✔ I'm Right Here

Kapitel 25 - Brooks Brothers

 
 

Cassidy’s Perspektiv: 

 

Bonnie och jag svängde precis in på parkeringen till vårt hus, det var ju vårt hus också vi bodde ju där. Men vi hade i och för sig inte betalat något för det. 

” Vi tar varsin ” sa Bonnie och gav mig den ena kassen samtidigt som hon bar in den andra med mig efter sig. När vi kom in genom yttedörren satt killarna i vardagsrummet på höger sida av hallen. Bonnie och jag började packa in alla varorna i kylen och skafferiet. När vi slutligen blev klara gick vi in i vardagsrummet där killarna fortfarande satt. 

” Hey Guys ” sa jag och gled ner mellan Christopher och Justin. Justin gav mig ett leende medan Stoph ignorerade mig och hade istället blicken på tv:n och matchen som spelades. 

” Vi ska åka på middag hos några av våra kompisar här i Los Angeles snart ” sa Justin och gav mig ännu ett leende. Bonnie och jag mötte snabbt varandras blickar och spärrade upp ögonen. 

” Hur snart ” sa jag med panik i rösten. Killarna började gapskratta. 

” 20 minuter ” skrattade killarna. Jag och Bonnie rusade upp för trapporna och in på vårt rum där jag snabbt slängde av mig mina kläder och rusade till min garderob i bara underkläder. Jag rev runt men hittade inget jag kunde ha på mig. 

” Du kan låna något av mig ” sa Bonnie som märkt att jag inte hittade något att ha på mig. 

” Tack ” log jag och tittade snabbt igenom hennes garderob. Jag drog fram en vanlig vit t-shirt och mina svarta Jeffrey Campbell skor. Från Bonnies garderob tog jag ett par svarta shorts med rosa blommor på och en rosa kofta till det. Sedan drog jag snabbt på mig allt och sminkade mig lite lätt innan jag slutligen sprutade lite av mina Love Spell body splash. Jag tittade mig snabbt i spegeln innan jag och Bonnie skyndade oss ner och ut i vardagsrummet igen. 

” Klar ” ropade jag och killarna vände sig om mot oss. 

” Ja då åker vi då ” sa Justin och ställde sig upp och fortsatte förbi oss mot hallen. 

 

Killarna hade inte orkat ta två bilar så en skulle få sitta i den andras knä och det blev självklart jag som fick sitta i Justins. Han lekte och tvinade mitt hår mellan sina fingrar. Adam svängde in på en uppfart och ja tittade på min klocka och konstaterade att det endast tagit runt 5 minuter att komma dit, klockan var bara 17.32. Det var en lägenhet dem parkerade utanför, den var ganska lyxig för att ligga mitt i staden. Jag älskade Los Angeles, bilarna som tutade och människorna som yrade förbi varandra med förvirrade miner i fejset. Jag öppnade dörren och hoppade ut på trottoaren, Justin hoppade ut tätt där efter och snart var bilen helt tom och låst. Vi gick in genom porten och uppför trapporna, jag läste på varje skylt som fanns intill dörrarna, Brown, Johanson och sist stod det Brooks. Adam tvär stannade framför mig vilket gjorde så att jag stannade upp för att hindra att inte gå in i honom. Justin som gick med mobilen i ansiktet märkte inget och gick rakt in i mig, hans lilla kompis trycktes mot min rumpa och han backade snabbt undan och kollade generat på mig. Jag skrattade lite medan jag kände hur mina kinder blossade upp i en rosa nyans. Som tur var verkade inte ingen märka det som just hänt. Adam knackade hårt på dörren och snart visade sig en kille i dörröppningen, han hade mörkt brunt platt hår som räckte till öronen. Han hade ett bländande leende som smittade av sig på direkten. Ska jag erkänna det så var han rätt snygg faktiskt. 

” Hey Guys ” skrattade han, precis samma sak som jag sagt för bara någon timme sedan till killarna. Han gav Justin, Antonio, Adam och Stoph varsin broderlig kram, jag hade ingen aning  om att Stoph kände honom. När han kramat alla vände han sig mot mig 

” Stophs storasyster? ” sa han och jag han nicka innan han gav mig en varm kram. Inte en sådan kram som han nyss gett killarna, den var mer kärleksfull. 

” Jag heter Beau ” sa han och jag nickade glatt. 

” Cassidy, du kan kalla mig Cass ” svarade jag. 

” Vart kommer du ifrån? ” frågade han och släppte mig från sin varma omfamning. 

” Vancouver och du? ” svarade jag

” Australien ” svarade han och log ännu en gång. Damn killen kunde le. 

” Det här är mina bröder ” sa Beau och pekade på två precis likadana killar, dem var tvillingar det såg man. Dem liknade Beau på pricken förutom att dem båda hade lockigt hår. 

” Hey Girl ” sa den ena och kramade om mig. 

” Jag heter Luke och det här är Jai, min tvillingbror ” sa han och Jai gav mig en kram. 

” Cassidy, kalla mig Cass ” sa jag och dem nickade glatt mot mig. 

Jag vände mig om och såg att Bonnie stod och pratade med Beau. 

” Jag kommer inte kunna hålla koll på vem som är vem ” sa jag och skrattade. 

” Jag tror du lär dig i fortsättningen ” sa Luke, jag kunde lätt hålla koll på vem som var vem när dem stod framför mig helt stilla. Alla tre killarna var riktigt snygga

” Hur gamla är ni alla? ” frågade jag och Jai svarade

” Jag och Luke har fyllt 17 och Beau har fyllt 19 ” sa han och jag nickade glatt. Dem här killarna var riktigt trevliga. 

” Jag är också 17 ” sa jag

” Damn Luke du har en hot brud framför dig, och hon är lika gammal som dig ” sa Jai och boxade Luke på armen. Dem båda skrattade och jag fnittrade och vände mig om mot Bonnie som kom gående mot mig med Beau. 

” Bonnie ” sa hon och kramade om dem båda. Vi hängde efter de andra in i vardagsrummet och jag och Bonnie satte oss på de den enda tomma platsen en fåtölj, som tur var vi små och fick plats i den lilla fåtöljen. 

" Så vem ska vi dela rum med för de måste vi väll " sa Luke. What? Vad snackade han om?

" Vänta här, vad snackar ni om? " sa jag och Beau, Luke och Jai kollade konstigt på mig, 

" Vet du inte? " frågade Luke och jag skakade på huvudet jag tittade på Justin och gav honom en frågade blick.

" Vi ska slå ihop vårt gäng med de då båda dem är inte är så många så de ska flytta in hos oss "  svarade jan jag nickade sakta. Hade dem tänkt att jag skulle överleva med 7 killar i samma hus?

" Så nu ska jag dela hus med ännu fler killar, ni anar inte hur jobbigt de är med att bo med bara killar " sa jag och drog ut på a-et. Bonnie tittade på mig och höjde ögonbrynen 

" Vad? " frågade jag och hon drog upp handen och pekade finger, juste jag sa att jag delade hus med killar, jag pussade henne på kinden och hon lipade mot mig. 

" Men välj ni vem ni ska dela med " sa Justin och alla tre vände blicken mot mig, 

" Tyvärr grabbar jag är upptagen " och de andra gav mig konstiga blickar och jag drog armen runt Bonnie, för att inte avslöja mig och Justin. De pustade ut och Justin gav mig ett svagt leende.

” Vi vill dela ” utbrast Jai och Luke och höll om varandra, Jai pussade Luke på kinden och alla började skratta.

 

 
" Jag kan bo med Antonio " sa Beau och Antonio nickade glatt. 

” Stoph du och Adam kan ju dela, så får twinsen här dela rum ” sa Justin och pekade mot Jai och Luke. 

” Haha Justin alla dissade dig ” sa Jai och alla började skratta.

" Men hur ska vi göra med ni vet? " sa Luke plötsligt. Adam gav de en - de tar vi inte nu - blick de nickade. 

Jag skulle precis öppna munnen då Justin avbröt mig

" Har ni packat kan vi dra på en gång " 

De nickade och reste sig sedan upp och försvann in i en dörr.

" Ni kan gå till bilen så kommer vi snart " sa Stoph, jag nickade och jag och Bonnie satte på oss våra skor och gick ut till bilen.

" De där var mystiskt " sa Bonnie och jag nickade. Killarna kom snart ut med tre väskor. De lastade in de Lukes och deras bil och de tre plus Adam hoppade in i deras bil medan Justin, Antonio och Stoph kom till våran bil, jag hoppade in i mitten med Justin och Bonnie bredvid mig. Justins hand flätades ihop med min på sätet så ingen skulle kunna se det. Hans hand var iskall men jag försökte ignorera det så mycket som möjligt. Justin gav mig ett bländande leende och jag log stort tillbaka, varför var han så het? 


Äntligen här har ni kapitel 25! Lite nya personer kom in i novellen om ni inte vet vilka Jai, Luke och Beau Brooks är kan ni bara söka på google. Jai och Luke är tvillingar och Beau är något år äldre. Ni var jätte duktiga på att kommentera på förra.

Vet ni vilka The Janoskians är? 


Postat av: Kathrin

Super bra! 👍

2013-08-01 @ 21:44:19
Postat av: sammi

jättebra kapitel:) ja, vet vem dom är! När dem var i Stockholm så tänkte jag och min bror gå på deras konsert,men det blev inte av:(

2013-08-01 @ 22:27:07
Postat av: iii

Bääst! :)

2013-08-01 @ 22:59:59
Postat av: Celebnovell

Sjukt bra!

2013-08-02 @ 12:01:38
URL: http://celebnovell.blogg.se
Postat av: Elin

Du är ju as grym på att skriva noveller :) Den här och en annan blogg och mina favoriter <33 Älskar din blogg ;) <3 Ja; jag har hört talas om dom :)

2013-08-02 @ 15:15:03
Postat av: Anonym

Du är ju as grym på att skriva noveller :) Den här och en annan blogg är mina favoriter <33 Älskar din blogg ;) <3 Ja, jag har hört talas om dom :)

2013-08-02 @ 15:15:28
Postat av: Elin

Du är ju as grym på att skriva noveller :) Den här och en annan blogg är mina favoriter <33 Älskar din blogg ;) <3 Ja, jag har hört talas om dom :)

2013-08-02 @ 15:15:37
Postat av: Maria :*

Grymt! Jätte bra!

2013-08-03 @ 02:31:09
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: