✔ I'm Right Here

Kapitel 18 - Nobody Loves Me

 

Cassidy’s Perspektiv:

Efter en kväll med massor av skratt var jag nu helt slut. Allt som gjorde ont hade släppt men kom nu sakta tillbaka. Jag och Justin bestämde oss för att lägga sig och de gjorde de andra också. Jag gick upp för trappan och in i Justins rum med Justin efter mig. 

" Har du en t-shirt jag kan få sova i? " sa jag och log mot Justin han nickade och öppnade sin garderob och drog ut en svart t-shirt som han sedan kastade mot mig. Sakta drog jag av mig mina kläder och satte på mig tröjan, Justins blick brände mot min hud men jag orkade inte bry mig längre vi var vänner. När jag var klar kröp jag sakta ner i extra sängen och Justin ner i dubbelsängen. Min mobil pep till och jag drog snabbt upp min den. Bonnie hade skrivit ett sms

Hur fan kunde du, varför är jag ens förvånad? 

Min blick var fast på sms:et. Vad menade hon? Jag skrev ett frågetecken tillbaka för att få veta vad hon menade.

Du och Justin, du hade ju inga känslor för honom. Trodde du var seriös?
Vafan? Det kallas alkohol Bonnie jag har inga känslor för honom mer en vänner
Alkohol eller inte du kan ändå kontrollera de du gör. Jag suckade högt, både jag och Justin var fulla. Jag minns det inte ens?
Herregud förlåt då, skulle fan aldrig göra så mot dig medvetet. Jag skickade sms:et och det syntes snabbt en liten bubbla som menades att hon skrev.
Hatar dig Lyste upp skärmen och jag kände att tårarna började rinna, att hon inte trodde på mig. De var fan inte med flit? Jag snyftade så tyst jag kunde för att inte dra till mig Justins uppmärksamhet. Det var då de slog mig, de som jag tänkt på flera gånger förut. Varför lever jag ens alla hatar ju mig. Så fort Justin har somnat drar jag, vilken jävla lättnad för alla att slippa mig. Jag vände blicken sakta mot Justin som såg ut att sova, sakta sträckte jag mig efter ett par byxor som jag sakta satte på mig och reste mig upp. Jag smög sakta ut genom dörren och ner för trappan, jag drog på mig mina skor och sedan gick jag ut till bilen som jag parkerat på gruset. Jag hoppade snabbt in och starta bilen och körde snabbt iväg mot tågstationen. Tårarna brände bakom ögon locken och jag orkade inte hålla de inne utan lät de rinna längst mina kinder sminket som jag inte tvättat bort kladdades ut. Min mobil låg i fickan så jag tog snabbt upp den och gick in på min Instagram där jag knäppte en bild på halva mitt ansikte. Sakta skrev jag texten " bye life, nice to meet you" och delade den sedan.

Justin’s Perspektiv:

Jag hörde hur dörren stängdes och slog sakta upp ögonen, Cass låg inte längre vid min sida, vart skulle hon? Eh Hon gick säkert på toaletten. Min mobil plingade plötsligt till och jag tog den från nattduksbordet. Det stod att Cass hade lagt upp ett nytt foto, jag höjde förvånat ena ögonbrynet. Varför skulle hon lägga upp en bild nu, mitt i natten? Jag skrev in min kod och gick in på Instagram. Hennes bild var upplagd för bara en minut sedan, det var en svart vit bild på halva hennes ansikte. En tår rann ner för hennes kind och hon hade skrivit:

Bye Life, Nice to meet you.. 

Jag stelnade till och flög snabbt upp ur sängen. Jag rusade in på Adams rum, han var bäst på att spåra nummer och sådant där tjoff. När jag kom in i rummet var det alldeles kolsvart så jag trycket snabbt på lampknappen som fanns intill dörren, rummet lystes upp och jag fann honom sovande i sin säng. Jag sprang fram och skakade honom snabbt och han slog upp ögonen och tittade argt på mig 

" Vad i helvete håller du på med? " slängde han ur sig medan jag rusade fram till skrivbordet och slog på hans dator. 

" Cass har dragit " mumlade jag och visade han bilden som var upplagd. Adams ögon blev stora som bowlingklot, snabbt satte han sig upp och skrev in Cass nummer och började spåra det. Jag gick nervöst fram och tillbaka i rummet, tänkte hon ta självmord? Cass hade inte mått så bra på sista tiden och hon hade börjat gråta igår kväll, tjejen mådde inget bra.

” Tågstationen ” stammade Adam fram, jag stelnade till ännu en gång. Hon tänkte väll inte hoppa? Om hon tänkte göra det var det värsta att det kanske redan var försent. 

" Väck de andra och kom dit, när går nästa tåg jag drar nu " sa jag och snabbt klickade han in och kollade när det tidigaste tåget skulle gå. 

" Femton minuter " sa han och jag kastade mig ut ur hans rum och rusade allt vad jag hade ut genom dörren och ut till bilen. Jag slängde upp dörren och gasade på allt vad jag hade mot tågstationen. Det tog ungefär 15 minuter dit så jag hoppades att tåget skulle vara försenat.

Stationen tonade upp sig framför mig och jag parkerade snabbt bilen. Allt vad jag hade sprang jag upp för trapporna mot perrongen.  Jag skymtade tåget komma en bit bort snabbt sökte jag med blicken för att hitta Cass vilket jag snart gjorde längst bort på perrongen, tåget närmade sig och jag rusade mot Cass som stod beredd på att hoppa. Tåget var precis där och hon tog sats då jag precis fick tag om hennes arm och drog henne till mig.

Cass perspektiv:

 Jag kollade på klockan en minut tills tåget skulle komma, jag stod längst bort på perrongen. Detta var slutet på mitt liv. snart kunde jag skymta tåget komma i fullfart, de var nästan framme nu och jag tog sats och skulle precis hoppa då någon tog tag om min arm och drog mig till sig in i en kram. Jag var helt chockad, jag tittade upp och mötte Justins ögon. 

Skojar du Justin hade räddat mig? Han drog ner mig i sitt knä på marken och virade sina armar hårt runt min kropp, han sa ingenting utan bara höll om mig. Jag lutade mitt ansikte mot hans axel, och kollade snabbt ut över perrongen där de enstaka människorna nu stod och glodde på oss. Snart kunde vi höra snabba steg och jag kunde skymta Stoph komma springande på perrongen med Adam och Antonio efter sig, 

" Cassidy " skrek han och ökade takten ännu mer, Justin lossade greppet en aning så Stoph kunde krama mig, jag var helt ordlös. Hade dem just räddat mig? Varför ingen gillade ju mig ändå, kanske Stoph han var ju min bror men dem andra? 

” Varför räddade du mig ” stammade jag fram medan jag hade händerna för munnen. 

” Jag gillar ju dig ” viskade Justin och kramade mig ännu en gång.


Kapitel 18 vad tycker ni? Som ni kanske ser så har vi ändrat lite i designen och det blev så här, ignorera bilderna i menyn dem funkade inte att tabort så ja.. Men 19 kommer antagligen i morgon om ni är duktiga på att kommentera! Fråga: Har ni några idéer på saker ni vill ska hända mellan Justin och Cass eller i novellen? 

// Agnes 

 


Postat av: Anonym

Men gud vad bäst! Tycker de kan bli ite smått mysigt å så mellan dem innan de bliir ett par! :)

2013-07-21 @ 22:13:38
Postat av: Elin

Så bra :)

2013-07-21 @ 23:51:09
Postat av: Emelie

Omg så bra! :)

2013-07-22 @ 00:59:38
Postat av: Kathrin

Det är korta kapitel men dom är bra. Vill gärna ha längre

2013-07-22 @ 12:33:06
Postat av: Ida

Så himla bra! Dom måste bli tillsammans ju! :D

2013-07-22 @ 15:00:27
Postat av: Jasmine

Jättebra:) jag skulle gärna vilja att man typ fick lite mer av "badboy" Justin:) asså typ att dom går på nåt uppdrag elr nåt, eller att dom som sköt cass kanske kommer tillbaka och så:)

Svar: Stå ut det kommer det kommer! :)
Justinbdrew

2013-07-22 @ 16:03:40
Postat av: Anonym

Sjukt bra!

2013-07-22 @ 17:55:01
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: