✔ Learn Me To Forgive

Chapter 9 - A little bit jealous.

 

Destinys Perspektiv: 

 

Väckarklockan ringde för tredje gången och jag sträckte armen för att stänga av den. Idag var de onsdag och efter skolan skulle jag träffa Justin. Jag var så sjukt nervös. De var ungefär en fyrtio minuter tills vi började och jag hade sovit över en halvtimme förlägne. Snabbt gick jag in till badrummet och duschade av min kropp och plattade sedan håret. 

” Des är du vaken? ” ropade Sam utifrån och jag skrek ett ja samtidigt som jag gick bort till min garderob för att välja kläder. Ett par shorts och en t-shirt. Jag slängde ner mina fotbollskläder och tog fram ett vitt pösigt linne och ett par högmidjade svarta shorts och vek de på sängen. Så skulle jag slippa ångesten att välja kläder sen. Ryggsäcken drog jag över axeln och gick ut till Sam som satt i köket och åt. Jag tryckte med foten på den lilla gråa saken under kylskåpet som gjorde att de öppnade sig och sökte med blicken igenom de men hittade inget som jag ville ha. ” Ska vi dra ” frågade jag Sam som satt med blicken i mobilen 

” Aa fem minuter ” sa han och gick in till sitt rum. Under de hela fem minuterna satt jag i hallen och knöt på mig mina Converse mycket söligare en vanligt. Sam tog bilnyckeln och gick ut i trapphuset med mig strax efter. 

 

Jag slog in koden till mitt skåp och öppnade de sakta, de var ungefär tre minuter tills vi skulle börja första lektionen, matte. Jag drog ut matte böckerna och en penna som låg på botten av mitt skåp och började sedan gå mot matte salen. Mr Parker stod framme vid sitt bord och drack ur sin sjukt fula orange kopp. ” Idag ska vi börja med kapitel 2 sida 18 ” 

Jag plockade fram matte boken från att ligga under en massor med papper och skrivhäften. Snabbt sökte jag upp rätt sida och kollade igenom vad som stod. 

” Läs noga igenom sidan och sedan börja jobba ” Jag satt längst bak i klassrummet och alla satt en och en vilket var sjukt skönt. Man slapp bli störd. Jag pluggade i mina hörlurar och började sedan jobba i lugn och ro. Klockan började ringa och alla reste sig snabbt upp och drog iväg medan jag i lugn takt plockade ihop mina böcker och gick sakta ut i klassrummet. Vi hade idrott nästa lektion så jag gick bort och bytte ut mina böcker mot min väska och gick bort till omklädningsrummet, dörren stod på glänt och jag smet in och drog igen dörren. Jag var den ända där och kommer vara varje gång jag byter om. Killarna kunde man höra prata igenom väggen. jag drog av mig shortsen och bytte de till mina tränings shorts och gjorde de samma med tröjan och packade ner de i väskan jag satte på mig benskydden och strumporna och knöt på mig skorna och låste in mina saker i mitt skåp i omklädningsrummet.

 

Dagen var slut och jag tog ut min väska och började gå hemåt, Sam skulle följa med Kian hem till honom och spela in någon video, jag var lite avundsjuk eftersom alla där var så roliga och jag hade haft bästa natten på länge när jag och Sam sovit över där. Jag kom fram till våran lägenheten och öppnade porten och gick in jag sprang upp för den går stentrappan, mina lätta steg lät plötsligt som elefantsteg som ekade i hela trapphuset. Jag låste upp dörren, tog av mig skorna och slängde väskan på soffan, jag skyndade mig sedan in till badrummet där jag tog en snabb dusch, som vanligt var det i duschen jag började tänka. 

Hur skulle det vara att träffa Justin Bieber? Vad skulle vi göra, äta middag men sedan? Tänk om det sedan blev en pinsam tystnad och han sa att han behövde skynda sig hem? Jag klev ur duschen och viftade bort tankarna, detta skulle bli bra. 

 

Jag drog på mig rena underkläder, shortsen och den svarta genomskinliga tröjan. Jag tog sedan på mig ett armband, jag tog sedan fram mina höga vita Converse som jag ställde vid dörren om vi skulle gå ut. Jag slängde sedan in alla andra skor och jackor i garderoben inklusive min väska från skolan. Jag plockade sedan undan och i köket, städade lite på toaletten, bäddade min säng och stängde dörren till Sams rum. Det sista jag gjorde var att plocka fram dammsugaren. När jag var klar med det sminkade jag mig lätt, jag hade hört att Justin gillade naturliga tjejer så jag tog endast på mascara och en naturlig glittrig ögonskugga. 

Precis när jag tittat mig i spegeln och kände mig nöjd ringde det på dörren. Jag tittade mig själv i ögonen i spegeln och log, detta skulle bli kul.


Fråga: Vad tror ni kommer hända på Justin och Destinys middag? 


Postat av: Emelie

jätte bra!! :)

2013-12-07 @ 22:01:02
URL: http://emelajzaan.blogg.se
Postat av: Anonym

Meeeeeer

2013-12-07 @ 23:21:42
Postat av: Vicky

Så hiiimla braa!!

2013-12-08 @ 15:37:18
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: