

” Vi ska väll inte stanna på något hotell? ” sa Stoph medan han skrev något på sin mobil.

” Nix, vi sover i bilen ” svarade Adam. 

” Så vi åker om 10 minuter ” sa Antonio och slängde glaset han hade haft i handen i diskhon. 

Det blev plötsligt liv på alla. Jag plockade snabbt undan efter mig och sprang upp till mitt rum där redan Cass var, hon var i fullgång att leta igenom sin väska. 

” Du och jag sitter bak ” sa jag och Cass nickade och log tacksamt. 

Cass stängde sin väska och drog ut den ur rummet, jag tittade en sista gång på mitt rum innan jag lämnade det och stängde tyst dörren efter mig. 

Jag slängde en blick på mobilen som jag höll i handen, klockan visade 9.24, jag skyndade mig ner för trappan mot hallen där alla redan befann sig. 

” Skynda dig nu ” manade Antonio på. På någon minut hade jag tagit på mig skorna och var beredd att be mig av mot Los Angeles. 

Cassidy’s Perspektiv

Vi lämnade huset bakom oss och började gå mot bilarna. Jag hade definitivt inte längtat efter detta, det kändes faktiskt som rena helvetet och jag ångrade grovt att jag hade tagit med mig Bonnie som hon betedde sig nu. Men jag visste ändå långt där inne att vi skulle lösa det. 

Mina dagdrömmar hade gjort så att omvärlden runt omkring mig försvunnit för några sekunder. 

” Cassidy? ” sa Justin samtidigt som han skakade mig fram och tillbaka. 

” Har du hört vad jag sagt? ” sa han och jag skakade snabbt på huvudet. 

” Ska du ha något från din väska? ” sa Justin. Jag skakade på huvudet, jag hade min rosa back pack med saker jag kunde behöva på resan. Justin lyfte in min väska där alla andra väskor låg och smällde sedan igen luckan och gick och satte sig i baksätet på vänster sida om bilen. Jag skyndade mig förbi Bonnie och satte mig bredvid Justin, hon gav mig en sur blick och om blickar kunde döda kunde jag konstatera att jag varit död vid det här laget. Jag vände mig om och mötte Justins bruna ögon, dem tindrade och han verkade ovanligt glad. Säkerhets bältet satte jag snabbt på mig och lutade mig sedan bekvämt bak i bilen. Adam hoppade in där fram och startade bilen och körde ut från parkeringen med Stophs och Antonios bil framför. 

Jag sjönk ner i sätet och började pilla på min mobil. Bonnie slängde irriterande blickar på mig genom bakspegeln på sidan av bilen och det gjorde mig jäkligt irriterad. 


Kommentera för nästa kapitel 

Fråga: Skulle ni orka sitta i samma bil som Justin i 35 timmar? 


✔ I'm Right Here

Kapitel 19 - Move To What?

 
Cassidy´s Perspektiv 

Vi satt nu i bilen på väg hem, jag och Stoph i min och killarna i deras. Stoph hade tvingat mig att han skulle köra även fast han var 15, men de hade inte varit så svårt.

" Varför Cass? " frågade han med oro i rösten. Jag kunde inte svara jag var helt ordlös, de hade räddat mig från att ta mitt liv. Försvinna från världen, Justin hade räddat mig. 

Tusen tankar for runt i mitt huvud. Min mobil började ringa och jag drog upp den ur fickan, mamma, självklart kommer dem tjura ännu mer nu när Stoph måste ha berättat. 

” Ca-a-ss ” stammade jag fram

” Vad tänker du med egentligen hoppa framför ett tåg? ” sa mamma upprört.

” Vill du verkligen dö, de tror jag nog inte? ” sa mamma  

Samtidigt som mamma pratade på satt jag och kollade ut, jag hörde inte vad hon sa. 

Jag klickade samtalet och stirrade ut genom bilens fönster. Vad hade hänt?

” Cassidy? ” sa Stoph och jag vände mig trött mot honom. 

” Vi är framme ” mumlade Stoph och hoppade sedan ur bilen och gick till min sida av bilen. Han hjälpte mig ut och vi började sedan gå mot ingången. 

Stoph öppnade dörren och det första jag såg var Justin som gick fram och tillbaka i hallen. Man såg på långa vägar att han var nervös och stressad. 

” Där är ni ju ” sa han och skyndade sig fram och hjälpte mig att ta av mig skorna och sedan leda in mig i vardagsrummet där Antonio och Adam satt. Jag satte mig i en av dem tre sofforna och drog upp benen så jag satt i skräddarställning, jag stirrade rakt ut i tomma intet. 

Vad hade just hänt, hade dem räddat mig? Men varför ingen gillade mig ändå.

Justin gav Stoph några blickar och han nickade.

” Uhm, vi måste berätta en sak ” mumlade Justin och kliade sig nervöst i nacken.

Jag vände frågande blicken mot honom och såg att dem andra nervöst tittade på mig.

” Vad? ” sa jag

” Du vet dem som sköt dig?, Revanges ” sa Justin och tittade oroligt på mig. 

” Ja? ” sa jag och minnen från kvällen dök upp i mitt huvud. 

” Dem är efter oss och dem vill döda dig ” stammade Adam och min mun sjönk ner till marken. 

” Varför vill dem åt mig? ” sa jag och skakade snabbt på huvudet, det är inte sant

” Justin hade en affär med dem för flera år sedan och dem villa ha revange så dem sköt dig, och sedan stack Justin och dödade en av dem och nu sitter vi här och dem vill döda dig eftersom dem tror att du är Justin’s flickvän ” sa Adam och tog sedan andan efter det långa talet. Dem tittade oroligt på mig

” Jag är inte Justins flickvän och vad vill ni komma med det här? ” sa jag 

” Eh, Jo vi måste fly härifrån för att dem inte ska hitta oss.. och uhm du måste följa med ” sa Justin och kliade sig ännu en gång nervöst i nacken. Jag tittade frånvarande på dem.

” Vart? ”

" LA, vi har kontakter där som har fixat ett hus till oss." 

Ett tjejigt skrik lämnade mina läppar och killarna himlade med ögonen. 

" Ett villkor " killarna kollade nervöst på mig med rynkade pannorna

" Om Bonnie får hänga med " Justin nickade och jag log ett stort leende. Även fast jag bråkade med Bonnie var hon min enda bästa vän jag hade kvar sedan dagis, och jag älskade henne.  Jag vände mig om och gick sakta upp för trappan och in på Justins rum. Shit vilken kväll, först blev jag räddad för att ta självmord och nu ska jag flytta till LA, världens coolaste stad. Hollywood låg i Los Angeles och det var där alla kändisar höll till. Okej ska jag vara ärlig är jag rätt glad att Justin räddade mig från att göra självmord. Allt kanske blir bättre nu? Annars kan jag bara försöka igen. När mina byxor var av kröp jag ner i sängen igen. Jag blundade men kunde inte somna, dörren till rummet öppnades och Justin kom in han kröp ner i sin säng och vände blicken mot mig, jag viskade ett svagt tack till han och han log som svar

 

" Cass? " Jag slog upp mina ögon och möttes av ett par hasselbruna ögon, Justins. Sakta satte jag mig upp ur sängen och kollade vad klockan var, halv 2 herregud jag hatar att sova bort dagar. Jag vände blicken från klockan till Justins fina ansikte.

" Du, Jag och Stoph ska hem till er och packa vi måste åka i morgon " sa Justin och satte sig bredvid mig i sängen.

" Bonnie då? " sa jag nervöst

" Vi har pratat med henne och hon vet allt och kommer hänga med " Svarade Justin och jag log och reste mig upp, Justin slängde min väska till mig. Jag satte på mig ett par mjukisbyxor och en tjocktröja, drog upp håret i en hästsvans och hängde sedan med Justin ut. Direkt gick vi ut till parkeringen där nu tre bilar stod, min, killarnas och en svart Range Rover. Jag rynkade pannan och Justin som såg de svarade

" Vi köpte en till, då vi förmodligen inte kommer få plats med våran packning och så kommer vi nu vara 6 stycken och så blir de lättare om vi har fler bilar " Förklarade Justin, det var som om han kunde läsa mina tankar. 

” Hur fick ni tag på den? ” sa jag och drog upp mina stora mjukisbyxor som halkat ner lite. 

” Vi köpte den av ett gäng en bit från Stratford ” sa Justin och jag nickade.

Vi hoppade in i min bil där Stoph redan satt i passagerarsättet, Justin sprang snabbt bort till förarsätet. Så fort jag hoppat in möttes jag av Stophs oroliga blick.

" Hur mår du? "

Jag ryckte på axlarna och Justin började köra mot vårat hus. 

 

Stoph öppnade dörren och vi möttes av tystnad, mamma och pappa var förmodligen på jobbet. Det kändes i hjärtat att dem inte ens hade kommit när jag hade blivit skjuten, deras dotter höll på att dö. Jag kände inga skuldkänslor för att nu lämna dem, hellre det än att bli dödad. Catilin kunde jag hålla kontakten med via telefon. Christopher och Justin började gå upp för trappan mot övervåningen och jag hängde med och gick in på mitt rum. 

Jag stod stilla i mitten av rummet och tittade på alla saker, jag kunde inte lämna mitt smink det behövde jag och mina kläder var ungefär som mina barn. Jag kunde inte lämna dem. 

Snart öppnades dörren och Justin kom in med två resväskor i händerna. 

" Dem här är dina, packa ner de du vill ha med dig " sa Justin och ställde ner dem två ganska så stora resväskorna på golvet. Dem var stora men långt ifrån att jag skulle få plats med allt jag ville ha med mig. Jag tittade med stora ögon mot Justin, hur tänker han?

” Hur tror du jag ska få plats med allt i dem där? ” sa jag och pekade på väskorna.

" Möbler finns där och sen finns de ju en del shopping i LA " sa Justin och blinkade med sitt ena öga. Jag nickade, sakta öppnade jag dörren till WIC:en. Först var de tre lådor, sen en klädstång längst upp där alla tröjor och klänningar hängde på galgar. Sedan hade jag hyllor på sidorna. Jag drog ut en låda där alla mina jeans var, jag granskade de alla och valde fyra av mina tretton par, ett par svarta från H&M, ett par ljus blå, ett par mörk blå och ett par rosa från Hollister. Jag öppnade sedan lådan nedan för där alla mina älskade shorts fanns, jag beslöt mig för att ta mina högmidjade rosa, marinblåa, och dem i vanlig jeansfärg med nitar på, mina från Hollister och ett par små ljusrosa shorts. Jag kollade igenom mitt ställning med tröjor och klänningar och bestämde mig för att ta mina två favorit klänningar en rosa och en ljus blå, de som jag velat mellan innan festen. Min A&F munkjacka och ett par mjukisar till, mitt mjukissätt från Juicy Couture. Sedan slängde jag i en niondel av alla linnen och t-shirtar jag hade och tryckte ner i dem ena väskan, sist gick jag ner till den sista lådan och packade ner mina alla underkläder och bikinis. Jag tittade stolt på den ena fyllda väskan, att fått plats med kläderna i bara en var helt super.

" Jag klarade det! " Skrek jag ut av ren lycka. Jag körde ut väskan och öppnade den andra där jag plockade upp den största neccesären jag hade och tryckte ner så mycket av mitt smink så möjligt, jag lämnade lite som jag ändå inte ville ha kvar. Jag packade ner min plattång, Locktång och sedan Victoria’s Secret Fragrance Mist:en och krämerna som jag gillade mest. Jag packade till sist i sminkborstar, några bra böcker, min dator, laddare, handduk och en tidning jag köpt för inte så länge sedan. Min andra väska var vid det här laget fylld och jag stängde den och drog sedan ut den från mitt rum. Jag hörde röster från Christophers rum och skyndade mig in dit. 

” Ska vi åka? ” sa Justin när han såg mig i dörröppningen till Christophers rum. 

” Ja, jag fick plats med allting jag ville ha med i väskorna ” tjöt jag lyckligt och Justin skrattade. Justin hjälpte mig ut med väskorna och vi började sedan köra tillbaka. 


* Tidsinställt * Äntligen har ni kapitel 19, beror på att både jag och Tilde har varit iväg osv. Om vi får 5 kommentarer på detta kapitel inom imorgon så kommer kapitel 20 upp på morgonen! :*

 


✔ I'm Right Here

Kapitel 18 - Nobody Loves Me

 

Cassidy’s Perspektiv:

Efter en kväll med massor av skratt var jag nu helt slut. Allt som gjorde ont hade släppt men kom nu sakta tillbaka. Jag och Justin bestämde oss för att lägga sig och de gjorde de andra också. Jag gick upp för trappan och in i Justins rum med Justin efter mig. 

" Har du en t-shirt jag kan få sova i? " sa jag och log mot Justin han nickade och öppnade sin garderob och drog ut en svart t-shirt som han sedan kastade mot mig. Sakta drog jag av mig mina kläder och satte på mig tröjan, Justins blick brände mot min hud men jag orkade inte bry mig längre vi var vänner. När jag var klar kröp jag sakta ner i extra sängen och Justin ner i dubbelsängen. Min mobil pep till och jag drog snabbt upp min den. Bonnie hade skrivit ett sms

Hur fan kunde du, varför är jag ens förvånad? 

Min blick var fast på sms:et. Vad menade hon? Jag skrev ett frågetecken tillbaka för att få veta vad hon menade.

Du och Justin, du hade ju inga känslor för honom. Trodde du var seriös?
Vafan? Det kallas alkohol Bonnie jag har inga känslor för honom mer en vänner
Alkohol eller inte du kan ändå kontrollera de du gör. Jag suckade högt, både jag och Justin var fulla. Jag minns det inte ens?
Herregud förlåt då, skulle fan aldrig göra så mot dig medvetet. Jag skickade sms:et och det syntes snabbt en liten bubbla som menades att hon skrev.
Hatar dig Lyste upp skärmen och jag kände att tårarna började rinna, att hon inte trodde på mig. De var fan inte med flit? Jag snyftade så tyst jag kunde för att inte dra till mig Justins uppmärksamhet. Det var då de slog mig, de som jag tänkt på flera gånger förut. Varför lever jag ens alla hatar ju mig. Så fort Justin har somnat drar jag, vilken jävla lättnad för alla att slippa mig. Jag vände blicken sakta mot Justin som såg ut att sova, sakta sträckte jag mig efter ett par byxor som jag sakta satte på mig och reste mig upp. Jag smög sakta ut genom dörren och ner för trappan, jag drog på mig mina skor och sedan gick jag ut till bilen som jag parkerat på gruset. Jag hoppade snabbt in och starta bilen och körde snabbt iväg mot tågstationen. Tårarna brände bakom ögon locken och jag orkade inte hålla de inne utan lät de rinna längst mina kinder sminket som jag inte tvättat bort kladdades ut. Min mobil låg i fickan så jag tog snabbt upp den och gick in på min Instagram där jag knäppte en bild på halva mitt ansikte. Sakta skrev jag texten " bye life, nice to meet you" och delade den sedan.

Justin’s Perspektiv:

Jag hörde hur dörren stängdes och slog sakta upp ögonen, Cass låg inte längre vid min sida, vart skulle hon? Eh Hon gick säkert på toaletten. Min mobil plingade plötsligt till och jag tog den från nattduksbordet. Det stod att Cass hade lagt upp ett nytt foto, jag höjde förvånat ena ögonbrynet. Varför skulle hon lägga upp en bild nu, mitt i natten? Jag skrev in min kod och gick in på Instagram. Hennes bild var upplagd för bara en minut sedan, det var en svart vit bild på halva hennes ansikte. En tår rann ner för hennes kind och hon hade skrivit:

Bye Life, Nice to meet you.. 

Jag stelnade till och flög snabbt upp ur sängen. Jag rusade in på Adams rum, han var bäst på att spåra nummer och sådant där tjoff. När jag kom in i rummet var det alldeles kolsvart så jag trycket snabbt på lampknappen som fanns intill dörren, rummet lystes upp och jag fann honom sovande i sin säng. Jag sprang fram och skakade honom snabbt och han slog upp ögonen och tittade argt på mig 

" Vad i helvete håller du på med? " slängde han ur sig medan jag rusade fram till skrivbordet och slog på hans dator. 

" Cass har dragit " mumlade jag och visade han bilden som var upplagd. Adams ögon blev stora som bowlingklot, snabbt satte han sig upp och skrev in Cass nummer och började spåra det. Jag gick nervöst fram och tillbaka i rummet, tänkte hon ta självmord? Cass hade inte mått så bra på sista tiden och hon hade börjat gråta igår kväll, tjejen mådde inget bra.

” Tågstationen ” stammade Adam fram, jag stelnade till ännu en gång. Hon tänkte väll inte hoppa? Om hon tänkte göra det var det värsta att det kanske redan var försent. 

" Väck de andra och kom dit, när går nästa tåg jag drar nu " sa jag och snabbt klickade han in och kollade när det tidigaste tåget skulle gå. 

" Femton minuter " sa han och jag kastade mig ut ur hans rum och rusade allt vad jag hade ut genom dörren och ut till bilen. Jag slängde upp dörren och gasade på allt vad jag hade mot tågstationen. Det tog ungefär 15 minuter dit så jag hoppades att tåget skulle vara försenat.

Stationen tonade upp sig framför mig och jag parkerade snabbt bilen. Allt vad jag hade sprang jag upp för trapporna mot perrongen.  Jag skymtade tåget komma en bit bort snabbt sökte jag med blicken för att hitta Cass vilket jag snart gjorde längst bort på perrongen, tåget närmade sig och jag rusade mot Cass som stod beredd på att hoppa. Tåget var precis där och hon tog sats då jag precis fick tag om hennes arm och drog henne till mig.

Cass perspektiv:

 Jag kollade på klockan en minut tills tåget skulle komma, jag stod längst bort på perrongen. Detta var slutet på mitt liv. snart kunde jag skymta tåget komma i fullfart, de var nästan framme nu och jag tog sats och skulle precis hoppa då någon tog tag om min arm och drog mig till sig in i en kram. Jag var helt chockad, jag tittade upp och mötte Justins ögon. 

Skojar du Justin hade räddat mig? Han drog ner mig i sitt knä på marken och virade sina armar hårt runt min kropp, han sa ingenting utan bara höll om mig. Jag lutade mitt ansikte mot hans axel, och kollade snabbt ut över perrongen där de enstaka människorna nu stod och glodde på oss. Snart kunde vi höra snabba steg och jag kunde skymta Stoph komma springande på perrongen med Adam och Antonio efter sig, 

" Cassidy " skrek han och ökade takten ännu mer, Justin lossade greppet en aning så Stoph kunde krama mig, jag var helt ordlös. Hade dem just räddat mig? Varför ingen gillade ju mig ändå, kanske Stoph han var ju min bror men dem andra? 

” Varför räddade du mig ” stammade jag fram medan jag hade händerna för munnen. 

” Jag gillar ju dig ” viskade Justin och kramade mig ännu en gång.


Kapitel 18 vad tycker ni? Som ni kanske ser så har vi ändrat lite i designen och det blev så här, ignorera bilderna i menyn dem funkade inte att tabort så ja.. Men 19 kommer antagligen i morgon om ni är duktiga på att kommentera! Fråga: Har ni några idéer på saker ni vill ska hända mellan Justin och Cass eller i novellen? 

// Agnes 

 


✔ I'm Right Here

Kapitel 17 - It Means Nothing

 
 
Cassidy’s Perspektiv: 

 Jag slog sakta upp ögonen och kände mitt huvud bulta, jag kollade mig omkring och såg Justin ligga bredvid mig i sängen. Fan säg att vi inte gjorde något. Jag försökte tänka tillbaka på allt som hände igår men kom inte på något. Jag skakade sakta liv i Justin han kollade yrvaket på mig med en förvirrad blick. " Minns du om vi hade sex igår? " sa jag och han skakade på huvudet. Suckande gick jag ut i ur mitt rum med Justin som nu hade satt på sig sina kläder. Sakta fick jag bort till Stophs rum för att kolla om de andra var där vilket de inte var så jag fortsatte till vardagsrummet där Stoph sov i soffan. De såg ut som ett bombnedslag flaskor, burkar, plastmuggar och cigaretter låg överallt. Stoph vaknade snart och sa snabbt 

" Killarna drog hem igår de sa att du skulle komma så fort du vaknar de har hänt en grej " Justin nickade.

" Bäst att jag drar då " sa han och blinkade med ögat innan han sa hejdå och försvann ut genom dörren. 

" Ska vi äta " sa jag och gäspade stort innan Stoph nickade och reste sig upp och vi styrde stegen mot köket. Jag stannade upp i dörröppningen när jag såg att mamma och pappa sitta vid köksbordet. Fuck detta kunde inte sluta bra.

" Vad gör ni här? " sa jag argt. 

" Du hade ju blivit skjuten men du verkar ju må bra " sa Pappa och jag blängde surt på dem

" Och vad fan har hänt här, vardagsrummet är ju helt förstört? " halv skrek mamma

" Jävlar vad förstört, de ligger ju för fan bara saker på golvet " skrek jag

" Och du är ändå för liten för att dricka? " sa Pappa 

" Sen när började jag bry mig om regler " svarade jag kaxigt. 

" Och vad hände mer igår? " sa pappa argt

" Hur i helvete tror du jag ska komma ihåg det? " Jag tog en paus innan jag fortsatte 

" Och de var fan inte bara jag som drack han är fan bara 15 ” sa jag och pekade på Stoph 

" Nu är de dig vi pratar med " började pappa 

" Och varför ligger de miljoner med cigaretter på marken du får för fan inte röka? " 

" För de första tror ni verkligen jag röker upp alla de där jävla ciggen själv, för de andra jag röker var enda jävla dag varför skulle ni börja bry er nu? " dem blev tysta en stund och jag höjde ögonbrynen 

" För vi är dina föräldrar " jag började skratta åt de sjukt löjliga och opassande svaret

" Inga bra sådana i så fall " sa jag och vände på klacken för att dra upp på mitt rum de var fortfarande tyst i köket vilket betydde att jag vunnit, Stoph hängde efter mig och gav mig en high five. Så fort jag kom fram till mitt rum drog jag fram en väska och gick in i mitt WIC:en. Samtidigt som jag letade efter lite kläder att packa ner funderade jag på vart jag skulle dra, för jag tänkte inte stanna här i alla fall. Jag drog ut två par shorts, tre linnen ett par mjukisar och en munktröja som jag knölade ner i väskan. Jag styrde stegen mot mitt sminkbord där jag drog upp en min Victoria’s Secret neccesärer och slängde ner en eyeliner, ögonbrynspenna, conceler och en mascara till sist packade jag ner min laddare till mobilen. Samtidigt som jag passerade Stophs rum kunde jag höra honom ropa på mig, jag öppnade hans dörr och kunde finna han sittandes i sin säng 

" Vart ska du? " frågade han och jag rykte på axlarna

" Härifrån " sa jag och han suckade högt 

" Tror du jag vill stanna kvar här själv eller vi kan dra till Justin jag har ändå saker där " sa han snabbt, jag nickade och han skrev in något på sin mobil innan han reste sig upp, vi gick snabbt ner för trappan och ut i hallen där vi så snabbt som möjligt satte på oss våra skor och drog ut. Bilen öppnades med ett klick när jag tryckte på knappen på bilnyckeln och jag hoppade in i förarsätet. Snabbt körde jag ut från huset och började åka mot Justin. Vi åkte under tystnad, en skön tystnad. Jag svängde in på den stora grusparkering, jag hade alltid undrat varför dem hade en sådan stor parkering, dem bodde ju ändå bara tre stycken där inne? Jag stängde av bilen och motorn tystnade. Jag klev ut och tog min väska och började gå mot ytterdörren med Stoph efter mig. Stoph knackade och dörren öppnades av Antonio

” Hey ” sa han och kollade frågande på oss samtidigt som han klev åt sidan så vi kunde komma in. 

” Det är mamma och pappa ” sa Stoph och Antonio nickade samtidigt som han stängde dörren efter oss.
” Jag fattar ” sa han och fortsatte in vardagsrummet där resten av gänget satt. Justin och Adam tittade upp på oss och Antonio gav dem en blick som förklarade. Jag sparkade av mig mina skor och ställde min väska vid dörren och fortsatte sedan in och satte mig bredvid Justin. Han log milt mot mig och la sedan armen om mina axlar. Jag kände tårarna bakom ögonlocket, jag ville berätta allt för Justin och kunna bli tröstad för allt som hänt. Stoph stannade kvar och viskade lågt med Antonio, snart kom dem även och satte sig i soffan. 

” Vi sover här några dagar, tills alls har lugnat ner sig där hemma ” sa Stoph och jag nickade. 

” Okej ” sa jag och log mot gänget. 

” Hur tror du det kommer vara att bo med bara killar? ” sa Antonio och skrattade pervigt. 

” Ja du, det vet jag inte ” sa jag och skrattade. 

” Vart vill du sova? ” sa Justin och tryckte mig lite närmare mig. 

Jag ryckte på axlarna och tittade runt på killarna. Något sa att jag skulle vilja sova i Justins rum, det var något speciellt med Justin som gjorde att jag drogs mot honom. 

” Du kan sova hos Justin, han har en extra säng i sitt rum om ni verkligen behöver den ” sa Adam och skrattade. Jag höjde på ena ögonbrynet och tittade på honom

” Om du menar det så nej det tänker vi verkligen inte göra ” sa jag och skrattade. 

” Vem vet ” sa Justin och log sexigt mot mig. Jag skrattade 

” Ja verkligen Justin, dream ” sa jag och reste mig upp och tog min väska. Jag började gå upp för den lilla trappan och öppnade dörren till Justin’s rum. 

” Vänta på mig ” sa Justin och kom upp strax efter mig och öppnade dörren. 

Jag kände tårarna bränna mer och mer under ögonlocken. Justin stängde dörren efter oss och jag satte mig på Justins säng. Jag kunde inte hålla inne det längre. 

” Ju-st-in ” snörvlade jag och torkade bort tårarna som redan hade hunnit rinna ner för mina kinder. Justin vände sig om från dörren

” Cassidy? ” sa han och satte sig bredvid mig. Han bar upp mig i min famn och la sina armar kring min kropp. 

” Vad är det? ” sa han

” Det är hemma, mamma och pappa kom hem och såg allt ” sa jag och snörvlade mot Justins vita t-shirt. Justin strök sin hand längst min kind och torkade bort en ensam tår. 

Vi båda satt tysta, Justin kramade om mig. 

” Jag kanske ska packa upp mina kläder ” sa jag och krånglade mig ur Justins grepp om min kropp. Justin nickade och ställde sig upp och började fixa med något vid sängen. 

 

Justin och jag hade fixat med extra sängen och jag hade packat upp mina kläder och var på väg ner för trappan mot köket där dem andra var, dem höll på att laga mat tror jag. 

” Hur har kärleksparet haft det? ” sa Adam och resten skrattade. 

” Asså, vad menar ni egentligen med allt? ” sa Justin och slog sig ner vid bordet. 

” Vi är vänner och inget mer ” sa jag och satte mig bredvid Justin. Justin vände sig mot mig och gav mig en sårad blick, en konstig känsla spred sig inom mig. Vad menade han, tyckte han vi var mer än vänner?

” Så vad hände med kyssen på festen? ” sa Stoph och skrattade. Justin och jag vände sig mot varandra och gav varandra en förvirrad blick. 

” Kyss vadå? ” sa jag och tittade mot killarna. 

” Ja, ni var så fulla så ni kommer säkert inte ihåg det ” sa Antonio, jag blev mer och mer förvirrad vad pratade dem om?

” Ni stod och grov hånglade på dansgolvet ” skrattade Adam och Stoph flinade. 

What? Hade jag och Justin verkligen gjort det dem berättade?

” Om det hände så betydde det inget ” sa jag och skakade på huvudet. 

Justin tittade ännu en gång upp på mig med ledsen blick, kände han något för mig? 

Ett stygn av ångest träffade mig, det kanske ändå betydde något?


Ledsen för sent kapitel men det är så att jag hade min lilla semester och sedan har min mamma fyllt år. Men Tilde och jag har skrivit nästan 19 kapitel. Wihooo! Och grattis i förskott till mig som fyller år på söndag :* 

Fråga: Ungefär hur många kapitel vill ni ha i denna novell? 

/Agnes


✔ I'm Right Here

Kapitel 16 - French Kisses

 

Grabbarna följde med mig ut och till bilen, Cass bil. 

” Du är bara 15 Bro ” sa jag och slog till Stoph på axeln. 

” Mitt hem min fest ” sa han och himlade tjejigt med ögonen. 

” Rätt ” sa Antonio och flinade mot Stoph som sträckte upp handen i en High Five. 

Jag hoppade in i förarsätet med Adam bredvid där bak satt Stoph och Antonio. 

” Har du fått ditt första ligg ännu då Stoph ” hörde jag Antonio fråga. Jag flinade för mig själv, det måste han väll fått? 

” Nej ” mumlade Stoph och tittade ner i marken. 

” Allvarligt Bro? Det måste vi fixa ” sa jag och svängde precis in på uppfarten till Cass och Stophs hus. Bilen parkerade jag på uppfarten och hoppade sedan ut och började gå mot ytterdörren, det dunkade från musiken innefrån vilket betydde att festen redan hade börjat. Jag kände på mig att detta skulle bli en vild natt. 

” Drick inget nu ” sa Antonio men började sedan skratta. Han var inte allvarlig, såklart skulle kanske inte Stoph dricka han var 15, men själv fick vi andra egentligen inte ens dricka själva så jag menar Who The Fuck Cares? Jag öppnade dörren och steg in, jag mötes av dånande musik och människor som dansade med varandra. Jag såg Cass sitta en bit bort med Bonnie bredvid sig, dem skrattade och höll var sitt röd plastmugg i handen. Jag skyndade mig fram och satte mig mellan dem. 

” Tjena brudar ” sa jag och la armarna runt deras axlar. Bonnie fnittrade till och jag märkte då att hon redan var en aning berusad, hoppas det inte slutar som förra gången. 

” Hey ” sa Cass, hon var inte full. 

” Jag ska bara hämta något och dricka ” sa Bonnie och vinglade iväg mellan alla människor. 

” Hur mycket har hon druckit? ” sa jag och Cass skakade på huvudet. 

” Ärligt talat ganska mycket ” sa Cass och jag nickade och tittade ut över folkmassan. Det var mycket folk från skolan, men också människor som såg mycket äldre ut. 

Jag vände mig flinande mot Cass

” Hörde att din bror var oskuld ” sa jag, Cass skrattade till. 

” Haha ja, han har berättat ” sa hon. 

” Undrar när han blir av med den, och med vem? ” flinade jag och Cass putade till mig på axeln. Vi satt tysta bredvid varandra och tittade ut på folkmassan som dansade och hoppade till Miley Cyrus nya låt We Can´t Stop som dunkade i högtalarna som var placerade i hörnen i rummet. Jag vände min blick mot Cass, hon vände sig mot mig och tittade in i mina ögon, hennes blåa smälte mig det var något speciellt. 

” Ska vi dansa? ” sa hon och fnittrade. 

” Du vet att jag inte kan dansa ” sa jag och skrattade. 

” Vänta ” sa Cass och försvann mot köket hon kom sedan tillbaka med två röda pappersmuggar. Hon räckte mig den ena

” Drick så du blir full och sedan kan vi dansa ” sa hon och jag svepte i mig glaset på någon sekund. Cass gjorde det samma, hon gjorde inte det minsta tecken på att det var starkt, hon hade väll druckit sådant förut. 

” Så vill dansa? ” sa hon och skrattade 

” Om du tror jag är full så är jag inte det ” sa jag och skrattade, hon tog min hand och drog med mig ut på dansgolvet i alla fall, Bonnie var försvunnen så det gjorde inget om vi dansade lite. Till en början hoppade vi bara upp och ner med händerna i luften, men det blve mer och mer dans. Efter en stund drog jag med mig Cass för att hämta mer att dricka. Jag orkade inte bry mig om vad det var så jag svepte glaset i en ändå klunk och drog sedan med mig Cass tillbaka till dansgolvet. 

 

 

 

Cassidy’s Perspektiv 

 

Justin och jag hade blivit rejält fulla vid denna tiden, klockan var strax efter 3 på natten

Vi hoppade och sjöng med till musiken som spelades i högtalarna. 

” Har du sett till Bonnie? ” skrek jag mot Justin som skakade på huvudet, jag suckade högt och tittade mig omkring och kunde finna henne dansade en bit bort. 

Jag tittade in i Justins ögon, och sedan ner mot hans läppar och sedan upp mot ögonen igen, 

” Jag vill verkligen kyssa dig ” kunde jag höra han säga och jag tryckte mina läppar mot hans i en mjuk kyss. Hans läppar masserade mina och Justins armar vandrade från min rygg ner mot min rumpa som han klämde försiktigt på, jag virade mina armar runt hans hals. Jag drog mina fingrar genom hans hår och han slickade min underläpp för att få tillträde till min mun, jag öppnade munnen och lätt hans tunga glidain i min mun. Jag var full, men vad höll jag på med egentligen? Jag tryckte min kropp mot hans skrev vilket gjorde att hans stönade till.

” Jag ska bara gå och hämta något att dricka ” sa jag för att irritera honom, jag vände och gick  mot köket, plötsligt blev allt svart och jag fick rejält ont i huvudet. 

 

Ingen’s Perspektiv 

 

Timmarna gick och gick och klockan började snart närma sig 5 på morgonen, dem flesta hade gått hem. Dem ända som var kvar var Cass, Stoph, Justin, Antonio och Adam. Stoph, Antonio och Adam låg sovande på vardagsrummets golv. Cass och Justin låg tillsammans i Cass säng eftersom Justin hittat henne på golvet och bart upp henne där. Bonnie hade försvunnit så fort hon sätt Cass hångla med Justin. Det krossade henne eftersom Cass sagt att det inte var något mellan henne och Justin. Hela huset var i en hel röra, det var smutsigt, låg plastmuggar överallt och fullt med flaskor med sprit och öl. Man kan säga att det såg ut som någon släppt ner en bomb i huset. En lukt av alkohol och rök låg över rummet. Killarna och Cass sov fridfullt men det dem inte visste var att om några timmar skulle Cass och Stoph föräldrar komma hem. 


När detta kommer ut sitter nog jag på båten. Detta blir min lilla semester på bloggen. 

Fråga: Tror du kyssen mellan Cass och Justin kommer betyda något i framtiden 

 


✔ I'm Right Here

Kapitel 15 - Are You Ready For Party

 

Cassidy’s Perspektiv 

 

Det ringde ut från Matte lektionen, jag samlade ihop mina saker och skyndade mig snabbt ut från klassrummet så att inte Justin skulle få vänta. På väg mot mitt skåp mötte jag Bonnie, hon stannade mig snabbt och drog in mig i ett tomt klassrum. 

” Vad gör du? ” sa jag och såg mig omkring i det mörka klassrummet. 

” Jag vill bara säga en sak ” sa Bonnie och tittade ner i marken. 

” Vad, är du ledsen? ” sa jag och tittade oroligt på henne. 

” Jag vill bara säga att jag gillar Justin, men jag vet att han gillar dig ” sa hon och en ensam tår ran ner längst hennes kind. 

” Nej, Justin gillar mig inte ” sa jag säkert, det kunde han väll inte göra? 

” Men du gillar ju Justin? ” sa hon och tittade sorgset upp på mig

” Nej verkligen inte, Justin och jag är vänner som mest bästa vänner i sådana fall ” sa jag

” Lovar du? ” sa Bonnie med gråt i halsen. 

” Jag lovar ” sa jag och la mina armar kring Bonnies kropp. Jag släppte henne och tittade snabbt på klockan på min mobil. 

” Jag måste skynda mig till So:n nu! ” sa jag och gav Bonnie ett leende. Hon torkade snabbt bort tårarna och följde med mig ut. 

” Vi ses sen ” vinkade hon och försvann i ett klassrum längre bort. 

Jag skakade huvudet, Justin hade inte känslor för mig hur kunde hon tro det? och jag hade defenitivt inte det för han. Justin hade nog fått vänta ganska länge nu, jag öppnade mitt skåp slängde in mina böcker och tog sedan min väska och började gå mot utgången. När jag kom ut skyndade jag mig bort mot såkallat hörnet, som stället kallades.

” Hey, vad länge det tog ” sa Justin och gav mig en kram. Det pirrade härligt i magen av hans beröring och varma andetag mot min hals. 

” Ja, jag behöve trösta Bonnie ” sa jag och slängde min väska på bänken som fanns och satte mig sedan själv. 

” Om vad? ” sa Justin frågande och rynkade pannan. 

” Tjejgrejer du vet ” sa jag för att inte nämna det faktum att det faktiskt var honom vi hade pratat om. 

” Jaha ” sa Justin och tittade ner i marken, hoppas han inte blev arg för jag inte berättade.

” Jag vill festa ikväll, vet du någon fest vi kan gå på? ” sa jag och tittade upp mot Justin. Fast jag behövde egentligen inte titta upp på Justin, han var kortare än mig. 

” Nepp ” sa Justin och ryckte på axlarna. Mina föräldrar skulle inte komma hem förens nästa vecka så vi kunde väll ha fest hemma hos mig?

” Vi kan väll ha en fest hemma hos mig? ” sa jag stolt och tittade upp på Justin. Han nickade gillandes mot mig. 

” Om du vill det såklart, dem kan ju märka ” sa han och jag skrattade 

" Den risken är jag redo att ta " sa jag och blinkade med ena ögat. 

" Jag tänker inte gå på någon mer lektion ska köpa ben och Jerry och sen dra hem " sa jag 

" Kan man joina? " frågade han och jag ryckte på axlarna 

" Why not? " jag började gå mot bilen med Justin bredvid mig. Jag drog upp bilnyckeln och vände blicken mot Justin som stod och log mot mig, jag himlade med ögonen och slängde sedan nyckeln till Justin som fångade den och hoppade in i förarsätet. 

 

Väl framme vid affären gick jag direkt bort till Ben & Jerry’s frysen, jag plockade snabbt ut den jag skulle ha Blondie Brownie. Justin tog Baked Alaska. Justin agerade gentleman och betalde bådas fast jag tyckte jag kunde betala den själv. 

 

Justin och jag satt nu i min säng och pratade om allt mellan himmel och jord samtidigt som vi poppade musik och åt våra ben och jerry's. Jag drog upp min mobil ur fickan och klickade in på sms där jag bjöd in alla från våran årskull till festen i kväll

" Fest hos mig vid 8 bjud in alla du känner "

Jag visade upp medelandet för Justin och han nickade och jag tryckte på skicka jag lyfte blicken för att titta vad klockan var tio i 5, shit vad tiden gott fort, jag reste mig upp och gick in i min WIC för att hitta något att ha på mig. Samtidigt som jag letade bland mina klänningar kunde jag höra hur Justin skrattade jag vände huvudet mot honom

" Vad är de som är så kul nudå? " sa jag med ett irriterande stämma

" Du har stått där i tjugo minuter nu och har inte valt ett enda plagg " sa Justin, jag log mot honom och svarade snabbt 

" Jag hittar ju inget " 

" Du har ju säkert 8 miljoner plagg där inne så svårt kan de väll inte va och hitta något snyggt? " Sa han och höjde på ögon brynen. 

" De är ju de som är problemet " sa jag och han skrattade. Jag drog fram två klänningar en tight kort blå som räckte precis över rumpan utan band och en rosa axelbandslös som räckte till halva låren med en en underdel som stod ut lite, jag gav Justin en *vilken-ska-jag-ha* blick och han pekade på den rosa jag hängde bort den blå och stängde sedan dörren så jag kunde byta om jag drog av mig kläderna och satte snabbt på mig klänningen som satt perfekt på min kropp. När jag sedan steg ut från WIC:en satt Justin på samma plats som förut med mobilen upptryckt i ansiktet.

Jag applicerade ny eyeliner och foundation, jag avslutade de med ett ett corall färgat läppstift. Håret fick va som de var jag gick sedan tillbaka till Justin som satt i sängen och tog min mobil där jag knappade in min fyrsiffriga kod, 1995 då jag var född. Jag tryckte mig in på Instagram och tryckte på kameran för att ta en egopic jag vinklade mobilen snett och formade mina läppar till en puss mun och tog sedan en kort, valde en passande effekt och skrev < Ready For Party > klickade sedan på publicera och slängde ibäg mobilen mot Justin. 

" Du jag åker hem en stund och fixar ordning mig " sa Justin och jag nickade. 

" Ta min bil, nyckeln ligger på byrån i hallen " sa jag han log mot mig och försvann ut genom dörren till mitt rum och sedan ner för trappan.  

 

Justins perspektiv.

 

Nyckeln låg som hon sagt på byrån så jag tog den och gick ut genom dörren och ut till hennes bil, jag hoppade in och startade den och gasade på hem. Så fort jag parkerat bilen och öppnat dörren till huset ropade jag 

" Fest hos Stoph och Cass ikväll " och jag hörde ett jubel. Snabbt gick jag bort till mitt rum och drog av mig mina kläder, jag tog på mig en rosa t-shirt som matchade Cass klänning och blåa baggy jeans till det. Det tog en aning snabbare en de tog för Cass, jag tog sedan ner en ny keps från hyllan med kepsar och valde en med några rosa detaljer så de skulle matcha bra. Till sist sprutade jag lite av min favoritparfym. 

" Redo för fest " skrek jag ut och killarna log stort mot mig.

” Alltid ” skrek Antonio och hoppade upp från soffan han satt i. 


Inte så mycket att säga men, jag Agnes kommer åka på kryssning i morgon eftermiddag, och eftersom det är jag som lägger upp kapitlerna så kanske det inte kommer något, jag skoja självklart kommer det ett kapitel kommer tdsinställa kapitel 16 till er! 

Fråga: Är ni taggade för Heartbreaker?

/Agnes 


✔ I'm Right Here

Kapitel 14 - Revange

 

Justin's Perspektiv: 

 

Jag måste göra något åt att Revanges är efter oss, När dem visste att Cass fanns skulle allt bara bli värre än vad det redan var. Jag måste skydda henne hon är speciell och jag visste nu att jag hade känslor för henne. Jag kände att jag behövde göra något. Det fanns bara en sak jag kunde göra i sådana fall, döda Revanges. 

 

Cassidy's Perspektiv:

 

Jag strök med handen mot såren på min handled, jag ångrade mig faktiskt inte det kändes bra på något konstigt sätt. Jag släppte koncentrationen på mina sår och drog fram ett par nya underkläder och ett par rosa mjukis shorts. Jag drog på mig kläderna och letade runt efter en passande tröja jag kunde ha till utan att mina sår syntes. 

" Har du skärt dig? " sa en bekant röst bakom mig. Jag vände mig snabbt om och mötte Catilins besvikna blick. 

" Nej varför skulle jag " hon skakade på huvudet. Hon gick fram till mig och drog upp mina handleder, hon suckade högt  

" Jag trodde du hade slutat " 

" Jag hade det men började igen " sa jag och tittade oskyldigt ner i marken, jag satte mig i sängen och Catilin bredvid. 

" Du kan verkligen inte fortsätta de är farligt " sa Catilin och jag suckade

" Vem skulle bry sig? " 

" Jag " svarade hon kort och reste upp för att sedan gå ut ur mitt rum

" Jag ska åka tillbaka snart " sa hon och stannade i dörröppningen, Jag nickade kort och drog på mig tröjan jag precis tagit fram. Catilin stod tyst ett tag

" Lova att aldrig skära dig själv igen " sa hon och jag nickade även om jag visste att jag inte kunde lova det. 

" När åker du? " sa jag för att byta samtalsämnet. 

" Om det är okej för dig så åker jag ikväll? " sa Catilin, jag nickade och trängde fram ett leende innan hon vände och gick ut. 

 

Justin's Perspektiv:

 

Jag skrev upp de sista på pappret som föreställde ett stort hus, Revangers hus. Jag hade suttit ungefär hela dagen och planerat hur jag skulle döda dem, det knackade på dörren och Stoph kom in. 

" Broo vad händer? " sa han och jag visade upp de jag ritat, han kollade förvånat på mig.

" Vi måste döda de, både för våran skull och för Cass du vet varför ” sa jag som förklaring och  han nickade och jag började sedan förklara planen för honom. När jag berättat allt i detaljer frågade jag snabbt

" Hur är de med Cass? " Han suckade och rullade in läpparna

" Hon har börjat igen " sa Stoph och jag höjde på ögonbrynen frågande. 

" Skära sig, Catilin såg de när Cass bytte om " sa Stoph och jag suckade, vi måste få henne och sluta, det är farligt. 

Jag höll upp ritningen jag gjort och Stoph skrattade. Adam är verkligen den som kan sånt om kartor och datorer, min ritning såg mest ut som en hög med löv. 

" Fin " sa Stoph ironiskt och vi båda brast ut i skratt. 

" Jaja du och jag fixar detta nu så slipper de andra veta om vi failar " Sa jag och han skrattade. Vi hade bestämt oss för att döda en, eftersom de nästan dödade Cass som är helt oskyldig kan vi döda en av de som är skyldiga. Detta skulle gå snabbt vi skulle köra bilen en bit bort och sedan smyga och knacka på dörren och så fort någon öppnar så skjuter vi och sticker sedan, snabbt och enkelt. Vi drog snabbt bort mattan som låg över luckan till källaren och öppnade den sedan och klättrade ner för den smala stegen för att hämta vapen som vi skulle behöva. 

 

Jag och Stoph hoppade snabbt in i den svarta bilen, vi ville revange precis som dem velat ha. 

Jag började sakta köra mot deras gömställe som låg i skogen på andra sidan Stratford, vilket var en bra bit bort. 

Vi körde under tystnad ända tills vi kom ganska nära deras hus.

" Du vet vad vi ska göra? " sa jag och Stoph nickade. Ingen av dem i gänget syntes till så vi hoppade ur bilen och började smyga oss fram till dörren. Jag ställde mig på bänken som fanns på den lilla verandan där man gick för att komma till dörren, jag satt nu snett i mot den och riktade pistolen mot dörren. Stoph gick snabbt och plingade på dörren och som planerat kom det en kille som öppnade om jag inte har helt fel han som sköt Cass. Så fort han öppnade riktade jag pistolen mot hans huvud och sköt innan han han reagera. Så fort skottet träffade honom föll han död mot marken. Jag och Stoph hoppade ner från verandan och sprang allt vad vi kunde mot bilen jag kunde skymta den en bit fram så jag drog upp bilnyckeln från fickan och låste snabbt upp bilen så vi kunde hoppa in direkt, jag smällde upp bildörren och kastade mig in. Vi kunde se en av killarna komma springande längre bort i skogen. Jag gasade på och körde allt vad jag hade ut ur skogen och ut på vägen där jag saktade ner en aning, jag sträckte upp handen mot Stoph för att göra en High five vilket han besvarade genom att slå sin hand mot min. Vi klarade det, nu var det lika. Det hade gått så snabbt så det som hade hänt kändes ovärkligt. 

 

När vi kom hem hade det hunnit bli ganska mörkt ute och jag gissade på att klockan var runt tolv. 

" Var har ni vart? " mumlade Adam trött

" Bara varit och tittat till Cass " sa jag och ryckte på axlarna. Adam och Antonio nickade ointresserade. 

" Jag går upp och lägger mig " sa jag och gick upp för den lilla trappan till korridoren med allas rum. Jag stannade och vinkade hejdå till Stoph innan jag försvann in på mitt rum. Jag drog av mig mina byxor och t-shirt och slängde mig sedan i sängen och kröp ner under det varma täcket.  

 

Jag vaknade av att min väckarklocka ringde för ungefär åttonde gången, vilket jag inte tänker lyssna på. Jag viftar till med armen och hör en hög smäll i golvet där gick den klockan sönder. Jag reste mig sakta upp och gick sedan in i badrummet. När jag kom in drog satte jag på vattenkranen och kupade mina händer och lät vattnet rinna ner i mina händer, jag slängde sedan upp vattnet mot ansiktet och torkade sedan bort vattendropparna som fanns kvar i mitt ansikte. Jag duschade sedan och tog fram rena kläder som jag tog på mig.  

Jag kollade på klockan, fem minuter tills vi började. Jag orkade inte äta så jag fortsatte ut

" Fan" sa jag högt för mig själv när jag märkte att killarna hade tagit bilen. Jag drog upp mobilen och gick in på kontaktlistan och ringde sedan Cass, hon svarade efter en stund och hennes nyvakna stämma hördes. 

” Hallå? ” sa hon irriterat. 

” Hej, Vad gör du? ” sa jag medan jag sparkade på några få stenar som låg på trappan. Nej nu hände det där igen. Jag blev den gamla snälla Justin, vad gör tjejen med mig?

” Du väckte mig ” sa hon ännu med irriterade röst.

” Vad bra ” sa jag och log för mig själv, jag kunde se hennes arga ansiktsuttryck framför mig.  

” Ja, Gud vad bra! ” stönade hon och jag började smått skratta

” Du vet att vi började för exakt 13 minuter sedan? ” skrattade jag fram. 

” Va, du skojar? ” skrek hon frustrerat och jag kunde höra hur hon slog till något. 

” När du ändå är försenad kan du väll hämta mig? ” sa jag och fortsatte sparka ner grus från trappan. 

” Sure, tio minuter ” sa hon och la på. Jag satte mig på trappan och efter ungefär tio minuter kom hon. Jag sprang snabbt bort och hoppade in bredvid henne i bilen. Hon bar ett par ljusa slitna shorts och en ljus blå stickad tröja som täckte både hennes axel och hennes sår efter att hon hade skärt sig. Hon log mot mig och jag avfyrade ett stort leende tillbaka, hon gör mig glad.

 

 
" Smile " 
 

 Hon körde upp bilen på skolans parkering och vi båda hoppade ut. 

Vi skildes åt vid skåpen hon hade matte och jag engelska. Jag drog upp dörren och möttes av en massor med blickar.

" Bieber 20 minuter sen " sa Mrs Bradley och skrev ner något på ett papper.  

Jag ignorerade det och gick till den ända lediga platsen i klassrummet, längst bak

Jag drog direkt upp mobilen och började knappa ett sms till Cass. 

" Vad har du efter Ma? " Jag han knappt trycka på skicka innan jag fick svar, antar att hon satt med mobilen på lektionen. 

" SO men tänker inte gå "  Skrev hon och jag skrattade åt svaret. 

” Vi kan mötas vid hörnet ” Skrev jag och hon skickade enbart en tumme upp tillbaka. 


Sorry för sent kapitel, men vi har varit ute och bott i skogen -.- Min mamma tvingade oss att lämna datorn hemma så vi kunde knappt skriva, förutom på mobilen. Men vi han planera mycket i kommande kapitel.     Enyoy!

 

Fråga: Vilken är eran favoritnovell?

 

/ Agnes

 


✔ I'm Right Here

Kapitel 13 - The Could´nt Come

 

 

5 dagar senare 

 

Jag, Catilin och Stoph hade inte lämnat sjukhuset ur sticket vi satt i samma kläder och hade bara ätit konstig mat från cafeét på sjukhusets nedervåning det började bli tråkigt men jag tänkte inte lämna Cass. Vi hade fått gått in i hennes sjukhusrum och satt nu tysta och tittade på Cass. Vi hade inte fått någon sömn på flera dagar så vi såg säkert ut som zombies. 

” Jag går och köper något att dricka ” sa Catilin och Stoph ställde sig genast upp. 

” Jag följer med ” sa han och dem försvann ut genom dörren. Jag ställde mig upp och kollade mig i spegeln som fanns på väggen. Jag fixade till mitt hår lite, det såg ut som ett fågelbo. Jag såg något som rörde sig i bakgrunden. Jag snurrade snabbt runt och såg att Cass vaknade. 

” Ju-sti-in ” stammade hon med hes röst och jag gick snabbt fram till henne. 

” Ja Cass? ” sa jag och tog hennes hand i min. Hennes ögon var halvöppna och hon tittade oroligt på mig. 

” Ble-v ja-ag skju-ten? ” frågade hon tyst. Jag tittade ner i marken och nickade sedan. 

 

Cassidy’s Perspektiv 

 

Jag öppnade sakta mina ögon. Jag såg Justin stå med ryggen mot mig framför. 

” Just-in? ” stammade jag och han vände sig snabbt om. 

” Ja Cass? ” sa han och tog min hand i sin. Jag minns allt som hänt som igår, eller det kanske var igår allt hände?

” Ble-v ja-ag skju-ten? ” sa jag lågt och Justin tittade ner i marken innan han nickade. Det snurrade tusen frågor runt i min hjärna just nu, Vilka var det som kommit in genom dörren, Varför sköt dem mig? Jag försökte vrida mig mot Justins håll men en obeskrivlig smärta spred sig i mina axel. Jag stönade till och Justin kollade oroligt på mig. 

” Ligg still, jag ska bara hämta doktor ” sa han och försvann snabbt ut genom dörren. Vad gjorde Justin här, varför var inte mina föräldrar, Stoph, Bonnie eller Catilin här?

Justin kom snart tillbaka med en doktor med sig. Han undrsökte mig lätt innan han gick ut igen. Efter det kom Stoph och Catilin in med varin läsk i handen. Catilin ställde snabbt ifrån sig läsken och samma gjorde Stoph.

” Du har vaknat ” sa Catilin och kramade mig lätt. Jag nickade och såg lyckan i Christopher’s ögon han kramade om mig och pussade mig till och med på kinden vilket var ovanligt av honom. 

” Var är Mamma och Pappa? ” frågade jag Catilin. Hon tystnade

” Dem kunde inte komma ” sa hon tyst och ilskan började bubbla inom mig, det var precis som jag trodde. 

” Dem bryr sig mer om sina jobb än sin dotter som kanske höll på att dö? ” sa jag högt och suckade. 

” Jag hatar dem ” sa jag tyst och Catilin, Stoph och Justin kollade melidande på mig. 

medlidande på mig. Jag skulle precis slänga ut mig något mer men jag stoppades av den fruktansvärda smärtan när jag pratade, jag tog två ljupa andetag innan jag la mig ner och försökte slappna av. Jag kände paniken komma inom mig, var var min mobil. Jag kollade mig runt men såg den ingen stans.
" Var är min mobil " skrek jag ut fast de kom mer som en viskning ut, Justin kollade på mig och drog sedan upp en svart iPhone ur fickan som han sträckte mot mig. Hade han varit här hela tiden, hans hår stod åt alla håll och han hade mörka ringar runt ögonen. Jag tog i mot mobilen och gav han ett svagt leende. Jag drog längs fingret på skärmen så mobilen öppnade sig. Jag hade fått en massor med kik meddelanden av folk som undrade hur jag mådde och jag svarade alla med ett bra. Inget från Bonnie,
" vart är Bonnie " frågade jag tyst.
" Ingen aning har inte sett till henne sen hon drog " jag nickade och kände en tår rann från min kind, min bästa vän kom inte ens för att kolla hur jag måste när jag legat på sjukhus av att blivit skjuten i nästan en vecka. Varför lever jag ens varför kunde inte han bara skjutit mig så jag dött så hade jag sluppit allt detta skit.
" när får jag åka hem " stönade jag högt och de svarade
" imorgon " jag suckade ännu än gång
" kan inte ni få hem mig nu? " frågade jag och log sött, de ryckte på axlarna och nickade sedan mina läppar formades snabbt till ett stort leende och jag reste mig sakta upp men fall sedan ihop, Justin vände sig om mot mig och vände stegen som nyss var på väg ut mot mig i stället han lyfte upp mig i sin famn och , jag borrade ner mitt huvud i hans hals för att ingen skulle se att de var jag. Catlin stod med sin mobil under hela hiss resan, utan och säga ett ord, ganska respektlöst enligt mig.
Hissens dörr stannade och Catilin klev ut Justin tog ett steg ut det skumpade till och jag stönade till av smärtan som uppstod i mitt bröst. Justin tittade oroligt på mig och jag trängde fram ett plågat leende.
När vi kom ut på parkeringen pekade Catilin mot sin bil som stod en bit bort, det var otydligt vad hon sa och snart hade jag somnat i Justins mysiga famn.

 

När jag vaknade igen lång jag i soffan i vardagsrummet, jag kollade mig sakta omkring jag kunde skymta Catlin och Stoph som satt vid barstolarna i köket. Jag försökte ropa på Stoph men orden kom inte fram, så jag passade på att lyssna på vad de pratade om
" Så är Justin och Cass tilsammans? " kunde jag höra Catlin säga.
" Haha, nej de hatade nyss varandra men har nu börjat känna varandra och jag tror de har börjar få känslor för varandra specielt Justin har du sett hur han tittar på henne eller att han stannade kvar med oss på sjukhuset. Men de svåra är att Bonnie har ett crush på Justin och är jävligt avundsjuk på Cass "
" Aha, han såg ju inte så dum ut " sa Catilin och Stoph skrattade och jag reste mig sakta upp fast smärtan från axeln började kännas mer och mer.
" Åh är du vaken sweetie " Catlin kom fram till mig och hjälpte mig upp på fötter, Stoph harklade sig innan han sa 

" Cass vi måste prata " Jag nickade och med Catlins hjälp tog mig fram till Stoph, jag hade så sjukt ont i kroppen efter operationen och att legat på en hård sjukhus säng i ca en vecka. Han började berätta hela historien och jag var helt chockad, min bror hade varit med i ett kriminellt gäng i 2 år och dödat en massor med personer. Herregud!
Han avslutade hela historien med ett 

" Förlåt Cass " sa han och såg ner i marken. Jag tog ett ljupt andetag, och nickade kort innan jag kramade om honom.
" Jag ska duscha " sa jag, det var det bästa sättet att få tänka, de nickade och jag började försiktigt gå mot badrummet. Jag öppnade sakta dörren och låste sedan om mig, jag drog sakta av min mina kläder och granskade mig i spegeln, jag såg hemsk ut världens mörkaste svarta ringar runt ögonen och min axel var helt blå med ett stor jag vet inte vad man ska kalla de men som ett stort plåster eller jag vet inte. Jag drog ut mitt schampoo och balsam samt min vs shower gel ur badrumskåpet. Jag drog upp graderna en bit och lät de varma vattnet strilar ner för smala kropp. Jag öppnade korken på schampo flaskan och lät de rinna ut så de bildade en cirkel i min handflata innan jag sakta masserade in det i håret. Medan lödret åkte ner från min kropp fastnade min blick på rakhyveln som låg på den lilla hyllan i duschen, den såg verkligen frestande ut. Jag han inte tänka innan jag vecklat bort ett rakblad från hyveln och tryckt in den i min handled, en skön smärta for genom min kropp. Gud vad jag saknat detta och bara få bort alla jobbiga tankar om världen runt omkring.


Det blev lite fel, jag råkade lägga upp kapitel 14 och vi han bara få en kommentar så vi hoppas det bara var du Hanna som han läsa det. Men här är kapitel 13!

Fråga: Tips på fina namn? 

/Agnes 

 


✔ I'm Right Here

Kapitel 12 - Are You Her Brother?


 
Justin's Perspektiv 

Jag hörde ett skott på övervåningen, fan fan fan Cass. Vem är där uppe, och hur kunde han komma upp utan att vi märkte de. Stoph hörde också skottet, jag kunde se att hans ögon fylldes med tårar. Det plingade på dörren och Jacob smälde till mig rakt över kinden innan han och de andra rusade ut genom altan dörren. Stoph rusade förbi oss och upp för trappen. Adam gick bort till dörren som någon ännu en gång plingades på. Jag och Antonio hängde snabbt på Stoph upp för trappan, Stoph var nu framme vid dörren till mitt rum och slet upp den på mindre än en sekund. Hans min blev mer chockad och det ens var möjligt.
” Ca-ass ” stammade han och försvann in i rummet. Jag sprang snabbt in i rummet och fann Christopher sittandes bredivd henne gråtande.
” Är hon död? ” sa jag och sprang snabbt fram till hennes livlösa kropp.
” Hon andas ” skrek jag medan Antonio ringde efter en ambulans. Han förklarade snabbt var vi befann oss och la sedan på och sprang fram till oss. Tårarna rann ner för Stoph kinder, han lyfte upp hennes huvud i hans knä samtidigt som han strök bort hårslingor från hennes ansikte,
” De kommer nu Adam gå och öppna ” sa jag snabbt när jag hörde sirener utanför. Han kom snart tillbaka med tre gubbar med en stor bår, som de lyfte upp henne på,
” Kan du åka med henne jag klarar inte av att se henne så här ” viskade Stoph tyst
” Allt för dig bro ” sa jag innan jag försvann ut med ambulans gubbarna. Dem lastade in hennes bår i ambulansen. Jag tittade oroligt på Cass medan vi åkte till sjukhuset, under den senaste veckan hade hon börjat betyda mer för mig, innan hade hon bara varit en irriterand bitch men det ändrades verkligen när man lärde känna henne bättre. Hon var så sjukt vacker. Nej nej få inte känslor för henne, fan jag känner så här varenda jävla dag, det är omöjligt att få bort tankarna om henne. Va Fan har tjejen gjort med mig, hon har gjort mig till den gamla Justin, den Justin som inte rökte, drack och inte var Bad. Jag ångrade lite nu hur jag förändras  men jag kunde ändå inte ändra på det nu, det var mitt jobb.
” Är du hennes bror? ” sa ambulansmannen som fixade med slangar framför mig i bilen
” Neh, jag är hennes vän ” sa jag och slog ner min blick på Cass otryckslösa ansikte, jag kände plötsligt hur en ensam tår rann ner från mitt öga. Jag torkade snabbt bort den och försökte se så oberörd ut som jag kunde.

Cass hade precis blivit opererad och sjukhus personalen hade nyss kört ut mig från hennes rum. Dem sa att hon behövde vila, jag förstod dem men jag ville bara se hennes vackra ansikte, Vafan säger du Justin? En sjuksköterska avbröt mina tankar.
” Här är hennes mobil, den låg i hennes byxficka ” sa hon och sträckte mig Cass svarta Iphone.
Jag nickade som tack och tog emot den. Sjuksköterkan gick iväg och försvann in i en av dörrarna. Jag tittade en lång stund på mobilen innan jag kom på att jag kanske skulle ringa någon av hennes föräldrar eller syster. Jag avstog att ringa hennes föräldrar eftersom Cass berättat att dem knappt brydde sig om henne eller Stoph. Hennes syster däremot hade jag inte hört så mycket om. Mobilen hade inget lås så jag låste upp den och gick in på kontakter. Jag scrollade långsamt neråt och fann namnet Catilin som var hennes systers namn, jag tryckte på ring och signalerna gick långsamt framåt.
” Catilin ” sa en okänd tjej röst som lät vara minst 22 år. Jag tog ett djupt andetag, nu ska jag visa den bra sidan av Justin.
” Jo, jag heter Justin och är en av Cass vänner. Det har hänt en liten olycka och Cass har blivit skjuten i axeln, så jag undrar om du skulle kunna komma hit? ” sa jag så bra jag kunde.
Det var tyst på andra sidan luren några sekunder.
” .. Jag befinner mig i New York, men jag kommer så fort jag kan ” sa hon och så hade hon lagt på. Jag förde långsamt ner telefonen från örat. Jag hade redan ringt killarna och dem skulle väll komma vilken sekund som helst, jag hade pratat med Adam och han hade beskrivit att Stoph legat helt stum i soffan med en filt virad kring sig, han brydde sig verkligen om sin syster. Han behövde inte vara orolig jag visste att Cass skulle klara det här, hon var stark.

Killarna hade kommit och vi satt tysta i väntrummet och väntade på besked om vad som skulle hända. Christopher satt knäpptyst och stirrade rakt ut i luften, Adam hade frågar honom några gånger om han ville ha något att äta men han satt bara tyst kvar på stolen. Jag kunde förstå Stoph om ens föräldrar inte brydde sig om en så var Cass den enda personen i hans liv som betydde något för honom. Cass mobil lyste upp och det stod att hon var här om några timmar.
Min blick släppte skärmen och drogs upp mot doktorn som ljust kommit.
” Vi har bra och dåliga nyheter om Cassidy ” sa han och allas blickar fördes mot honom.
” Hon ligger desvärre i koma men kommer troligtvis vakna upp om några dagar ” sa han och bläddrade i papprerna i pärmen han höll i. Min klump i magen jag haft där under dess timmar försvann på några sekunder, hon levde och skulle klara detta! Jag vände blicken mot Stoph som hade ett leende på läpparna. Jag kramade om honom inte en broderlig kram detta var en kärleksfull kram.

3 timmar senare

En mörkhåring ganska lång tjej störtade in genom dörren till väntrummet. Hon såg sig omkring och hennes blick stannade på Christopher. Han omfamnade henne och dem stod länge och höll om varandra.
” Hur mår hon? ” sa Catilin ocb slog sig ner mellan mig och Stoph.
” Hon ligger i koma och kommer antagligen göra det några dagar ” svarade Stoph och Catilin vände sig sedan mot mig.
” Du måste vara Justin ” sa hon och sträckte ut sin hand mot mig.
” Ja och du är Catilin? ” sa jag och skakade hennes hand. Hon nickade och gav mig ett tillgjort leende. Är det bäst att jag tar det med henne, allt om vad som hände? Hon verkade vara en bra tjej. Jag harklade mig och hon vände snabbt blicken mot mig.
” Vi måste prata med dig följ med ” sa jag och gjorde en blick som visade att hon skulle följa med mig och Stoph som just ställt upp oss. Hon nickade frågande och följde med oss ut från väntrummet. Jag och Stoph berättade så gått det gick om att vi var kriminella och vad vi gjorde. Hon nickade och kollade med en svårläst blick.
” Så du är alltså kriminell och jagad av polisen, och du är med i hans gäng? ” sa hon och pekade på Stoph, han nickade.
” Jag tycker inte det ni gör är rätt men ni måste lova att ta väll hand om Cass, vet hon ens om det? ” Stoph nickade och jag skakade på huvudet.
” Gör hon? ” sa jag och Stoph såg med ens osäker ut.
” Jag vet inte jag kanske bara trodde det ” sa han och skakade på huvudet.
” Snart vet hon ” vi ska berätta så fort hon vaknar sa jag som svar på Catilins fråga.
” Och till sist lova att inte berätta något för våra föräldrar ” sa Stoph med en allvarlig min. Catilin svalde hårt och nickade sedan. Jag lutade mig fram och gav henne en kram, hon luktade gott av parfym.
” Tack så jätte mycket ” sa jag och log tacksamt detsamma gjord Stoph.

 Fråga:  Hur skulle ni känna om ni var i Stoph situation?
Håller på med kapitel 13 så om ni komenterar flitigt kommer nästa kanske upp idag :)

✔ I'm Right Here

Kapitel 11 - The Revanges

 

Justin’s Perspektiv:

 

Dagen hade flytit på bra och det var bara en lektion kvar, Idrott. 

” Justiiin jag ska döda dig! ” tjöt Cass och kom springandes genom korridoren med Bonnie tätt bakom sig. Hon hade handen för halsen, det var sugmärket hon pratade om. Hon kom fram till mig, Adam och Antonio som stod vid våra skåp, Christopher gick fortfarande bara i nian. 

” Vadå? ” sa jag oskyldig och satte upp händerna i luften medan jag asgarvade samtidigt. 

” Ja Vadå? ” sa hon och pekade på märket på hennes felfria hals. 

” Säg till Antonio i stället! ” sa jag och pekade på Antonio, det var ju sant det var han som sagt att jag skulle göra det. Cass viftade med handen för att byta ämne

” Vad har ni nu? ” sa Bonnie och Adam viftade med en Biologi bok framför näsan på henne. 

Hon nickade och puttade bort hans hand. 

” Jag har Idrott ” sa jag och Bonnie nickade. 

” Jag med ” sa Cass och jag log. 

” Jag har Biologi ” sa Bonnie irriterat och följde med Adam och Antonio som började gå mot biologi salen. Jag drog ut min väska med mina idrottskläder och vände mig om mot Cass 

” Ska vi gå? ” sa jag och Cass nickade och slängde upp sin väska på ena axlen. 

Vi kom ut på skolgården som var fylld med folk vid denna tidpunkt, alla yrade fram och tillbaka. Cass stannade mig och jag kollade frågande på henne, hon öppnade och stängde munnen som en fisk. Hon tvekade på att säga något men till sist stannade hennes mun öppen. 

” Du vet att Bonnie har en crush på dig va? ” sa hon och la huvudet på sne. Vi började gå igen

” Ja man märker sånt ” sa jag och Cass nickade. 

” Tänkte bara så du ville veta ” sa hon och svängde precis in till tjejernas omklädningsrum. Jag fortsatte framåt och gick in genom dörren till killarnas.

Jag bytte snabbt om till ett par shorts och ett stort linne, och snörade sist på mina skor. 

När jag var klar öppnade jag dörren, allas blickar vändes mot mig 

" Där hade du tur, precis i tid " Jag himlade med ögonen och satte mig i ringen vid alla andra, Cass hade ännu inte kommit, men snart där på kom hon ut rusande ur omklädnings rummet samtidigt som hon försökte sätta upp sitt hår i en hästsvans, hon bar ett par tighta svarta shorts som täckte halva hennes rumpa och en t-shirt med texten cool kids dont dance på. 

" Cassidy sen som vanligt " sa våran idrotts lärare och suckade högt, Cass pekade finger åt henne bakom hennes rygg men hon verkade se det och sa 

" Någon som är på bra humör? " 

" Alltid i närheten av dig " svarade Cass uppkäftigt, alla började oo:a och Cass satte sig mitt i mot mig och gav mig ett leende.

” Vi ska börja med kondition, börja springa 15 minuter fram och tillbaka ” sa idrottsläraren

Alla reste sig upp och började sakta jogga fram och tillbaka, Cass var sist upp hon slöt snabbt upp sig vid min sida och började springa bredvid. 

" Jäklar vad hon var bitter då " Sa Cass och skakade på huvudet. Jag började skratta åt de hon just sagt.

” Eller så var det du som var det ” svarade jag och Cass lipade åt mig samtidigt som hon snärtade till mig på armen och ökade takten så hon sprang framför mig.

 

Jag gick ut ur dörrarna från omklädningsrummet och väntade på att Cass skulle komma. Tjugo minuter senare kom hon ut, 

” Väntade du? ” frågade hon förvånat samtidigt som hon knöt sina skor

” Hänger du med till mig killarna och Bonnie är redan där ” sa jag

” Sure, ska bara hämta några saker i skåpet ” sa hon och vinkade och försvann in genom dörrarna till skolan. Jag började gå mot Cass bil som stod parkerad på den lilla parkerings platsen som tillhörde skolan. Jag lutade mig mot motorhuven, och snart kunde jag skymta Cass komma gående, 

” Snälla får jag köra? ” sa jag och putade ut med underläppen och gjorde ögonen så stora som möjligt. Hon nickade och skrattade åt min fula min och kastade nyckel till mig, innan hon hoppade in i sätet bredvid. We can´t stop spelades på radion och Cass höjde volymen en aning, och började sedan sjunga med. Jag skrattade och backade sedan ut och gasade på hemåt. Jag svängde upp på grusvägen som lädde till vårat hus och stannade bilen och gav Cass nyckeln. Vi började gå mot dörren och jag öppnade den åt Cass som gick in. Idag var soffan tom och vi hörde röster ifrån köket så vi tog snabbt av oss våra skor och styrde stegen mot köket. 

” Hey Broder ” sa Cass och hoppade på Christopher bakifrån. Han kramade om henne och Cass vände sig sedan mot dem andra. 

 

Efter ett tag låg alla uttmattade i soffan. Vi hade tre soffor Antonio och Bonnie delade och dem låg tysta och glodde på det tråkiga programmet som visades på tv:n framför oss. Adam och Christopher delade på den andra soffan och den tredje soffan låg jag på. Cass satt uppe på mina ben eftersom det var den ända platsen kvar efter att hon kommit tillbaka från badrummet. 

” Jag är hungrig jag vill ha pizza ” skrek Antonio efter en stunds tysnad, jag slängde telefonen som låg på bordet bredvid honom och sa

” Beställ ” han gick iväg. Cass gäspade stort och drog upp sin mobil för att kolla hur mycket klockan var.

” Kan inte vi få sova här jag orkar inte åka hem ” sa hon och log sött, 

” Gör så ni ” Bonnie harklade sig och sa snabbt

” Jag kan inte jag har lovat att hjälpa Mikayla ” jag ryckte på axlarna 

” Du kan ta min bil ” sa Cass och log mot Bonnie, Bonnie kom fram till Cass som gav henne nyckeln och en stor kram, innan hon sa hejdå och försvann ut.

” Värst vad hon fick bråttom ” sa Cass och suckade högt, Cass gav mig en blick och jag visste precis vad hon menade. Det handlade om Bonnie’s avundsjuka, hon var avundsjuk på Cass.

 

 

Efter en stunds tystnad knackade det på dörren

” Pizzan har kommit ” roppade Antonio och skyndade sig fram till dörren för att öppna och ta emot dem. Han öför tppnade dörren och hans min ändrades på bara några sekunder. Jag han se vilka det var och ställde mig snabbt upp från soffan och drog upp en pistol jag hade i byxfickan. 

” Cass upp på mitt rum nu ” viskade jag till henne och hon smög snabbt upp för trappan med en skräckslagen min. 

” Vad fan gör ni här? ” röt jag mot dem när Cass försvunnit upp. Jag höll pistolen riktad mot ledaren som var Jacob, han log retigt.

” Vi är här för Revange ” sa han de skulle försöka döda någon av oss precis som vi hade gjort förra gången vi hade träffat dem. 

” Så erat namn stämmer fortfarande? ” sa jag eftersom deras namn var Revange och dem nyligen sakt att det var det dem ville ha. 

 

Cassidy’s Perspektiv: 

 

Jag smög snabbt upp på Justins rum. Vad var det som hände och vilka var det? Att det var pistoler inblandade gjorde det hela värre. Jag hörde höga röster där nerifrån och jag visste inte  vad jag skulle göra. Rösterna blev högre och högre och det lät som om dem kom närmare. Jag backade så långt det gick och gick rakt in Justins byrå så lampan som stod på den ramlade ner och gick i bitar. Jag slog handen för pannan och ställde mig snabbt upp, bara dem inte hade hört mig. Dörren flög upp och det stod en mörk kille med en pistol rikatd mot mig

” Så vem har vi här? ” sa han med en tillgjord röst. Jag tittade panikslaget på honom och bakade så långt jag kunde innan min rygg nuddade väggen på andra sidan rummet. 

” Biebers flickvän? ” sa han och gick ett steg närmare. Jag skakade på huvudet, jag kunde inte prata det kom inga ord. 

” Vart är pengarna? ” sa han och jag öppnade munnen för att säga något

” J-aag Vee-t Int-e ” stammade jag svagt fram och kände hur en tår rann ner för min kind. 

Var var killarna när jag behövde dem?

Jag hörde hur ett skott avlossades och en smärta i axeln innan allt blev svart.


Oh Drama

Fråga: Varför tror ni Revanges vill ha pengar av Justin?

 

/ Agnes & Tilde 


Svar På Tal

Ideér & Tips Från Er Läsare

 
 
 
Fortsätt skriva bra förslag i kommentarerna. Det ger oss ideér och inspration om vad vi ska skriva om, och det är ungefär 99% chans att vi tar med eran ideé. Så skriv jätte gärna förslag på saker ni tycker ska hända!
 
 
Svart till Kelly: 
I Beskrivningen till novellen har vi skrivit att han älskar musik och med det räknar vi att han också gillar att sjunga, så absolut kan Cass få reda på att Justin gillar att sjunga genom att hon hör det när han sjunger i duschen! 
Många Pussar till dig Kelly :*
 
Svar till Anonym:
Vi vill vara lite hemlighetsfulla om vad som kommer hända i Cass och Justins relation men som jag skrev där 
uppe är det ungefär 99% chans att ditt förslag kommer med så du får hoppas! Puss till dig :*
 

KAPITEL 10 FINNS 2 INLÄGG UNDER!
 
/Agnes
 

Svar På Tal

Så Gulliga Läsare Vi Har!

 
 
Omg blir tårögd av kommentarer som denna, jag hoppas ni förstår hur mycket en kommentar betyder? Det spelar ingen roll om den är lång eller kort. Vi vill börja att tacka dig och alla andra som kommenterat!
och sjukt mycket tack för denna gulliga kommentar Hanna, detta gjorde absolut min kväll/natt. Så du vet är vi två stycken vid namn Tilde och Agnes. Jag vet inte hur vi ska tacka dig, men Tack Tack Tack x 1000
 
Svar på Hannas frågor:

Denna novellen kommer bli runt 60 + kapitel och det tar nog ett tag att skriva alla kapitel så du får nog hänga med ett tag, och självklart kommer vi börja på en ny novell efter denna. Vi har massor med ideér till kommande noveller i alla fall jag Agnes och det hoppas jag Tilde också har. Vi kommer nog fortsätta att skriva ganska länge framöver så du behöver inte vara orolig, Haha men det glädjer mig att du skriver att du nog aldrig kommer sluta läsa våran blogg. Tusen Pussar och Kramar till dig söta Hanna och jag hoppas du fick svar på dina frågor, annars kan du kommentera igen ! :*

KAPITEL 10 FINNS UNDER DETTA INLÄGG
 
/Agnes

✔ I'm Right Here

Kapitel 10 - Movie Night

 

Cassidy’s Perspektiv 

 

Justin körde upp bilen vid huset och vi båda hoppade ut. Killarnas bil stod parkerad bredvid, dem åkte en egen bil direkt hit medan jag och Justin åkte och handlade. Jag gick bakom bilen och öppnade bakluckan som sakta åkte upp, jag tog påsarna som låg där och Justin tog pizzorna, han låste bilen och vi började gå mot dörren som jag med min lediga hand öppnade. Jag sparkade i väg mina skor och fortsatte in i det stora vita vardagsrummet där de bäddat med madrasser, täcken, filtar och kuddar. Jag kastade ut Pringles chipsen och påsarna med ostbågar och godis. Killarna hade fixat öl som låg slängt med snackset på madrasserna. Det knakade till i trappen och Bonnie kom ner hon hade tre filmer i handen och ett stort flin på sina läppar. 

” Vad har du valt för filmer? ” sa jag och sprang fram till henne och kikade. Mean Girls och Spring Breakers, jag nickade nöjt och drog med mig Bonnie in till killarna i köket. 

” Dessa filmer ” sa Bonnie och höll upp filmerna. Antonio spottade ut allt vatten han hade i munnen och spärrade upp ögonen, oturligtvis hamnade vattnet på Adam som inte såg ut att bli särskilt glad av det.

” Aldrig ” sa han och skakade på huvudet. Adam försökte torka bort vattnet så gott det gick. 

Jag ryckte Spring Breakers ur handen på Bonnie och tryckte upp den i Antonios ansikte. 

” Vill du se den nu? ” sa jag när han sett dem bikiniklädda kändisarna på framsian.

” Haha visst ” sa han och tog filmen i från mig. Jag och Bonnie gav varan varsin high five och gick tillbaka till vardagsrummet medan killarna började prata om Ashley Benson. 

Jag himlade med ögonen samtidigt som jag skärde upp pizzorna som Justin ställt på bänken, jag tog sedan med de till vardagsrummet där alla nu var. Bonnie satte på Spring breakers och vi hög in på pizzorna, när jag ätit upp min andra pizza bit var jag inte alls sugen längre, jag hoppade bak ett steg och började fokusera bara på tv:n. Ja jag måste börja äta mer, men så fort jag äter tappar jag aptiten. Jag var ganska smal och åt aldrig särskilt mycket, en gång förut hade jag legat inne på sjukhus beronde på ätstörningar. Jag kände Bonnies blick bränna mot min kind, jag vände blicken mot henne och hon viskade tyst 

" Du måste äta mer " jag nickade, Bonnie var den ända förutom min familj som viste om detta. Vi kan säga så här, de är bara Bonnie som vet precis allt om mig. Alla i skolan tror jag är helt perfekt och har de perfekta livet, men mitt liv är raka motsatsen. Jag hatar mitt liv, jag skakade bort de negativa tankarna och försökte fokusera på filmen. Filmen tog snart slut och vi bytte till Mean girls killarna suckade högt och vi mutade med att de fick välja nästa gång, fast de kunde de ju glömma. Jag tröttande snabbt på att sitta still och kom på en annan idé vad vi kunde göra, 

" Kan vi inte köra sanning eller konksekvens? " brast jag ut och alla vände blicken mot mig, de var något jag verkligen gillade och tyckte var sjukt kul, även fast jag fyllde 18. De nickade och vi satte oss i en ring med en flaska i mitten, Justin började snurra och flaskan hamnade på Adam som suckde högt innan han valde konsekvens

” Kyss den snyggaste personen i rummet ” sa han och Adam satt tyst en stund innan han snabbt böjde sig fram och tryckte sina läppar mot mig, jag besvarade kyssen och han avslutade den snart där efter.

 

 

 " Kiss the prettiest person in the room " 

 

Justin kollade surt på Adam och han gav honom en konstig blick. Vad höll dem på med? Adam snurrade flaskan och den hamnade på Antonio

” Sanning ” sa han.

" Vem var den senaste du hade sex med? " frågade Adam och blickarna vändes mot honom, 

" Någon blondin som jag hittade senaste gången vi var ute vet inte vad hon hette "

 Vi nickade och han snurrade på flaskan, Justin. 

" Konsekvens "  sa Justin säkert och Antonio fick ett stort leende på läpparna och sa

" Ge Cass ett sugmärke " Alla i rummet började skratta och Justin flyttade sig närmare mig och böjde sitt huvud mot min hals och började suga och nafsa, jag rullade in mina läppar för att inte stöna. Snart spred sig ett röd lila blå märke på min hals, och de runt log nöjt när Justin satte sig tillbaka på sin plats igen. Jag kollade på Bonnie som fokuserade på något annat, hon var avundsjuk eftersom hon hade världens största crush på Justin. Jag bara visste det. Det tog inte lång tid innan vi alla satt utmattade på madrasserna och halvsov. Det spelade ingen roll om vi var uppe för sent det fanns ändå inga föräldrar som kunde säga till oss om vad vi skulle och inte skulle göra. Så Varför inte? Yolo liksom. 

 

Jag kollade mig omkring och såg nu att Stoffe, Bonnie och Adam sov. Jag kröp ner skönare och puffade upp kudden, slöt mina ögon och föll in i en lätt sömn, ni vet en sån när man sover men ändå känner och hör allt runt om. Jag kunde höra hur Justin och Antonio prata tyst 

" Hon sover nu "

" Känner du något för henne? " kunde jag höra Antonio fråga

" Nej " Svarade Justin säkert och jag kände mig faktiskt lite ledsen. Inte för att jag kände något för Justin, men. 

 

Justin’s Perspektiv 

 

Ett ringade ljud väckte mig ur min sömn, Cass mobil, jag lossade greppet jag tagit om henne igår och sträckte mig efter mobilen. Just fan de är skola idag. Killarna hade nu börjat vakna men Cass och Bonnie sov fortfarande som stockar, jag skakade liv i Cass och Adam i Bonnie. Hennes vakra ögon öppnades sakta och hon tittade sig omkring och tog sin mobil ifrån mig, hon kastade sig upp ur sängen och drog med Bonnie upp på sitt rum, det var en timme tills vi började och som jag vet tar de en stund för tjejer på morgonen. Jag gick upp för trappan och sedan in i Cass rum, jag satte mig på sängen så jag såg rätt in genom den öppna dörren mot hennes WIC där de rivit ut halva hennes garderob och letade efter något att sätta på sig. Cass gav Bonnie en blå stickad tröja och ett par svarta shorts, och hittade sedan en skjorta som gick från vitt till rosa och ett par ljusa jeans shorts till sig själv. Bonnie vände sig om mot mitt håll och skrek till, Jag brast ut i skratt. 

" När kom du hit? " frågade hon och jag ryckte på axlarna och de började byta om, dem brydde sig inte om att jag satt och tittade på dem. När de var klara gick de ut och Cass satte sig vid sitt sminkbord, hon började kladda på foundation, puder, eyeliner, mascara och läppstift, samtidigt som Bonnie plattade hennes hår. Fråga inte hur jag vet vad allt heter.

När de båda var klara började de gå mot dörren och sedan ner och jag följde efter, där nere stod killarna och satte på sig sina skor, Cass och Bonnie trädde på sig ett par likadana vita låga converse och jag drog på mig mina vanliga Supras.

" Ni får åka eran bil jag och Bonnie tar en egen " Han Cass säga innan de försvann in genom dörren som lädde till garaget. Vi gick ut och hoppade sedan in i våran Fisker Karma, jag körde och Adam satt bredvid, Stoffe och Antonio där bak. Garagedörren öppnades och ut kom en svart mosler, allas ögon for upp förutom Stoffe som bara skrattade

" Är de hennes? " fick Adam ut sig och Stoffe skakade på huvudet.
” Det är Pappas ” sa han och Antonio pustade ut, och vi andra skrattade medan vi såg på medan hon smidigt backade ut och körde iväg längst gatan och mot skolan.

 

Jag parkerade bilen och kollade på Bonnie som gav mig en godkännande blick, de var första dagen i skolan efter Sarah hade dött, jag öppnade dörren och hoppade ut. Jag och Bonnie började gå mot skolan, dörrarna öppnades och vi gick in. Allas blickar var på oss precis som vanligt och jag njöt av de, killarna som dreglade efter oss och tjejerna som var avundsjuka. Denna gången kändes ändå helt annorlunda. Det kunde delvis bero på två saker,

den första saken var att Sarah hade dött och dem flesta kanske visste det eller så berodde det på att jag hade ett jävligt stort sugmärke mitt på halsen, det var nog därför folk tittade. Fuck Bieber. Ska döda honom när jag ser honom. 


Ni har varit bra på att kommentera dem senaste kapitlerna, blir så stolt. Så här har ni kapitel 10.

 

Fråga: Tror ni Adam gillar Cass?

 

Agnes & Tilde


✔ I'm Right Here

Kapitel 9 - Oh, Bonnie Have A Hangover

 

 

Justin’s Perspektiv 

 

Jag knackade hårt på dörren och strax där efter öppnade en yrvaken Cass dörren. 

” Oj, väckte jag dig? ” sa jag och kollade oroligt på Cass. Hon skakade på huvudet

” Har Bonnie vaknat än? ” sa jag och klev in i deras hall. Först då märkte jag att hon bara hade på sig underkläder och en tröja som räckte till rumpan.

” Juustiin ” sa hon när hon märkte att jag kollade. 

” Det är inte mitt fel att du bara har på dig det där ” sa jag och nickade mot hennes tröja med ett flin på läpparna.

” Inte mitt fel att du kom just nu! ” svarade Cass

” Så du menar att om det skulle kommit någon helt random skulle du fortfarande ha det du har på dig nu? ” 

” Ja? ” sa hon och började gå in mot köket. 

” Vad är det för speciellt med mig då? ” sa jag sårat. 

” Då har jag väll på mig detta för din skull ” sa hon och sträckte ut armarna vilket resulterade att man såg en bit av hennes solbrända mage. Jag skrattade och nickade nöjt. Hon öppnade fyrsen och drog fram två Yollibox, hon räckte fram ena till mig och jag tog kärleksfullt. 

Oh gash jag har börjat få känslor för henne fan fan fan. Jag brukar aldrig bete mig såhär mot en tjej, hon började gå mot altan dörren som hon öppnade och jag hängde efter. Hon satte sig på en av solstolarna som stod framför deras nergrävda swiming pool. Jag slog mig ner på stolen bredvid. Jag kollade då och då på Cass som låg och tittade ut i tomma intet samtidigt som hon åt. Ett högt ljud lätt innefrån och min blick som nyss legat på Cass flyttades mot huset där Bonnie kom ut genom dörren, Cass slet också blicken från de hon tittat på och kollade på Bonnie istället

” Vart finns det alvedon ” sa hon och Cass var snabb med att svara 

” Skåpet vänster om kylen ” hon nickade och gick sedan tillbaka in i huset. 

” Riktigt bakfull ” sa Cass och vände blicken mot mig igen. Jag nickade fundersamt och tänkte på om Jag, Cass, Bonnie och killarna kanske kunde ha en filmkväll. Jag skulle kunna komma närmare Cass, Nej fan Justin vad tänker du. Jag han inte hindra mig innan orden han flygga ur min mun och till Cass. 

” Kanske Jag, Du, Bonnie och killarna kunde ha en filmkväll? ” Hon nickade och vände blicken mot mig igen. 

” Det gör vi ” sa hon och ställde sig upp och gick mot dörren. Hennes rosa trosor döljde knappt halva hennes rumpa. Jag njöt av utsikten tills hon försvann in genom dörren. 

Jag ställde mig upp och följde med henne in igen. Vi slängde skräpet och Cass vände sig om mot mig. 

” Vi drar hem till dig och säger till killarna ” sa hon och jag var förvånad över hennes förslag. Hon hade endas vart hos mig en gång och det hade inte slutat så bra kan man säga. 

” Visst, jag behöver ändå hämta lite saker ” 

” Följ med upp, jag ska bara byta om ” Jag flinade mot henne och hon himlade med ögonen. 

” Ditt lilla Pervo Justin ” sa hon och drog med upp för trappen och mot sitt rum. 

Bonnie låg gömd under täcket och snarkade tyst. Jag satte mig på sängkanten och tog upp min mobil. Cass försvann in i sitt WIC och efter stund kom hon ut. 

” Är detta snyggt ” sa hon och snurrade ett varv, hon hade på sig ett par tajta jeans som gjorde att hennes rumpa såg perfekt ut och en vit luftig tröja med någon slags bh under. 

” Snyggt ” sa jag och nickade och hon gick vidare mot sitt sminkbord som stod tvärs över rummet. Jag tog tag i hennes handled och drog henne till mig. 

” Du behöver inget smink, du är fin i alla fall ” Hon rodnade och gömde sig i sina händer. 

” Gör inte så ” sa jag och tog bort hennes händer. 

” Vad gör ni då? ” sa plötsligt Bonnie som troligen vaknat. Hon drog sig snabbt ur mitt grepp, 

” Nothing ” sa hon snabbt och gick snabbt bort till hennes sminkbord som inget har hänt.

” Vi drar till Justin, du, jag, Justin och killarna ska ha Movie Night! Vi kommer snart ” Bonnie nickade till svar och Cass smetade på mascara på sina ögonfransar och gick sedan mot Bonnie. Hon lipade bara mot mig och kramade sedan om Bonnie, jag reste mig och gick ut ur rummet, och Cass kom direkt efter. Vi gick ner för trappan som ledde ner till vånigen under. Jag kände någon som slängde sig över mig och jag vände huvudet och tittade in i Cass vackra ögon. Hon hade ett leende på läpparna och ett sött fnitter lämnde henne, jag fortsatte ner för trappan med Cass på rygggen, hon hoppade av och snörde på ett par vita låga converse och jag drog på mig mina supras. Hon tog ett ciggaret paket och en tändare och la ner i fickan. Hon öppnade dörren och gick ut och jag föjde efter bort till min Fisker Karma som stod parkerad på deras uppfart, jag låste upp och hoppade in i förarsätet och öppnade dörren bredvid inne från och hon hoppade in. Jag bakade ut från uppfarten och började åka mot motorvägen där jag gasade på, jag tryckte på knappen vi dörren som mende att fönstrerna skulle åka ner vilket de gjorde, Cass drog upp sitt paket med ciggareter och räckte en mot mig och tog sedan en till sig själv. Jag satte en mellan mina läppar och Cass tände på den och tände sedan sin egen. Jag tog ett bloss och blåste sedan ut röken som försvann på en millesekund med vinden. 

 

Jag parkerade min bil, eller våran bil det var killarnas också. Jag och Cass gick över grusgången och jag öppnade ytterdörren och lät henne gå in. Killarna satt som vanligt och luffade framför tv:n i vardagsrummet. 

” Hey ” ropade jag och sparkade av mig mina skor och drog med mig Cass in mot killarna. 

” Hej syster min ” sa Cristopher och och vinkade och Cass himlade med ögonen.

” Vi ska ha en filmkväll fixa till er och sedan drar vi tillbaka till Cass ” Sa jag och drog med mig Cass uppför den lilla trappan och in på mitt rum. 

” Usch ” sa Cass och tittade sig omkring i rummet. Jag förstod henne det låg kläder precis överallt och några gamla flaskor öl från förra helgen, det var även en unken doft i rummet som gjorde det hela värre. 

” Jag som trodde mitt rum var värst ” sa hon och gick fram till fönstret och drog upp perienerna till fönstret. Ljuset fyllde rummet och rummet såg plötsligt ännu stökigare ut. 

” Jag måste nog komma och hjälpa dig någon dag ” sa Cass och jag skrattade och nickade. 

Hon slog sig ner på min säng. 

” Du vill inte veta vad som hänt i den sängen ” sa jag och vände mig om mot min garderob med ett flin. Cass skrattade och satte sig på golvet i stället. 

Jag drog fram en väska som jag fyllde med lite kläder, mobil laddare och annat nödvändigt innan jag vände mig om mot Cass 

” Ska vi gå? ” sa jag och hon nickade ivrigt och ställde sig upp från det smutsiga golvet. 


Kommentar Fråga: Har ni smakat Yollibox någon gång? Det är frusen yoghurt. 

 

Skrivet av Agnes & Tilde


✔ I'm Right Here

Kapitel 8 - Why Have You Cut Yourself

 

 

Cassidy’s Perspektiv 

 

Bonnie krockade min arm och vi gick tillsammans ner för den lilla kullen och mot stranden. I mitten av stranden var det fullt med folk som hoppade och skrek till musiken som dunkade ur en högtalare en bit ifrån, där också en DJ stod. Bredvid honom var det ett bord fullt med rödamuggar som antagligen innehöll sprit. En bit bort var den lungna delen an folket som satt i sanden och chillade och antagligen hade det allmänt trevligt. Vi alla fortsatte neråt och plötsligt stod alla på dangolvet och hoppade, efter några minuters dansande hade Bonnie försvunnit och det var bara jag och Justin kvar. 

” Ska inte du dricka? ” skrek jag i försök att överrösta musiken som dunkade ur högtalarna.

” Nej, känner inte för det ” svarade Justin och jag ryckte på axlarna. 

” Värsta vad good du har blivit då ” sa jag och Justin flinade samtidigt som han drog mig närmare sig och vi hoppade upp och ner. Hans kropp nuddade min och det for rysningar längst ryggraden. Låten slutade och det började i stället en lugn låt, jag drog bort Justin ur folkmassan och jag hoppades att Justin inte förväntat sig att jag skulle dansa tätt intill honom till den lungna låten som spelades just nu. Vi satte oss på stranden och jag drog av mig mina tajta skor. Vi satt tysta en stund innan Justin öppnade munnen

” Jag vet inte så mycket om dig, kan du inte berätta något? ” Jag nickade medan mina händer lekte med sanden under mig. 

” Jag föddes växte upp här med mina föräldrar och min perfekta syster, och sedan kom Stoffe,  jag har varit väldigt bortskämd under min uppväxt eller jag är väll de nu med, dock hatar mina föräldrar typ mig, bad girlen som dricker sig full, bryr sig bara om utseende och att vara populär. Dem bryr sig istället bara om min syster som är den perfekta dottern gör inget fel har bästa betygen i skolan och bara är helt perfekt enligt dem. Som tur är är de nästan alltid borta på resor med sina jobb så jag slipper deras jävla tjat och skrik " när jag pratat klart kollade jag upp mot Justin som satt och lyssnade och faktiskt verkande bry sig för en gångs skull.  

" Berätta om dig" sa jag och log sedan mot Justin han drog sin hand genom sitt hår och öppnade sedan munnen 

" Jag växte upp i LA med min mamma, pappa och två yngre syskon, för 3 år sedan orkade jag inte med de längre, deras tjat om att jag skulle fokusera på skolan skuta dricka och röka ja du vet, så jag flyttade till stratford till Adam och Antonio ” Han blev tyst och jag kollade frågande på honom.

" Finns inget mer att veta " 

Jag suckade och gav honom en -Jag kommer snart blick- och gick sedan bort till de stora bordet där de nu bara var en tredje del av de röda glasen kvar. Jag tog ett i min hand och förde glaset mot munnen, jag ska inte bli full utan bara ta ett glas tänkte jag. Man vet aldrig vad jag skulle göra då. Jag styrde sedan mot Justin igen och satte mig bredvid honom. Hans blick var fast på något lite längre bort, jag flöljde hans blick och såg att de var Bonnie hon var rejält full, jag såg henne försvinna in i folkmassan och Justin sa 

" Är de för att glömma Sarah hon gör det " jag nickade och han frågade sedan 

" Och vad gör du för att glömma och gå vidare? "  jag visste de det var hit han ville komma hela tiden, då han såg mina handleder på stranden. Jag visade upp mina handleder och han granskade de noga. Han kollade chockat på mig och svarade sedan 

" Varför, och de där är väll gamla? " 

" Lättare att glömma allt, de är svårt att förklara men de funkar, och ja de är gamla jag har slutat då jag förstod att de var farligt så grovt jag skar mig " Han kollade fortfarande chockat på mig, han undrade säkert varför jag berättade detta för honom men why not? 

" Varför skar du dig förut då? " Jag tog ett djupt andetag

" Massor med familjen vänner och livet bara sög då jag provade olika sätt att glömma och att skära sig funkade " Han nickade 

" Tack för att du berättar detta, trodde verkligen att du hatade mig " 

" Varsågod Bieber, vem har sagt att jag hatar dig? " sa jag och han började skratta 

" Men du snälla kan vi inte dansa? " sa jag och la huvudet på sned.  

Han kollade skräck slaget på mig precis som jag nyss erkänt att jag var världens största mördare och hade mördat miljoner med människor

" Jag kan verkligen inte dansa och så länge vi båda inte är fulla ska jag inte behöva skämma ut mig så du kommer minnas de imorgon " Jag skrattade åt de han just sagt och drog ändå ut honom blad folkmassan, jag började röra mig i takt med musiken och Justin hängde snart med han också. Vi stod där i säkert en timme och bara dansade, flamsade och skrattade. Gud vad kände jag egentligen för killen, ibland var han helt fantastisk och ibland en stor fet jävla bitch. 

 

 

Han såg helt klart bra ut och jag kunde skymta hans abs under hans väldigt genomskinliga linne, mina tankar avbröts snabbt av att Justin vinkade med sin arm framför mig, jag kollade på honom och han sa för säkert tionde gången 

" Bonnie är bra full vi borde nog ta hem henne " sa han och suckade jag nickade och sökte med blicken i folkmassan och kunde skymta henne vid baren, jag tog tag om Justins handled och drog med honom ditåt. Vi fick tränga oss igenom massor med folk och tog bra mycket tid att komma fram, men när vi väl var framme stod hon och flirtade med bartendern, honhällde i sig shot efter shot. Både jag och Justin skyndade oss fram och Justin lyfte upp henne i sin famn och började bära henne mot hans bil, han la ner Bonnie i baksätet och han satte sig sedan framför ratten och jag bredvid. Han gasade på och började köra mot mig, han körde upp för uppfarten och jag tackade för kvällen och började sedan släpa Bonnie till dörren, jag böjde mig ner för att ta upp nyckeln som låg gömd i en blomkruka, jag låste snabbt upp dörren och gick in. Christopher flinade åt mig och fortsatte sedan in på sitt rum. 

” Käften ” sa jag tyst, bara hörbart för mig själv. 

Mina skor och min jacka åkte snabbt av jag och försökte sedan få Bonnie till mitt rum, Där jag puttade henne i sängen som hon snart bäddade ner sig i och somnade. Tjejen skulle må skit imorgon, jag riktade stegen mot badrummet där jag lät kläderna glida ner från min kropp samtidigt som jag borstade tänderna och tog bort allt smink, och kröp sedan ner bredvid den fulla Bonnie. 


Så här har ni kapitel 8 - Vad tycker ni?

Fråga: Vilken är eran favoritlåt med Justin?


Länkbyte

Länkbyte - Jdbstoory

 
Natasha är en 18 årig tjej som lever ett helt normalt liv i LA, där hon studerar dans sista året. Hennes farmor är död som stod henne väldigt nära och hennes pappa bor i Mexiko, och det gör att hon har det en väldigt svårt hemma. Det var först när hennes farmor dog som hon började med dansen på riktigt, vilket lett henne långt in i sporten idag. Plötsligt en morgon väcks hon av skrik och jubel, det hela får henne väldigt orolig så hon går mot närmaste fönstret för att se vad som pågår. kanske skulle hon stannat i sängen, kanske var det hon gjorde rätt. Men saken är säker att hela hennes liv förändrades när hon såg ut genom just det där fönstret. Detta är en novell som handlar om dans och om hur stark en vänskap kan vara, kanske för stark? Den leder dig in i spännande situationer men även fridfulla och härliga.

Tycker ni ska ta och klicka in på denna blogg! Klicka på bilden!
 
 

✔ I'm Right Here

Kapitel 7 - Get Reday To Beach Party

 

Justin’s Perspektiv 

 

Vi slängde ut våra handukar på stranden, den var fullt med folk som skrek, skrattade och levde livet. Jag slängde en blick på Bonnie och Cass som båda, om jag ska vara helt ärlig såg helt förkrossade ut, Bonnie steget värre. De båda la sig ner på handukarna, Cass närmast mig. Hon stödje sin kropp med sina armarbågar och blickade ut över stranden. Jag granskade hennes kropp, hon var vacker. Vänta nu Justin, du hatar henne hon är bara en egoistisk bitch? Jag skakade av min tankarna och min blick fastnade på hennes handleder hon hade stora ärr av att hon skärt sig, de såg ut att vara rätt så gamla. Cass kollade oförtsånde på mig och såg sedan vad jag hade blicken på då hon vek bort armen åt ett annat håll, jag bestämde mig för att inte ta upp det utan sa istället

” Någon som vill bada? ” de båda reste sig upp och började springa mot vattnet, Cass med en neon rosa bikini och Bonnie med en neongrön, bikininsarna passade deras smala solbrända kroppar perfekt. De var framme vid vattnet, jag tog sats och sprag sedan förbi de och ut i vattnet där jag slängde mig i de kalla vattnet en rysning for igenom min kropp, När jag reste mig upp hade ett litet flin spridits på deras läppar, jag sparkade till med foten så de skvätte en massor med vatten på de och ljusa skrik for ut från bådas läppar. Jag skrattade och de blängde surt på mig och kom sedan ut mot mig i vattnet. 

” Det där ska du få för Justin ” sa Cass och kastade sig på mig. Så jag ramlade ner i vattnet av hennes tyngd. Strax där efter kom Bonnie och hjälpte Cass att hålla mig ner i vattnet. Vi skrattade och då och då fick jag rysningar när Cass sexiga kropp nuddade min, nej vad tänker jag? 

 

Klockan började närma sig fem och vi hade badat i säker 3 timmar gick vi upp mot stranden igen. En kille kom mot oss han hade blont hår och jag kände genast igen honom, vi hade matte tilsammans i skolan.

” De är fest i här ikväll, kommer ni? ” Jag kollade på Bonie och Sess som gav mig ett godkännande och jag nickade åt killen

” Ja vad bra, var här vid 9 ” sa han och blinkade åt tjejerna som log sött tillbaka och jag kände en styngd av avundsjuka inombords.
” Du Justin kan du hämta upp oss ikväll, du vill nog inte se på när vi fixar oss i åtta år ” sa Cass sedan och jag skrattade och skakade på huvudet

” Jag kan hämta er vid kvart i ” De log tacksamt mot mig och packade sedan ihop sina grejer och började gå hem till Cass. Jag sa hejdå till tjejerna och åkte sedan själv också hem.

 

Cassidy’s Perspektiv 

 

Vi öppnade upp dörren och möttes sedan av ett tomt hus, ingen hemma, Tack och lov. Jag styrde direkt stegen mot kylskåpet. Jag drog upp kylskåps dörren och tog ut två cider som stod lägst ner i kylskåpet, och gick sedan mot mitt rum som Bonnie var i. Rummet var inget märkvärdigt men jag älskade det. Vita väggar en stor säng, mitt WIC, ett sminkbord och på ena väggen satt en lång vit hylla där jag ställt alla mina bodysplach från Victoria secret, i sängen låg min dator släng och de var kläder och skräp över heltäckningmattan på golvet. Jag gav en flaska till Bonnie som tog emot den och satte mig sedan vid smink bordet och drog fram massor med smink som jag kladade på, med eyelinern gjorde jag en vinge med mer effect än vanligt och avlsutade med ett rosa läppstift. Jag pussade spegeln så de blev en rosa puss mun på den.

 

Jag slängde sedan allt smink till Bonnie som började sminka sig. Själv drog fram min locktång och lockade noggrant håret, jag nickade sedan mot Bonnie att sätta sig på stolen och jag började locka hennes hår. 

” Så vad tycker du om Justin? ” sa Bonnie och jag spärrade upp ögonen av den plötsliga frågan. Jag tänkte efter ett tag innan jag svarade 

” Han var rätt bad, men om man lär känna honom är han shysst ” sa jag

” Men du känner väll inget för honom? ” sa Bonnie och jag spärrade upp ögonen ännu mer

” Absolut inte, Bara vänner ” sa jag och Bonnie nickade nöjt. Vadå kände hon något för Justin? Varför blev hon glad av det, frågorna snurrade runt i mitt huvud

” Aj, Vafan Cass ” sa Bonnie och ryggade tillbaka av smärtan som uppstått när jag lyckats bränna henne med locktången i pannan. 

” Sorry ” sa jag en aning irriterat innan jag la ner locktången och fortsatte in i mitt WIC. 

Jag letade runt en stund innan jag valde ett par mörkblå jeansshorts, ett vitt linne där det stod Forever Love, ett par gröna vans, några armband och ett armbandur och till sist tog jag ett tyg stycke och könt det runt mitt hår så det blev som ett hårband med en liten rosett högst upp. Jag vände mig sedan om mot Bonnie och hon nickade gillandes. En bil utanför tutade och vi båda förstod på nolltid att det var Justin. Jag ryckte åt mig min väska med badkläder, handuken, underkläder, och min pyjamas. Fråga inte varför jag hade pyjamas med mig, eller det var mest för om jag skulle sova hos Bonnie efter strand festen. 

 

Justin svängde in på den smäckfyllda parkeringen och det var ungefär 1 procent säkert att vi en skulle hitta en parkering. Justin, hade tagit med Adam, Antonio och även min lillebror efter viss försök att övertala mig. Men egentligen han var 15 och han hade redan kommit hem full, hade han inga vänner i hans egen ålder som han kunde hänga med? 

” Jag saknar Sarah ” sa jag helt plötsligt, jag ångrade det genast varför behövde jag säga det här, inför alla i bilen. 

” Jag med ” sa Bonnie och kramade om mig hårt. Efter en stunds letande efter parkeringsplats hittade Justin äntligen en och han stängde av motorn och vi alla klev ut. 


Skrivit av oss båda

Fråga: Varför tror ni Cass har skärt sig förut?

 

Information

Facebook sida och information om designen

Ni kan gärna ta och gilla våran nygjorda facebook sida, vi skulle bli så glada.
Och angående Designen så ska vi beställa en design från Miickzzdesigner när hon kommer tillbaka efter sin semester. 

✔ I'm Right Here

Kapitel 6 - Look Away Justin

 

Cassidy’s Perspektiv:

 

1 Vecka senare

 

Jag hade försökt gå vidare, jag hade förstått att Sarah hellre ville se oss glada än deprimerade. Hon skulle ändå alltid ha en plats i mitt hjärta, som min syster. Min mobil ringde och jag tog snabbt upp mobilen, det var ett okänt nummer. 

” Hallå? ” sa jag och tog en sked av glassen jag hade i handen. 

” Hey ” sa en okänd röst, oh damn telefonen hade rätt. 

” Vem? ” sa jag frågande

” Det är Justin.. ” sa han och jag skrattade till och nickade. Lite besviken blev jag, jag trodde det skulle vara någon annan - Någon rolig

” Ja? ” sa jag en aning irriterat. 

” Tänkte vi kunde dra till Bonnie, hon är fortfarande helt krossad ” sa han, han lät en aning nervös faktiskt. 

” Varför inte, ta med badkläder! ” Svarade jag, jag antog att Bonnie gjorde det samma som jag hade gjorde förra veckan, och hon kanske behövde lite sällskap. 

” Kom över ” sa jag bara och vi sa sedan ett snabbt hejdå och jag la undan telefonen och skyndade mig in i mitt WIC. Jag drog fram en mingrönt linne, ett par slitna shorts och sedan mina vita låga converse som jag satte på fötterna.

 

 

 

 

Jag granskade snabbt mig i spegeln innan jag drog ut lådan med smink. Jag målade ett tunt lager svart eyeliner precis vid fransraden och tog sedan ett ljusrosa läppstift och kletade till sist på lite läppglans på det matta läppstiftet. Jag backade ett steg och kollade på mig själv. Kanske lite mycket med läppglanset jag drog bort det med ovansidan med min hand och tog sedan lite läppstift för att få det att se bra ut igen. Precis när jag vände mig om plingade det på dörren, jag var själv hemma så jag skyndade mig mot dörren och öppnade den snabbt. Justin 

” Hey ” sa han och jag log 

” Hej, du kan väll komma upp ska bara packa det sista ” sa jag och tog ett steg bort från dörr öppningen så han kunde komma in. 

” Så är det så här ni bor? ” sa han och jag nickade medan jag drog upp honom på mitt rum. 

” Fast Mamma och Pappa är borta på affärsresa nu, det är bra eftersom dem bara bryr sig om min syster Catilin ” sa jag medan jag gick upp för trappan. 

” Jag visste inte att du hade en syster ” sa Justin 

” Men nu vet du det ” sa jag och skrattade till, hans klingande skratt fyllde mina öron och jag ville bara hoppa upp i hans famn och gosa ner mig i hans hals. 

Vafan Cass vad tänker du, Justin är bara Justin inget speciellt. 

” Så det här är mitt rum ” sa jag uttråkat och sträckte ut handen över rummet. Jag gick direkt in i WIC:en och Justin ställde sig i dörröppningen och kollade på medan jag drog fram en jeansväska och slängde ner min bikini, en handuk, pyjamas vilket bara var en rosa stor tröja. Till sist öppnade jag en liten låda och tog upp rena underkläder och när Justin fick syn på det vickade han med ögonbrynen och log. 

” Pervo ” sa jag och himlade med ögonen. Han skrattade och jag tryckte snabbt ner underkläderna i väskan och gick mot utgången där Justin stod 

” Ska vi åka? ” sa jag och puttade bort honom från ingången och gick ut. 

” Sure ” sa Justin och ryckte på axlarna. 

När vi kommit ner för trappan och kommit ut från ytterdörren stoppade jag Justin. 

” Jag måste bara.. ” sa jag och drog ut ett cigarettpaket och en tändare ur min väska. Jag tände den och tog sedan ett bloss. 

” Badgirl ” sa Justin och smällde mig på rumpan. Jag tittade strängt på honom men mjuknade sedan upp.

” Badgirls had more fun ” sa jag och log retigt mot honom. 

” Yes Babe ” sa Justin och nickade, hade just Justin kallat mig Babe? What. 

” Röker inte du? ” sa jag för att byta samtals ämne 

” Jo, känner bara inte för det nu ” svarade han och jag släckte cigaretten och Justin drog med mig mot hans bil. 

 

” Tror du hon sover? ” sa Justin oroligt och jag skakade bestämt på huvudet om jag kände Bonnie skulle hon ligga och titta på Pretty Little Liars och tröst äta. 

Dörren öppnades och Bonnies gestalt syntes, hon bar ett par rosa mjukisbyxor, och ett vitt kort linne som gjorde att hon visade halva magen. 

” Hur mår du? ”sa jag och kramade om henne. 

” Sådär ” svarade hon och tvingade fram ett leende. Justin kramade också om henne och vi båda klev in. 

” Vi tänkte vi kunde dra till stranden och få dig att tänka på något annat ” sa Justin och jag nickade instämmande.

” Jag orkar inte ” sa Bonnie och la sig ner på den stora sängen i hennes rum. 

” Jo det gör du ” sa jag och drog upp henne och mot hennes byrå fylld med kläder.

Jag drog upp ett rosa linne och ett par vita högmidjade shorts och sträckte det till henne. 

” Byt om ” sa jag och hon suckade högt.

” Justin titta bort ” sa jag bestämt och Justin vände bort huvudet mot fönstret. 

Jag började rota runt bland allt Bonnie’s smink efter något fint hon kunde ha. 

” Juuustiin ” tjöt Bonnie när Justin smygtittade på henne. 

” Sexy ” sa Justin och vände sig om igen, Bonnie himlade med ögonen och drog på sig shortsen och knäppte dem sedan. Hon sminkade sig sedan medan Justin och jag satt uttråkade på hennes säng. 

” Jag går och byter om till badkläder ” sa jag och gick mot Bonnies dörr och fortsatte sedan mot badrummet som låg precis vid dörren. 

 

När Bonnie var klar satte hon sig också på sängen. 

” Varför kan jag inte bara sitta kvar i min säng och få äta glass ” sa hon och suckade. 

Jag skulle precis öppna munnen och förklara när Justin började 

” Du måste gå vidare i livet Bonnie, jag är säker på att Sarah hellre skulle se dig va glad än att sitta hemma och deppa ” 

” Precis som Justin säger du måste gå vidare ” sa jag och både Justin och jag kollade på Bonnie hon nickade och reste sig upp 

” Så ska vi gå? ” sa hon och log nu första gången sedan vi kommit. 

” Jepp ” sa Justin och hjälpte mig upp. 

 


 

Agnes håller vad hon lovar, här är kapitel 6 och klockan är tio i tolv. Hoppas ni inte sover..

Fråga: Vilken är eran favorit låt med Justin? 


✔ I'm Right Here

Kapitel 5 - What happend?

 

Cassidy’s Perspektiv: 

 

” Vad sa du? ” sa jag med gråt i rösten. Jag hörde hur någon tog telefonen. 

” Vi är på sjukhuset, kom ” sa Justin på andra sidan luren, Vad fan gjorde Justin där? Eh Jag hade viktigare saker än att tänka på honom. Jag lämnade vagnen där den stod och drog ut min lillebror och mot bilen. han satt tyst nästan hela vägen. Jag var nära på att gråta men höll tillbaka det. Stay Strong

” Vad har hänt? ” frågade han tillslut och jag snörvlade till. 

” Sarah har .. dött ” sa jag och svängde just in på sjukhusets parkeringplats. 

Christopher visste mycket väl vem Sarah var hon, Bonnie, Sarah och jag hade hållit ihop sedan dagis. Jag klev ur bilen och sprang snabbt mot sjukhusets ingång med min bror bakom mig.

Jag såg Bonnie och Justin en bit bort, men ärligt talat brydde jag mig inte ett skit just nu. Jag ville veta vad som hänt med Sarah. Jag rusade fram till Bonnie och ofmanade henne mjukt. 

” Vad hände ” snyftade jag och Bonnie berättade så gått det gick, när hon berättat klart såg jag mig omkring i vänt rummet alla satt i, Sarahs föräldrar satt på soffan mitt emot våran och kramade om varandra, och inte förens nu märkte jag att Adam och Antonio satt bredvid mig. Jag vände mig och och försökte le åt Adam men det resulterade nog mest i en ful grimas. Han såg på nåt sett sårad ut, han kände väll inte Sarah på något sätt, eller vad vet jag det kanske hade hängt mycket när Sarah och Bonnie var hos Justin? Jag vände blicken bort mot rummet där antagligen Sarah låg nu, det var svårt att förstå att hon inte fanns mer, jag skulle aldrig få se eller träffa henne något mer. Jag kände tårarna bränna bakom ögonlocken och jag blundade hårt, en ensam tår rann ner för min kind och jag kände hur ett par starka armar runt mig. Jag tittade upp och mötte Justins bruna ögon och mjuka blick. Han kollade sorgset på mig och jag begravde ansiktet i mina händer och lätt tårarna rinna. Hans hårda sida var som bortspolad. Denna Justin gillade jag, den mjuka, gosiga.

 

 

Justin’s Perspektiv: 

 

Det gjorde ont att se både Bonnie och Cass gråta. Det var en av mina svaga punkter, att se tjejer gråta. Jag sträckte ut mina armar och tryckte dem närmare mig, Cass kollade upp med sina tårfyllda ögon mot mig. Bonnie och Cass var dem första tjejerna jag inte bara legat med och sedan slängt ut, det var något speciellt med dem båda som gjorde att jag inte bara kunde släppa dem. Visst Cass var jävligt irriterande, men ändå speciell på sitt sätt. 

” Vi går nu ” sa Bonnie och drog upp mig och Cass på fötter. Adam, Antonio och Christopher följde efter oss. Cass och Bonnie kramade om Sarahs föräldrar och sa hejdå. 

” Vi skjutsar hem er ” sa jag och Cass nickade. 

 

Cassidy’s Perspektiv 

 

Vi gick ut till bilen och eftersom vi var 6 stycken och det bara fick plats med 5 personer i en vanlig bil var någon tvungen att sitta i någons knä. 

” Cass, kan sitta i mitt knä ” sa Christopher och klappade på sitt knä som menade att jag skulle sätta mig. Jag satte mig och lutade mig mot hans överkropp, och snart hade jag fallit in i en lätt sömn. 

 

” Cassidy! ” Ropade Christopher och jag ryckte till och mina ögonlock for upp. Min hud kändes stram runt ögonen efter alla tårar som torkat in i huden. 

” Vad? ” sa jag irriterat och blinkade några gånger. 

” Sov du? ” sa Justin och flinade, jag smällde till honom lätt på axeln och skakade snabbt på huvudet. 

” Nej, verkligen inte ” sa jag och skrattade. Ett stygn av ångest dök upp inom mig och mitt leende bytes ut mot en ledsen min, det kändes fel att vara glad när precis Sarah hade dött.

Riktigt fel. 

” Du, är det okej om jag följer med killarna hem till dem? ” sa Christopher och kliade sig oroligt i nacken. Jag nickade och vände mig sedan om mot huset. 

” Hejdå ” sa jag och jag kände ännu en gång hur gråten brände innaför ögonlocken. 

Dem lämnade uppfarten och körde vidare i den riktingen Bonnie bodde. Medan jag gick vidare upp mot husets ytterdörr tänkte jag på Sarah. Vad hade hon gjort för fel för att förtjäna att dö. 

Jag gick in genom dörren och sparkade av mig mina skor och öppnade frysen och tog ut Ben & Jerry’s en jag sparat till ett bra tillfället, det bra tillfället var nu jag behövde tröst. 

Jag gick snabbt upp till mitt rum och slängde mig i sängen och började äta glassen medan tårarna rann ner från mina kinder  

 

Justin’s Perspektiv 

 

När vi lämnat Cass fortsatte vi vidare mot Bonnie’s hus. Jag var faktiskt orolig för både henne och Cass, dem hade just förlorat sin bästa vän. Jag tittade oroligt bak mot Bonnie, hon sa helt stilla och stirrade bara framåt. 

” Är du säker på att du inte vill följa med hem till oss? ” sa jag och tittade tillbaka på vägen och försökte koncentrera mig så jag inte lyckades köra av vägen. 

” Ja, jag vill bara vara själv ” sa hon och vände blicken ut mot vägen. Jag såg på henne att hon var helt krossad, det skulle ta lång tid innan gick vidare. 

” Hejdå ” mumlade hon och klev ur bilen.

” Hejdå ” sa vi alla och vinkade hon log och gick sedan in genom porten och försvann. 

Ärligt talat var jag orolig för Bonnie, Cass hade ju Christopher och sina föräldrar medan Bonnie bara hade sin syster. Jag hade fått reda på att Bonnie’s föräldrar dött i en bilolycka. 


Kommentera! Om några timmar kommer ett till kapitel, Jag lovar. 

Fråga: Vilken är eran favorit Bonnie eller Cass?

 

Information

I´m Soo Bad

Jag vet, det skulle ha kommit upp ett till kapitel i går. Jag han skriva början och sedan kom det saker imellan så jag inte han skriva. Jag ska ligga i solstolen hela dagen så förvänta er några kapitel  2 kapitel. 
 
 

✔ I'm Right Here

Kapitel 4 - Months Without Parents

 

CASSIDY’S PERSPEKTIV

 

Jag öppnade ytterdörren och klev in

” Hallå? ” ropade jag medan jag slängde mina nycklar på hallbordet och sparkade av mig mina skor. Ingen svarade så jag skyndade mig upp på övervåningen och märkte att Christophers dörr stod på glänt, jag gick fram och kikade in. Han satt med sin mobil upptryckt i ansiktet. Jag himlade med ögonen.

” Hey ” sa han fortfarande med blicken på mobilen. 

” Vad ska du göra ikväll? ” sa jag och sket fullständigt i att säga hej. 

” Antagligen inget eftersom jag också fick utegångsförbud ” sa han och släppte äntligen blicken från mobilen och mötte min. 

” Utegångsförbud säger inte att man inte får ta hem vänner ” sa jag och blinkade med ena ögat och vände och gick in i mitt rum som var alldeles bredvid Christophers. 

Jag drog med mig min dator och slängde mig på sängen. Jag öppnade datorn skrev in mitt lösenord och klickade sedan mig in på Facebook. Jag hade fått 6 nya vänförfrågningar, dem flesta var från några på skolan. Men jag rynkade pannan när jag såg vem en av förfrågningarna var ifrån, Justin. Jag svarade på den och gick sedan in på hans profil och tittade igenom hans bilder. Det fanns ganska många och dem flesta från fester men också bilder han lagt upp sig själv. Jag stängde av datorn och ställde mig upp, jag såg mig omkring i rummet och märkte sedan hur hungrig jag var. 

” Stoph, vad ska vi äta? ” sa jag medan jag svängde ut från mitt rum och gick ner för trappan till nedervåningen. Han kom ut från sitt rum och följde efter mig ner. 

” Pizza? ” sa han och slog sig ner på en av dem svarta barstolarna vid bordet. 

” Varför inte? ” sa jag och ryckte på axlarna, det skulle ändå bli som vanligt mamma och pappa skulle inte komma hem förens sent ikväll. Det började vibrera i min mobil och jag fiskade snabbt upp den ur fickan och tittade på skärmen. 

” Mamma ” sa jag och Christopher suckade. Jag tryckte på svara och la telefonen mot örat

” Hej ” sa jag medan sköt fram en meny med pizzorna som fanns att välja på till Christopher.

” Hey, Gumman det har blivit så att jag och pappa måste åka iväg till Ryssland och jobba där och olyckligtvis måste vi vara där i en och en halv månad ” sa hon och tog sedan ett djupt andetag. Jag stannade till, en och en halv månad utan föräldrar? OMG detta är en dröm. Jag skärpte till mig och koncentrerade mig sedan på samtalet. 

” Okej ” sa jag och försökte låta lite ledsen. 

” Det finns pengar i asken på köksbordet och ring Catilin om det är något ” sa hon och jag sträckte mig snabbt och öppnade den lilla asken som stod i mitten av bordet. Jag satte handen för munnen och Christophers ögon blev stora som tefat. Det låg flera tusen kronor där i

” Ja, vi såg det ” sa jag och mamma suckade. 

” Okej då ses vi Oktober ” sa mamma och jag nickade ivrigt. 

” Ja det gör vi Hejdå Puss ” sa jag och mamma la på. Jag la fort ner telefonen på bordet och stirrade på Christoper. 

” Jag ska ha ha en Hawaii ” sa han och fortsatte titta ner på menyn. 

Jag satte handen för hans mun

” Vet du just vad mamma sa ” sa jag och hoppade ivrigt upp och ner. Han skakade förvånat på huvudet och kollade konstigt på mig. 

” Mamma sa just att hon och pappa behövde åka bort i en och en halv månad! ” Nästan skrek jag av lycka och hans mun åkte snabbt upp i ett leende. 

” Fattar du hur länge det är? ” sa jag och tittade på honom. Han nickade och han hoppade på mig och kramade mig, jag behövde nästan inte titta upp på honom eftersom jag var 1.75 och han 1.79. Jag vände mig sedan mot den lilla asken med pengar på bordet. 

” Hur mycket pengar är det här ens? ” sa jag medan jag skakade på huvudet. 

 

” Fan va lyx, Cass ” sa Christopher medan han mumsade på sin Hawaii pizza. Jag nickade instämande och svalde sedan. 

” Jag står snart inte ut med dem, så det var tur att detta hände ” sa han och jag nickade instämmande. 

” Det är alltid bara Catilin det handlar om, deras ända dotter som i alla fall gör som dem vill. Det är ju endå dem som har gjort att vi blivit dem vi är idag så dem får väll skylla sig själva ” sa jag och tog en klunk av den iskalla colan jag hade i ett glas framför mig.

” Dem vill väll ändå inte ha kvar oss ” sa han och tog ännu en tugga av sin pizza. 

” Antagligen inte ” sa jag och slängde en blick på klockan ovanför oss, den visade bara några minuter över fem. Christophers pizza var vid det här laget slut så han sköt bort sin tallrik och tog upp pengarna från den lilla asken. Jag hörde hur han tyst räknade pengarna 

” Det är nästan 10 000 spänn ” sa han och öppnade sin mun i en chockad min. 

” Tänk på att vi ska klara oss länge på det också ” Han nickade och jag ställde mig snabbt upp och ställde in tallrikarna i disken och torkade sedan av bordet. 

” Klockan är bara 5, så vi kanske hinner att åka att handla ” sa Christopher

” Det där var det smartaste som någonsin kommit från din mun ” sa jag och skrattade. Han putade surt med underläppen men brast sedan också ut i skratt.

 

Jag tog en vagn och Christopher slängde genast ner tre påsar chips. Jag skakade på huvudet men lät dem ändå vara kvar, det kunde vara bra att ha. Vi fortsatte framåt och plockade ner bland annat ingredienser till pannkaka, sylt, bröd, smör och massor med annat. Ännu en gång började det ringa i min ficka, jag tog upp mobilen och såg Bonnie’s namn lysa upp skärmen. 

Skulle hon ringa och be om ursäkt för att hon överreagerade när jag bara skulle varna henne om Justin? Jag klikade på answer och satte telefonen mot örat. 

” Ja? ” sa jag samtidigt som jag stoppade Christopher när han tänkte lägga ner ännu 2 påsar chips. Jag gav han en sträng blick och koncentrerade mig sedan på Bonnie 

” Ca..ss.. ” Snyftade hon och jag stelnade till. 

” Vad är det Bonnie? ” sa jag. 

” Sar..ah .. Har.. Dött..” Snörvlade hon och jag släppte brödet jag hade i handen. 


Så, Tror ni det är sant? Btw hade tänkt ge er 2 kapitel idag så förhoppningsvis kommer det ett till kapitel lite senare! 

Fråga: Tror ni Sarah har dött och Varför var Justin där?

 


✔ I'm Right Here

Kapitel 3 - Do not think it will be something between you

 

JUSTIN’S PERSPEKTIV 

 

Mitt huvud dunkade oavbrutet när jag vaknade. Jag sträckte sakta på mig och ryckte till när jag insåg att det låg någon bredvid mig. En blond tjej i bara underkläder? Juste Bonnie hette hon ju. Jag försökte tänka tillbaka på gårdagen men allt var bara svart och jag fick extrem huvudvärk, jag måste ha vart riktigt full. 

Det ända jag kom ihåg var den där Cass, den där irriterande bitchen som inte kunde hålla käften.

Jag släppte mina tankar på Cass och satte mig försiktigt upp i sängen för att inte väcka Bonnie. Jag rycker åt mig ett par svarta haremsbyxor, en svart t-shirts och mina tonade raybans och smög sedan ut från det mörka rummet. Bonnie fick klara sig själv, jag skulle i alla fall till skolan även fast jag var fucking bakfull. 

” Var hon bra? ” sa en röst bakom mig när jag kommit ut till korridoren där allas rum fanns. Jag snurrade runt och möttes Antonios blick. 

” Jag minns inget ” sa jag och vände mig om och började gå ut till vardagsrummet. 

” Du var rejält full ” sa han medan han flinade retligt och skrattade åt mig. 

” Jag är inte på humor ” sa jag medan jag gick ut i hallen. Antonio ryckte på axlarna och fortsatte in mot köket. Jag pustade ut och drog på mig mina Supras och tog min mobil som konstigt nog låg på hyllan i hallen. Jag öppnade dörren och gick ner för den lilla stentrappan som fanns precis utanför dörren. Jag fick syn på Adam i sin bil en bit bort på vår ganska stora grusparkering. Jag vinkade med handen som skulle betyda att han skulle vänta, han verkade uppfatta den och jag joggade fram till bilen. Han vevade ner rutan till den svarta bilens fönster. 

” Please bro, skjutsa mig ” sa jag bedjande, han ryckte på axlarna och log

” Sure ” svarade han och jag öppnade snabbt bilens dörr och hoppade smidigt in. Vi satt tysta under bilresan, det var en skön tystnad och inte en sådan som brukade uppstå när man träffade nya människor, den tystnaden hatade jag. 

” Framme ” sa Adam och stängde av den brummande motorn som tillhörde bilen han hade. 

Vi gick ur bilen och började gå mot skolgården som höll att tömmas på elever eftersom lektionerna skulle börja alldeles strax. 

 

CASSIDY’S PERSPEKTIV 

 

Jag gick lugnt genom korridoren och njöt av det avundsjuka blickarna tjejerna gav mig. Jag blickade ner mot min kropp, på mig hade jag en blommig top, ett par shorts och ett par vanliga blå basketkängor. 

Vid det här laget började jag undra vart Bonnie och Sarah hade tagit vägen, dem var väll inte kvar hos Bieber? Jag svängde in till klassrummet där jag skulle ha matte och hittade snabbt en plats längst bort i hörnet. Jag slog mig ner och la ner dem tråkiga böckerna på min bänk och slog upp blicken. Mr Perry kom just in genom dörren, han log och ställde ner matrialet vi antagligen skulle använda idag. 

” Så var har ni Bieber? ” sa han och blickade ut över den tysta klassen tills han mötte Adams blick. Adam tittade surt på läraren och tänkte percis säga något när Justin kom in genom dörren. 

” Här är jag ” sa han och tog av sig solglasögonen som hängde på näsan.

” Det var på tiden ” sa Mr Perry och antecknade något i en blå pärm. Justin satte sig bredvid Adam och dem började smått viska om något. 

” Idag ska vi jobba i grupper ” sa Mr Perry. Det hördes höga stön och suckar runt om i klassrummet men han verkade inte bry sig, han började istället dela ut ett papper med tråkiga tal på. Sedan delade han in oss i grupper

” Cassidy du kan hoppa över till Adam och Justin ” Jag tittade äcklat på honom och kräktes inombord, aldrig att jag tänkte jobba med honom. Adam var okej men Justin..? Justin gjorde ett kom hit tecken med en handen och flinade mot mig. Jag skakade bestämt på huvudet och satte armarna i kors framför bröstet. 

” Då får väll vi gå dit ” sa Adam och ryckte på axlarna. Dem båda kom emot mig och tur som jag hade satte sig Adam bredvid mig. 

” Så vad är det där..? ” sa Adam och började peka med pennan på pappret. Justin satte helt ointresserad och glodde ut genom fönstret. 

” Vad har ni för problem med varandra? ” sa han eftersom han inte fått något svar, han tittade mellan oss och hans blick stannade på mig. 

” Förutom att han ligger runt och säkert är full nu så beter han sig som han vore kung? ” sa jag och Justin fnyste åt mig

” Jag är kung ” rättade han mig och flinade retigt.

” Ser du inte? ” sa jag och slog ut med armarna mot Adam. 

” Ge dig nu Justin ” sa han och tittade med en bekrymad blick mot honom. Justin verkade inte klara att någon sa till honom vad han skulle och inte skulle göra.

” Säg inte till mig vad jag inte ska göra ” sa Justin och knöt sina nävar hårt för att inte slå till någon. Jag tittade med rädsla mot honom. 

” Har du inte sett henne då, hon kan inte hålla käften en enda sekund och det ända som kommer ur hennes mun är skit ” sa Justin jag tittade hårt mot honom. 

” Det där får ni klara ut själva ” sa Adam och skakade på huvudet medan hans blick fastnade på ett av talen på det vita pappret framför honom. Hur kunde han koncentrera sig när Justin var här? I och för sig brukade jag aldrig kunna koncentrera mig annars heller. Mina tankar avbröts av att klassrumsdörren öppnades och Sarah och Bonnie steg in.

” Var har ni varit då damer? ” sa Mr Perry och skrev ner något i sin blåa pärm igen. 

Ingen av dem svarade. 

” Ni kan vara med.. ” började Mr Perry men Bonnie han avbryta honom 

” Med Cass ” sa hon och log mot mig. Dem båda kom emot Adam, Justin och mig och slog sig ner på dem två tomma platserna som fanns kvar vid bordet. 

” Äntligen ” sa Adam och Bonnie tittade konstigt på honom

” Kan du få tyst på dem där ” sa han och pekade med handen mot Justin och mig. 

” Det går aldrig att få tyst på Cass ” sa hon och skakade på huvudet samtidigt som hon fnittrade till. Jag såg hur Justins blick lämnade hennes ögon och åkte ner till hennes bröst. Bonnie verkade inte märka något så jag böjde mig fram och slog till Justin lätt på axeln. Han vände sig mot mig och flinade. 

” Ska ni börja slåss nu också? ” sa Adam och slog handen för pannan. 

Både jag och Justin brast ut i skratt. Mr Perrys röst avbröt vårat skrattande 

” Två i gruppen, kan gå med mig och hämta material ” sa han och hälften av klassen försvann ut genom dörren på bara några sekunder.
” Vi går ” sa Adam och släpade med sig Justin ut genom dörren och efter Mr Perry. Jag vände genast min blick mot Bonnie och Sarah. 

” Så, vad gjorde ni? ” sa jag och hoppades att dem fattade att jag menade hos Justin och inte när dem kom försent. 

” Justin låg med mig ” sa Bonnie med en drömande blick. Jag förvånades inte av att han gjorde det utan tittade bara uttråkat på henne. 

” Tro inte att det kommer bli något mellan er ” sa jag varnande och Bonnie tittade surt på mig. 

” Jag vet väll bättre själv ” sa hon och vände bort blicken mot Justin och Adam som kom in igen med ett ynka litet papper i handen. 

” Var det där matrialet? ” sa jag och pekade på det lilla pappret Adam höll i handen. 

” Tydligen ” sa han och ryckte menades på axlarna. Lektionerna fortsatte och då och då gav Bonnie mig sura blickar. Jag himlade med ögonen åt henne och försökte koncentrera mig på det Mr Perry sa. 

 


✔ I'm Right Here

Kapitel 2 - What The Hell, Have You Been Drinking?

 

JUSTIN’S PERSPEKTIV

 

Det tog inte lång tid innan jag stod utanför adressen till huset Bonnie sagt att jag skulle komma till. Tjejerna stod redan klara utanför och dem hoppade in, jag fick Bonnie bredvid mig. Under bilturen tittade jag bak för att att hålla koll på Cass så hon inte gjorde något, vet inte varför jag trodde att hon skulle göra något men konstigt nog kändes det bara så. Hon bithc blickade mig och ignorerade mig helt. 

” Vad har du egentligen för problem? ” Snäste jag och tittade surt på henne.

” Ja, Problemet är du bara tar hem oss för ligg ” sa hon och höjde händerna i en skyddande chest. 

Tjejen irriterade mig hon trodde hon var något, men hon skulle märka att hon inte kunde prata på det sättet med mig. Hon hade i och för sig rätt i att vi bara tog hem dem för ligg, hur dumma kunde egentligen dem andra två vara hade dem inte listat ut det än? Jag hade lovat killarna att jag skulle fixa hem några tjejer. 

 

Jag parkerade bilen på våran grusgång till det ganska så stora huset efter en 15 minuters lång färd. 

” Framme ” sa jag och tittade bort mot huset där antagligen killarna plus Christopher satt och väntade. 

Jag sprang till andra sidan bilen och hjälpte Bonnie ut. Hon log charmigt mot mig och vi började gå mot ingången till vårt hus. Jag öppnade dörren och gjorde en chest att dem fick gå in. 

 

CASSIDY’S PERSPEKTIV

 

Frågan var vad han hade för problem egentligen, varför kunde han inte bara låtit mig vara?

Vi var framme vid huset och Justin gjorde en chest att vi skulle gå in. Vi klev in och jag mötes av en person jag minst sagt väntat mig vara där, Vafan gör han där?

” What The Fuck, Vad gör han här? ” röt jag och pekade på Christopher en bit bort. Hans ögon blev stora som tefat och han glodde på mig.

” Vad gör du själv här, det är mina kompisar? ” sa han. 

” Fråga honom ” sa jag lungt och pekade på Justin. Christopher kollade frågande på Justin, han ryckte lungt på axlarna 

” Hur känner ni ens varandra? ” sa han och tittade på mig med en lugn blick. 

” Fuck off, vi är syskon ” sa jag och vände på klacken och gick ut. Jag hade inte tänkt dra så jag satte mig ner på den kalla stentrappan som ledde upp till ytterdörren. Jag grävde runt i min väska efter cigaretter och hittade snabbt paketet och tändaren. Jag tog en cigarett mellan mina fingrar och tände den, jag tog ett bloss och blåste sakta ut röken. En kall vind svepte in över mig och jag hutrade till av kylan så jag bestämmde mig för att gå in. Jag och öppnade snabbt upp dörren och gick in. 

Dem andra satt i soffan och jag kunde konstatera att alla av dem inte var helt nyktra t.ex Justin. Han höll handen runt Bonnie och i den andra ett glas med sprit. Han var ett helt annat jag än han varit på dagen.

Jag gick osäkert och satte mig bredvid Adam som jag tror han hette. 

 

Jag hängde över Bonnie och tjatade

” Kan vi gå hem? ” sa jag gång på gång och hon petade bara irriterat bort mig. Vad hade hänt med henne sedan hon såg Justin hade hon inte varit som vanligt, puttat bort mig och bara klagat var inte likt henne. Adam verkade märka vad jag höll på med och kom emot mig. 

” Jag kan köra hem dig ” sa han och jag nickade tacksamt. Jag drog på mig mina Jeffrey Cambell skor och vi gick ut. Jag följde lydigt efter Adam till en bil och hoppade in på passagerarsättet. 

” Vart bor du då? ” sa han medan han startade bilen och bakade ut. Jag berättade var jag bodde och han började köra. Adam var som en levande karta han verkade kunna alla vägar här i Stratford. Efter en stunds bilfärd stannade han bilen utanför mitt hus. Jag var förundrad hur han kunde hitta så bra jag själv hade världens sämsta lokalsinne. 

” Bye, tack för skjutsen ” sa jag och smällde igen bildörren. Han vinkade och försvann sedan åt samma håll vi hade kommit från. Jag gick fram till ytterdörren och öppnade den så tyst jag kunde, jag orkade verkligen inte bråka nu men tydligen tyckte pappa det

” Vart har du varit? ” sa han argt och stoppade mig när jag försökte gå förbi till mitt rum. 

” Hos Sarah ” sa jag och försökte komma förbi ännu en gång men det gick inget vidare. 

” Vi sa att du inte fick gå ut! ” sa han en aning högre. 

” Och jag lyssnade inte ” sa jag drygt, jag ångrade det genast. 

” Utegångsförbud i en månad ” fräste pappa och föste in mig på mitt rum. Jag pustade ut och slängde mig på sängen, hur lyckas jag egentligen? Utegångs förbud i en månad var inte särskilt kul. Mina kläder åkte av och jag gick snabbt in i duschen, jag masserade in schampoo i håret och gjorde sedan samma sak fast med balsam, jag sköljde sedan ut det och virade in mig i ett stort vit badlakan som lyckligtvis nog hängde på en krok på den kalla väggen. Jag öppnade min garderob och drog ut en oversize t-shirt och underkläder som jag snabbt drog på mig, Jag ställde mig framför men body spegel och granskade mig själv. Jag tänkte på vad Bonnie och Sarah gjorde nu, dem satt säker kvar hos Justin och hade kul. Jag ångrade inte att jag hade valt att åkt hem jag trivdes inte där. Om Bonnie och Sarah tänkte fortsätta umgås med Justin och hans gäng skulle jag inte följa med dem i sådana fall bara vara med Adam, han verkade schysst. Jag tvingade bort mig själv från spegeln och kröp ner under täcket. 

 

” Vakna ” väste en irriterande röst samtidigt som den skakade om mig, jag öppnade sakta och kunde urskilja en person framför mig. Det var mörkt ute så jag antog att det fortfarande var natt. 

” Seriöst, Cass ” sa rösten och jag kände direkt igen den, det var Christopher. 

” Vad!? ” sa jag irriterat och slängde tillbaka mitt huvud på kudden. 

” Säg fan inte till mamma och pappa att jag var med Justin och killarna! ” sa han och jag fnyste. 

” Det gör ändå inget om jag säger något ” sa jag och log triumferande 

” Men du ska fan inte göra det ” sa han kanske lite för högt. Jag satte mitt pekfinger framför munnen för att visa att han skulle vara tyst. 

” Jag har redan fått 1 månad utegångsförbud av pappa, du kommer nog inte undan ” sa jag och Christopher satte handen för pannan. 

” Berättade du att du var hos Justin? ” 

” Nepp ” sa jag och satte mig upp i sängen igen, jag kände hur Chrisopher luktade otroligt mycket sprit. 

” För i Helvete Stoph har du druckit? ” sa jag och tittade frustrerat på honom medan jag väntade på ett svar. Han skruvade på sig 

” Ja ” sa han och tittade ner i marken, man såg att han skämdes 

” Du måste duscha innan du träffar Mamma och Pappa i morgon, annars kommer du nog få utegångs förbud hela livet ” Herregud vafan tänker han med, han är 15 år. 

” Bara till jag är 18 ” sa han och flinade triumferande 

” Skit det ” sa jag och viftade med handen. 

” I alla fall Mamma och Pappa verkar på något konstigt sätt fått reda på vad dem håller på med! ” sa han och vände sedan om och gick ut ur mitt rum. Jag antog att han menade rökte och supte sig fulla, det var inget det gjorde ju jag också. 

” Fan va han stank ” mumlade jag för mig själv och sneglade på min digitala klocka på nattduksbordet innan jag slängde huvudet hårt mot kudden. Fan 04:23, hade allvarligt Stoph varit där till fyra och hur fan kom han hem han är bara femton så han har inget fucking körkort. Förresten varför sa alla ” Justin och hans gäng ” ? Det måste väll betyda att Justin var ledaren? Eh jag sket fullständigt i det nu, jag ville sova. 


Sorry för sent kapitel, men det är så det är jag vaknar vid nio på morgonen börjar skriva och så håller jag på hela dagen tills klockan är typ 11 då blir jag klar. Ska börja på kapitel 3 nu så att jag slipper skriva så mycket i morgon. 3 KOMMENTARER TILLS NÄSTA!

FRÅGA: Ska vi skriva sex-scener?

 

Information

Vad Tycker Ni?

När jag frågade på kapitel 1 om ni tyckte det gick för snabbt så tyckte dem flesta det. Jag tyckter faktiskt också det och helt ärligt blev jag inte ens nöjd med kapitel 1 jag ville att ni inte skulle behöva vänta, det var dåligt av mig. Så mina frågor är 
 
1. Går det för snabbt mellan dem?
2. Ska jag köra på nu eller ta det lungt innan dem blir " vänner "?