✔ Learn Me To Forgive

Prolog - Learn me to forgive

 

Destinys Perspektiv: 

 Jag dribblade fram på planen med bollen vid mina fötter, snabbt gjorde jag en fint förbi en kille men brunt krulligt hår och var nu framme vid målet. Det gällde att prestera den här matchen, en tränare från ett stort lag i LA var här och tittade för att ta ut spelare till hennes lag om de fanns några som var tillräkligt bra. Efterssom jag var tjej och spelade med killar så hade jag nog inte en så stor chans. Snabbt sköt jag iväg bollen och den flög rakt upp i krysset och alla skrek, vi hade vunnit! Domaren blåste av för mål och det var 10 sekunder kvar av matchen, vi ledde nu med ett mål. 

Dommarn blåste igen och de han få iväg en passning innan han blåste av och vårat lag började skrika av lycka. Vi var nu tvåa i serien. Alla slängde sig på mig och jag låg nu under ett ton av killar, jag var sjukt lycklig att jag gjort att vi vunnit, vi van med 5-4 och jag gjorde 2 mål. 

 

” Destiny! ” 

” Jag öppnade mina ögon och vred mig i sängen, det var en vecka sen matchen hade varit och mamma kom in rusande i mitt rum, jag tittade upp på henne med en trött blick. 

” Vad vill du? ” skrek jag och blundade för att hon skulle se hur irriterad jag var och hur mycket jag ville sova

” Du kom med i laget! ” tjöt hon och jag kastade mig upp ur sängen och slängde mig om mamma och skrek av lycka. Hon satte sig i min säng och stryckte mig över ryggen, medan tårarna sprutade.

Detta är vad jag drömt om sedan jag började spela fotboll vi 5-års ålder. 

Snabbt kom jag på att jag behöver kolla med Sam om han hade kommit med. 

Sam var min bästakompis, vi båda har drömt om detta och om han också kom med skulle jag dö av glädje. Snabbt reste jag mig från mammas famn och kastade mig på min krossade iphone, och knappade in hans nummer. Jag umgicks bara med killar, de var enklare. Visst jag hade några få tjejkompisar, men det var inte så att jag var tajta med de och berättade allt för dem. 

När man umgicks med killar slipper man allt de där småtjafset och skit snacket som nästan alltid händer när man är med tjejer. 

Signalerna i telefonen tutade och efter några långa sekunder sprakade det till och jag kunde höra Sam.  

” Jag kom med! ” skrek han och jag tjöt igen.

” Jag med! ” Skrek jag tillbaka och vi bestämde att vi skulle träffas och prata om vad vi skulle ha med oss och åka och köpa de vi inte hade eller behövde mer av. 

Vi skulle åka dit om en vecka och vi behövde innan de fixa en läggenhet vi kunde bo i. 

” Du, jag, pappa, och Sam och hans föräldrar ska träffas ikväll jag har redan pratat med hans Viktoria ” 

Jag nickade och kramade om henne en gång till innan jag drog på mig ett par leggings och en munktröja borstade igenom mitt hår och sedan dra för att möta upp Sam.

 

Jag vek ner mina tränings kläder i en väska. Jag hade nästan mer fotbollskläder än vanliga kläder eftersom jag nästan alltid hade fotbollskläder eller mjukisar på mig. Jag tröck ner mina fotbollskor och sedan benskydd och andra saker jag brukar ha när jag tränade, det nya paketet med tejp och min ner klottrade vattenflaska. Ingen kunde förstå hur otroligt nervös jag var, eftersom jag skulle behöva lära känna ett helt lag, alla var killar och kanske inte alls gillade att de skulle vara en tjej med i deras lag. 

Men sen ska vi gå i en skola där de kör massor med fotboll och de är i och försig massa tjejer där men de kommer ju inte jag få gå med, man gå med sitt lag om jag förstått det rätt. 

 

 

Justins Perspektiv:

” Justin du ska upp på scenen om 20 ” Adrenalinet pulsade i kroppen och jag skulle snart ut och sjunga de sista låtarna för min publik, mina Beliebers.

” Nu ” Skrek Scooter och jag sprang ut på scenen. Fansen skrek som aldrig förr. De svenska fansen var otroligt högljudda och fulla med energi. 

” And I was like Baby, baby, baby ooh Like Baby, baby, baby noo ”

” Jag älskar er ” avslutade jag konserten och försvann in bakom scenen. 

Jag gjorde ett handslag med Scooter och gick sedan direkt bort till kylskåper och drog ut en vattenflaska, jag skruvade av korken och klunkade vattnet. Ikväll skulle jag ut med teamet, vi var i Sverige och skulle åka om någon dag till nästa land. Jag drog mig in i duschen och tryckte på knappen så vattnet började rinna.

Jag greppade handduken och lindade om min midja och går iväg bort i omklädningsrummet. 

 

Festen var redan igång när vi kom in i lokalen, det var en massa babbel över allt och jag förstod ingenting, det lät knappt som att de pratade. Musiken dånade i högtalarna och några få tjejer kom fram och fågade om en bild. Om jag ska var ärlig var nästan alla tjejer blonda och hade knappt några kläder på sig korta shorts och små linnen. Jag gick bort till baren och beställde något att dricka, Alfredo satte sig bredvid mig och mumlade något till bartendern som gav honom ett glas med dricka. Mitt glas stod redan på disken och jag tog tag i det och svalde innehållet med några få klunkar.  några fler tjejer hade kommit fram och frågat om bild men mer än så hade inte hänt. Jag kände mig inte så pepp på att festa idag, det kändes fel. 

Efter någon timme satt jag fortfarande kvar vid baren. Jag var inte sugen på att festa, det kändes fel. 

Alfredo vinkade glatt mot några blonda tjejer som försvann ut på dansgolvet innan han vände sig om mot mig och kom fram. 

” Hur är det bro, inte sugen på att festa? ” skrattade han och tog en klunk av drickan han just fått av bartendern. Jag skakade på huvudet och suckade. 

” Jag åker nog tillbaka till hotellet ” sa jag och Alfredo nickade. 

Jag klev ut ur klubben och hejdade mig snabbt och gick tillbaka in när jag så stormen av fans som stod utanför och skrek och ville ta sig in, en vakt kom fram och sa att jag skulle ta bakvägen och där möttes jag av en taxi som skulle ta mig till hotellet, och jag hoppade in. Det tog knappt fem minuter dit och jag betalde chauffören som bad om en autograf till sin dotter. För att slippa bli omringad av fans så sprang jag snabbt in innan de han märka mig och hälsade glatt till personerna i receptionen och sprang sedan trapporna upp till våningen där jag hade mitt rum. Jag låste upp dörren och slängde mig sedan på sängen och stängde ögonen.


                                  Justin Bieber                                                                       Ariana Grande
                                          Kian Lawley                                                                  Sam Pottorff 
 
                                   Alfredo Flores                                                                    Scooter Braun
                               Jenn McAllister                                                                           Andrea Russett

 

                       Justin JC Caylen                                                                                Ricky Dillon
                                         Trevor Moran                                                                 Connor Franta
 
 

Postat av: Anonym

OMG den verkar as bra

2013-11-05 @ 18:11:12
Postat av: Anonym

Ahh, den låter såååå bra! Kan inte vänta till första kapitlet!

2013-11-05 @ 22:48:01
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: