✔ Orphanage Girl

Kapitel 6 - Night Drama In Oslo

 
FANNIE’S PERPEKTIV 

 Dem senaste dagarna hade varit overkliga jag hade pratat och rört Justin Bieber typ varje dag, och nu vaknar jag på hans axel. Vi satt tysta bredvid varandra och väntade på att planet skulle landa och vi skulle vara framme i Oslo. 

 När planet landat och vi klivit ut går vi genom flygplatsen och hoppar sedan in i en bil på baksidan av flyplatsen. Det är knappt några Fans där så Justin stannar snabbt och skriver några autografer och tar några bilder medan vi andra väntar i bilen. Jag fattar inte hur han orkar vara så snäll mot sina fans, ja det är klart han är en bra människa men alla har ju dåliga dagar..? Bildörren öppnas och Justin kliver in. Vi sitter tysta enda fram till Hotellet. Det kryllar av fanns utanför och denna gången är jag väll förberedd med ett par solglasögon denna gången. Bildörren öppnas och skriket och blixtrarna blir högre Justin hoppar ut först och jag hinner inte reagera innan han tar min hand och drar med mig ut. Skriket bli högre när dem märker att Justin hålleri min hand det tar en sekund och sedan är vi inne i hotellet och skriket och blixtrarna dämpas. 

” Vad var det där bra för? ” säger jag och lägger armarna i kors. Han rycker bara på axlarna och forsätter framåt. Jag går efter och svänger bort till receptionen jag sätter mig i soffan med Sess medan de andra fixar med något. Justin kommer bort till oss och säger

” Ni jag och Liam ska dela på ett rum, sen har vi försig hela översta våningen men inte alla rum ” 

Vi nickade och reste oss upp och hängde med de andra förutom Justin in i hissarna, han hade tydligen cellskräck och gillade inte att åka hiss så han tog trapporna. Jag stod och räknade på den lilla skärmen, 1,2,3,4,5,6,7 sedan plingade den till och dörrarna öppnades, vi klev ut och mötte upp Justin, han gick först och stoppade i kortet i dörren och den pep till och öppnades, vi klev in och rummet var enormt, det fanns tre dubbelsängar och jag och Justin kastade oss på en varsin medan Liam och Sess fick dela. Dem verkade ändå vara nöjda så vi brydde oss inte. 

” När börjar konserterna? ” frågade jag och böjde huvudet mot Justin. Han granskade mig 

” Vi är lediga dem två första dagarna eftersom vi åkte lite tidigare, men jag måste repetera på Lördag, och sen är det konsert på Måndag och Söndag ” Jag nickade och glodde sedan upp i taket.

Jag slog en blick på klockan, den var runt halv 1 men vi var ju lediga i morgons så det gjorde inget. Jag övervägde att gå och lägga mig men strundade i det. 

” Vad ska vi göra ” frågade jag och vände mig mot Liam och Sess och sedan Justin. Justin reste sig och sträckte sig efter en flaska på nattduskbordet. Han höll upp den och log retigt mot oss andra.  Jag suckade och skakade på huvudet. 

” Inte.. Snurra flaskan ” Justin vägrade att ge med sig så tillslut satt vi alla i en ring på golvet med flaskan i mitten. Alla glodde på den tills Justin öppnade sin mun. 

” Vem ska börja? ” sa han och höjde blicken, Liam var snabb att öppna munnen

” Jag..! ” sa han och sträckte sig efter flaskan, Justin räckte honom den. Han började snurra flaskan och den stannade sakta på Justin.

 JUSTIN’S PERSPEKTIV 

 Varför just på mig, jag suckade och kollade trött på Liam och bad om att inte skulle ge mig något hel knäppt. Han öppnade sakta munnnen för att säga något

” Du ska.. Kyssa Fannie ” Fannie tittade chockat på mig men jag ryckte bara på axlarna och hoppade lite närmare. Den här gången hade Liam varit snäll, det här var i allafall något jag ville även fast han kanske inte visste det. Jag hoppade närmare henne och och lutade mig mot henne 

” Vill du verkligen det här? ” frågade jag och hon böjde sig mot mitt öra 

” Varför inte? ” säger hon och blinkade med ena ögat. Jag böjde mig mot henne och tryckte sakta min läppar mot hennes, jag lägger handen runt hennes midja och trycker henne lite närmare och plötsligt börjar det tjuta hysteriskt i rummet. Jag släper henne och tittar på Liam och Sess. 

” Måste vara brandlarmet ” säger jag med en klump i halsen. Vi ställer oss upp och springer ut i korridoren och mot trapporna. Sedan möter vi Alfredo och Scooter där nere som manar ut oss på gatan. När vi kommer ut från hotellet börjar det smattra med blixtrar överallt och jag drar med mig Fannie för att ta skydd någonstans. Jag tar hennes hand och vi springer ut mot gatan, det skulle jag inte gjort för just då hör jag en bil sladda och en hemsk smärta i benet innan allt blir svart. 

 FANNIE’S PERSPEKTIV 

Justin drar med mig bort mot vägen där en Taxi står parkerad. Plötsligt kommer en bil i världens fart. Den sladdar och jag hinner inte reagera innan jag ser Justin hamna under bilen och jag känner plötsligt en hemsk smärta i min arm. Och allt blir svart. 

När jag vaknar är allt alldelses vitt. Det tar ett tag innan mina ögon vänjer sig. Sedan ser jag att jag ligger på en sjukhus säng och minns allt från igår. Vi hade kört sanning och konka och Justin hade kysst mig sedan hade brandalarmet gått och vi sprungit ut och blivit påkörda. Jag såg mig snabbt om i rummet efter Justin och han låg där bredvid. Han hade stängda ögon och hans ben låg i ett stort gips. Han måste ha brutit benen, sedan kollar jag på mig själv. Jag har ett stort gips på armen. Jag måste ha brutit armen tänker jag förtvivlat. Hur ska det gå med Justin’s konserter? Många frågor snurrar i huvudet och plötsligt öppnas dörren. Jag ser förtvivlat på personerna i dörren det är en sjuksköterska och Scooter. Han går in i rummet och ser på Justin, när han märker att han inte är vaken vänder han sig mot mig. 

” Vad hände egntligen? ” frågar han och slår ut med armarna medan han sätter sig på en stol bredvid min säng. Jag berättar hela historien och han sitter tyst och nickar. Sedan vänder han sig om och suckar mot Justin. 

” Vi får nog ställa in konserterna.. ” säger han sorgset. Jag nickar och ser på honom. Han klappar mig försiktigt på axeln och går ut ur rummet. 

 


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: